aivas19 έγραψε:Με Λουτσε παιξαν οι περισσοτεροι νεοι παικτες στην πρωτη ομαδα. Τι γραφεις;
Ναι έπαιξαν κι εξαφανίστηκαν.
aivas19 έγραψε:Με Λουτσε παιξαν οι περισσοτεροι νεοι παικτες στην πρωτη ομαδα. Τι γραφεις;
ReignMan έγραψε:Scotch4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Θα χτίσουμε το άγαλμα του θαμμένου ταλέντου στη Μεσημβρία και θα αφήνουμε λουλούδια σε κάθε επέτειο της απόλυσης του Λουτσεσκου.
Του άγνωστου ταλέντου όπως του άγνωστου στρατιώτη
Συνεχιστε την απαξιωση των παικτων μας, αρκει να μη θιχτει ο προπονητης. Μαλλον το αγαλμα για αυτον θα το θελατε.
flash4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Ο προπονητής που έφερε 5/7 τίτλους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απαξιώνεται γιατί δεν έπαιζε ο Θυμιάνης.
Ρώτησες ποιον μικρό έθαψε.
flash4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Με Λουτσε παιξαν οι περισσοτεροι νεοι παικτες στην πρωτη ομαδα. Τι γραφεις;
aivas19 έγραψε:flash4 έγραψε:Mīngus έγραψε:Ο προπονητής που έφερε 5/7 τίτλους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας απαξιώνεται γιατί δεν έπαιζε ο Θυμιάνης.
Ρώτησες ποιον μικρό έθαψε.
23 χρονων ειναι μικρος; Οχι
aivas19 έγραψε:flash4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Με Λουτσε παιξαν οι περισσοτεροι νεοι παικτες στην πρωτη ομαδα. Τι γραφεις;
Ποιος εξαφανίστηκε; Οποιος αξιζε επαιξε. Και πηρες 6 τιτλους. Αν αυτο σε πειραζε οκ φιλε ζητα να παιζει η Β ομαδα αν ειναι
cartman έγραψε:Εμένα οι λογαριασμοί ενός μήνα που κράζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και μάλιστα περιμένουν ότι θα έρθει και καλύτερος μου φαίνεται υποπτος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
aivas19 έγραψε:Μα αυτο που εγραψες δεν αποδεικνύει οτι εθαψε κανεναν
Scotch4 έγραψε:Δηλαδή ρε φίλε θα διώξουμε τον άνθρωπο που πήρε τους μισούς τίτλους της ιστορίας μας επειδή δεν έπαιξε φέτος ο Θυμιανης; Είναι δυνατόν; Και μιλάμε για ταλέντα όταν ο πήρε πρωταθλήματα με Κουλιερακη, Κωνσταντελια, Λημνιό Ζαμπα, Γιαννούλλη και άλλους;
Να βγεις να πεις δεν τον γουστάρω γιατί η ομάδα δεν παίζει καλά ή θα μπορούσε να πάρει άλλα 2 πρωταθλήματα να το καταλάβω και να συζητήσουμε.
Φτάνει με τις εμμονές.
Εγω στέκομαι στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Και αυτή τη στιγμή με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Λουτσεσκου είναι αναγκαίος. Και έχω πει άπειρες φορές ότι τα 2 πρώτα πρωταθλήματα ήταν του Ιβάν και του Ίβιτς που παρέδωσε έτοιμη ομάδα για πρωταθλητισμό. Αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξειReignMan έγραψε:cartman έγραψε:Εμένα οι λογαριασμοί ενός μήνα που κράζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ και μάλιστα περιμένουν ότι θα έρθει και καλύτερος μου φαίνεται υποπτος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πουθενα δεν εκραξα τον προπονητη. Stating facts λεγεται και στεκομαι στην πλευρα του Ιβαν γιατι σαν πολυ να επιτιθεστε καποιοι "παλιοι" (λες και ειμαστε στο στρατο και μετραει η παλαιοτητα) στον μεγαλομετοχο μας.
aivas19 έγραψε:Ε το να λες εμμονικο τον Λουτσεσκου ολη μερα αλλα να εχεις εσυ περισσοτερες εμμονες ναζι του δεν ειναι ettien [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]