Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Salta_paoki

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Salta_paoki »

Αμα ερθουν οι αραβες μπορουμε να κανουμε τραμπα πελεγκρινι-χαβου???

και αυτους θα τους σωσει ο χαβος(οταν ανελαβε σε μας ειμασταν 2οι απτο τελος)
και εμεις θα εχουμε εναν καινουριο και πολυ βελτιωμενη εκδοση του σαντος(ΠΛΑΝΟ)

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Θα μπούνε τελικά ή δεν θα μπούνε οι άραβες δεν αντέχω άλλο αυτή την αναμονή έχω φτάσει στα οριά μου με αυτήν την αβεβαιότητα. :?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κάτσε, μπορεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 19ης Ιανουαρίου να ζητήσουν καμιά παράταση..

Φέεεετα!

[youtube]HN4S0Ymuyds[/youtube]
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Αντε μπείτε ρε! Τι το σκέφτεστε?? αφού ΠΑΟΚ είστε!! Όχι τίποτα άλλο,αλλα αρχισαν και μου την λένε και τα γαυροβαζελάκια τώρα πως μας δουλεύουν ψιλό γαζί.....Αντε μπείτε ρε να τρέχουν να κρυφτούν!! 8-)
Άντε μην κερδίσω κανα τζόκερ και σας πάρω την θέση!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Μπουν δεν μπουν εμείς εδώ θα είμαστε. Βαρέθηκα να αναρωτιέμαι και να το συζητάω. Όπως φάνηκε και πέρσι, το πρόβλημα είναι στην οργάνωση και τις σωστές επιλογές. Όσο περισσότερο έχεις αυτά, τόσο καλύτερα εκμεταλλεύεσαι όσα χρήματα έχεις τυχόν στη διάθεσή σου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σωστός...
Όταν είσαι οργανωμένος, έστω και στην Ελλάδα κάτι μπορεί να πετύχεις ή και να μην το πετύχεις, πάντως σίγουρα θα έχεις προσπαθήσει σωστά...
Τώρα αν έρθουν εδώ θα είμαστε να κρίνουμε, αν δεν έρθουν πάλι εδώ θα είμαστε να κρίνουμε...
Σε λίγες μέρες τελειώνει...έτσι κι αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, η άφιξη του Οντάι Αλ Σαμαρί στη Θεσσαλονίκη ήταν ορισμένη για το Σάββατο (8/1). Αυτό, άλλωστε, ανέφερε στις συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις του τον τελευταίο καιρό ο δικηγόρος των υποψήφιων επενδυτών, Παρασκευάς Σπυράτος.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (7/1), τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, αφού ο Σαμαρί επικοινώνησε με τους δικηγόρους του στην Ελλλάδα και τους ειδοποίησε ότι θα καθυστερήσει να επιστρέψει από το Κατάρ.

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον Παρασκευά Σπυράτο, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία, λέγοντας "Ο κύριος Σαμαρί μας ενημέρωσε ότι θα πάρει μία μικρή καθυστέρηση η άφιξή του στην Ελλάδα. Θα είναι διάρκειας δύο-τριών ημερών. Τη Δευτέρα θα έχουμε, πλέον, ξεκάθαρη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα έρθει".

Όσον αφορά το αν αυτή η καθυστέρηση δημιουργεί αρνητικά δεδομένα στην επένδυση στον ΠΑΟΚ, ο κύριος Σπυράτος τόνισε: "Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ΠΑΟΚ και τον έχουμε ενημερώσει για την καθυστέρηση".

Οσο κ να θελω να ειμαι αισιοδοξος,το εχω δει παρα πολλες φορες αυτο το εργο κ το βαρεθηκα....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποιά Δευτέρα δεν μας είπε...
Σε 3 μέρες;
Μια Δευτέρα του Γενάρη;
Μια κάποια Δευτέρα κάποιου έτους;
Την Δευτέρα Παρουσία;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θέλω να είμαι και είμαι αισιόδοξος, αλλά εάν συνεχίσει πολύ το καβλ@ντισμα, θα χάσουν πόντους πριν ακόμα ξεκινήσουν να τους μαζεύουν και είναι κρίμα για όλους.

Και επειδή αναβολές ταξιδιών συμβαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για ΕΝΑ ΣΩΡΟ λόγους, αρχίζω πιο πολύ να τα παίρνω με τους αρδ που κάθε κλανιά πρέπει να την κάνουν είδηση. Μέχρι τις 20 θα ξέρουμε, τέλος, είτε θετικά είτε αρνητικά, τώρα να μας κάνουν ρεπορτάζ ακόμα και για το εάν σταμάτησε για βενζίνη η γκαμηλολιμουζίνα του τέτοιου στο δρόμο για το αεροδρόμιο της Ντόχα και έτσι θα καθυστερήσει η πτήση και θα προσγειωθεί 15 λεπτά αργότερα, το μόνο που καταφέρνουν είναι αυτό: @@ --> @@
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

μονο να μην το πανε ετσι μεχρι τις 20 γεναρη κ μετα μας πουνε οτι αποσυρουν το ενδιαφερον τους....θα ειναι για πολλες κλωτσιες ολοι τους
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

απο δευτερα ας ασχοληθουμε με το ζητημα.ουτως ή αλλως απο 10 του μηνος κ επειτα δε λεχθηκε εξ αρχης οτι θα συντελεστουν εξελιξεις;συμφωνω με μπανε πως το δημοσιογραφικο ... ενδιαφερον δημιουργει τον οποιο εκνευρισμο κ σπασ@@σμο.

