Ενα πραγμα μονο θα πω για να τελειωσει εδω η κουβεντα , ελπιζοντας πως αυτη τη φορα δεν θα διαστρεβλωθει.
Κωστα το ξερεις οτι σ' εκτιμω απεριοριστα , γι αυτο ειμαι και τοσο στεναχωρημενος γι αυτα που εγιναν.Θελω να μου εξηγησεις με πια λογικη εκανες μπαν τον Οργουελ ΜΟΝΟ και οχι και τον τερατιος.Πως μπορει να το αποκαλεις δικαιοσυνη αυτο το πραγμα????
Απ' οτι διαβασα αυτος ηταν η αρχη του κακου.Αυτος προκαλεσε , αυτος εβρισε πρωτος.Θελοντας και μη , δινεις δικαιωμα σε καποιους να πιστευουν οτι....
"Ο τερατιος εβρισε , αλλα ταυτιζεται με την γραμμη του φορουμ----οχι μπαν"
"Ο Οργουελ εβρισε και συνεχεια λεει αντιθετα πραγματα απο αυτα που θελουμε----μπαν"
'Η ολοι ή κανενας.....Αλιως για ποια δικαιοσυνη μιλαμε?Καταλαβαινω πως οταν τα πραγματα ξεφευγουν , χανεται η μπαλα και ειναι δυσκολο για σενα να βαλεις μια σειρα , αλλα αυτο εκανε μπαμ!!!
Οσο για την αποψη σου παραπανω , εννοειται οτι διαφωνω ΚΑΤΑΚΑΘΕΤΑ.....Οπως οι μισοι εχουν το δικαιωμα να λενε ΟΠΟΤΕ θελουν κι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θελουν οτι γουσταρουν τον "Α" , ετσι και οι αλλοι μισοι εχουν το δικαιωμα να λενε ΟΠΟΤΕ θελουν κι ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θελουν οτι δεν γουσταρουν τον "Α".Αλλιως καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι ή να το κανουμε κλειστο κλαμπ.
Απο κει και περα συμφωνω με τον Δημητρη ως προς τον τροπο που θα πρεπει να εκφραζομαστε.Σε φορουμ ειμαστε , δεν ειμαστε στο γηπεδο
Και κατι τελευταιο.Με τον τερατιος δεν εχω τιποτα , δεν ξερω αν ειναι ψηλος , κοντος , δεν ξερω καν πως τον λενε.Τα ιδια θα ελεγα οποιος και να ηταν.Στον εναμιση χρονο σχεδον που ειμαι στο φορουμ , δεν ειδα ποτε τον Οργουελ-ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ παλαιοτερα να βριζει κανεναν εαν δεν εχει πρωτα προκληθει....Και στο κατω κατω.Εχεις σκεφτει ποτε οτι η φασαρια και τα βρισιδια κανουν κακο στον ιδιο πρωτα πρωτα?Γιατι στο τελος ειναι παντα το μαυρο προβατο και ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ολα οσα λεει.
Εαν δεν αφηνουμε ολους να λενε τη γνωμη τους ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΙ ΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ , πως περιμενουμε να διαμορφωσουν γνωμη ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ τα νεαρα ΠΑΟΚτσακια φιλτραροντας αυτα που βλεπουν?Δεν νομιζω να θελουμε να βγαλουμε καινουργια γενια ΠΑΟΚτσηδων ρομποτ!
Του στυλ "Λεμε ναι στη διοικηση , λεμε ναι στον προπονητη , λεμε ναι στους παιχτες , λεμε ναι στο αφεντικο μας , λεμε ναι στο λοχια μας , λεμε ναι στο κρατος , λεμε ναι στους μπατσους"...Το ενα φερνει τ' αλλο.
Δεν ξερω...ισως αυτα που λεω να ειναι ηλιθια , να ειναι παραλογα , αλλα μεσα στο μυαλο μου ετσι τα βλεπω.
Και κατι τελευταιο....Η στηριξη μας στη διοικηση ειναι προφανης , οπως και στα παιδια μας , στους συντροφους μας κτλ.....Αλλα οπως θα πω στο παιδι μου "κοιτα , αυτο που κανεις ειναι λαθος και μπορει να σε οδηγησει σε κακα μονοπατια" π.χ. , ετσι θα πω και για τον ΠΑΟΚ "ισως εαν σκεφτοταν να παιξει λιγο πιο επιθετικα...." π.χ.
Και στην τελικη....
ΡΕ ΜΛΚΕΣ , ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ!!!!!Καντε λιγο πισω εσεις , να κανουμε λιγο πισω κι εμεις , να βρουμε την ακρη.