ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 2/3 21:00 conn-xΤV/ant1 Satellite
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 2/3 21:00 conn-xΤV/ant1 Satellite
τώρα η αεκ44 πάει για δύο αποτελέσματα στην τούμπα οπού εμείς παίζουμε συνήθως κομπλαρισμένοι... δύσκολα τα πράγματα
- cristiano4
Και μας θυμώσανε και μας απαλάξαν από 2 παίκτες που μόνο οι μανατζέρ τους ξέρουν γιατί παίζουν...
Πάλι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τετ 02 Μαρ 2011, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Photis έγραψε:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++gate4mitsos έγραψε:ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ-ΡΑΒΟΥΣΗ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
σιδηροπουλε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....!!!!!!!!Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....!!!!!!
+ ΝΤαλουκα και το αλλο το αρχιδι που μτδιδαν τον αγωνα...
ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΑΚΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ
- Caballo Viejo
Έλεεεοοοος ρεεεεεε! Δεν αντέχουμε άλλο ρεεεεεεεεεε! Άντε και $$%#$#&& όλοι σας κούλες, κοράκια, κανάλια...
Λάθος φίλε μου...Πάει για 1 αποτέλεσμα....ΉΤΤΑ!!!!Και θα δεις αν πάει για 2 ή όχι....!!Παίζεται με τα μυαλά μας με τις μαλακίες σας ορισμένοι....Εδώ σε γαμήσανε με τη διαιτησία πάλι και συ μου λες πάει για 2???Αυτή η ομάδα σε είχε 20 λεπτά με 9 παίκτες δεν έπαιζε ο καλύτερος παίκτης σου και μου λες πάει για 2????Θα δεις για τι πάει σε 2 βδομάδες...interted έγραψε:τώρα η αεκ44 πάει για δύο αποτελέσματα στην τούμπα οπού εμείς παίζουμε συνήθως κομπλαρισμένοι... δύσκολα τα πράγματα

++++++Doomlord4 έγραψε:Και μας θυμώσανε και μας απαλάξαν από 2 παίκτες που μόνο οι μανατζέρ τους ξέρουν γιατί παίζουν...

ελατε τωρα στην ΤΟΥΜΠΑ μουνοπανα αεκακια μαμω τα σπιτια σας
η πιο σιχαμενη και υπουλη ομαδα της ελλαδος
τα παντα εκανε το κορακι για να βαλει γκολ το αεκακι
ελατε ΤΟΥΜΠΑ να σας μαμησουμε τα ματια πουθεναδες
Οι μάνατζερ εννοούσαDoomlord4 έγραψε:... οι μανατζέρ τους ...

+++++++++++++++++++++++Steenage έγραψε:ελατε τωρα στην ΤΟΥΜΠΑ μουνοπανα αεκακια μαμω τα σπιτια σας

-
Το θετικο ειναι οτι τωρα οι παιχτες μας θα το παρουν προσωπικα το παιχνιδι(στυλ φενερ,ζαγκρεμπ,γαυρος,μοσχα)..
φίλε μου δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε? αυτό λέω κι εγώ, μας σφάξανε και μας στερίσανε το δικαίωμα να βάλουμε εκτός έδρας γκολ.. που πιστεύω μπορούσαμε σήμερα. έχουν στημένο το πρωτάθλημα, εέχουνε τόσο θράσσος να στήνουν και το κύπελλο ακόμα και με την αεκ44, σκέψου τί πόλεμο δεχόμαστε. Αυτό που είπα είναι ότι η αεκ44 πάει δυστυχώς και για την ισοπαλία με γκολ που είναι εναντίων μας αν δεις πόσο εύκολα τρώμε γκολ στην τούμπα. παρ' όλ' αυτά κι εγώ πιστεύω ότι οφείλουν να μπούνε μέσα και να το καθαρίσουνε οι δικοί μας. άλλωστε η άεκ είναι πολύ άθλια και κωλόφαρδη ομάδα.Photis έγραψε:Λάθος φίλε μου...Πάει για 1 αποτέλεσμα....ΉΤΤΑ!!!!Και θα δεις αν πάει για 2 ή όχι....!!Παίζεται με τα μυαλά μας με τις μαλακίες σας ορισμένοι....Εδώ σε γαμήσανε με τη διαιτησία πάλι και συ μου λες πάει για 2???Αυτή η ομάδα σε είχε 20 λεπτά με 9 παίκτες δεν έπαιζε ο καλύτερος παίκτης σου και μου λες πάει για 2????Θα δεις για τι πάει σε 2 βδομάδες...interted έγραψε:τώρα η αεκ44 πάει για δύο αποτελέσματα στην τούμπα οπού εμείς παίζουμε συνήθως κομπλαρισμένοι... δύσκολα τα πράγματα