Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από DimisK »

Μπορεί ο Gash να κουράστηκε να γράφει ( :opaokara: ), η κουβέντα που γίνεται εδώ μέσα όμως είναι πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Έδωσα χτες μια πάσα για κουβέντα, ρωτώντας να διερευνήσουμε όλοι μας το ζήτημα της διαφοράς κριτικής-κραξίματος. Από ολα όσα διάβασα κατάλαβα το εξής και το θέτω με ένα απλοϊκό παράδειγμα.
Κράξιμο: Να φύγει ο Σάντος διότι είναι πανίβλακας, αμυντικογενής και δεν ξέρει τι του γίνεται. Βάζει αυτόν που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και δεν βάζει τον τάδε που πετάει. Να μας αφήσει και να φύγει. Τον βαρέθηκα.

Κριτική: Ο Σάντος συνεχίζει να κινείται αμυντικά στους αγώνες, όπως στον προχτεσινό με τον ΟΦΗ. Η ομάδα έβαλε ένα γκολ και μετά έμεινε πίσω για να το κρατήσει από το 40. Δεν μου άρεσε που το είδα αυτό, διότι έχω απαιτήσεις από μια ομάδα που βρίσκεται στο κατώφλι του πρωταθλητισμού και πέρσι τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο. Δεν θεωρώ ότι ο Σάντος θα γίνει ποτέ επιθετικογενής προπονητής και μαζί του δεν πρόκειται να δούμε την ομάδα να παίζει καλή μπάλα.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τα πράγματα. Ωστόσο και πάλι κάποια κριτήρια στα όρια κριτικής-κραξίματος παραμένουν υποκειμενικά. Και απο εδώ ξεκινούν οι παρεξηγήσεις. Διότι αν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια θα ήταν εύκολο να συμφωνήσουμε όλοι. Απλό δεν είναι;

Βρίσκω υπερβολικές τις κριτικές μπερί χούντας και τελειως άδικες για τον Gash, έναν άνθρωπο που καθημερινά δίνει μάχες εδώ μέσα. Και μόνο γι' αυτό αξίζει το σεβασμό όλων μας, διότι έχω την εντύπωση ότι κρατάει μόνος του το φόρουμ. (Δεν είναι αιχμή για τα άλλα παιδιά, αλλά η πράξη αυτό δείχνει). Οπότε οι προσωπικές επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι.

Σε εκείνο στο οποίο διαφωνώ είναι στην ανάγκη όλοι μας να εκφραζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια λογική, με τις ίδιες λέξεις, με τα ίδια καλούπια. Μπορεί να πω εγώ κάτι σοβαρό με έναν τρόπο λείο και να μην προκαλέσει φασαρία και το ίδιο ακριβώς πράγμα να το θέσει κάποιος διαφορετικά και να γίνει εδώ μέσα κόλαση. Γιατί να έχω την απαίτηση αυτός να γράφει όπως εγώ;

Δεν με ενοχλούν οι ακραίες απόψεις, δεν με ενοχλούν οι αντίθετες απόψεις, όπως κι αν εκφράζονται. Εκείνο που με αρρωσταίνει είναι η λέξη ¨Ντροπή", που πολλές φορές λένε κάποιοι σε άλλους για μια άποψή τους. Ντροπή είναι να μην δέχεσαι τη γνώμη του άλλου. Και να μην τον αφήνεις να την πει.

Το παοκμάνια είναι μεν ένα οπαδικό φόρουμ, που απευθύνεται σε τρελαμμένους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, αλλά δεν απευθύνεται σε κάφρους, αλλά σε νοήμονες ανθρώπους. Οπότε και η κριτική έχει θέση, και η αμφισβήτηση των πάντων και όλα. Θέση δεν έχουν μόνο οι βρισιές και η προτροπή βίας. Τίποτα άλλα.

Γιατί να με ενοχλεί εάν κάποιος έχει εμμονή με τον Σάντος και όλο το βρίζει; Αποψή του είναι. Απλά δεν την διαβάζω και την προσπερνάω την άποψή του. Απλό δεν είναι; Κάποιος έχει εμμονή με τον...Μπαλάφα ( :opaokara: ) τον οποίο θεωρεί κορυφαίο παίκτη. Γιατί να με ενοχλεί που συνεχώς τον θεοποιεί; Εδώ μέσα έχει θέση και η πλάκα και το χιούμορ και όλα. Δεν μιλάμε για την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως που πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη γραφή, αλλά για ένα φόρουμ. Μην παίρνετε κάποιοι κάποια πράγματα περισσότερο σοβαρά από ότι είναι. Δεν είναι η ζωή μας το φόρουμ, είναι ο τρόπος ξεκούρασης, χαλάρωσης, ενημέρωσης, ανταλλαγής αποψεων για τον ΠΑΟΚ μας. Το πιο ασήμαντο πράγμα από τα σημαντικά και το πιο σημαντικό από τα ασήμαντα. Έλεος βρε παιδιά!

