Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
-
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Εσύ να κλάψεις ή να γελάσεις, ή κανα δυο άλλοι...?Lord_GayrosSlayer έγραψε:Να γελάσω ή να κλάψω??
- navigator11
yiannisPAOKitalia έγραψε:Εσύ να κλάψεις ή να γελάσεις, ή κανα δυο άλλοι...?Lord_GayrosSlayer έγραψε:Να γελάσω ή να κλάψω??
ποιούς ακριβως εννοεις ιταλε;
υγ για να δουμε ...

- Maximus
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γραφτεί δημοσιως αυτο το πράγμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι "επιβεβαιωθηκαν" οι πληροφοριες, που μου ειπε πριν μερικους μηνες καποια ψυχη...
Τωρα αν αληθευει, ο Θεος και η ψυχη του...
Τωρα αν αληθευει, ο Θεος και η ψυχη του...
- navigator11
το <<επιβεβαιωνεις>> λοιπον.χμ ...
αποκτα εξεχον ενδιαφερον η υποθεση!
αποκτα εξεχον ενδιαφερον η υποθεση!

- Maximus
Δεν χρειαζονται ειρωνειες... Απλα ειπα οτι "καποιος" μου ειπε αυτα τα πραγματα μηνες πριν και δυσκολευτηκα να το πιστεψω... Ειναι πολυ βαρύ να γραφτεί δημοσίως και για αυτο απόρησα οτι καποιος εβγαλε το θεμα, ασχετα αν αληθευει ή όχι... Ουτε διεκδικώ δαφνες προφητη, ουτε "επιβεβαιωνω" σαν παντογνωστης...
Τελικα ο Ζαγορακης και ο Βρυζας μιλανε μεταξυ τους; Το λυσαμε το ζητημα ή όχι;
Τελικα ο Ζαγορακης και ο Βρυζας μιλανε μεταξυ τους; Το λυσαμε το ζητημα ή όχι;
- paok_athens_g4
κ εγω την ειχα ακουσει αυτη τη φημη με βρυζα κ κονσεισαο,......καπως διαφορετικα βεβαια απ'οσα διαβαζω εδω(για δανεια που στην ουσια θα ξεπληρωσει ο κοσμος του ΠΑΟΚ...)δηλαδη ο κυριος σαχπαζιδης δεν εχει 8 μυρια να διαθεσει στην ομαδα??
Γενικά δε μ'αρέσει
Επίσης το ότι βγαίνουν τόσα σενάρια , μου δείχνει ένα πράγμα.
ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Επίσης το ότι βγαίνουν τόσα σενάρια , μου δείχνει ένα πράγμα.
ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
- cristiano4
πάντως βλέπω γενικά το κλίμα απο το παίρνουμε 5 διώχνουμε 7 να αλλάζει σιγα,σιγα απο εφημερίδες,αν ήταν και αυτο τελείως παπάς τι να πω,πλέον δεν θα πιστευουμε σε τπτ,πάντως πολύ περιεργα τα ακουω αυτα με δάνεια και βρύζα ο άλλος ο σαχπα έχει για πλάκα να βάλει φράγκα και θα έπαιρναν δάνεια με σέρτζιο.. χοντρός παπάς μου ακούγεται τέσπα,θα ξεκαθαρίσουν πολλά σε λίγες μερες.Πάντως, έρθουν δεν έρθουν ο ζαγορ δεν βλέπω να μένει για πολύ,αν δεν.. μεχρι 20 του μηνος έχουμε να δουμε ανακοινώσεις και λοιπα.....από πολλούς,με πιο άσχημο αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας αν αρχίσουν τα παρατράγουδα.
Επειδή η υγεία (σωματική και ψυχική) είναι το παν δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχολούμαστε με το κάθε σενάριο που βγαίνει δεξιά και αριστερά.
Το πράγμα για μένα είναι απλό.
Είτε θα βάλουν τα 6 χαρτιά που απαιτούνται είτε όχι.
Ο καιρός γαρ εγγύc.
Το πράγμα για μένα είναι απλό.
Είτε θα βάλουν τα 6 χαρτιά που απαιτούνται είτε όχι.
