Razvan Lucescu V

marsantos

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από marsantos »

figurehead4 έγραψε:...
Φιλαράκι figure καλημέρα.
Το είδα το βιντεάκι. Ενδιαφέρον. Θα ψάξω τι άλλο έχει στα ελεύθερα στοιχεία της opta, γιατί τα γραφήματα είναι πραγματικά ενδεικτικά του τι παίχτηκε σε έναν αγώνα.
Βέβαια, επειδή το έχουν κάνει άλλες φορές θα περίμενα εικόνες με τοποθετήσεις παικτών σε συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού.
Για τον αγαπημένο μας Καμαρά. Εννοείται πως είχε σημαντικό ρόλο σε ότι είδαμε. Αν παρατήρησες έγραψα πως ο Ρασβαν του περιόρισε δημιουργικές ευθύνες. Προφανώς λοιπόν είχε αυξημένες αρμοδιότητες στο ανασταλτικό κομμάτι.
Επειδή το κράξιμο που του ρίχνω από το καλοκαίρι έπιασε καρπούς :mrgreen: και όλο και περισσότεροι φίλοι βλέπουν τις αδυναμίες του πλέον θα αρχίσω αντίστροφη πορεία και θα σημειώνω ότι θετικό αρχίζω και βλέπω (από ότι αντιλαμβάνομαι καθώς δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου και μπορεί να λέω και μπούρδες).
Θέλω να είμαι τίμιος και θα επαναλάβω κάτι που έχω γράψει. Ο Καμαρά είναι πρώτη φορά που βρίσκεται σε ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο. Με Μαρτινς έπαιζε αλλιώς ο οσφπ και μετά τον Μαρτινς επικράτησε ένα μη ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Εγώ θα έχω υπομονή μήπως καταφέρει και αυτόν ο Λουτσε να τον εξελίξει σε κομμάτια του παιχνιδιού που του λείπουν. Κι όταν λέω υπομονή εννοώ με χρονικό ορίζοντα την επόμενη χρονιά. Να κάνει την επόμενη προετοιμασία και μετά..
Μόνο στην (αχρείαστη) εισαγωγή με τη σποντα θα διαφωνήσω λίγο και με το νόημα του ΥΓ, αλλά και να συμφωνούσαμε συνεχώς θα ήταν βαρετό :D
Για την αρχή..
Τώρα που το ξαναδιαβάζω, όντως κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει για σποντα. Πίστεψε με, αν δοθεί η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή, θα καταλάβαινες ότι μόνο χαβαλε κάνω. Σε ένα φόρουμ που σχεδόν κανείς δε γνωρίζει κανέναν προσωπικά, κρυμμένος πίσω από πληκτρολόγιο, δε θέλω με τίποτα να δημιουργώ εντάσεις. Κι αν καμιά φορά μου ξεφεύγει κάτι, προσπαθώ να το σβήσω κατευθείαν ζητώντας πάντα συγνώμη.
Για το τέλος με το ΥΓ..
Κυρίως παράπονο βγάζω καθώς έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει με συγκεκριμένη μεθοδολογία η οποία φέρνει συγκεκριμένα αποτέλεσματα μετά από συγκεκριμένο χρόνο. Δε χρειάζεται να γινόμαστε μπίλιες εδώ μέσα όταν υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να τα προσεγγίσουμε από ποδοσφαιρική - αθλητική σκοπιά και να καταλήξουμε σε συμπεράσματα που ξεφεύγουν από τις ευθύνες του προπονητή.
Πάντως, να ξέρεις είσαι από τους "γκρινιάρηδες" 8-) που γουστάρω να διαφωνούμε γιατί μιλάς ποδοσφαιρικά, δε δείχνεις εμπάθεια προς συγκεκριμένα πρόσωπα (πχ. τον προπονητή) περιμένοντας τα στη γωνία.
Επικροτω το διάλογο που άνοιξες με τον Καρπουζα. Όταν μιλαμε με κάποιον που είναι ειδικός σε κάποιον τομέα, ανακαλύπτουμε και εντασσουμε πράγματα στη σκέψη μας που χωρίς αυτά η κρίτικη μας μπορεί να οδηγείται σε μη ασφαλή μονοπάτια.
Μια ποδοσφαιρική ομάδα μπορούμε να την προσεγγίσουμε από το εξής τρίπτυχο.
Αθλητης-Ποδοσφαριστης-Σύνολο.
Το πως εντάσσεται ο ποδοσφαιριστής στο σύνολο και πως η εικόνα του σύνολου είναι το αποτύπωμα του αθροίσματος και του συνδυασμου των επιμέρους χαρακτηριστικών, είναι κάτι που το αντιληφθηκα από την περίοδο του Φερνάντο Σάντος.
Όμως μου διέφευγε εντελώς το κομμάτι αθλητής.
Μετά από αλλεπάλληλους διαλόγους με τον Καρπουζα αντιληφθηκα πως είχα ένα κενό στον τρόπο που έβλεπα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Παπαγαλιζα απόψεις του στυλ, αφού πριν 2 μέρες η ομάδα πετούσε σήμερα γιατί σέρνεται, οι παίκτες δεν έχουν πάθος, βαριουνται, διαλέγουν ματς κτλ..
Όταν λοιπόν συμπληρώνονται κομμάτια του παζλ θα δούμε πως είμαστε αρκετά βιαστικοι και αυστηροί στον τρόπο που κρίνουμε ειδικά μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Υγ. Αντε να δούμε πως θα γίνει να γνωριστούμε όλοι από κοντά.
Υγ2. Σήμερα, πως να βγω να σκίσω τον Λουτσεσκου όταν άλλο προγραμματισμό έχει κάνει στους χρόνους και άλλα του προκύπτουν από τραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και οι γκέλες να ξεχνιούνται και οι νίκες.
Να θυμόμαστε μόνο τα διδάγματα από την κάθε μία, να τα κρατάμε ως εφόδια και να πηγαίνουμε game by game.
Πολύ σοφή η τοποθετησή σου . Απλά το μομέντουμ μας ταύτην δείχνει καλο για μια πολύ καλή πορεία ελέω Λούτσε στην συνέχεια των διοργανώσεων... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε:................

