embuji έγραψε:Παροτι δε φαινεται, τον θεωρω εξαιρετικο προπονητη. Δε μ'αρεσε εξαρχης σαν προσωπικοτητα και εχω εντελως διαφορετικη φιλοσοφια. (οχι οτι ειμαι ποδοσφαιρανθρωπος και κανας τεραστιος γνωστης αλλα στο πως βλεπω το ποδοσφαιρο)
Στα ματια μου δε θα επαιζε ο μουργκ ενω εχω σορετιρε, θα εβαζα και τον γκουμα πριν του μουργκ. Με λιγα λογια το να χανω με τον γκουμα η τον Σωτηρη δε με ενοχλουσε, το να χανω με τον μουργκ(τον καθε μουργκ) με θολωνει. Οι αγορες που θα εκανα για παικτες δε θα ηταν βαριοι 30αριδες με εμπειρια αλλα παικτες 23-27 με ορεξη. (πχ για μενα εβγαινε δεν εβγαινε η μεταγραφη ντεσποτοφ ειναι η τελεια μεταγραφη) Θελω να βλεπω περισσοτερο νεαρους ορεξατους ποδοσφαιριστες οπως επισης, λατρευω, ΛΑΤΡΕΥΩ το ποδοσφαιρο που παιζει αμοριμ αλονσο κλπ. Για να σε βοηθησω ημουν τεραστιος φαν αυτου που εβλεπα να προσπαθει να φτιαξει ο Αμπελ ο οποιος δε στηριχθηκε οσο επρεπε.
Περσι σε καποια φαση ο ΠΑΟΚ σταματησε το τσουκου τσουκου μπολ που λατρευε ο Λουτσεσκου και το γυρισε σε ενα πιο αμεσο, πιο καθετο ποδοσφαιρο ειπα επιτελους αλλαζουμε. Φετος που απο ενα σημειο παλι ξεκινησε το wing play και ενα πιο τσουκου μπολ ξενερωσα ακομα περισσοτερο.
Επισης αντιδραω λιγο υπερβολικα (το παραδεχομαι) γιατι δεν μπορω να βλεπω να γειωνονται οι παντες και τα παντα για χαρη του.
Θα ηθελα εναν προπονητη με διαφορετικη φιλοσοφια του Λουτσεσκου δεν το κρυβω. Οπως προ ειπα, ας γινομαι ρομπα αν ειναι να κερδιζει ο ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ελπιζω να σου απαντησα. Δεν εγινα ΠΑΟΚ οταν εκανα εδω το account. Απλα τοτε το ανακαλυψα αφου μου το προτειναν σαν το καλυτερο μερος για να μιλας και να μαθαινεις για την ομαδα.
Είναι εντελώς λάθος το να είμαστε απόλυτοι.
Μπορεί να θεωρεί πως έχοντας παίκτες ψημένους ποδοσφαιρικά οπότε και ηλικιακά, τον βοηθάει στο να χτυπήσει τον τίτλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιεί τον εκάστοτε πιτσιρικά - έστω 24-25 χρονών, εφόσον αυτός κάνει ότι θέλει ο προπονητής του μέσα στο γήπεδο.
Σβιντέρσκι,
Άκπομ,
Ζαμπά,
Κοτάρσκι,
Ντέλιας,
Κουλιεράκης,
Αουγκούστο,
Τσιγγάρας,
Μιχαηλίδης,
Ντάντας,
Λύρατζης,
Λημνιός,
Γιαννούλης,
Πέλκας
Όλοι τους έπαιξαν με τον Λουτσέσκου. Άλλος πολλά λεπτά και σε κάθε αγώνα, άλλος λιγότερα, αλλά έπαιξαν.
Κοινό χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των παραπάνω ήταν πως έκαναν αυτά που ήθελε ο προπονητής τους να κάνουν μέσα στο γήπεδο.
Και εγώ θέλω να βλέπω Σορετίρε αντί για τον Μουργκ. Και εγώ ήθελα τον Τζίμα να πάρει χρόνο από τον Σαμάττα.
Μπορεί όμως ο προπονητής να βλέπει κάτι που δεν βλέπω εγώ ή προφανώς μπορεί να κάνει και λάθος.
Ο Αμπέλ στον οποίο αναφέρεσαι, τη πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, η πρώτη δεκάδα παικτών σε λεπτά συμμετοχής ήταν οι παρακάτω:
Αντρίγια 23
Σβαμπ 29
Ίγκανσον 26
Τζόλης 18
Βαρέλα 32
Καντουρί 29
Ζίβκο Ζίβκοβιτς 31
Σβιντέρσκι 23
Ροντρίγκο Σοάρες 27
Κρέσπο 33
Μόλις 4 από τους 10 ήταν κάτω από 27 χρονών και ο ένας (Ίγκανσον ήταν 26).
Βέβαια είναι και πανεύκολο να χρησιμοποιείς έναν 23χρονο με το επίπεδο του Αντρίγια και ένα ταλέντο με το επίπεδο του Τζόλη.
Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι οι παίκτες που προτείνονται από το τμήμα scouting και τις περίφημες λίστες.
Είναι άλλο πράγμα να φέρνεις Αντρίγια στα 23 του στον Αμπέλ και άλλο πράγμα να φέρνεις Κουαλιάτα στα 23 του στον Λουτσέσκου!