Εν κατακλείδι, δεν με ενοχλεί τίποτα, πέραν των βρισιών και της προτροπής βίας. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να εκφραστούν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Με στεναχώρησε αφάνταστα αυτό που διάβασα παραπάνω ¨Με τον ΠΑΟΚ τουμπεκί". Τι πάει να πει αυτό βρε παιδιά; Δεν θα κρίνουμε; Δεν θα κατακρίνουμε ότι μας ενοχλεί; Υπάρχουν θέματα ταμπού που δεν πρέπει να θίγουμε; Μα τότε δεν θα πάμε ποτέ μπροστά! Ο κόσμος εξελίχθηκε μέσα από τις παραγωγικές διαφωνίες και όχι από τις ομοφωνίες. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό επιτέλους; Δεν ζούμε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Ούτε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ! Δόξα το Θεό, αυτός ο κίνδυνος πέρασε.

Χαλαρώστε και απολαύστε το υπέροχο ταξίδι που μας προσφέρει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ! Και μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές με τον τρόπο που γράφουμε κάτι μπορεί ο άλλος που δεν μας ξέρει να παρεξηγηθεί. Σίγουρο είναι όμως ότι αν την ίδια διαφωνία την ανέπτυσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε ένα τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό....

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ....

Το Paokmani αποτελεί απλά ένα οπαδικό think tank, δεν καθορίζει επίσημες πολιτικές.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Γιατί να με ενοχλεί εάν κάποιος έχει εμμονή με τον Σάντος και όλο το βρίζει; Αποψή του είναι. Απλά δεν την διαβάζω και την προσπερνάω την άποψή του. Απλό δεν είναι;

Μόνο σε αυτό θα σταθώ Dimisk και ξέρεις πόσο σε εκτιμώ σαν άνθρωπο.
Δεν είναι τόσο απλοϊκό και θα σου εξηγήσω γιατί.

Θα σου κάνω την εξής ερώτηση.
Το παιδί σου αν δεν τα πάει καλά στο σχολείο το βρίζεις όταν επιστρέφει σπίτι?
Κάθε φορά που γυρνάει σπίτι του πετάς καλαμπόκια και του λες ότι δεν μπορεί δεν κάνει είναι ντούβλο που λέει ο vaggt?
Είμαι σίγουρος πως όχι.
Αντιθέτως του δείχνεις περισσότερη προσοχή και με την αγάπη που τρέφεις για αυτό φροντίζεις να το στηρίξεις και να το βοηθήσεις να κάνει τα πράγματα που θέλει.
Αν ξεφύγει ναι θα το μαλώσεις αλλά απο την 3η δημοτικού δεν το χτυπάς.

Ο Σάντος δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα ακόμα παιδί του ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή όπως κάθε παίχτης όπως κάθε παράγοντας όπως κάθε φίλαθλος.
Αν μελλοντικά υπάρξει κάποιο άλλο όνομα στην θέση Σάντος πάλι τα ίδια δεν θα στηρίζουμε για όσο χρόνο χρειαστεί?
Και εν πάση περιπτώσει δεν υπάρχει άτομο πάνω απο τον Σάντος να κρίνει και να κριθεί για την κάθε του απόφαση?
Εκτός αν γίναμε ειδικοί σε όλα και πρέπει πάση θυσία να περάσει το δικό μας.

Αυτό είναι και η οπτική γωνία απο την άλλη πλευρά έτσι?
Συνεπώς δεν θα πρέπει να υπάρχει και σεβασμός και στην αυτή άποψη?

Τα παραδείγματα σου περί κραξίματος-κριτικής ήταν σαφέστατα και σε όλα όσα είπες συμφωνώ απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε: Συνεπώς δεν θα πρέπει να υπάρχει και σεβασμός και στην αυτή άποψη?
Έχεις δίκιο...
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Την κριτική σου την κάνεις μια φορά. Όταν λες τα ίδια και τα ίδια, ΚΑΘΕ μέρα, σε ΟΛΑ τα τοπικς, αυτό είναι γκρίνια, μίρλα και σπασαρχιδισμός.

Όσο για τα περί χούντας είναι αστεία και όποιος το λέει δεν έχει ιδέα από φόρουμ...Όχι χούντα δεν είναι εδώ, αλλά μάλλον παιδική χαρά θα έλεγα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+10000...

Πρώτον εδώ μέσα είναι απο τα πιο συμαζεμένα φόρουμς που έχω δει ποτέ... Δευτερόν, ο καθένας λέει ότι γουστάρει και αν δεν βρίζει και δεν επιτιθεται σε άλλα μέλη τότε αυτό που γράφει μένει!!! Εξαιρουνται τα οφ-τοπικ, που οι κακοί μοντς τα σβήνουν :lol: Λετε να κανω πρόταση να αλλάξουν οι κανονισμοί?? :lol: :lol:

Και όπως λέει και η συνονόματη, (τελικά δεν ξεχνάω.. ;) 8-) ) paokovia, το να γράφεις συνέχεια την κατα τ' άλλα καλοπροαίρετη κριτική σου, καταντάει ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ... Εκτός απο μιρλα, γκρίνια κοκ..

ΥΓ: Οπως μαθαίνουμε και στο σχολείο στα αρχαία, στην δευτερη παραγραφουλα μου, το paokovia είναι επεξήγηση στο συνονοματη...Εκτός αν είναι το συνονοματη παραθεση στο paokovia.. Πάντα τα μπερδευα... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

GIKA ftw 8-)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και το άλλο άκρο είναι κουραστικό να λες ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ που έχω δει.
Άλλο η βελτίωση και άλλο όλα είναι έτσι γιατί έτσι είναι.
Επίσης και ο οφτοπικισμός είναι κουραστικός για τους κακούς Mods.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ενα πραγμα μονο θα πω για να τελειωσει εδω η κουβεντα , ελπιζοντας πως αυτη τη φορα δεν θα διαστρεβλωθει.

