Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από fidel »

aivas19 έγραψε:
fidel έγραψε:
aivas19 έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω..γιατι συχνα πυκνα εχει γινει καραμελιτσα η ''αχαριστια'' αν τολμησεις και πεις κατι για τον Ιβαν εκτος απο ''μπραβο''..
Ο ιβαν μου εδωσε το ονειρο και το οραμα...
Οπως εχω ξαναγραψει πολλες φορες μπορω να κατανοησω αν δεν το κανει...
Βγες και πες δεν εχω λεφτα...μαζι του δεν θα του πω πουλα και φυγε
Βγες και πες με πολεμανε...μαζι του κι εγω διπλα σου
Βγες και πες κατι...κανε πραξη την ξεκαθαρη σχεση με τον κοσμο...μην με κοροιδευεις με τις αρλουμπες του ΚυρΚυρ...

3 ΧΡΟΝΙΑ τωρα...οχι μια βδομαδα μετα την ανακοινωση του Α.Σ. που αρχισαν μερικοι τα ''Που σαι Θαναση'' και ''Που σαι Θαναση''....Αν ελεγα καθε μερα εδω και 3 χρονια ''Που σαι Ιβαν'' και ''Που σαι Ιβαν'' τι θα γινοταν εδω μεσα;;; Να σου πω εγω; Θα ειχα φαει πεσιμο...θα ημουν ο αχαριστος...θα ειχα ατζεντα(μετα απο 17 χρονια εδω τωρα εβγαλα την ατζεντα)...κτλ κτλ....Αυτες ειναι οι ισες αποστασεις που κραταμε για το καλο του ΠΑΟΚ;;;

Ο Θανασης μπορουσε να ζητησει εξηγησεις εδω και 3 χρονια. Το εκανε; Απλη ειναι η απαντηση

Θέλεις πραγματικά να μάθεις Αν σου πω ναι τι θα απαντήσεις ?

Οτι δεν ενημερωθηκα. Μαλλον εσυ ενημερωθηκες. Ας εβγαζε ανακοινωση να ζητησει απαντησεις απο την ΠΑΕ οπως προειπα. Το εκανε;[/quote]
Το σφάλμα - λάθος του ΑΣ με την ανακοίνωση κάνεις δεν πρεπει να το παραληψει, ηταν ομως ενας τροπος να βγει το θεμα στην επιφάνεια..Τα υπόλοιπα προσεχώς....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εδω και καποιες μερες διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια αποψεις και προσπαθειες τεκμηριωσειςτου δικαιου της μιας η της αλλης πλευρας.
Εγω θα σταθω σε κατι αλλο που μου τραβηξε την περιεργεια:
Κατανοητο να βγει αμεσα η ανακοίνωση του Μυστακιδη μετα απ αυτην του ΑΣ. Κατανοητο να βγει αμεσα και η ανακοινωση των συνδεσμων ωστε να δωσει στηριγμα στην αποφαση(δικαιωμα τους)
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η κυβερνηση να "αυτοκαρφωθει" τοσο συντομα και χωρις να ερωτηθει.Δεν τους εχω για τοσο ηλιθιους ,ειδικα στα θεματα επικοινωνιας.Ακομα κι ενα μικρο παιδι καταλαβαινει οτι ηταν λαθος.
Μηπως λοιπον αυτη η αντιδραση που ριχνει τη "ρετσινια" του μπροστινου στην κινηση Μυστακιδη εξυπηρετει αλλους σκοπους?
Μηπως ο στοχος δεν ειναι απλα η αλλαγη της ηγεσιας του ΠΑΟΚ αλλα η διασπαση και ο διχασμος του κοσμου οποιος και αν ειναι ο ιδιοκτητης? Ποιους συμφερει κατι τετοιο?
Ασφαλες συμπερασμα δ μπορω να βγαλω ,το μικρο μου το μυαλο μεχρι εκει παει.Ισως αργοτερα ,αν προκυψουν και νεα δεδομενα.Θα θελα ν ακουσω και τη δικη σας εξηγηση.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

embuji έγραψε:Αν ημουν ο Κατσαρης εγω θα εβγαινα και θα ελεγα, Περιμενουμε απο την ΠΑΕ εντος του μηνα εφοσον ειναι τοσο ετοιμη σε μαστερ πλαν οσο και οικονομικα, να μας παρουσιασει το μαστερ πλαν και να ενημερωσει πως θα διαθεσει ολα τα αναγκαια κεφαλαια. Εαν ΔΕΝ το εκανε, θα προχωρουσα με Μυστακιδη στην δημιουργια γηπεδου.