Ο καιρός γαρ εγγύc.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Σχέδιο Σαχπαζίδη-Βρύζα για την απόκτηση των μετοχών του ΠΑΟΚ εξυφαίνεται στη σκιά της αναμονής των αποφάσεων των Αράβων, για επένδυση στην ΠΑΕ.
Ο «Μπαλαδόρος» αποκαλύπτει σήμερα τις επαφές του Ζήση Βρύζα με παρέες φίλων του ΠΑΟΚ, στους οποίους αναφέρει το σχέδιό του σε αντιδιαστολή με την υπόθεση των Αράβων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ζήσης Βρύζας κυρίως τις μέρες που βγήκε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που επιβεβαίωνε το ενδιαφέρον των Αράβων, άρχισε να επισκέπτεται διάφορες παρέες φίλων της ομάδας και να αναφέρει το δικό του σχέδιο.
Με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτές οι επαφές επαναλήφθηκαν και παραμονές των Χριστουγέννων..
Ο Ζήσης Βρύζας θεωρεί ότι η κίνηση των Αράβων έχει γίνει από το Θόδωρο Ζαγοράκη σε αντιπερισπασμό («αντίμετρα» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά), της δικής του κίνησης, την οποία θεωρεί ότι τορπίλισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Το σχέδιο
Ποιο ήταν αρχικά το σχέδιο Βρύζα; Ο έμμισθος πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είχε προτείνει στο Θόδωρο Ζαγοράκη, να δημιουργηθεί ομάδα τεσσάρων ατόμων, από τον ίδιο το Βρύζα, το Γιώργο Σαχπαζίδη, το Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Σέρχιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι θα λάμβαναν δάνειο από Πορτογαλική τράπεζα ύψους οκτώ εκατομμυρίων Ευρώ.
Με τα χρήματα αυτά, οι τέσσερίς τους θα έπαιρναν τις μετοχές του ΠΑΟΚ και ως κύριοι της ΠΑΕ, με την κερδοφορία που αυτή επιδείκνυε τα πρώτα δυο χρόνια και η οποία αναμενόταν να συνεχιστεί με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα έκαναν απόσβεση του δανείου. Στο τέλος, θα έμεναν οι ίδιοι, ως απόλυτα κυρίαρχοι του ΠΑΟΚ, έχοντας τη μετοχική πλειοψηφία.
Αυτή η υπόθεση δεν περπάτησε, λόγω της απόλυτης άρνησης Ζαγοράκη και μάλιστα είχε χολωθεί μαζί του ο Κονσεϊσάο που υπολόγιζε σε αυτή την κίνηση. Έτσι, πλέον, ο Ζήσης Βρύζας θέτει το θέμα της απόκτησης των μετοχών, μόνο από αυτόν και το Σαχπαζίδη.
Οι κινήσεις που κάνει είναι για να βολιδοσκοπήσει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών, να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις και να προετοιμάσει το έδαφος για όταν έρθει η στιγμή να κάνει την κίνησή του.
Στις προθέσεις του μάλιστα είναι, να επαναφέρει τον Άγγελο Αναστασιάδη ως προπονητή στην ομάδα…
Στα δικά μου αυτιά έφτασε από το ράδιο.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.baladoros.com/nea/4511

γαματο...στους κινηματογραφους ποτε βγαινει να παμε???

yiannisPAOKitalia έγραψε:Σχέδιο Σαχπαζίδη-Βρύζα για την απόκτηση των μετοχών του ΠΑΟΚ εξυφαίνεται στη σκιά της αναμονής των αποφάσεων των Αράβων, για επένδυση στην ΠΑΕ.
Ο «Μπαλαδόρος» αποκαλύπτει σήμερα τις επαφές του Ζήση Βρύζα με παρέες φίλων του ΠΑΟΚ, στους οποίους αναφέρει το σχέδιό του σε αντιδιαστολή με την υπόθεση των Αράβων.
....