Κωστα το ξερεις οτι σ' εκτιμω απεριοριστα , γι αυτο ειμαι και τοσο στεναχωρημενος γι αυτα που εγιναν.Θελω να μου εξηγησεις με πια λογικη εκανες μπαν τον Οργουελ ΜΟΝΟ και οχι και τον τερατιος.Πως μπορει να το αποκαλεις δικαιοσυνη αυτο το πραγμα????

Απ' οτι διαβασα αυτος ηταν η αρχη του κακου.Αυτος προκαλεσε , αυτος εβρισε πρωτος.Θελοντας και μη , δινεις δικαιωμα σε καποιους να πιστευουν οτι....

"Ο τερατιος εβρισε , αλλα ταυτιζεται με την γραμμη του φορουμ----οχι μπαν"

"Ο Οργουελ εβρισε και συνεχεια λεει αντιθετα πραγματα απο αυτα που θελουμε----μπαν"

'Η ολοι ή κανενας.....Αλιως για ποια δικαιοσυνη μιλαμε?Καταλαβαινω πως οταν τα πραγματα ξεφευγουν , χανεται η μπαλα και ειναι δυσκολο για σενα να βαλεις μια σειρα , αλλα αυτο εκανε μπαμ!!!

Οσο για την αποψη σου παραπανω , εννοειται οτι διαφωνω ΚΑΤΑΚΑΘΕΤΑ.....Οπως οι μισοι εχουν το δικαιωμα να λενε ΟΠΟΤΕ θελουν κι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θελουν οτι γουσταρουν τον "Α" , ετσι και οι αλλοι μισοι εχουν το δικαιωμα να λενε ΟΠΟΤΕ θελουν κι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θελουν οτι δεν γουσταρουν τον "Α".Αλλιως καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι ή να το κανουμε κλειστο κλαμπ.

Απο κει και περα συμφωνω με τον Δημητρη ως προς τον τροπο που θα πρεπει να εκφραζομαστε.Σε φορουμ ειμαστε , δεν ειμαστε στο γηπεδο :opaokara:

Και κατι τελευταιο.Με τον τερατιος δεν εχω τιποτα , δεν ξερω αν ειναι ψηλος , κοντος , δεν ξερω καν πως τον λενε.Τα ιδια θα ελεγα οποιος και να ηταν.Στον εναμιση χρονο σχεδον που ειμαι στο φορουμ , δεν ειδα ποτε τον Οργουελ-ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ παλαιοτερα να βριζει κανεναν εαν δεν εχει πρωτα προκληθει....Και στο κατω κατω.Εχεις σκεφτει ποτε οτι η φασαρια και τα βρισιδια κανουν κακο στον ιδιο πρωτα πρωτα?Γιατι στο τελος ειναι παντα το μαυρο προβατο και ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ολα οσα λεει.

Εαν δεν αφηνουμε ολους να λενε τη γνωμη τους ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΙ ΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ , πως περιμενουμε να διαμορφωσουν γνωμη ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ τα νεαρα ΠΑΟΚτσακια φιλτραροντας αυτα που βλεπουν?Δεν νομιζω να θελουμε να βγαλουμε καινουργια γενια ΠΑΟΚτσηδων ρομποτ!

Του στυλ "Λεμε ναι στη διοικηση , λεμε ναι στον προπονητη , λεμε ναι στους παιχτες , λεμε ναι στο αφεντικο μας , λεμε ναι στο λοχια μας , λεμε ναι στο κρατος , λεμε ναι στους μπατσους"...Το ενα φερνει τ' αλλο.

Δεν ξερω...ισως αυτα που λεω να ειναι ηλιθια , να ειναι παραλογα , αλλα μεσα στο μυαλο μου ετσι τα βλεπω.

Και κατι τελευταιο....Η στηριξη μας στη διοικηση ειναι προφανης , οπως και στα παιδια μας , στους συντροφους μας κτλ.....Αλλα οπως θα πω στο παιδι μου "κοιτα , αυτο που κανεις ειναι λαθος και μπορει να σε οδηγησει σε κακα μονοπατια" π.χ. , ετσι θα πω και για τον ΠΑΟΚ "ισως εαν σκεφτοταν να παιξει λιγο πιο επιθετικα...." π.χ.

