Φιλαράκι figure καλημέρα.figurehead4 έγραψε:...
Το είδα το βιντεάκι. Ενδιαφέρον. Θα ψάξω τι άλλο έχει στα ελεύθερα στοιχεία της opta, γιατί τα γραφήματα είναι πραγματικά ενδεικτικά του τι παίχτηκε σε έναν αγώνα.
Βέβαια, επειδή το έχουν κάνει άλλες φορές θα περίμενα εικόνες με τοποθετήσεις παικτών σε συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού.
Για τον αγαπημένο μας Καμαρά. Εννοείται πως είχε σημαντικό ρόλο σε ότι είδαμε. Αν παρατήρησες έγραψα πως ο Ρασβαν του περιόρισε δημιουργικές ευθύνες. Προφανώς λοιπόν είχε αυξημένες αρμοδιότητες στο ανασταλτικό κομμάτι.
Επειδή το κράξιμο που του ρίχνω από το καλοκαίρι έπιασε καρπούς

Θέλω να είμαι τίμιος και θα επαναλάβω κάτι που έχω γράψει. Ο Καμαρά είναι πρώτη φορά που βρίσκεται σε ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο. Με Μαρτινς έπαιζε αλλιώς ο οσφπ και μετά τον Μαρτινς επικράτησε ένα μη ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Εγώ θα έχω υπομονή μήπως καταφέρει και αυτόν ο Λουτσε να τον εξελίξει σε κομμάτια του παιχνιδιού που του λείπουν. Κι όταν λέω υπομονή εννοώ με χρονικό ορίζοντα την επόμενη χρονιά. Να κάνει την επόμενη προετοιμασία και μετά..
Για την αρχή..Μόνο στην (αχρείαστη) εισαγωγή με τη σποντα θα διαφωνήσω λίγο και με το νόημα του ΥΓ, αλλά και να συμφωνούσαμε συνεχώς θα ήταν βαρετό![]()
Τώρα που το ξαναδιαβάζω, όντως κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει για σποντα. Πίστεψε με, αν δοθεί η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή, θα καταλάβαινες ότι μόνο χαβαλε κάνω. Σε ένα φόρουμ που σχεδόν κανείς δε γνωρίζει κανέναν προσωπικά, κρυμμένος πίσω από πληκτρολόγιο, δε θέλω με τίποτα να δημιουργώ εντάσεις. Κι αν καμιά φορά μου ξεφεύγει κάτι, προσπαθώ να το σβήσω κατευθείαν ζητώντας πάντα συγνώμη.
Για το τέλος με το ΥΓ..
Κυρίως παράπονο βγάζω καθώς έχουμε έναν προπονητή που δουλεύει με συγκεκριμένη μεθοδολογία η οποία φέρνει συγκεκριμένα αποτέλεσματα μετά από συγκεκριμένο χρόνο. Δε χρειάζεται να γινόμαστε μπίλιες εδώ μέσα όταν υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να τα προσεγγίσουμε από ποδοσφαιρική - αθλητική σκοπιά και να καταλήξουμε σε συμπεράσματα που ξεφεύγουν από τις ευθύνες του προπονητή.
Πάντως, να ξέρεις είσαι από τους "γκρινιάρηδες"

Επικροτω το διάλογο που άνοιξες με τον Καρπουζα. Όταν μιλαμε με κάποιον που είναι ειδικός σε κάποιον τομέα, ανακαλύπτουμε και εντασσουμε πράγματα στη σκέψη μας που χωρίς αυτά η κρίτικη μας μπορεί να οδηγείται σε μη ασφαλή μονοπάτια.
Μια ποδοσφαιρική ομάδα μπορούμε να την προσεγγίσουμε από το εξής τρίπτυχο.
Αθλητης-Ποδοσφαριστης-Σύνολο.
Το πως εντάσσεται ο ποδοσφαιριστής στο σύνολο και πως η εικόνα του σύνολου είναι το αποτύπωμα του αθροίσματος και του συνδυασμου των επιμέρους χαρακτηριστικών, είναι κάτι που το αντιληφθηκα από την περίοδο του Φερνάντο Σάντος.
Όμως μου διέφευγε εντελώς το κομμάτι αθλητής.
Μετά από αλλεπάλληλους διαλόγους με τον Καρπουζα αντιληφθηκα πως είχα ένα κενό στον τρόπο που έβλεπα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Παπαγαλιζα απόψεις του στυλ, αφού πριν 2 μέρες η ομάδα πετούσε σήμερα γιατί σέρνεται, οι παίκτες δεν έχουν πάθος, βαριουνται, διαλέγουν ματς κτλ..
Όταν λοιπόν συμπληρώνονται κομμάτια του παζλ θα δούμε πως είμαστε αρκετά βιαστικοι και αυστηροί στον τρόπο που κρίνουμε ειδικά μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Υγ. Αντε να δούμε πως θα γίνει να γνωριστούμε όλοι από κοντά.
Υγ2. Σήμερα, πως να βγω να σκίσω τον Λουτσεσκου όταν άλλο προγραμματισμό έχει κάνει στους χρόνους και άλλα του προκύπτουν από τραυματισμούς.