Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από embuji »

Patron έγραψε:Για εμάς θα είναι δικέφαλος του βορρα αε?

Ασ'την λενε και παιξε καλα τον ΠΑΟΚ ΑΕ το γηπεδο να γινει :lol:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

joshua έγραψε:Υ.Γ Ο Ηλιοπουλος εχει παρει ΚΑΙ το γηπεδο.

Δηλαδή ο Ηλιόπουλος με 90 μύρια πήρε και την ομάδα και το γήπεδο ?
Δεν ξέρω λίγο περίεργο μου ακούγεται αυτό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Billpaok666 έγραψε:χθες ημουν στο δρομο και εβαλα αναγκαστικα να ακουσω ραδιο. Επεσα σε μια συνέντευξη καποιου Αποστολιδη δικηγορου στον Μπουζο. Συνεργαστηκε με τον Ιβαν στα πρωτα χρονια που πηρε την ομαδα. Ενα ενδιαφερον ρεζουμε ειναι :
Ο Ιβαν ειναι Ρωσικη αρκουδα σε δυναμη με Ποντιακο πεισμα μεν, ΑΛΛΑ με Σοβιετικη νοοτροπια που δεν συναδει καθολου με την Δυτικη κουλτουρα και συνηθειες. Ενας εντελως απροβλεπτος χαρακτηρας.
Αναφερθηκε σαν παραδειγμα στην επιθυμία του Ιβαν οταν ηρθε, να παρει και το γηπεδο μαζι με την ομαδα. Οταν του ειπε ο δικηγορος οτι αυτο δεν ειναι δυνατο λογω της Νομοθεσιας, η απαντηση ηταν : Να στειλουν ενα νεο Νομο στην βουλη να ψηφιστει και να αλλαξει, εχω λεφτα και πληρωνω.
Αναφερθηκε επισης στην συνεργασια μεταξυ τους. Δεν υπηρχε ισοτιμη συνομιλια και συνεργασια. Ανεξαρτητα το τι πιστευες επερεπε να εισαι Γιες μεν για να συνεργαζεσαι σαν υπαλληλος ή σαν εξωτερικος συνεργατης. Οποτε καποια στιγμη δεν μπορουσα ηθικα να συνεχισω να συνεργαζομαι με τον Ιβαν ειπε ο Αποστολιδης.

Νομιζω οτι ο ανθρωπος ειπε αρκετα απο αυτα που υποψιαζομαστε για τον χαρακτηρα του Ιβαν αλλα δεν ειχαμε ανοικτη επιβεβαιωση απο καποιον που συνεργαστηκε με τον προεδρο. Ετσι δικαιολογουνται και πολλα ευτραπελα που παντα συνεβαιναν και συμβαινουν. Οσοι ειναι στην δουλεψη του απλα εκτελουν εντολες χωρις να αρθρωνουν λεξη.
Ειδικα σε ενα περιβαλλον οπως διαμορφωθηκε μετα το νταμπλ, οπου η πιεση απο πολλους διαφορετικους παραγοντες αυξηθηκε κατακορυφα στον Ιβαν, οι λαθος αποφασεις και ενεργειες εχουν κανει την ομαδα και το μελλον της να ειναι ομηρος ενος και μοναδικου ανθρωπου, με οτι σημαινει αυτο...

με τον αποστολιδη συνεργαστηκε λιγο στην αρχη αλλα μετα δεν ηθελε να τον δει στα ματια του ο ιβαν,καποια στιμη ηταν εκπροσωπος του καμπανη για παρει τον ΠΑΟΚ ειχε λεει επιταγη5 εκατομμυριων απο τον καπετανιο....για να καταλαβεις την ποιοτητα του Μπαμπη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: στο μετροπολις ε στον μπουζο που αλλου στα κορακια.....ο αποστολιδης ειναι γραφικος δικηγορος ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 19 Ιουν 2025, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μην μπλέκουμε παρακαλώ τα θέματα

Μην θεωρούμε δεδομένα όσα ακούγονται παρακαλώ γιατί μετά ζητάμε ευθύνες από όσους δεν ευθύνονται

Μην γράφουμε εδώ μέσα ονόματα που αποδεδειγμένα κυνηγάνε να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ επί σειρά ετών

Παρεμπιπτόντως, τρομερές ομοιότητες έχουν κάποια πράγματα που "ξέρουν" κάποιοι αστείοι, με την εποχή Σαχπατζίδη Φλωριδη και την κλεισμένη μεταγραφή Τρεζεγκέ, πριν καν αλλάξει χέρια η διοίκηση τότε. Που δεν άλλαξε και πότε, ευχαριστούμε καλέ Θεούλη που δεν μας έριξες στα βράχια των γελοίων, και των χειροκροτητών τους.