Και στην τελικη....ΡΕ ΜΛΚΕΣ , ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ!!!!!Καντε λιγο πισω εσεις , να κανουμε λιγο πισω κι εμεις , να βρουμε την ακρη.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

DimisK έγραψε:...Το παοκμάνια είναι μεν ένα οπαδικό φόρουμ, που απευθύνεται σε τρελαμένους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, αλλά δεν απευθύνεται σε κάφρους, αλλά σε νοήμονες ανθρώπους. Οπότε και η κριτική έχει θέση, και η αμφισβήτηση των πάντων και όλα. Θέση δεν έχουν μόνο οι βρισιές και η προτροπή βίας. Τίποτα άλλα.
Συμφωνώ με το πνεύμα του Dimisk σε όλο το post του και σημειώνω το παραπάνω σημείο για να πω οτι στις τάξεις μας η καλοπροαίρετη κριτική είναι δέσμια της άλλης γιατί υπάρχει ο φόβος να γίνει το άλλοθί της σε έναν πιθανό κίνδυνο οργάνωσής της (της κακοπροαίρετης) . Κατ’ επέκταση το κομμάτι των πολύ θερμόαιμων ασκεί μια δικτατορία στους υπόλοιπους και οι τελευταίοι βρίσκονται σε μια σειρά απο διλλήματα : κριτική ή θα ξεσηκωθούνε οι άλλοι ; κινδυνεύουμε ανα πάσα στιγμή από αυτούς αλλά αν ξαναπέσουμε σε γουμενοπαγώνηδες θα τους χρειαστούμε , καλή η πειθαρχία αλλά να μην γίνει και εκκλησία ο ναός , και άλλα.
Λόγω αυτής της πραγματικότητας αυτή την στιγμή σαν οπαδοί ζούμε μία χοντρή αντίφαση αφού στο μυαλό και στην κοινότητα μας συγκρούονται δύο αντίθετες καταστάσεις με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα εξωτερίκευσης των συναισθημάτων μας.
Πολύ απλά στερούμαστε μία πολύ εξαγνιστική αλλά και χρήσιμη για την απόδοση της ομάδας αντίδραση που είναι το πολύ απλό ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕ που το χρησιμοποιούσαμε παλιά και έπιανε πολλές φορές. Παλιότερα υπήρχε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ οπαδών και ομάδας και ζούσανε οι ποδοσφαιριστές τις αντιδράσεις μας γιατί στέλναμε καθαρά μηνύματα . Τώρα αν ήμουν εγώ ας πούμε στην θέση ενός παίκτη μας δεν θα ήξερα τι αισθάνονται ανα πάσα στιγμή οι οπαδοί γιατί τα μηνύματα που θα παραλάμβανα είναι αντιφατικά αλληλοαναιρούμενα και μπερδεμένα.
Αυτή η αντιφατική κατάσταση υπάρχει και στο forum.
Δεν είναι εύκολη η αλλαγή αυτής της κατάστασης γιατί έχει τις ρίζες της σε μεγάλα κοινωνικά προβλήματα.
Κάτι όμως που θα μπορούσε να διορθωθεί είναι η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FORUM .
Γιατί το forum δεν έχει διακριτούς τους όρους λειτουργίας του. Γιατι ναι μεν ο καθένας να έχει την άποψή του και να την εκφράζει αλλά μέσα στα όρια που βάζει το site. Και αυτά τα όρια και οι κανόνες συμπεριφοράς πρέπει να τηρούνται για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τι και πως το συζητάμε. Και αυτό δεν είναι εύκολο γατί χρειάζεται τη διαθεσιμότητα ανθρώπων αρκετών και ικανών να το υπηρετήσουν. Δεν υπάρχει όμως άλλη επιλογή γιατί στο forum υπάρχει μία φθορά και δεν μπορεί να σταθεί έτσι . Τα πιο προσεγμένα και σοβαρά σχόλια χάνονται στην πληθώρα ανούσιων και πολλές φορές υβριστικών σχολίων. Επίσης φαίνεται ότι πολλοί χρήστες βιάζονται να ποστάρουν χωρίς να παρακολουθούν όσο χρειάζεται τις συζητήσεις στις οποίες παρεμβαίνουν. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω την προσπάθεια των διαχειριστών (εγώ το βρίσκω το τραπέζι στρωμένο) , όμως νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω φροντίδα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστή προσέγγιση. Τέτοιες "φωνές" δίνουν ελπίδα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ισσάκ να μη στεναχωριέσαι για τίποτα.
Για το θέμα του χρήστη που ρωτάς δεν έχω να εξηγήσω τίποτα παραπάνω.
Ήμουν σαφής σε προηγούμενα σχόλια και ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματα του.
Άλλος θετικά και άλλος αρνητικά.

Οσο για την αποψη σου παραπανω , εννοειται οτι διαφωνω ΚΑΤΑΚΑΘΕΤΑ.....Οπως οι μισοι εχουν το δικαιωμα να λενε ΟΠΟΤΕ θελουν κι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θελουν οτι γουσταρουν τον "Α" , ετσι και οι αλλοι μισοι εχουν το δικαιωμα να λενε ΟΠΟΤΕ θελουν κι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θελουν οτι δεν γουσταρουν τον "Α".Αλλιως καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι ή να το κανουμε κλειστο κλαμπ.
Παρ όλο που διαφωνείς μαζί μου η γνώμη σου που παραθέτω απο το ποστάρισμα σου είναι και αυτό που ισχύει αυτήν την στιγμή παντού εδώ μέσα σε όποιο τόπικ και αν μπεις και διαβάσεις.

