Razvan Lucescu V

flash4
Bet Guru 2020

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από flash4 »

aivas19 έγραψε:Με Λουτσε παιξαν οι περισσοτεροι νεοι παικτες στην πρωτη ομαδα. Τι γραφεις;

Ναι έπαιξαν κι εξαφανίστηκαν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ευχαριστώ, με καλύψατε.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

ReignMan έγραψε:
Scotch4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Θα χτίσουμε το άγαλμα του θαμμένου ταλέντου στη Μεσημβρία και θα αφήνουμε λουλούδια σε κάθε επέτειο της απόλυσης του Λουτσεσκου.

Του άγνωστου ταλέντου όπως του άγνωστου στρατιώτη

Συνεχιστε την απαξιωση των παικτων μας, αρκει να μη θιχτει ο προπονητης. Μαλλον το αγαλμα για αυτον θα το θελατε.

Δηλαδή ρε φίλε θα διώξουμε τον άνθρωπο που πήρε τους μισούς τίτλους της ιστορίας μας επειδή δεν έπαιξε φέτος ο Θυμιανης; Είναι δυνατόν; Και μιλάμε για ταλέντα όταν ο πήρε πρωταθλήματα με Κουλιερακη, Κωνσταντελια, Λημνιό Ζαμπα, Γιαννούλλη και άλλους;
Να βγεις να πεις δεν τον γουστάρω γιατί η ομάδα δεν παίζει καλά ή θα μπορούσε να πάρει άλλα 2 πρωταθλήματα να το καταλάβω και να συζητήσουμε.

Φτάνει με τις εμμονές.

Ο ΠΑΟΚ είναι στον πάγο μια εβδομάδα τώρα και αντί να συζητάμε για αυτό και πως θα γιορτάσει τα 100 χρόνια μιλάμε για τον Θυμιανη που στα 23 του από τον Πανσερραϊκό στον ΠΑΟΚ δεν έπαιξε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

flash4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ο προπονητής που έφερε 5/7 τίτλους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απαξιώνεται γιατί δεν έπαιζε ο Θυμιάνης.

Ρώτησες ποιον μικρό έθαψε.

23 χρονων ειναι μικρος; Οχι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

flash4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Με Λουτσε παιξαν οι περισσοτεροι νεοι παικτες στην πρωτη ομαδα. Τι γραφεις;

Ποιος εξαφανίστηκε; Οποιος αξιζε επαιξε. Και πηρες 6 τιτλους. Αν αυτο σε πειραζε οκ φιλε ζητα να παιζει η Β ομαδα αν ειναι
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

aivas19 έγραψε:
flash4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ο προπονητής που έφερε 5/7 τίτλους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απαξιώνεται γιατί δεν έπαιζε ο Θυμιάνης.

Ρώτησες ποιον μικρό έθαψε.

23 χρονων ειναι μικρος; Οχι

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ReignMan

aivas19 έγραψε:
flash4 έγραψε:

Ποιος εξαφανίστηκε; Οποιος αξιζε επαιξε. Και πηρες 6 τιτλους. Αν αυτο σε πειραζε οκ φιλε ζητα να παιζει η Β ομαδα αν ειναι

Η ερωτηση ηταν ποιον εθαψε, απαντησαμε και με δηλωσεις του ιδιου και εσυ λες 6 τιτλους. :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από aivas19 »

Μα αυτο που εγραψες δεν αποδεικνύει οτι εθαψε κανεναν. Ειπες για πολλους παικτες ειπες για νεους και τπτ απο αυτα δν εγινε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 22 Μάιος 2025, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

cartman έγραψε:Εμένα οι λογαριασμοί ενός μήνα που κράζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και μάλιστα περιμένουν ότι θα έρθει και καλύτερος μου φαίνεται υποπτος

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πουθενα δεν εκραξα τον προπονητη. Stating facts λεγεται και στεκομαι στην πλευρα του Ιβαν γιατι σαν πολυ να επιτιθεστε καποιοι "παλιοι" (λες και ειμαστε στο στρατο και μετραει η παλαιοτητα) στον μεγαλομετοχο μας.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

aivas19 έγραψε:Μα αυτο που εγραψες δεν αποδεικνύει οτι εθαψε κανεναν

Ο ιδιος το ειπε ρε συ! :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ειπε εθαψα τον Θυμιανη; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Scotch4 έγραψε:Δηλαδή ρε φίλε θα διώξουμε τον άνθρωπο που πήρε τους μισούς τίτλους της ιστορίας μας επειδή δεν έπαιξε φέτος ο Θυμιανης; Είναι δυνατόν; Και μιλάμε για ταλέντα όταν ο πήρε πρωταθλήματα με Κουλιερακη, Κωνσταντελια, Λημνιό Ζαμπα, Γιαννούλλη και άλλους;
Να βγεις να πεις δεν τον γουστάρω γιατί η ομάδα δεν παίζει καλά ή θα μπορούσε να πάρει άλλα 2 πρωταθλήματα να το καταλάβω και να συζητήσουμε.

Φτάνει με τις εμμονές.

Φίλε μου καλά κι άγια όλα αυτά.

Αλλά να είσαι θαυμαστής του Λουτσέσκου και να λές στους άλλους "Φτάνει με τις εμμονές¨ , ξέρω γω ...είναι κάπως. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε το να λες εμμονικο τον Λουτσεσκου ολη μερα αλλα να εχεις εσυ περισσοτερες εμμονες μαζι του δεν ειναι ettien [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 22 Μάιος 2025, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

ReignMan έγραψε:
cartman έγραψε:Εμένα οι λογαριασμοί ενός μήνα που κράζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και μάλιστα περιμένουν ότι θα έρθει και καλύτερος μου φαίνεται υποπτος

Πουθενα δεν εκραξα τον προπονητη. Stating facts λεγεται και στεκομαι στην πλευρα του Ιβαν γιατι σαν πολυ να επιτιθεστε καποιοι "παλιοι" (λες και ειμαστε στο στρατο και μετραει η παλαιοτητα) στον μεγαλομετοχο μας.
Εγω στέκομαι στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Και αυτή τη στιγμή με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Λουτσεσκου είναι αναγκαίος. Και έχω πει άπειρες φορές ότι τα 2 πρώτα πρωταθλήματα ήταν του Ιβάν και του Ίβιτς που παρέδωσε έτοιμη ομάδα για πρωταθλητισμό. Αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

aivas19 έγραψε:Ε το να λες εμμονικο τον Λουτσεσκου ολη μερα αλλα να εχεις εσυ περισσοτερες εμμονες ναζι του δεν ειναι ettien [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Σε μένα πάει αυτό ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”