Patron έγραψε:Για εμάς θα είναι δικέφαλος του βορρα αε?
Ασ'την λενε και παιξε καλα τον ΠΑΟΚ ΑΕ το γηπεδο να γινει

Patron έγραψε:Για εμάς θα είναι δικέφαλος του βορρα αε?
joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
Billpaok666 έγραψε:χθες ημουν στο δρομο και εβαλα αναγκαστικα να ακουσω ραδιο. Επεσα σε μια συνέντευξη καποιου Αποστολιδη δικηγορου στον Μπουζο. Συνεργαστηκε με τον Ιβαν στα πρωτα χρονια που πηρε την ομαδα. Ενα ενδιαφερον ρεζουμε ειναι :
Ο Ιβαν ειναι Ρωσικη αρκουδα σε δυναμη με Ποντιακο πεισμα μεν, ΑΛΛΑ με Σοβιετικη νοοτροπια που δεν συναδει καθολου με την Δυτικη κουλτουρα και συνηθειες. Ενας εντελως απροβλεπτος χαρακτηρας.
Αναφερθηκε σαν παραδειγμα στην επιθυμία του Ιβαν οταν ηρθε, να παρει και το γηπεδο μαζι με την ομαδα. Οταν του ειπε ο δικηγορος οτι αυτο δεν ειναι δυνατο λογω της Νομοθεσιας, η απαντηση ηταν : Να στειλουν ενα νεο Νομο στην βουλη να ψηφιστει και να αλλαξει, εχω λεφτα και πληρωνω.
Αναφερθηκε επισης στην συνεργασια μεταξυ τους. Δεν υπηρχε ισοτιμη συνομιλια και συνεργασια. Ανεξαρτητα το τι πιστευες επερεπε να εισαι Γιες μεν για να συνεργαζεσαι σαν υπαλληλος ή σαν εξωτερικος συνεργατης. Οποτε καποια στιγμη δεν μπορουσα ηθικα να συνεχισω να συνεργαζομαι με τον Ιβαν ειπε ο Αποστολιδης.
Νομιζω οτι ο ανθρωπος ειπε αρκετα απο αυτα που υποψιαζομαστε για τον χαρακτηρα του Ιβαν αλλα δεν ειχαμε ανοικτη επιβεβαιωση απο καποιον που συνεργαστηκε με τον προεδρο. Ετσι δικαιολογουνται και πολλα ευτραπελα που παντα συνεβαιναν και συμβαινουν. Οσοι ειναι στην δουλεψη του απλα εκτελουν εντολες χωρις να αρθρωνουν λεξη.
Ειδικα σε ενα περιβαλλον οπως διαμορφωθηκε μετα το νταμπλ, οπου η πιεση απο πολλους διαφορετικους παραγοντες αυξηθηκε κατακορυφα στον Ιβαν, οι λαθος αποφασεις και ενεργειες εχουν κανει την ομαδα και το μελλον της να ειναι ομηρος ενος και μοναδικου ανθρωπου, με οτι σημαινει αυτο...
Equalizer έγραψε:Μην μπλέκουμε παρακαλώ τα θέματα
Μην θεωρούμε δεδομένα όσα ακούγονται παρακαλώ γιατί μετά ζητάμε ευθύνες από όσους δεν ευθύνονται
Μην γράφουμε εδώ μέσα ονόματα που αποδεδειγμένα κυνηγάνε να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ επί σειρά ετών
Παρεμπιπτόντως, τρομερές ομοιότητες έχουν κάποια πράγματα που "ξέρουν" κάποιοι αστείοι, με την εποχή Σαχπατζίδη Φλωριδη και την κλεισμένη μεταγραφή Τρεζεγκέ, πριν καν αλλάξει χέρια η διοίκηση τότε. Που δεν άλλαξε και πότε, ευχαριστούμε καλέ Θεούλη που δεν μας έριξες στα βράχια των γελοίων, και των χειροκροτητών τους.
Έτρεχε τότε ο Βιολιδης να αποδείξει ότι ο... βασιλιάς του σκραπ δεν είχε ούτε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Αθήνα ενώ μας έλεγαν ότι έχει το κτιρίο του Ζαρα. Και τον λοιδορούσαν σε κάποια εντελώς τυχαίως πολύ ενεργά αυτές τις μέρες ράδια, ότι δεν θέλει να χάσει την κουτάλα της ΠΑΕ.
Καλές οι """""""""""πληροφορίες""""""""""""""" (ναι, εντός 8 εισαγωγικων η λέξη) αλλά ας ακούμε τους θεσμικως αρμόδιους και τους αμέσως εμπλεκομενους
Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
Δηλαδή ο Ηλιόπουλος με 90 μύρια πήρε και την ομάδα και το γήπεδο ?
Δεν ξέρω λίγο περίεργο μου ακούγεται αυτό.
Αναμένουμε. Αν φυσικά θες να τα μοιραστείς.Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Περιμένετε μες την ημέρα να μάθουμε από ανθρώπο που ήταν παρών τα γεγονότα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γιατί εικασίες με βάση 2 λόγια που με είπαν μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά εδώ μιλάμε για κρίσιμες ώρες και σ αυτές πρέπει κάθε πληροφορία να εξετάζεται μια και δυο φορές.
Επίσης για την ανακοίνωση του ΑΣ όπως σας είπα θα βγει εκτός συγκλονίστικου απρόοπτου την άλλη εβδομάδα, ενώ πολύ πιθανό αν δεν έχει γίνει ήδη οι ΣΦ να πάνε και στον Κατσαρη.
Προς ενημέρωση είναι μέρος των ΣΦ αυτοί που πήγαν κι όχι το σύνολο αφού δεν υπάρχει κάτι ενιαίο στον ΠΑΟΚ
Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Περιμένετε μες την ημέρα να μάθουμε από ανθρώπο που ήταν παρών τα γεγονότα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γιατί εικασίες με βάση 2 λόγια που με είπαν μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά εδώ μιλάμε για κρίσιμες ώρες και σ αυτές πρέπει κάθε πληροφορία να εξετάζεται μια και δυο φορές.
Επίσης για την ανακοίνωση του ΑΣ όπως σας είπα θα βγει εκτός συγκλονίστικου απρόοπτου την άλλη εβδομάδα, ενώ πολύ πιθανό αν δεν έχει γίνει ήδη οι ΣΦ να πάνε και στον Κατσαρη.
Προς ενημέρωση είναι μέρος των ΣΦ αυτοί που πήγαν κι όχι το σύνολο αφού δεν υπάρχει κάτι ενιαίο στον ΠΑΟΚ
Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
smoothcriminal1926 έγραψε:Ettien26 έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.
Nαι, έτσι λένε οι της αεκ. Και foxbet προχθες που έβλεπα πάλι το είπε ο καζαντζογλου, ότι πήρε ΚΑΙ το γήπεδο. Αν ισχύει τι να πω, είναι όντως περίεργο. Αλλιώς αν λένε ψέματα, τότε ψέματα σε λέω...
george188 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Φαντάζομαι ότι ο γνωστός σύνδεσμος που έβγαλε ανακοίνωση τη Δευτέρα δεν ήταν! Έχεις ιδέα πότε άλλαξε η ηγετική ομάδα εκεί? Περιέργεια απλή