Εκτός από αχάριστο πραξικοπηματία,θα σε ελεγαν και εκβιαστη.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρουμε αν ο ΑΣ έχει ζητήσει εξηγήσεις για το γήπεδο και πόσες φορές τα τελευταία χρόνια. Αυτά θα βγούν είτε έγιναν είτε όχι στις επικείμενες ανακοινώσεις του ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ότι τόσα χρόνια μετα σε κάποιους υπάρχει ακόμα η εντύπωση ότι ο Ιβαν δίνει εξηγήσεις σε όποιον του τις ζητάει με ξεπερνά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 22 Ιουν 2025, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Εχθές ετοιμασα δύο φορές μια
ανάρτηση καταπέλτη για τον
Κατσαρή, που ευτυχώς η δυστυχώς
δεν ανέβηκε καθόσον μάλλον κόλλησε
το φόρουμ για λίγο.

Θα το πω τώρα μια φορά και
όποιος θέλει να καταλάβει
καλώς, όποιος δε θέλει
δε μπορώ να μπω στο μυαλό του.

Ο Κατσαρης μετά από αυτό που
έκανε δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Η μεγαλύτερη τιμωρία στη ζωή είναι να
είσαι εξοστρακισμενος όπως κανανε οι αρχαίοι Έλληνες.

Κάποτε θέλαμε να κρεμασουμε στην πλατεία
τον Φασούλα και τον ονομάζαμε προδοτη γιατί ως επαγγελματιας αθλητης πήγε σε άλλη ομάδα για περισσότερα λεφτά. Χωρίσαμε την Ελλάδα στα δυο γιατι ο Γαύρος πήρε τον Κούδα. Ο Παντελάκης έλεγε μεσα στη χούντα οτι
αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Σήμερα ένας πρόεδρος του ενιαίου
ΠΑΟΚ, 27 χρόνια, προδίδει κάθε αξία που
πρεσβευει ο ΠΑΟΚ, δρα υπογείως, παίρνει
συμφωνημένη στήριξη από σύνδεσμο, ακολουθεί
ανακοίνωση κυβερνητική, ανακοίνωση Μυστακίδη
και όλα αυτά εν άγνοια του προέδρου
της ΠΑΕ, χωρίς τη συμφωνία του, χωρίς
ΓΣ, κρυφά από το λαό του ΠΑΟΚ, τρυπώντας
την ΠΑΕ, τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν που
έχει βάλει 160 εκατομυρια στον ΠΑΟΚ.

Αν συγκρίνετε τα παρελθοντικά που
ανέφερα που αφορούσαν επαγγελματίες
και τον Κούδα, με τη δική σας λογική
θα πρέπει να ζητήσουμε γονυπετεις
συγνώμη στον Ολυμπιακό για τον Κούδα,
και να κάνουμε αγαλμα στον Φασουλα έξω
από το παλατάκι.

Αυτά είναι τα γεγονότα. Ο καθένας μπορεί
να σκέφτεται ότι θέλει και να πιστεύει ότι θέλει.
Όποιος όμως δρα υπόγεια εις βάρος
του ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Καθαρές κουβεντες δεν ειναι δυσκολο, δεν ανακοίνωσαν τη καρτα φιλάθλου. Θεωρητικά ανακοίνωσαν συμφωνια για νέο γηπεδο αφήνοντας εξω την ΠΑΕ. Αν για καποιους φαινεται χαλαρα φυσιολογικο δικαιωμα σας, δεν ειναι συνθήκη απλή για να το αφησεις ετσι. Ας βγουν εστω κ αυριο να μιλησουν, οχι αστειες διαρροες στον κάθε αρδ στο γνωστο ραδιο, ενα και ενα μας κανουν 2. Γιναμε ανακατα, τοσο δυσκολο να το καταλαβουν στον ερασιτέχνη? σε άλλη ομάδα είναι τοσα χρονια και δεν ξερουν τι θα σκεφτει και ο κοσμος? αυτα και τελος απο μενα, κουραστηκα με τον εαυτο μου να επαναλαμβανομαι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κρεμάλα στην Αριστοτέλους προτείνω...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

beyes4 έγραψε:
embuji έγραψε:Αν ημουν ο Κατσαρης εγω θα εβγαινα και θα ελεγα, Περιμενουμε απο την ΠΑΕ εντος του μηνα εφοσον ειναι τοσο ετοιμη σε μαστερ πλαν οσο και οικονομικα, να μας παρουσιασει το μαστερ πλαν και να ενημερωσει πως θα διαθεσει ολα τα αναγκαια κεφαλαια. Εαν ΔΕΝ το εκανε, θα προχωρουσα με Μυστακιδη στην δημιουργια γηπεδου.

Εκτός από αχάριστο πραξικοπηματία,θα σε ελεγαν και εκβιαστη.

