Razvan Lucescu V

embuji

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από embuji »

Jean Valjean έγραψε:
embuji έγραψε:Καλα και ο ιδιος δε μου δειχνει να ειναι ικανος να διαχειριστει πραγματα μην τρελαθουμε κιολας. Επισης ηρεμα λιγο ο πολυνικης λουτσεσκου. Πριν τον ΠΑΟΚ τι ειχε κερδισει στην καριερα του; 2 κυπελα Ρουμανιας το 05-07.

Το ροστερ εχει παικτες που εχουν κατακτησει περισσοτερους τιτλους απο τον ιδιο. Οποτε και το σχολιο προς τους παικτες και την ΠΑΕ, τα ακουω λιγο βερεσε.

Όταν δεν μας βολεύει κάτι το σβήνουμε. Απλά πράγματα.
Είναι πολυνίκης ο Λουτσέσκου; Κρατάμε μόνον την περίοδο που μας βολέυει για να δείξουμε ότι δεν είναι.
Λογική από τα Lidl.
Εμπάθεια στο τετράγωνο.
ΥΓ. Ήρεμα λίγο με τους πολυνίκες Πεπ/Κλοπ/Αντσελότι/Μουρίνιο κλπ. Τι είχαν πάρει πριν πάρουν όσα πήραν;
Αν δεν καταλαβαινεις ότι αφαιρώντας τα όσα έκανε με τον ΠΑΟΚ προσβάλεις κυρίως τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο τον Λουτσέσκου, τι να πω;

Δεν αφαιρεσα τιποτα. Επισης δεν ειμαι εγω αυτος που αναφερθηκε σε ελειψη εμπειρια διαχειρισης επιτυχιων και λεω οτι πριν ερθει στον ΠΑΟΚ με τον οποιο κερδισε τιτλους ουτε ο ιδιος ειχε εμπειρια διαχειρισης επιτυχιων. Οπως και για τους παικτες που εχουν κερδισει περισσοτερους τιτλους απο τον ιδιο στην καριερα του αμφιβαλλω οτι δεν ξερουν πως να διαχειριστουν τις επιτυχιες.

Καμια εμπαθεια δεν εχω. Οτι δεν τον γουσταρω το λεω ανοιχτα και το λεω με μεγαλη ευχαριστιση ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ. Κανενα προβλημα. Γνωμονας για μενα ειναι να κερδιζει και να παει καλα ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φυσικά και αφαίρεσες. Ο Lucescu στην πρώτη θητεία στον ΠΑΟΚ, πήρε κάτι τίτλους. Επίσης, ο Lucescu μετά την πρώτη θητεία στον ΠΑΟΚ, δεν μπήκε σε κρυογενική κάψουλα. Ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φυσικά και αφαίρεσες. Ο Lucescu μετά την πρώτη θητεία στον ΠΑΟΚ, δεν μπήκε σε κρυογενική κάψουλα. Ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο.
Μιλησα για το κομματι διαχειρισης επιτυχιων. Τιτλων. Οχι οτι πριν τον ΠΑΟΚ βαρουσε μυγες σπιτι του.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Jean Valjean έγραψε:
embuji έγραψε:Καλα και ο ιδιος δε μου δειχνει να ειναι ικανος να διαχειριστει πραγματα μην τρελαθουμε κιολας. Επισης ηρεμα λιγο ο πολυνικης λουτσεσκου. Πριν τον ΠΑΟΚ τι ειχε κερδισει στην καριερα του; 2 κυπελα Ρουμανιας το 05-07.

Το ροστερ εχει παικτες που εχουν κατακτησει περισσοτερους τιτλους απο τον ιδιο. Οποτε και το σχολιο προς τους παικτες και την ΠΑΕ, τα ακουω λιγο βερεσε.

Είναι πολυνίκης ο Λουτσέσκου; Κρατάμε μόνον την περίοδο που μας βολέυει για να δείξουμε ότι δεν είναι.
Λογική από τα Lidl.
Εμπάθεια στο τετράγωνο.
ΥΓ. Ήρεμα λίγο με τους πολυνίκες Πεπ/Κλοπ/Αντσελότι/Μουρίνιο κλπ. Τι είχαν πάρει πριν πάρουν όσα πήραν;
Αν δεν καταλαβαινεις ότι αφαιρώντας τα όσα έκανε με τον ΠΑΟΚ προσβάλεις κυρίως τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο τον Λουτσέσκου, τι να πω;
+41926 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Μονη διαφωνια το οτι η συγκεκριμενη συνθηκη μπορει καλλιστα να εχει επηρεασει και τον ιδιο φανταζομαι ε?
Πιστεύω πως ναι και μάλιστα θα με ενοχλούσε αν δεν είχε αναφέρει 4-5-6 φορές πως η ευθύνη για όλα τα στραβά ξεκινάει από τον ίδιο και πάει μετά στους ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

embuji έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:

Λογική από τα Lidl.
Εμπάθεια στο τετράγωνο.

