Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Περιμένετε μες την ημέρα να μάθουμε από ανθρώπο που ήταν παρών τα γεγονότα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γιατί εικασίες με βάση 2 λόγια που με είπαν μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά εδώ μιλάμε για κρίσιμες ώρες και σ αυτές πρέπει κάθε πληροφορία να εξετάζεται μια και δυο φορές.
Επίσης για την ανακοίνωση του ΑΣ όπως σας είπα θα βγει εκτός συγκλονίστικου απρόοπτου την άλλη εβδομάδα, ενώ πολύ πιθανό αν δεν έχει γίνει ήδη οι ΣΦ να πάνε και στον Κατσαρη.
Προς ενημέρωση είναι μέρος των ΣΦ αυτοί που πήγαν κι όχι το σύνολο αφού δεν υπάρχει κάτι ενιαίο στον ΠΑΟΚ
Περιμένετε μες την ημέρα να μάθουμε από ανθρώπο που ήταν παρών τα γεγονότα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γιατί εικασίες με βάση 2 λόγια που με είπαν μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά εδώ μιλάμε για κρίσιμες ώρες και σ αυτές πρέπει κάθε πληροφορία να εξετάζεται μια και δυο φορές.
Επίσης για την ανακοίνωση του ΑΣ όπως σας είπα θα βγει εκτός συγκλονίστικου απρόοπτου την άλλη εβδομάδα, ενώ πολύ πιθανό αν δεν έχει γίνει ήδη οι ΣΦ να πάνε και στον Κατσαρη.
Προς ενημέρωση είναι μέρος των ΣΦ αυτοί που πήγαν κι όχι το σύνολο αφού δεν υπάρχει κάτι ενιαίο στον ΠΑΟΚ
Mε τόσα μου πες σου είπα πιο πιθανό είναι να χτιστούν 2 γήπεδα πάρα ένα. Μας βλέπω στην κλασική Τούμπα έως τα βαθιά γεράματα. Και ο Σαββίδης είπε εγώ θα το κτισω και ο ΑΣ. Ενδιαφέρον καλοκαίρι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αναμένουμε. Αν φυσικά θες να τα μοιραστείς.Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Φαντάζομαι ότι ο γνωστός σύνδεσμος που έβγαλε ανακοίνωση τη Δευτέρα δεν ήταν! Έχεις ιδέα πότε άλλαξε η ηγετική ομάδα εκεί? Περιέργεια απλή
Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
Δηλαδή ο Ηλιόπουλος με 90 μύρια πήρε και την ομάδα και το γήπεδο ?
Δεν ξέρω λίγο περίεργο μου ακούγεται αυτό.
Σιγα την ομαδα.

Επισης εχω ακουσει χωρις να το διαψευσει ρεπορτερ της αεχ, οτι ο βενγκα πηρε την ομαδα τον Δεκεμβρη του 22, εναμιση χρονο δηλαδη πιο μπροστα απο οτι ξεραμε. Οποτε εκει ισως ειναι πιο μπαχαλο η φαση για το τι αγορασε και τι πηρε.
smoothcriminal1926 έγραψε:Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
Nαι, έτσι λένε οι της αεκ. Και foxbet προχθες που έβλεπα πάλι το είπε ο καζαντζογλου, ότι πήρε ΚΑΙ το γήπεδο. Αν ισχύει τι να πω, είναι όντως περίεργο. Αλλιώς αν λένε ψέματα, τότε ψέματα σε λέω...
Δεν υπαρχει λογος για αναφορα στη χαρτινη. Δεν υπαρχει καμια σχεση με τη δικη μας περιπτωση. Η σχεση Μελισσανιδη και Ηλιοπουλου ειναι ''ιδιαιτερη''...
-
george188 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Φαντάζομαι ότι ο γνωστός σύνδεσμος που έβγαλε ανακοίνωση τη Δευτέρα δεν ήταν! Έχεις ιδέα πότε άλλαξε η ηγετική ομάδα εκεί? Περιέργεια απλή
Η αλήθεια είναι ότι ξέροντας τα άτομα που βρίσκονται στην ΘΥΡΑ 4 που αναφέρεσαι που έκανε μεγάλη εντύπωση, αυτή η ανακοίνωση . Σε μια προσωπική συζήτηση μου είπανε ότι εμείς δεν είμαστε ούτε Σαββίδης, ούτε Μυστακιδης Ούτε κατσαρης αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει νέο γήπεδο κι αυτή είναι η μόνη λύση. Αυτό ήταν σχεδόν στα πρώτα λεπτά των γεγονότων οπότε θεώρησα ότι ξέρουν πως έχει κινηθεί ο ΑΣ γι αυτό δεν πίστευα ότι βγήκε εν άγνοια Σαββίδη κάτι που άλλαξε οπότε δεν ξέρω αν κι αυτοί λάβανε λάθος ενημέρωση από τον ΑΣ, γιατί σαν σύνδεσμος τον Ιβάν Σαββίδη τον έχει αναφέρει ως Ευεργέτη πολλές φορές κι από τι ξέρω τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Η ιστορία γραφεί κι όλα θα κριθούν.