Αυτο φοβαμαι, οπως επισης φοβαμαι οτι και ο λογος που δε το εκανε ολο αυτο εδω και κανα 2 χρονια ειναι γιατι οντως εκαναν υπομονη μηπως και το τρεξει ο Ιβαν. Οπως και να εχει, ελπιζω ο ΑΣ να μην υποκηψει σε αυτο το τρομακτικο επικοινωνιακο bullying που εχει πεσει απο την δευτερα και να μας δειξει πραγματικα τι εχει συμφωνησει και τι ελαβε απο την ΠΑΕ τα τελευταια 3 χρονια σε σχεση με το γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όπως ξεκάθαρα πρέπει να τοποθετηθεί ο ΑΣ, πρέπει να τοποθετηθεί και η ΠΑΕ.
Κι αν για τον ΑΣ πέρασε περίπου μια εβδομάδα, για την ΠΑΕ πέρασαν 3 χρόνια.
Επανήλθε ξανά το θέμα δια στόματος Ιβάν την Τρίτη που επανέλαβε ''θα κάνω το γήπεδο''.
Κι αυτό απαιτεί παρόμοια ανάλυση.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μονάχα δύο δεσμεύσεις.
Η μία από έναν άνθρωπο με γνωστό οικονομική υπόβαθρο αλλά άγνωστη σχέση με τα κοινά της ομάδας και
η άλλη από έναν άθρωπο με αποδεδειγμένη σχέση στα κοινά της ομάδας αλλά που για το θέμα γηπέδου τοποθετείται επίσημα από το 2013 (το γνωστό 5ετές πλάνο ανάπτυξης με την ανακαίνηση της Τούμπας, κόστους 40Μ) και που από την έκδοση του ΠΔ το 2022 και μετά το ''Ξεκινάμε'' στο κλείσιμο μιας πανηγυρικής ανακοίνωσης έχει σιωπήσει.

Φυσικά, οι ευθύνες βαραίνουν και όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της ομάδας, που ουδέποτε σκαλίζει. Αυτό το πράγμα της παθητικής στάσης, του viber, των non paper, γενικά στους ρεπόρτερ όλων των ομάδων (θα μου πεις εδώ γίνεται στην πολιτικό ρεπορτάζ) πραγματικά με έχει κουράσει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Δεν ξέρουμε αν ο ΑΣ έχει ζητήσει εξηγήσεις για το γήπεδο και πόσες φορές τα τελευταία χρόνια. Αυτά θα βγούν είτε έγιναν είτε όχι στις επικείμενες ανακοινώσεις του ΑΣ.

Δηλαδη 3 χρονια ουτε μια ανακοινωση; Ουτε μια απαιτηση; Οκ τοτε πολυ που νοιαστηκαν για δικο τους γηπεδο
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Εξοστρακισμένος ο ένας, αυτοεξόριστος ο άλλος. Αρχαία ελληνική τραγωδία.

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, από την αρχή της όλης ιστορίας γράφεις για ενότητα και εναντιώνεσαι στο διχασμό. Φαντάζομαι ξέρεις πως η συνεχής επανάληψη αυτών που επιθυμείς φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε όσους σε διαβάζουν. Το ίδιο πάει και για αυτούς που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, όταν δεν έχουμε καμία νέα εξέλιξη.
Ας αράξουμε λίγο τα πετσιά μας και να ακούσουμε και να δούμε πράξεις από αυτούς που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

"Καλά, μην περιμένετε εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι για μπάνια οι υπάλληλοι του ΑΣ και του ΑρΜυ."
Θα λέγανε κάποιοι αν τύχαινε και υποστήριζαν το άλλο στρατόπεδο.

Ας έχουμε λίγη υπομονή. Δε νομίζω ότι θα μείνει έτσι εκτεθειμένος ο Μυστακίδης. Κάποιες ζυμώσεις πρέπει να γίνονται. Κάποια πρόταση θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Ότι τόσα χρόνια μετα σε κάποιους υπάρχει ακόμα η εντύπωση ότι ο Ιβαν δίνει εξηγήσεις σε όποιον του τις ζητάει με ξεπερνά...

Ωπα μην το δικαιολογεις. Βγες 6 μηνες μετα το διαταγμα και κανε ανακοινωση ζητωντας χρονοδιαγραμμα και update. Αν ηθελε ο Ιβαν ας μην εδινε εξηγησεις, θα κρινόταν καταλληλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσύ πιστεύεις ότι ο Κατσαρης και γενικά ο ΑΣ 3 χρόνια δεν έχει προσπαθήσει να μάθει προθέσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 22 Ιουν 2025, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”