Δεν αφαιρεσα τιποτα. Επισης δεν ειμαι εγω αυτος που αναφερθηκε σε ελειψη εμπειρια διαχειρισης επιτυχιων και λεω οτι πριν ερθει στον ΠΑΟΚ με τον οποιο κερδισε τιτλους ουτε ο ιδιος ειχε εμπειρια διαχειρισης επιτυχιων. Οπως και για τους παικτες που εχουν κερδισει περισσοτερους τιτλους απο τον ιδιο στην καριερα του αμφιβαλλω οτι δεν ξερουν πως να διαχειριστουν τις επιτυχιες.

Καμια εμπαθεια δεν εχω. Οτι δεν τον γουσταρω το λεω ανοιχτα και το λεω με μεγαλη ευχαριστιση ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ. Κανενα προβλημα. Γνωμονας για μενα ειναι να κερδιζει και να παει καλα ο ΠΑΟΚ.
Δηλαδή την εξαετία του Λουτσέσκου δεν κέρδιζε και δεν πήγαινε καλά ο ΠΑΟΚ; Πότε άρχισες να μην τον γουστάρεις; Τον Ιούλιο που άνοιξες τον λογαριασμό ή από τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα;
Εννοείται πως αν μου πεις πως δεν τον γούσταρες εξαρχής, θα το σεβαστώ απόλυτα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι όταν προκύπτει το γουστάρω - δεν γουστάρω μόνο από τα αποτελέσματα 3-4 μηνών ενώ έχεις πίσω μια εξαετία αποτελεσμάτων.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παροτι δε φαινεται, τον θεωρω εξαιρετικο προπονητη. Δε μ'αρεσε εξαρχης σαν προσωπικοτητα και εχω εντελως διαφορετικη φιλοσοφια. (οχι οτι ειμαι ποδοσφαιρανθρωπος και κανας τεραστιος γνωστης αλλα στο πως βλεπω το ποδοσφαιρο)

Στα ματια μου δε θα επαιζε ο μουργκ ενω εχω σορετιρε, θα εβαζα και τον γκουμα πριν του μουργκ. Με λιγα λογια το να χανω με τον γκουμα η τον Σωτηρη δε με ενοχλουσε, το να χανω με τον μουργκ(τον καθε μουργκ) με θολωνει. Οι αγορες που θα εκανα για παικτες δε θα ηταν βαριοι 30αριδες με εμπειρια αλλα παικτες 23-27 με ορεξη. (πχ για μενα εβγαινε δεν εβγαινε η μεταγραφη ντεσποτοφ ειναι η τελεια μεταγραφη) Θελω να βλεπω περισσοτερο νεαρους ορεξατους ποδοσφαιριστες οπως επισης, λατρευω, ΛΑΤΡΕΥΩ το ποδοσφαιρο που παιζει αμοριμ αλονσο κλπ. Για να σε βοηθησω ημουν τεραστιος φαν αυτου που εβλεπα να προσπαθει να φτιαξει ο Αμπελ ο οποιος δε στηριχθηκε οσο επρεπε.

Περσι σε καποια φαση ο ΠΑΟΚ σταματησε το τσουκου τσουκου μπολ που λατρευε ο Λουτσεσκου και το γυρισε σε ενα πιο αμεσο, πιο καθετο ποδοσφαιρο ειπα επιτελους αλλαζουμε. Φετος που απο ενα σημειο παλι ξεκινησε το wing play και ενα πιο τσουκου μπολ ξενερωσα ακομα περισσοτερο.

Επισης αντιδραω λιγο υπερβολικα (το παραδεχομαι) γιατι δεν μπορω να βλεπω να γειωνονται οι παντες και τα παντα για χαρη του.