Σε αυτό που διαφωνώ μόνο είναι στον τρόπο.
Δηλαδή αν είναι να λέμε ΟΠΟΤΕ θέλουμε και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουμε ΟΤΙ θέλουμε και ΟΠΟΥ θέλουμε το ίδιο πράγμα καταντάει κουραστικό και εν τέλει ενοχλητικό.
Αυτό ισχύει και για όσους είναι υπερ ή κατά κάποιου προσώπου.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε ταγάρια.. αφήστε το τόπικ του μπάσκετ ανοικτό να εκτoνοθούμε κι άλλο..
Αφήστε το αιωνίως ανοικτό, άλλωστε να μαλώσουμε εκεί μέσα, δεν υπάρχει περίπτωση!! αχαχαχχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τρί 03 Νοέμ 2009, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σα δε ντρέπεσαι φρεε.... Θες και εκτόνωση... :P
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Πάλι εδώ λοιπόν....χωρίς καμιά διάθεση να κάνω το forum να ασχολείται μαζί μου και κυρίως χωρίς καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε και να αρχίσουν τα "σου πα και μου πες" θα πω μερικά πράγματα γιατί το οφείλω πρώτα-πρώτα σε μένα...και επειδή το παρακάτω πόστ είναι κάπως μεγάλο όσοι είναι προκατειλλημένοι μαζί μου καλό θα ήταν να μην μπουν στον κόπο γιατί και θα κουραστούν και δεν θα αλλάξει και η γνώμη τους.

Κατ' αρχήν θα αναφερθώ στον γνωστό moderator που θεώρησε σωστό να με banάρει για διάστημα ΜΟΝΟ-όπως τόνισε παρόλο που θα επιθυμούσε περισσότερο λέω γω-ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...

Ο συγκεκριμένος mod πριν το κάνει αυτό μου έστειλε μερικά πμ στα οποία με τρόπο, στυλ και ύφος που καλύτερα να μην τα χαρακτηρίσω μου ζητούσε να "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ"(επί λέξη) γιατί θα χουμε άλλα ....
Επιπλέον σ' αυτά τα πμ αλλά και δημοσίως, με κατηγόρησε ότι είμαι επιθετικός,προκλητικός, είρωνας,προκαλώ με τα ποστ μου γι' αυτό και οι άλλοι αντιδρούν,κραυγάζω, προσπαθώ να επιβάλλω την γνώμη μου,πουλάω τρελίτσα και άλλα τέτοια...

Την έκφραση πουλάω τρελίτσα δεν την κατάλαβα γι 'αυτό και δεν την σχολιάζω.....

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ θα μπορούσε ο ΚΑΘΕΝΑΣ ρίχνοντας απλά μιά ματιά στις δημοσιεύσεις μου-όπως έκανε ο εν λόγω mod για να την "πεί" σε κάποιον άλλον χρήστη- να διαπιστώσει ΠΟΣΑ post(λίγα έως ελάχιστα) έχω κάνει τους τελευταίους μήνες στο topic του Σάντος, ΠΩΣ εκφράζομαι γι' αυτόν,ΤΙ λέω και ΓΙΑΤΙ το λέω....
Αν βρεθεί έστω ένα post μου που να αναφέρεται σ' αυτόν σαν Καρπουζά η κάτι παρόμοιο απαξιωτικό....
Αν βρεθεί έστω σε ένα post μου να κραυγάζω κατά του Σάντος λέγοντας ΦΥΓΕ-ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ-ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ....
Αν βρεθεί έστω ένα post μου που δεν λέω και 2-3 πράγματα που αφορούν το ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ-σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία- λέω ότι λέω....
Τότε θα ήμουν και προκλητικός και κραυγάζων και επιθετικός και ότι άλλο θέλετε....

Και επειδή τους τελευταίους μήνες έχω ποστάρει πολύ λίγο για τον συγκεκριμένο,
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ POST ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.....

Και για να μην μιλάω μόνο για τον Σάντος τα ίδια ισχύουν και για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ είτε πρόκειται για παίκτη(ελάχιστα post και στα topic του Ιβιτς και του Σέρτζιο τους οποίους επίσης δεν πολυπιστεύω) είτε για προπονητή είτε για διοίκηση....με μόνη εξαίρεση το topic του Γκαγκάτση όπου έκανα αρκετά post γιατί με είχε ενοχλήσει πολύ το όλο θέμα ΑΛΛΑ ακόμα και κει ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ γιατί μετά προτίμησα να ξεχάσω ότι υπήρχε.....
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.....
Το post απ' το οποίο ξεκίνησε άλλωστε όλη η φασαρία βρίσκεται στη σελ. 228(στο τέλος της σελ.) στο topic του Σάντος.
Αν αυτό ήταν ένα επιθετικό,προκλητικό και κραυγαλέο post που θα δικαιολογούσε χαρακτηρισμούς όπως απαξιώνεις την ομάδα, είσαι βόθρος, κομπλεξικός, ποντίκι,ασήμαντος, σκουλήκι με την παράθεση του link του Super 3 κ.λ.π. κ.λ.π. τότε οι λέξεις έχουν χάσει πιά όντως το νόημα τους.....
Αν τέτοιου είδους post δικαιολογούν επιθέσεις και ειρωνίες, είναι φανερό ότι έχει χαθεί η μπάλλα.....

