aivas19 έγραψε:fidel έγραψε:aivas19 έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω..γιατι συχνα πυκνα εχει γινει καραμελιτσα η ''αχαριστια'' αν τολμησεις και πεις κατι για τον Ιβαν εκτος απο ''μπραβο''..
Ο ιβαν μου εδωσε το ονειρο και το οραμα...
Οπως εχω ξαναγραψει πολλες φορες μπορω να κατανοησω αν δεν το κανει...
Βγες και πες δεν εχω λεφτα...μαζι του δεν θα του πω πουλα και φυγε
Βγες και πες με πολεμανε...μαζι του κι εγω διπλα σου
Βγες και πες κατι...κανε πραξη την ξεκαθαρη σχεση με τον κοσμο...μην με κοροιδευεις με τις αρλουμπες του ΚυρΚυρ...
3 ΧΡΟΝΙΑ τωρα...οχι μια βδομαδα μετα την ανακοινωση του Α.Σ. που αρχισαν μερικοι τα ''Που σαι Θαναση'' και ''Που σαι Θαναση''....Αν ελεγα καθε μερα εδω και 3 χρονια ''Που σαι Ιβαν'' και ''Που σαι Ιβαν'' τι θα γινοταν εδω μεσα;;; Να σου πω εγω; Θα ειχα φαει πεσιμο...θα ημουν ο αχαριστος...θα ειχα ατζεντα(μετα απο 17 χρονια εδω τωρα εβγαλα την ατζεντα)...κτλ κτλ....Αυτες ειναι οι ισες αποστασεις που κραταμε για το καλο του ΠΑΟΚ;;;
Ο Θανασης μπορουσε να ζητησει εξηγησεις εδω και 3 χρονια. Το εκανε; Απλη ειναι η απαντηση
Θέλεις πραγματικά να μάθεις Αν σου πω ναι τι θα απαντήσεις ?
Οτι δεν ενημερωθηκα. Μαλλον εσυ ενημερωθηκες. Ας εβγαζε ανακοινωση να ζητησει απαντησεις απο την ΠΑΕ οπως προειπα. Το εκανε;[/quote]
Το σφάλμα - λάθος του ΑΣ με την ανακοίνωση κάνεις δεν πρεπει να το παραληψει, ηταν ομως ενας τροπος να βγει το θεμα στην επιφάνεια..Τα υπόλοιπα προσεχώς....