Θα ηθελα εναν προπονητη με διαφορετικη φιλοσοφια του Λουτσεσκου δεν το κρυβω. Οπως προ ειπα, ας γινομαι ρομπα αν ειναι να κερδιζει ο ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ελπιζω να σου απαντησα. Δεν εγινα ΠΑΟΚ οταν εκανα εδω το account. Απλα τοτε το ανακαλυψα αφου μου το προτειναν σαν το καλυτερο μερος για να μιλας και να μαθαινεις για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Γκουμας παντως δεν παιζει βασικος ουτε στον ΠΑΟΚ Β, 7 συμμ με 323’
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

embuji έγραψε:Παροτι δε φαινεται, τον θεωρω εξαιρετικο προπονητη. Δε μ'αρεσε εξαρχης σαν προσωπικοτητα και εχω εντελως διαφορετικη φιλοσοφια. (οχι οτι ειμαι ποδοσφαιρανθρωπος και κανας τεραστιος γνωστης αλλα στο πως βλεπω το ποδοσφαιρο)

Στα ματια μου δε θα επαιζε ο μουργκ ενω εχω σορετιρε, θα εβαζα και τον γκουμα πριν του μουργκ. Με λιγα λογια το να χανω με τον γκουμα η τον Σωτηρη δε με ενοχλουσε, το να χανω με τον μουργκ(τον καθε μουργκ) με θολωνει. Οι αγορες που θα εκανα για παικτες δε θα ηταν βαριοι 30αριδες με εμπειρια αλλα παικτες 23-27 με ορεξη. (πχ για μενα εβγαινε δεν εβγαινε η μεταγραφη ντεσποτοφ ειναι η τελεια μεταγραφη) Θελω να βλεπω περισσοτερο νεαρους ορεξατους ποδοσφαιριστες οπως επισης, λατρευω, ΛΑΤΡΕΥΩ το ποδοσφαιρο που παιζει αμοριμ αλονσο κλπ. Για να σε βοηθησω ημουν τεραστιος φαν αυτου που εβλεπα να προσπαθει να φτιαξει ο Αμπελ ο οποιος δε στηριχθηκε οσο επρεπε.

Περσι σε καποια φαση ο ΠΑΟΚ σταματησε το τσουκου τσουκου μπολ που λατρευε ο Λουτσεσκου και το γυρισε σε ενα πιο αμεσο, πιο καθετο ποδοσφαιρο ειπα επιτελους αλλαζουμε. Φετος που απο ενα σημειο παλι ξεκινησε το wing play και ενα πιο τσουκου μπολ ξενερωσα ακομα περισσοτερο.

Επισης αντιδραω λιγο υπερβολικα (το παραδεχομαι) γιατι δεν μπορω να βλεπω να γειωνονται οι παντες και τα παντα για χαρη του.

Θα ηθελα εναν προπονητη με διαφορετικη φιλοσοφια του Λουτσεσκου δεν το κρυβω. Οπως προ ειπα, ας γινομαι ρομπα αν ειναι να κερδιζει ο ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ελπιζω να σου απαντησα. Δεν εγινα ΠΑΟΚ οταν εκανα εδω το account. Απλα τοτε το ανακαλυψα αφου μου το προτειναν σαν το καλυτερο μερος για να μιλας και να μαθαινεις για την ομαδα.
Είναι εντελώς λάθος το να είμαστε απόλυτοι.
Μπορεί να θεωρεί πως έχοντας παίκτες ψημένους ποδοσφαιρικά οπότε και ηλικιακά, τον βοηθάει στο να χτυπήσει τον τίτλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιεί τον εκάστοτε πιτσιρικά - έστω 24-25 χρονών, εφόσον αυτός κάνει ότι θέλει ο προπονητής του μέσα στο γήπεδο.

Σβιντέρσκι,
Άκπομ,
Ζαμπά,
Κοτάρσκι,
Ντέλιας,
Κουλιεράκης,
Αουγκούστο,
Τσιγγάρας,
Μιχαηλίδης,
Ντάντας,
Λύρατζης,
Λημνιός,
Γιαννούλης,
Πέλκας

Όλοι τους έπαιξαν με τον Λουτσέσκου. Άλλος πολλά λεπτά και σε κάθε αγώνα, άλλος λιγότερα, αλλά έπαιξαν.
Κοινό χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των παραπάνω ήταν πως έκαναν αυτά που ήθελε ο προπονητής τους να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Και εγώ θέλω να βλέπω Σορετίρε αντί για τον Μουργκ. Και εγώ ήθελα τον Τζίμα να πάρει χρόνο από τον Σαμάττα.
Μπορεί όμως ο προπονητής να βλέπει κάτι που δεν βλέπω εγώ ή προφανώς μπορεί να κάνει και λάθος.

Ο Αμπέλ στον οποίο αναφέρεσαι, τη πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, η πρώτη δεκάδα παικτών σε λεπτά συμμετοχής ήταν οι παρακάτω:

Αντρίγια 23
Σβαμπ 29
Ίγκανσον 26
Τζόλης 18
Βαρέλα 32
Καντουρί 29
Ζίβκο Ζίβκοβιτς 31
Σβιντέρσκι 23
Ροντρίγκο Σοάρες 27
Κρέσπο 33

Μόλις 4 από τους 10 ήταν κάτω από 27 χρονών και ο ένας (Ίγκανσον ήταν 26).
Βέβαια είναι και πανεύκολο να χρησιμοποιείς έναν 23χρονο με το επίπεδο του Αντρίγια και ένα ταλέντο με το επίπεδο του Τζόλη.