Αρα τα σχόλια ότι προσπαθώ να επιβάλω την γνώμη μου,ότι έχω κάνει σκοπό της ζωής μου!! να διώξω τον Σάντος,ότι είμαι προκλητικός με τα ποστ μου γι' αυτό και υπάρχουν αντιδράσεις είναι από αφελή στην καλύτερη μέχρι κακοπροαίρετα και εμπαθή στη χειρότερη.
Το σχόλιο ξέρουμε τις απόψεις σου, μη μας τα πρήζεις" είναι ανευ σχολιασμού, καθώς ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ξέρουμε τις απόψεις ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΕΔΏ ΜΈΣΑ....άρα θα πρέπει να τουμπεκιαστούμε ομαδικώς??ή μήπως αυτό ισχύει ΜΟΝΟ γι' αυτούς που δεν γουστάρουμε να ακούγονται???
Η μήπως θα ήταν καλύτερο να κάνω και 2-3 nick και να βγαίνω κάθε φορά με διαφορετικό και να μην πάρει κανείς χαμπάρι-καθώς έχω τη δυνατότητα- ότι είναι το ίδιο άτομο για να μην "κουράζω" κιόλας??
Και μην πει κανείς ότι δεν γίνεται αυτό....
Για να πάω και στην τελευταία κατηγορία του ότι είμαι είρωνας-αυτό κάτι μου λέει ότι στάλθηκε σε πμ από κάποιον που το αναφέρει συχνά....Εκτός από μιά φορά στον μικρό τον Contreras ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ που εξέφρασε την άποψη του...και ας διαφωνούσα πολύ και με πολλά που γράφονται....ΞΑΝΑΛΕΩ...ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ.

Ειρωνεύτηκα όμως και το παραδέχομαι αυτούς που ειρωνεύτηκαν τα ποστ μου και τις απόψεις μου, που έκαναν το άσπρο-μαύρο σε αυτά που έλεγα και μιλούσαν για κομπλεξικούς,ποντικια,σουπεράδες με ασήμαντες ζωές κ.λ.π.
Ειρωνεύτηκα και αντέδρασα άσχημα και έδωσα συνέχεια όπως θα έκανε ο καθενας αν κάποιος τον προσέβαλε face to face και όχι πίσω απ' την ασφάλεια του πληκτρολογίου.
Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να παραδεχτώ ότι αυτό ήταν λάθος-όχι γιατί τρέφω κάποια εκτίμηση γι' αυτούς-ενώ το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω θα ήταν να αδιαφορήσω ΠΑΝΤΕΛΩΣ,όπως αξίζει σε τέτοια ποστ και σε τέτοια άτομα, τα οποία άλλωστε ο απώτερος σκοπός τους είναι μέσα στη φασαρία που θα προκληθεί να μην ακουστεί τίποτα.
Ακόμα δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι μέσα σ' αυτό το γενικότερο κλίμα του να γίνεται το μαύρο άσπρο-πράγμα που το βίωσα απ' την αρχή-να αντέδρασα υπερβολικά ακόμα και σε κάποιους που προφανώς δεν το άξιζαν και για όσες φορές έγινε αυτό ζητώ συγνώμη.

OΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE...MEXΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ ΟΜΩΣ...ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΩΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ.
Δεν ξυπνάω κάθε πρωι με τη διάθεση να μπω στο site και να αρχίσω τις επιθέσεις εναντίον όποιου διαφωνώ.....δεν είμαι παρανοικός.
Οι ειρωνίες και οι άσχημες συμπεριφορές λοιπόν ήταν αμφίδρομες και όχι μονόδρομες ΟΜΩΣ οι επιπλήξεις και τα ban ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ γιατί οι άλλοι θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και μιλάμε σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ site οπότε τι θες?? η άποψη του moderator....
To γεγονός βέβαια ότι αυτοί στην προσπάθεια τους να ωραιοποιήσουν το τι συμβαίνει μιλάνε για τον ΠΑΟΚ σαν να είναι η Λειβαδιά και αναφέρονται στις τεσσάρες που τρώγαμε παλιά και σε άλλα τέτοια ανάλογα απαξιωτικά περνάει απαρατήρητο γιατί αυτοί είναι οι "πιστοί στρατιώτες"....
Οπως ένας άλλος "πιστός στρατιώτης" λίγο καιρό πριν, με ειρωνευόταν γιατί μιλούσα για λάθη στις μεταγραφές-ήταν νωρίς βέβαια και του φαινόταν παράξενο-και αμέσως μετά ο ίδιος έμπαινε στον topic του Αραμπατζή και τον ξέσκιζε στην ειρωνία...η λογική του παραλόγου δλδ.
Και ο ίδιος βλέπω ότι χαρακτηρίζει το 70% του μισού γηπέδου με την Ξάνθη ότι δεν ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλλα...δλδ 5000 κόσμο υποτίθεται συν-οπαδούς του
Η ειρωνία και το μπινελίκι και η άσχημη συμπεριφορά θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται το ίδιο και όχι επιλεκτικά....το ποστ του teratiou που μιλάει για βόθρους ενώ ποστάρει και το σύνδεσμο του Super3 καθώς και ακόμα ένα παρακάτω που μιλάει για κομπλεξικούς κ.λ.π. είναι ακόμα εκεί....

Μεγαλύτερη απόδειξη?? Με τον mod που με μπάναρε διαφωνήσαμε πολλές φορές αλλά όπως καλά θυμάμαι σε κάποιο ποστ του ανέφερε "διαφωνήσαμε πολλές φορές αλλά πάντα κόσμια"...άρα γιατί μ' αυτόν πάντα κόσμια και με κάποιους άλλους όχι????