Η Θ4 κριθηκε ηδη για πολυ κοσμο. Εμεις καλα καλα δεν ειχαμε προλαβει να διαβασουμε την ανακοινωση του ΑΣ και αυτοι ειχαν ηδη παρει θεση.
Ευχαριστώ πολύ τους διαχειριστές
που σε δέκα λεπτά πρόλαβαν και κατέβασαν
τη μοναδική προσπάθεια
ενότητας και πρότασης με το δημοψήφισμα.
Αλλα για τέσσερις ολοκληρες ώρες δεν
απαντάνε στις αναρτήσεις μου.
Προφανώς η ενότητα του ΠΑΟΚ
δεν εξυπηρετεί τους λόγους
υπαρξης του φορουμ
που σε δέκα λεπτά πρόλαβαν και κατέβασαν
τη μοναδική προσπάθεια
ενότητας και πρότασης με το δημοψήφισμα.
Αλλα για τέσσερις ολοκληρες ώρες δεν
απαντάνε στις αναρτήσεις μου.
Προφανώς η ενότητα του ΠΑΟΚ
δεν εξυπηρετεί τους λόγους
υπαρξης του φορουμ
Αμπαλαεα ηρέμησε ρε φίλε
Δεν είπε κανείς ότι έκανες κάτι κακό ούτε πως διαφωνούμε ντε και καλά σε κάτι συγκεκριμένο
Περίμενε λίγο τρέχουν διάφορες ζυμώσεις δεν θα λέμε εμείς τα δικά μας
Δεν είπε κανείς ότι έκανες κάτι κακό ούτε πως διαφωνούμε ντε και καλά σε κάτι συγκεκριμένο
Περίμενε λίγο τρέχουν διάφορες ζυμώσεις δεν θα λέμε εμείς τα δικά μας
Ένα το Referendum του Τσίπρα και ένα του Αμπαλαεα
Από πουνκαι ως που ένα γκάλοπ εξυπηρετεί την ενότητα?

Από πουνκαι ως που ένα γκάλοπ εξυπηρετεί την ενότητα?
Special 4 έγραψε:Σχόλιο δικό μου για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των 20 εκατομμυρίων από το Όπεν. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ο Σαββίδης όταν λέει αυτό το ποσό, ότι πιθανότατα θα θεωρηθεί owner's injection από την Uefa και δεν θα προσμετρηθεί στα έσοδα της ομάδας όλο αυτό το ποσό, αλλά μόνο ένα τμήμα σύμφωνα με το fair market value που θα κριθεί από την Uefa;
Αν το ποσό του συμβολαίου είναι αντίστοιχου μεγέθους πχ αν ο γαύρος έχει συμβόλαιο τηλεοπτικό 20 εκ τοτε ο ΠΑΟΚ μπορεί να δικαιολογήσει ένα συμβόλαιο του μεγέθους +/- 20 εκ ,παρόλα που προσφέρεται από εταιρία του προέδρου, δεν θεωρείται ένεση ρευστότητας κ.ο.κ...
icue έγραψε:Η Θ4 κριθηκε ηδη για πολυ κοσμο. Εμεις καλα καλα δεν ειχαμε προλαβει να διαβασουμε την ανακοινωση του ΑΣ και αυτοι ειχαν ηδη παρει θεση.
Καλά χαλαρώστε στο παρελθόν πόσες φορές αποδείχθηκε ότι και ο Κατσαρής και η 4 είχαν δίκιο και αυτούς παρακαλούσαμε να δώσουν λύσεις...
icue έγραψε:Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
Σιγα την ομαδα.![]()
Επισης εχω ακουσει χωρις να το διαψευσει ρεπορτερ της αεχ, οτι ο βενγκα πηρε την ομαδα τον Δεκεμβρη του 22, εναμιση χρονο δηλαδη πιο μπροστα απο οτι ξεραμε. Οποτε εκει ισως ειναι πιο μπαχαλο η φαση για το τι αγορασε και τι πηρε.
To γήπεδο το έχει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε. Μέχρι τον Σεπτέμβρη του 24 μέτοχος Ηλιόπουλος στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε. δεν υπάρχει. Μεγαλομέτοχος της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε. με 40% περίπου ειναι η ΒΥΖΑΝΤΙΟ-Α.Ε.Κ.
Το ποιός ελέγχει ή όχι την ΒΥΖΑΝΤΙΟ-Α.Ε.Κ είναι μπλεγμένο. Πουθενά δεν εμφανίζεται και πάλι ο Ηλιόπουλος. Τον Οκτώβρη 2024 έγινε εταίρος-τακτικό μέλος ο λογιστής της ΠΑΕ ΑΕΧ, ενώ ο Μελισσανίδης αποχώρησε και έμεινε 2ος εταίρος-τακτικό μέλος ο Νίκος Στράτος (κολλητός του Μελισσανίδη). Την ΒΥΖΑΝΤΙΟ-Α.Ε.Κ την εκπροσωπεί παντού ως πληρεξούσιος ένας Αιμίλιος Βραχυπέδης, ο οποίος ειναι συνεργάτης για πολλά χρόνια του Μελισσανίδη. Δεν φαίνεται πουθένα ο Ηλιόπουλος να έχει κάποιο μερίδιο στο γήπεδο.