Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ContrerasPablo έγραψε: να σου πω τι εχω καταλαβει?τα βαζεις με αυτους που μπορεις να κερδισεις...οπως ειπε και ο γκικα τοτε ΑΦΑΝΤΟΙ..
δεν ειστε μοντ για να λετε μην γραφεις για κεφαλαια ειστε και επειδη καποιοι σας εμπιστευονται και πρεπει να βαζετε μια ταξη στο site..αντι για να κοιτατε αυτα κοιτατε τις προσβολες που εχω ακουσει επανελημενα απο τον orwell λογω της ηλικιας,και επειδη ειμαι το μικροτερο μελος στο site..δηλαδη να με μπαναρετε και να μου μιλατε ετσι δημοσια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΜ,για να γινουμε ρομπα?κοιταξτε αυτους που βριζουν τους παικτες μας,τους κολοτουμπες,αυτους που μιλαν ασχνημα,και ασε τα οφ-τοπικ..δεν εχω κατι μαζι σου,και συμπαθω κιολας,αλλα δεν μπορω να βλεπω να λετε με λιγα λογια οτι εμεις χαλαμε το παοκμανια..καντε μια βολτα στο τοπικ του γκαρσια του σαντος και του ζαγο και θα παρετε τις απαντησεις..
Επειδή το ξανάπες και σου απάντησα αλλά βλέπω το παίζεις τρελίτσα....σταμάτα να λές ψέματα....
Μιά φορά σου την είπα, και όχι για την ηλικία σου γιατί απλά δεν ήξερα πόσο χρονών είσαι.
Γιατί έκανες post σαν εκείνα στον Ζαγοράκη και στον Σάντος που απ' τη μιά θύμιζαν τιμωρίες μικρού παιδιού στον πίνακα-θα γράψω 100 φορές το ίδιο πράγμα και απ' την άλλη Μάρθα Βούρτση και δεν καταλαβαίνεις και από πάνω ότι γράφεις χαζομάρες αλλά το παίζεις και θύμα.
Και άμα δεν θες να αντιμετωπίζεσαι σαν μικρός σταμάτα να φέρεσαι σαν μικρός.... άσε λοιπόν τις κλάψες,τα μελοδράματα και τα ψεματάκια για τις επανειλλημένες προσβολές.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

gika έγραψε:... Σχόλεια του στυλ "οι εφηβοι εχουν αγαμιες και δεν τους καθονται οι γκόμενες να σταματήσουν να ξεσπάν στα πληκτρολόγια"...
Gikaaaaaaaaa...?? Με απογοητεύεις...!! Μόλις μου έκοψες 10 χρόνια απο τη ζωή μου...!! Δεν σας κάθονται οι γκόμενες...?? Μη μου το κάνεις αυτό... Διέψευσέ το please...!! Εγώ σε έχω για αλάνι και περίμενα να μου πλασάρεις και έμενα κανα τρελό 16χρονο...!! Γκρεμίζεις τα όνειρά μου...!! :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Και το "σχόλια" γράφεται με -ι- και όχι με -ει-...!! Θα το στείλω στη δασκάλα σου και θα σε βάλει να το γράψεις 1000 φορές σωστά μέχρι να πιαστεί το χέρι σου...!! :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.2. Άσε τις χαζομάρες και γράψε κανονικά στο φόρουμ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απέχεις...!! Και να στην πεί και κανένας δεν έγινε και τίποτα, μήπως ποιός δεν την έχει ακούσει...?? Όλοι μας κάποια στιγμή...!! Και εμένα μου την έχουν πεί και εγώ την έχω πεί σε άλλους, όμως και πάλι φίλοι είμαστε, συμβαίνουν αυτά...!! Και καμιά μαλακιούλα να γράψεις δεν έγινε τίποτα, εσύ και κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες με τη ζωντάνια σας δίνετε άλλη πνοή στο φόρουμ...!! Δεν πρέπει να παρεξηγείστε με το κάθε τι και να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς... Και αν σας είπε κάποιος μια κουβέντα παραπάνω σίγουρα δεν θα το έκανε απο κακία ή για να σας βλάψει, αλλά πάνω στα νεύρα του, συμβαίνουν αυτά ξαναλέω... Το θέμα είναι λήξαν νομίζω...!! Come back... Gikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!