Οσο για το προαιώνιο και πάντα επίκαιρο "που τελειώνει η διαφωνία και η κριτική και αρχίζει το κράξιμο και η κακοπροαίρεση", μιά βόλτα από ανάλογα οπαδικά sites άλλων ομάδων θα ήταν πολύ χρήσιμη....δεν θα δεις παρά ελάχιστα σχόλια του τύπου "είσαι νοσταλγός του Σαλιαρέλλη ή του Ντέμη" αν κάποιος κριτικάρει την διοίκηση της ομάδας ή "τράβα να γίνεις προπονητής στη θέση του Τεν Κάτε ή του Προτάσωφ" μόλις κάποιος εκφράσει μιά διαφορετική άποψη για το πως έπαιξε η ομάδα του...δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει στο γνωστό Superάδικο site καθώς για εκεί δεν έχω γνώμη αλλά μπορώ να φανταστώ....οι αλλόθρησκοι λοιπόν απ' τους οποίους διαρκώς τονίζουμε την διαφορετικότητα και την ανωτερότητα μας φαίνεται ότι τέτοια θέματα τα έχουν λύσει, και έχουν κατανοήσει ότι ένα τέτοιο forum δεν είναι τίποτε άλλο από ένα virtual καφενείο όπου θα ακουστούν διάφορα με ένα επιπλέον πλεονέκτημα το ignore button...
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε όταν σε ένα forum Ηρακλειδέων κάποιος είπε ούτε λ'ιγο ούτε πολύ ότι αντίθετα με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι ο Ηρακλής είναι μιά μικρομεσαία ομάδα που δεν μπορεί να απαιτεί και τίτλους....κανείς δεν τον χλεύασε, κανείς δεν του επετέθηκε, αλλά αντίθετα κάνανε μιά όμορφη και πολιτισμένη κουβέντα, που έβγαλε και ένα συμπέρασμα.
Εδώ αρκεί να πεις ότι έγιναν λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό και το μόνο που δεν συμβαίνει είναι να μπεί κάποιος μέσα στην οθόνη σου και να σε δείρει....
Μόνο να κερδίσεις μπορείς απ' την διαφωνία όταν αυτή στηρίζεται κάπου και δεν είναι στον αέρα...μόνο να κερδίσεις....τίποτα δεν έχεις να κερδίσεις απ' το τραλαλα τραλαλα όλα είναι ωραία και καλά...όπως και γω κέρδισα πολλές φορές από κάποιους και τα γραφόμενα τους που με έπεισαν ότι τα πράγματα είναι και κάπως αλλιώς από αυτό που νόμιζα αρχικά.......
Και ας έχετε πάντα στο μυαλό ότι κάποιος που περνάει αρκετές ώρες τη μέρα εδώ...ε τι στο διάολο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ είναι έστω κι αν λέει ότι να ναι γιατί αλλιώς θα ήταν μαζόχας...
Για τα όντως απαξιωτικά και αστήρικτα ποσταρίσματα που υπάρχουν η γνώμη μου είναι ίδια όπως και για τα ανάλογα αποθεωτικά....ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...Αλλά δεν θα απολογηθώ εγώ για όλους αυτούς που απαξιώνουν συνεχώς είτε τον Σάντος είτε και γω δεν ξέρω ποιόν άλλον χωρίς αιτιολογία και προφανώς δεν θα μπω στο ίδιο τσουβάλι.

Και μιά και μιλάμε για αποθέωση.....κάποτε είχα άλλο νικ (PABLOGARCIA) το οποίο και ζήτησα να αλλάξει φανερά και όχι κάνοντας δεύτερο-όπως αφελώς είπαν κάποιοι- και όταν τόλμησα εν μέσω γενικής αποθέωσης και πατριωτισμού να ψελλίσω την αντίθεση μου σ' ότι έκανε ο Γκαρσία(με τέτοιο νικ κιόλας) η ειρωνία και το πέσιμο απ' τους γνωστούς "πιστούς στρατιώτες" πήγε σύννεφο-"τι μας λες ρε και με τέτοιο νικ,μας ειρωνευέσαι, είσαι σκουλήκι, α πάγαινε από δω ρε κ.λ.π.....Και τότε μάλιστα ήμουν και σχετικά καινούριος στο forum και δεν είχα προλάβει να "κουράσω".... ήταν τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι τον τύπο μπορεί κάποιος να τον γουστάρει σαν ποδοσφαιριστή και όχι σαν μποξέρ, και το είδαν σαν ακόμα μιά "κακοπροαίρετη κριτική"...όπως αποδείχθηκε όμως μετά οι αποθεώσεις και οι "πιστοί στρατιώτες" έβλαψαν την ομάδα και ίσως παρέσυραν και δεν άφησαν τον Ζαγοράκη τότε να δράσει αλλιώς....και όχι οι διαφορετικές και "κακοπροαίρετες" απόψεις.