υπαρχει αγωνας σε 2 μερες.αποφασιστικης σημασιας για τη διατηρηση ενος κλιματος σχετικης ηρεμιας για ολους.ας επικεντρωθουμε σ'αυτον.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

bane1980 έγραψε:Θέλω να είμαι και είμαι αισιόδοξος, αλλά εάν συνεχίσει πολύ το καβλ@ντισμα, θα χάσουν πόντους πριν ακόμα ξεκινήσουν να τους μαζεύουν και είναι κρίμα για όλους.

Και επειδή αναβολές ταξιδιών συμβαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για ΕΝΑ ΣΩΡΟ λόγους, αρχίζω πιο πολύ να τα παίρνω με τους αρδ που κάθε κλανιά πρέπει να την κάνουν είδηση. Μέχρι τις 20 θα ξέρουμε, τέλος, είτε θετικά είτε αρνητικά, τώρα να μας κάνουν ρεπορτάζ ακόμα και για το εάν σταμάτησε για βενζίνη η γκαμηλολιμουζίνα του τέτοιου στο δρόμο για το αεροδρόμιο της Ντόχα και έτσι θα καθυστερήσει η πτήση και θα προσγειωθεί 15 λεπτά αργότερα, το μόνο που καταφέρνουν είναι αυτό: @@ --> @@
καπως ετσι...μην ζειτε και αναπνεετε γι αυτο αλανια...αν καθε μερα ξυπνατε περιμενοντας να ακουσετε νεα απο τους αραβες το μονο που καταφερατε μεχρι στιγμης ειναι να τρελαθειτε...αν απο την αρχη κρατουσατε μονο οτι 10-20 του μηνος θα τελειωσουν ολα τοτε ολα οκ... 8-)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αντε επιτελουςςςςςςςςςςς ....να δουμε στα μεταγραφικα τα τωρινα θα μπουνε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αρχικά, ο καθηγητής ποινικού δικαίου που εκπροσωπεί τους Άραβες και μίλησε στο FM 100, ανέφερε για την άφιξη του Οντέϊ Αλ Σαμαρί…

«Θα έρθει το Σάββατο ή την Δευτέρα με Τρίτη. Αυτό γνωρίζω μετά από επικοινωνία που είχα μαζί του. Οι προθέσεις τους είναι θετικές όσον αφορά την συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου. Θέλουν να αποκτήσουν πάνω από το 51% και από εκεί και πέρα να επενδύσουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Προς το παρόν δεν διαπιστώνω πρόθεση υπαναχώρησης. Στο θέμα δεν θα υπάρξει ανάλογη κατάληξη με τις προηγούμενες περιπτώσεις υποψήφιων. Το θέμα θα τελειώσει θετικά μέσα στην εβδομάδα και ο Οντέϊ θα εκθέσει τις απόψεις του. Προσωπικά έχω στα χέρια μου ένα business plan, το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος, για τα θέματα του γηπέδου και όλα τα άλλα…»

Ο κ. Μαργαρίτης μίλησε και πάλι για το ζήτημα του γηπέδου:

«Είναι λεπτό το ζήτημα γιατί υπάρχει ο κόσμος, ο Ερασιτέχνης, ενώ δεν έχουμε μιλήσει και επισήμως, για να ακούσουμε και τις απόψεις τους. Έχει εντοπιστεί χώρος για το γήπεδο μέσα στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το οποίο θα είναι εύκολα προσβάσιμο από τον κόσμο και η χωρητικότητά του θα είναι κοντά στις 50.000 θέσεις. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για καινούριο γήπεδο αφού η πλευρά των επενδυτών δεν αγοράζει το γήπεδο του ΠΑΟΚ».

Ο Μαργαρίτης ρωτήθηκε αν στην υπόθεση εμπλέκεται και Έλληνας μάνατζερ και απάντησε : «Το λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη Έλληνα στην υπόθεση. Ούτε καν υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Για την παραμονή του Ζαγοράκη ο Λάμπρος Μαργαρίτης επεσήμανε: «Πρόθεσή τους είναι να παραμείνει ο Ζαγοράκης, χωρίς να ξέρω από ποιο πόστο. Είναι πιθανό να παραμείνει ως πρόεδρος, αλλά αυτό δεν το γνωρίζω».
χύνωωωωωωωωωωωωωωωω....................... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ωραία και ενθαρρυντικά όλα όσα μας λέει και με κάνει να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει να γιγαντώνετε και να τους παίρνει όλους παραμάζωμα....................στο τέλος όμως μας τα μασάει για τον Ζαγόρ και δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτό.
Μέχρι χθες ήταν σίγουροι ότι στο τιμόνι θα έμενε ο Ζαγόρ και τώρα απλά έχουνε την πρόθεση να τον κρατήσουν?
Πιθανό να παραμείνει ως Πρόεδρος? WHAT THE FUCK?

?????????????????????????????????????????????????????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”