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι οι παίκτες που προτείνονται από το τμήμα scouting και τις περίφημες λίστες.
Είναι άλλο πράγμα να φέρνεις Αντρίγια στα 23 του στον Αμπέλ και άλλο πράγμα να φέρνεις Κουαλιάτα στα 23 του στον Λουτσέσκου!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Του αμπελ μου αρεσε περισσοτερο η ποδοσφαιρικη φιλοσοφια. Επισης ο αμπελ δεν εφτιαξε ροστερ. Το βρηκε. Και ηταν και ενα ροστερ αηττητο στο οποιο δε μπορεις να χωθεις και πολυ γιατι χανεις και τα αποδυτηρια (κατι το οποιο λογω απειριας του τοτε νομιζω εγινε). Οπως και να εχει δεν θελω να μπω σε συγκριση ειναι ανουσια ειχαμε αμπελ.

Δε διαφωνω και δεν λεω οτι εχω εγω δικιο και ολοι αδικο.

Ειναι καθαρα οτι βλεπω αλλιως το ποδοσφαιρο απο αυτον και δεν τον παω σαν προσωπικοτητα.

Αλλοι το κουπεπε, το βρισιδι στα φλασ και λοιπα που κανει ο Λουτσεσκου τα περνανε αβαβα δε τους νοιαζει, δεκτον. Αλλοι τα γουσταρουν. Δεκτον. Ε, εγω τα βλεπω και μου γυρναει το ματι. Δε τα γουσταρω.

Δεν θα βαλω τιποτα πανω απο τον ΠΑΟΚ. Ουτε την δικη μου οπτικη ουτε ομως τον προπονητη. Απλα τι να κανω ρε παιδια, ετσι το βλεπω. Αυτη ειναι η λογικη μου. Λαθος; Μπορει, αυτη ειναι ομως.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

"Και εγώ θέλω να βλέπω Σορετίρε αντί για τον Μουργκ. Και εγώ ήθελα τον Τζίμα να πάρει χρόνο από τον Σαμάττα.
Μπορεί όμως ο προπονητής να βλέπει κάτι που δεν βλέπω εγώ ή προφανώς μπορεί να κάνει και λάθος."

Οπως το ειπες. Απλα εγω στο πως βλεπω το ποδοσφαιρο ειμαι καθετος στο οτι ειναι λαθος σαν ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

ο μουργκ ειναι του 6. Ο Σορετιρε μπορει να ειναι του 5 αλλα να γινει του 8. ο μουργκ του 6 θα μεινει. Ο Σορετιρε δε γινεται να εχει λιγοτερα λεπτα μεχρι χθες απο τον γκομεζ και ο μουργκ να ειναι 12ος σε λεπτα. Δε μπορει το κεφαλι μου να δεχθει οτι μετατοπιζεται στο ακρο ο Ντελιας για να χωρεσει στο 10 ο μουργκ.

Οτι ο Σαματτα πηρε τοσο χρονο, τοση στηριξη για να καταληξει αν θυμαμαι καλα με λιγοτερα γκολ απο τον Τζιμα, ε με θολωνει.