Ο Ζήσης Βρύζας θεωρεί ότι η κίνηση των Αράβων έχει γίνει από το Θόδωρο Ζαγοράκη σε αντιπερισπασμό («αντίμετρα» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά), της δικής του κίνησης, την οποία θεωρεί ότι τορπίλισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Το σχέδιο
Ποιο ήταν αρχικά το σχέδιο Βρύζα; Ο έμμισθος πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είχε προτείνει στο Θόδωρο Ζαγοράκη, να δημιουργηθεί ομάδα τεσσάρων ατόμων, από τον ίδιο το Βρύζα, το Γιώργο Σαχπαζίδη, το Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Σέρχιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι θα λάμβαναν δάνειο από Πορτογαλική τράπεζα ύψους οκτώ εκατομμυρίων Ευρώ.
.....
Αυτή η υπόθεση δεν περπάτησε, λόγω της απόλυτης άρνησης Ζαγοράκη και μάλιστα είχε χολωθεί μαζί του ο Κονσεϊσάο που υπολόγιζε σε αυτή την κίνηση. Έτσι, πλέον, ο Ζήσης Βρύζας θέτει το θέμα της απόκτησης των μετοχών, μόνο από αυτόν και το Σαχπαζίδη.
Οι κινήσεις που κάνει είναι για να βολιδοσκοπήσει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών, να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις και να προετοιμάσει το έδαφος για όταν έρθει η στιγμή να κάνει την κίνησή του.
...
Περσινά Ξινά Σταφύλια...
Αυτό είχε κυκλοφορήσει πέρσι στα τέλη του χειμώνα, και κυρίως βγήκε μέσα απο συνδεσμίτες οι οποίοι προέβλεπαν την πλήρη καταστροφή του συλλόγου μας. Δίκαι ή άδικα δεν θα το κρίνω. Ξέρω όμως οτι έβγαινε μια καταστροφολογία. Αυτό παρέμεινε πάντα ένα σενάριο, ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Και το κυριότερο, ακόμα και ως πλάνο να το κρίνουμε, είναι αστείο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση βιώσιμο και αν όντως προτάθηκε και ο Τέο το απέρριψε, τον δικαιολογώ απόλυτα. Άσε που εξ αρχής δεν εμπιστεύομαι άτομα σαν τον Κονσεισάο. Πρόκειται για ένα πλάνο αίολο, το οποίο υποτίθεται πως καλύπτει μόνο το αρχικό κεφάλαιο.
Απο εκεί κι έπειτα μηδέν.
Άσε που ο Σαχπατζίδης κολλητός του Τέο είναι και δεν είχε κάνα νταλκά να τον κόψει..
Επιπλέον, είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ύποπτο το γεγονός οτι ενώ αυτή η φήμη κυκλοφόρησε πέρσι αλλά δημοσιεύεται τώρα..
Και στην τελική, αν ακόμη ισχύει αυτό, τότε έχω να πώ, ΖΗΣΗ, οτι αυτά τα πράγματα τα κάνουμε στο φώς του ήλιου,και δεν κινούμαστε με σκιώδη τρόπο. Γιατί με σκιώδης κινήσεις, χαίρονται αυτοί που ζούνε στη σκιά. Πάντα θα τιμώ τον Τέο γιατί όταν ήταν να αναλάβει βγήκε μπροστά είπε δυο πράματα και τέλος, ανέλαβε. ΟΧΙ σουξου μουξου μανταλάκια, με "παρέες" και "φίλους".
Ειδικά όταν πέρυσι σε πλησίαζαν διάφοροι, φίλοι, που αντί να ζυμώνουν τσουρέκια, μας τα έκαναν τσουρέκια με τις λαμογιές τους..
Αλλά δεν πιστεύω οτι ισχύουν όλα αυτά, γιατί δεν έχω το Ζήση για τέτοιο άνθρωπο...
Το άλλο με τον προπονητή δεν θα το σχολίαζα, αλλά θα πώ μόνο οτι είναι ενδεικτικό των προθέσεων του συντάκτη να δημιουργήσει πρόβλημα.. ΞΥΠΝΑΤΕ ορισμένοι...
Ρε παιδία , αυτό το μέρος στο οποίο υπάρχει το δημοσιέυμα...τί καπνο φουμαρει?
Μπαλαδορος?
Δε το εχω ξαναακούσει ? "δικό" μας είναι?
Μπαλαδορος?
Δε το εχω ξαναακούσει ? "δικό" μας είναι?