Είναι πασιφανές λοιπόν ότι τα απανωτά και αστήριχτα ΦΥΓΕ,ΦΥΓΕ,ΦΥΓΕ όπως και τα ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ,ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ δεν είναι καθόλου του γούστου μου γιατί είναι και εύκολα και υπεραπλουστευτικά....οπως και το μπροστά στον ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ...Αυτές θεωρώ εγώ ΚΡΑΥΓΕΣ και σαν τέτοιες είναι έως και επικίνδυνες.
Οποιος κατάλαβε ότι ο ΠΑΟΚ και η ιστορία του μας έχει διδάξει ΤΟΥΜΠΕΚΙ μάλλον λάθος κατάλαβε....

Τελειώνοντας και όπως είναι προφανές απ' τα παραπάνω είναι φανερή η γνώμη μου προς το πρόσωπο του συγκεκριμένου mod....όπως είναι φανερή και η αδιαφορία μου για το αν θα με ξανακάνει ban....όπως του ξαναείπα στις απειλές του με πμ, δεν είναι ο σκοπός της ζωής μου να είμαι εδώ.
Ούτε είμαι εγώ το απροσάρμοστο και αυτός ο δάσκαλος.....
Απειλές του στυλ ή ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΑΙ ή ΦΕΥΓΕΙΣ ούτε με αφορούν, ούτε πολύ περισσότερο με φοβίζουν....όπου το προσαρμόσου σημαίνει ή ΜΗ ΜΙΛΑΣ ή ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ....
Γι' αυτό κάνε ΟΤΙ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ....άλλωστε τουλάχιστον για μένα έχει αρχίσει να χάνεται το νόημα...
Είναι επίσης φανερό ότι δεν με ενόχλησε το ban-το οποίο ίσως και να μου άξιζε μαζί όμως με κανα δυό άλλους-αλλά ο τρόπος σου και τα όσα είπες και με τον τρόπο που τα είπες...
O τρόπος που θύμιζε έντονα κάποιον που κατέβηκε απ' το χωριό του στην πόλη για να γίνει αστυνόμος και είδε εξουσία στα χέρια του...γι' αυτό και μια συμβουλή.....μην το ξανακάνεις στο μέλλον με τον οποιονδήποτε....ούτε σου πάει, ούτε θα σε βοηθήσει κάπου, είτε εσένα είτε το forum. πίστεψε με....
Η θέση την οποία σου ανέθεσαν απαιτεί να είσαι λιγότερο εμπαθής για να μπορείς να κρίνεις καλύτερα....το ότι επηρεάστηκες από ποιός ξέρει πόσα πμ "αγανακτισμένων πιστών στρατιωτών" δεν σε δικαιολογεί...το αντίθετο.
Αλλά όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπε ο Ιsaak απ' την μακρινή Αυστραλία ούτε με το ζόρι μπαίνουμε στο forum,ούτε δίνουμε την συνδρομή μας για να κρατηθεί το site για να έχουμε και απαιτήσεις...
Aυτό που θα με ενδιέφερε θα ήταν μόνο να μη σβηστεί αυτό το post...φαντάζομαι ότι έχεις την στοιχειώδη ευαισθησία να μην το κάνεις.

Υ.Γ.1 Η στεναχώρια μου που αναγκάζομαι να απευθύνω όλα αυτά σε ένα (παρόλα τα παραπάνω) αδερφό ΠΑΟΚΤΣΗ είναι δεδομένη.Οπως δεδομένη είναι και η αναγνώριση μου στον χρόνο και στο κόπο το δικό σου και όλων των άλλων mod και συντελεστών που είναι απαραίτητα για να λειτουργεί το site και να υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδικες φωνές.
Υ.Γ.2 Δεν είπα ποτέ ότι είμαι νοσταλγός του Αγγελου και απορώ από που έβγαλες ακόμα ένα τέτοιο συμπέρασμα....και το διευκρίνησα κιόλας λέγοντας ότι είναι πιθανότητα και όχι προσδοκία μου...άποψη έχω γι' αυτόν αλλά ποτε δεν την εξέφρασα γιατί μπορούσα να φανταστώ τι θα γίνει....
Υ.Γ. 3 Χάρηκα που είδα ξανά ποστάρισμα μετά από καιρό απ' τον Μι8ριο έστω και στο ποντιακό τόπικ....
Υ.Γ.4 Να σαι καλά GORDON,μακάρι να 'χε πολλούς σαν και σένα εδώ μέσα και κυρίως μακάρι όλοι αυτοί που διαφωνούσαν μαζί μου να ήταν σαν εσένα...
Υ.Γ.5 Το παραπάνω δεν είναι απολογία όπως ίσως θα σκεφτούν κάποιοι...προσπάθεια αποκατάστασης της αδικίας για μένα είναι,που δεν απαίτησα και δεν διεκδίκησα τίποτα άλλο απ' το να λέω τη άποψη μου, επειδή πέρασα πολλές ώρες εδώ, γνώρισα και 5-10 άτομα έστω και από μακριά,και μου τη δίνει πολύ η αδικία όπως ακριβώς
και η ομάδα που γουστάρω....γι' αυτό άλλωστε έγινα-αν και δεν γεννήθηκα-ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλώς όρισες Orwell
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ειναι λιγο ασχετο αλλα θελω να ρωτησω κατι..πως μπορω να γραψω μια φραση κ να βγαινει κατω απο καθε ποστ οπως ο Orwell εχει ΤΙ ΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...δεν μπορω να βρω πως γινεται..ευχαριστω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”