Μια................. ομάδα μπορούμε να την προσεγγίσουμε από το εξής τρίπτυχο.
Αθλητης-...............-Σύνολο.

Το πως εντάσσεται ο ................ στο σύνολο και πως η εικόνα του σύνολου είναι το αποτύπωμα του αθροίσματος και του συνδυασμου των επιμέρους χαρακτηριστικών, είναι κάτι ..............................

Όμως μου διέφευγε εντελώς το κομμάτι αθλητής.
.....................................
Υγ2. Σήμερα, πως να βγω να σκίσω τον........................όταν άλλο προγραμματισμό έχει κάνει στους χρόνους και άλλα του προκύπτουν από τραυματισμούς.
marsantos...φιλε μου..

ελπιζω να καταλαβες γιατι εβαλα τις τελιτσες στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ λεξεις σου

ενω ..ετσι ειναι..επικεντωνεσαι στο ποδοσφαιρο οι τελιτσες περιπου μας δειχνουν τις απαιτησεις ολου του αθλητισμου

γραφεις....Αθλητης-Ποδοσφαριστης-Σύνολο.

κοιτα τι ακομη χρειαζεται...

θεωρεια...εκπαιδευση..επαναληψη της ασκησης...εμπαιδωση...αποτελεσαμα...

μετα το αποτελεσμα ελεγχος της αποδοσης της καθε...μοναδας..ποιο ευκολα στο ατομικο ποιο δυσκολα στο ομαδικο....

αν σε αυτην την σειρα κατι ...σπασει...μη υπολογισμενο... βηματα πισω και παλι απο την αρχη....

:lol: :lol: :lol:
ευκολα πραγματα ...ολοι μπορουν να το κανουν :twisted: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ρε άνθρωπε μου, τι περιμενεις να γίνει για να σταματήσει το αστειο με τον Μιχαηλίδη;
Να πάρει την μπάλα με τα χέρια και να βάλει αυτογκόλ;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

η επιμονή του στο να τον εκθέτει σε συνεχόμενα ματς είναι ακατανόητη

όπως και η ταυτόχρονη χρήση του με τους 2 αυστριακούς είναι τέρμα ανόητη
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

Δεν ξέρω τι θα κάνεις,κοίτα να διορθώσεις αυτό το χάλι που προκαλεις με το ροτεισον,

επεξεργαστηκε

Ηρέμησε
Hunter

Δημοσίευση από Hunter »

Mīngus έγραψε:Ρε άνθρωπε μου, τι περιμενεις να γίνει για να σταματήσει το αστειο με τον Μιχαηλίδη;
Περιμένει να πάρουμε κάποιον καλύτερο στη θέση του.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

σε ποιο ροτεισιον αναφερεσαι ? σημερα ειχαμε τρεις απωλειες μια αναγκαστικη αλλαγη κι ηρθαμε απο ενα ματς τελικος την πεμπτη που εφτα παικτες επεσαν στο γηπεδο μολις τελειωσε ο αγωνας! Για ποιο ροτεισιον μιλας?
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Χαίρομαι που επιτέλους κινητοποιήθηκες εγκαίρως και ανακάτεψες την τράπουλα. Τώρα μένει να καταλήξεις σε δύο πιθανές ενδεκάδες με παίκτες που θα ταιριάζουν μεταξύ τους γιατί σήμερα ήμασταν ασύνδετοι. Είμαι αισιόδοξος καθώς βλέπω να αφήνεις πίσω κάποια κολλήματα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το μήνυμα της ημέρας

Αποθήκευση προσχέδιο
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Mīngus έγραψε:Ρε άνθρωπε μου, τι περιμενεις να γίνει για να σταματήσει το αστειο με τον Μιχαηλίδη;
Να πάρει την μπάλα με τα χέρια και να βάλει αυτογκόλ;
Να του πάρουν καλύτερο οι ερασιτέχνες του scouting team σε συνάρτηση με τις τσιγκουνιές της διοίκησης. Μέχρι τότε Μιχαϊλίδη, καλά κάνει
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χίλιες φορές τις λαλακιες του Μιχαηλίδη να τις κάνει ο Κωττας.
Ίσως κάτι κερδίσουμε.
Τωρα το τι έγινε με Λοβρεν και Κολει δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα είναι βαρύ για να συνεχίζει να βάζει έναν παίκτη που σε ΚΑΘΕ ματς κάνει τουλάχιστον μία χοντρή γκάφα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Πήραμε τη νίκη, πήρε χρόνο ο Σωτηράκης, έκανες γρήγορα την πρώτη αλλαγή.
Πάμε παρακάτω
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Σήμερα δεν έχω κανένα παράπονο.
Το πάλεψες όσο δεν έπαιρνε άλλο το ματς για να το πάρεις, και το πήρες.
Μπράβο
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Κ ο Οττο περσι κάθε ματς ένα κραυγαλέο λάθος έκανε. Πήρε συνεχόμενα παιχνίδια, απέκτησε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση κ φέτος βλέπουμε τα αποτελέσματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”