Ειναι εντελως αντιθετο της λογικης της δικης μου. Και επισης δε μπορω να βλεπω να βγαζουμε αχρηστους τους παντες αλλα ο Λουτσεσκου δε φταιει. οι ΤΤ μαζι ειχαν 40 γκολ σε ΚΑΛΥΤΕΡΑ πρωταθληματα του Ελληνικου. Αλλα εδω ειναι αχρηστοι φταινε αυτοι ξαφνικα ξεχασαν να παιζουν μπαλα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξερει πως να βαλει σωστα το φορ στο παιχνιδι ο Λουτσεσκου. Το οτι το φορ στον ΠΑΟΚ δε παιζει ποτε 90λεπτο λες και ειναι προπατορικο αμαρτημα να γινει και δε βρισκουν ρυθμο ΠΑΛΙ φταινε ολοι εκτος απο τον Λουτσεσκου. Αυτα ειναι που εμενα με εκνευριζουν.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Όσο πιο απλά γίνεται...
Ας υποθέσουμε μια ομάδα παίζει ένα συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού...και χρειάζεσαι έναν Χ παίκτη που τον θες ας πούμε ψηλό και με εκτόπισμα...και σου φέρνουν έναν κοντό κατηγορίας φτερού...Φταις εσύ αν ο παίκτης δεν παίζει η αυτοί που στον έφεραν;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τo μεγαλύτερο πρόβλημα του λουτσεσκου είναι η εσωστρέφεια που προκαλεί κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.
Έχει φτιάξει ένα προφίλ χειραγωγησιμου ανθρώπου,κάνοντας τον καθένα να ξεφουρνιζει με περίσσια ευκολία πράγματα όπως ( του έφεραν αυτόν,του φόρτωσαν εκείνον κτλ) . Για παράδειγμα στην προηγούμενη μόλις σελίδα ,με αφορμή την δήλωση του για τον σαματτα γράφτηκε ότι δεν τον βάζει γιατί του φέραν δύο ακριβά συμβόλαια και με αγορά. Λες και δεν ζήτησε αυτος επιθετικό,λες και δεν ήταν αυτός που "παρακαλούσε" να κλείσουν τον Τισουνταλι γιατί μπορεί να προσφέρει σε διάφορους ρόλους και θέσεις ( ασχέτως αν τον βλέπουμε μόνο σε έναν).

Κανείς άλλος προπονητής στον κόσμο και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ δεν θα δήλωνε ευθαρσώς ότι πάμε χάλια γιατί το μυαλό μου επηρεάστηκε που δεν μου έφεραν τον Μεϊτέ και αυτό επηρέασε όλη την ομάδα.
Εδώ όχι μόνο δεν τρέχει κάστανο,αλλά γίνεται και αφορμή για μια ακραία επίθεση κατά της διοίκησης,των άχρηστων που την απαρτίζουν και του πολέμου εκ των έσω που δέχεται ο λουτσέσκου.
Οκ έχει κερδίσει το γεγονός να υπάρχει απέναντι του τεράστια ελαστικότητα αλλά κάπου έχουμε περάσει τα όρια...όχι αγωνιστικα, αυτό αύριο μεθαύριο μπορεί να γυρίσει αλλά επικοινωνιακά
Αυτό που του καταλογίζω είναι ότι όχι μόνο χειραγωγησιμος δεν είναι αλλά είναι αυτός που χειραγωγεί τα πλήθη ( εντός και εκτός οργανισμου).
Στην τελική αν κάποιον του επιβάλλουν τον κάθε μπακαγιοκο,τον κάθε επιθετικό, το σύστημα που θα παίζει και τις αλλαγές που θα κάνει... παίρνει τα μπουκαλάκια του και φεύγει...αλλά βολεύει πολύ τα χαρτί " εγώ δεν ασχολούμαι με τις μεταγραφές"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 05 Δεκ 2024, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

psykoman έγραψε:Όσο πιο απλά γίνεται...
Ας υποθέσουμε μια ομάδα παίζει ένα συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού...και χρειάζεσαι έναν Χ παίκτη που τον θες ας πούμε ψηλό και με εκτόπισμα...και σου φέρνουν έναν κοντό κατηγορίας φτερού...Φταις εσύ αν ο παίκτης δεν παίζει η αυτοί που στον έφεραν;
Όσο πιο απλά γίνεται φίλε μου αυτά που λέει ο προπονητής είναι δικαιολογίες για τις δικές του ανεπάρκειες. Το θέλω τον Μειτέ και μόνο τον Μειτέ είναι απλά δικαιολογία που δεν μπορώ να αξιολογήσω σωστά έναν καινούριο παίκτη και μια που βγήκε ο Μειτέ ας δώσει η ομάδα 2 μύρια στη Μπενφίκα και 1,5 το χρόνο για παίκτη 30+ με μηδενική αξία μεταπώλησης και να τον περιμένει μεχρι να έρθει η πρόταση από Αραβία. Και δεν του φέραν κανένα με το ζόρι ΟΛΟΙ όσοι ήρθαν πήραν έγκριση από τον προπονητή.Τώρα όσοι πιστεύουν πως ο Λουτσέσκου ήθελε τον 21χρονο Ταχίροβιτς και όχι τον 30+ με βιογραφικό Μπακαγιόκο τι να πω; Ο Θεός είναι μεγάλος...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Το οτι ηθελε τον Μειτε και μονο τον Μειτε ειναι ψεμα. Πολλοι εχουν αναφερει για εγκριση του Μισιτς και του Μαριν (Βασιλοπουλος Τσακαλεας Τσιομπανογλου). Το οτι ηρθε ο Μπακαγιοκο 32 Αυγουστου ως αντι-Μειτε ειναι η αληθεια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”