Έτρεχε τότε ο Βιολιδης να αποδείξει ότι ο... βασιλιάς του σκραπ δεν είχε ούτε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Αθήνα ενώ μας έλεγαν ότι έχει το κτιρίο του Ζαρα. Και τον λοιδορούσαν σε κάποια εντελώς τυχαίως πολύ ενεργά αυτές τις μέρες ράδια, ότι δεν θέλει να χάσει την κουτάλα της ΠΑΕ.

Καλές οι """""""""""πληροφορίες""""""""""""""" (ναι, εντός 8 εισαγωγικων η λέξη) αλλά ας ακούμε τους θεσμικως αρμόδιους και τους αμέσως εμπλεκομενους
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ξαναλεω κατσαρη το ειναι ΠΑΟΚ και θεσσαλονικευς ειναι πλεονεκτημα ? εμεις που δεν ειμαστε θεσσαλονικεις ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.....ποσο ανοητοι ειστε.....και ηρθε και ο κουλης σημερα και ειπε οτι οι αθηναιοι διαμαρτυρονται γιατι ολα τα εργα γινονται θεσσαλονικη και ερχετε συνεχεια εδω....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μη κολλας σε αυτο, το είπε ως ένδειξη ότι ξέρουμε πως είναι ΠΑΟΚτσης
Άβαταρ μέλους
aivas19

Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Equalizer έγραψε:Μην μπλέκουμε παρακαλώ τα θέματα

Μην θεωρούμε δεδομένα όσα ακούγονται παρακαλώ γιατί μετά ζητάμε ευθύνες από όσους δεν ευθύνονται

Μην γράφουμε εδώ μέσα ονόματα που αποδεδειγμένα κυνηγάνε να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ επί σειρά ετών

Παρεμπιπτόντως, τρομερές ομοιότητες έχουν κάποια πράγματα που "ξέρουν" κάποιοι αστείοι, με την εποχή Σαχπατζίδη Φλωριδη και την κλεισμένη μεταγραφή Τρεζεγκέ, πριν καν αλλάξει χέρια η διοίκηση τότε. Που δεν άλλαξε και πότε, ευχαριστούμε καλέ Θεούλη που δεν μας έριξες στα βράχια των γελοίων, και των χειροκροτητών τους.

Έτρεχε τότε ο Βιολιδης να αποδείξει ότι ο... βασιλιάς του σκραπ δεν είχε ούτε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Αθήνα ενώ μας έλεγαν ότι έχει το κτιρίο του Ζαρα. Και τον λοιδορούσαν σε κάποια εντελώς τυχαίως πολύ ενεργά αυτές τις μέρες ράδια, ότι δεν θέλει να χάσει την κουτάλα της ΠΑΕ.

Καλές οι """""""""""πληροφορίες""""""""""""""" (ναι, εντός 8 εισαγωγικων η λέξη) αλλά ας ακούμε τους θεσμικως αρμόδιους και τους αμέσως εμπλεκομενους

Μαγικες εποχες και σε ευχαριστουμε που υπενθυμιζεις εδω μεσα τι εχουμε περασει
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Ettien26 έγραψε:

Nαι, έτσι λένε οι της αεκ. Και foxbet προχθες που έβλεπα πάλι το είπε ο καζαντζογλου, ότι πήρε ΚΑΙ το γήπεδο. Αν ισχύει τι να πω, είναι όντως περίεργο. Αλλιώς αν λένε ψέματα, τότε ψέματα σε λέω...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Περιμένετε μες την ημέρα να μάθουμε από ανθρώπο που ήταν παρών τα γεγονότα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γιατί εικασίες με βάση 2 λόγια που με είπαν μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά εδώ μιλάμε για κρίσιμες ώρες και σ αυτές πρέπει κάθε πληροφορία να εξετάζεται μια και δυο φορές.
Επίσης για την ανακοίνωση του ΑΣ όπως σας είπα θα βγει εκτός συγκλονίστικου απρόοπτου την άλλη εβδομάδα, ενώ πολύ πιθανό αν δεν έχει γίνει ήδη οι ΣΦ να πάνε και στον Κατσαρη.
Προς ενημέρωση είναι μέρος των ΣΦ αυτοί που πήγαν κι όχι το σύνολο αφού δεν υπάρχει κάτι ενιαίο στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Mε τόσα μου πες σου είπα πιο πιθανό είναι να χτιστούν 2 γήπεδα πάρα ένα. Μας βλέπω στην κλασική Τούμπα έως τα βαθιά γεράματα. Και ο Σαββίδης είπε εγώ θα το κτισω και ο ΑΣ. Ενδιαφέρον καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.
Περιμένετε μες την ημέρα να μάθουμε από ανθρώπο που ήταν παρών τα γεγονότα. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Γιατί εικασίες με βάση 2 λόγια που με είπαν μπορώ να κάνω και εγώ, αλλά εδώ μιλάμε για κρίσιμες ώρες και σ αυτές πρέπει κάθε πληροφορία να εξετάζεται μια και δυο φορές.
Επίσης για την ανακοίνωση του ΑΣ όπως σας είπα θα βγει εκτός συγκλονίστικου απρόοπτου την άλλη εβδομάδα, ενώ πολύ πιθανό αν δεν έχει γίνει ήδη οι ΣΦ να πάνε και στον Κατσαρη.
Προς ενημέρωση είναι μέρος των ΣΦ αυτοί που πήγαν κι όχι το σύνολο αφού δεν υπάρχει κάτι ενιαίο στον ΠΑΟΚ
Αναμένουμε. Αν φυσικά θες να τα μοιραστείς.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Psagmenos4 έγραψε:Σταματήστε να ακούτε ραδια. Το μόνο σίγουρο ότι ο Ζαγοράς δεν θα μαθαινε ΠΟΤΕ τι ειπωθηκε στην συνάντηση ΣΦ-Ιβαν ,αφού δεν τα έχει καλά ούτε με την ΠΑΕ ούτε οι ΣΦ έχουν τον libero σε μεγάλη εκτίμηση.

Φαντάζομαι ότι ο γνωστός σύνδεσμος που έβγαλε ανακοίνωση τη Δευτέρα δεν ήταν! Έχεις ιδέα πότε άλλαξε η ηγετική ομάδα εκεί? Περιέργεια απλή
icue

Δημοσίευση από icue »

Ettien26 έγραψε:

Σιγα την ομαδα. :mrgreen:

Επισης εχω ακουσει χωρις να το διαψευσει ρεπορτερ της αεχ, οτι ο βενγκα πηρε την ομαδα τον Δεκεμβρη του 22, εναμιση χρονο δηλαδη πιο μπροστα απο οτι ξεραμε. Οποτε εκει ισως ειναι πιο μπαχαλο η φαση για το τι αγορασε και τι πηρε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

smoothcriminal1926 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:

Nαι, έτσι λένε οι της αεκ. Και foxbet προχθες που έβλεπα πάλι το είπε ο καζαντζογλου, ότι πήρε ΚΑΙ το γήπεδο. Αν ισχύει τι να πω, είναι όντως περίεργο. Αλλιώς αν λένε ψέματα, τότε ψέματα σε λέω...

Δεν υπαρχει λογος για αναφορα στη χαρτινη. Δεν υπαρχει καμια σχεση με τη δικη μας περιπτωση. Η σχεση Μελισσανιδη και Ηλιοπουλου ειναι ''ιδιαιτερη''...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

george188 έγραψε:

Φαντάζομαι ότι ο γνωστός σύνδεσμος που έβγαλε ανακοίνωση τη Δευτέρα δεν ήταν! Έχεις ιδέα πότε άλλαξε η ηγετική ομάδα εκεί? Περιέργεια απλή

Η αλήθεια είναι ότι ξέροντας τα άτομα που βρίσκονται στην ΘΥΡΑ 4 που αναφέρεσαι που έκανε μεγάλη εντύπωση, αυτή η ανακοίνωση . Σε μια προσωπική συζήτηση μου είπανε ότι εμείς δεν είμαστε ούτε Σαββίδης, ούτε Μυστακιδης Ούτε κατσαρης αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει νέο γήπεδο κι αυτή είναι η μόνη λύση. Αυτό ήταν σχεδόν στα πρώτα λεπτά των γεγονότων οπότε θεώρησα ότι ξέρουν πως έχει κινηθεί ο ΑΣ γι αυτό δεν πίστευα ότι βγήκε εν άγνοια Σαββίδη κάτι που άλλαξε οπότε δεν ξέρω αν κι αυτοί λάβανε λάθος ενημέρωση από τον ΑΣ, γιατί σαν σύνδεσμος τον Ιβάν Σαββίδη τον έχει αναφέρει ως Ευεργέτη πολλές φορές κι από τι ξέρω τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Η ιστορία γραφεί κι όλα θα κριθούν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”