Και την Κυριακή το βράδυ θα πανηγυρισουμε όλοι μαζί την νίκη στο ΟΑΚΑ...!! Λέμε και καμιά μαλακιούλα να περνάει η ώρα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Arisk με αφορμή το σχόλιο σου στο τόπικ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... &start=345

Σου δίνω εδώ την απάντηση για να μην βγούμε πάλι εκτός θέματος γιατί έχεις μπερδέψει μερικά πράγματα.

arisk έγραψε: Στο μόνο το οποίο έχω διαφορετική άποψη, είναι ότι εγώ προσωπικά, θεωρώ πως είναι θεμιτό να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και οι προφανέστατα λανθασμένες (πχ ότι ο Ζαγοράκης είναι απατεώνας όπως κάποιοι έλεγαν "υπογείως"), ακόμα και οι χωρίς επαρκή τεκμηρίωση απόψεις, ακόμα και οι "διαφορετικές" απόψεις... Όλα πρέπει να ακούγονται ελεύθερα..
Θέλεις να σου παραθέσω τα links απο σχεδόν όλα τα τόπικ που συμβαίνει αυτό?
Θεωρείς ότι υπάρχει λογοκρισία κάπου και αν ναι που?

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ελευθερία σκέψης και λόγου που για μένα είναι εκ των ουκ άνευ, ακούμε και την διαφορετική άποψη και έτσι μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερα και τη δική μας άποψη, ακούμε τις συκοφαντίες και έτσι μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα απο ποιούς ανθρώπους πρέπει να προφυλαχτούμε και συν τοις άλλοις, όλοι έχουμε κρίση και μπορούμε να κατατάξουμε αυτούς που λένε αυτές τις (γελοίες κατ'εμέ) απόψεις που προανέφερες (περι απατεώνα Ζαγοράκη, σενάρια επιστημονικής φαντασίας, κτλπ) εκεί που τους αξίζει (στο περιθώριο ή στα μπάζα :lol: )...
Απο ποιους να προφυλαχθείτε?
Ποιες είναι οι γελοίες απόψεις?

Πλήρης συναίνεση υπήρξε κατα το παρελθόν μόνο σε φασιστικά και πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα (με πλασματικά ποσοστά τύπου 98-99%), κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να δώ στον ΠΑΟΚ..

Εδώ επέτρεψε μου να σου πω πως κάνεις λάθος.
Περισσότερα μπορώ να σου εξηγήσω αν χρειαστεί.

Κάθε διαφορετική άποψη λοιπόν είναι δεκτή απο τη μεριά μου, με την επισήμανση ότι όλοι οι άνθρωποι, όλες οι απόψεις, όλες οι πρακτικές και όλα τα πράγματα κρίνονται ανα πάσα στιγμή... ;)
Δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου σε αυτό.
Όπως όμως κάποια διαφορετική άποψη κρίνει έτσι λοιπόν θα πρέπει να μάθει και αυτή ανάλογα να κρίνεται απο τον διαφωνούντα.(ένα παράδειγμα είναι αυτό που σου κάνω αυτήν την στιγμή,διαφωνώ μαζί σου)
Μοναδική εξαίρεση στον διάλογο η υβριστική συμπεριφορά η ειρωνεία η συνεχής άσκοπη συζήτηση για άλλα θέματα και πρακτικές που θα οδηγήσουν στην πάταξη του όποιου διαλόγου με άστοχες αντιπαραθέσεις.
Εδώ εγώ κρίνω και κάνω την παρέμβαση-επέμβαση μου.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

arisk έγραψε: Στο μόνο το οποίο έχω διαφορετική άποψη, είναι ότι εγώ προσωπικά, θεωρώ πως είναι θεμιτό να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμα και οι προφανέστατα λανθασμένες (πχ ότι ο Ζαγοράκης είναι απατεώνας όπως κάποιοι έλεγαν "υπογείως"), ακόμα και οι χωρίς επαρκή τεκμηρίωση απόψεις, ακόμα και οι "διαφορετικές" απόψεις... Όλα πρέπει να ακούγονται ελεύθερα..
Ari αν εσύ ήσουν αυτός στον οποιον στοχεύουν αυτές οι απόψεις-υπαινιγμοί-κατηγοριες-συκοφαντίες θα εξακολουθούσες να τις θεωρείς θεμιτές να ακούγονται?

Ακόμα και αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα, θεωρείς ότι δεν θα επηρέαζε τα παιδιά σου, τους γονείς σου, τη γυναικα σου, αυτές οι καταστάσεις, όχι μονο σε forum, αλλα και σε ράδια, στη tv?

Θεωρείς ότι είναι θεμιτό να ακούγονται ακόμα και αν τους επηρέαζε?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Μήπως η όλη-ή έστω ένα μέρος της-συζήτηση είναι λίγο άσκοπη??
Και αυτό γιατί δεν θυμάμαι κανέναν να χαρακτηρίζει λαμόγιο ή κλέφτη τον Ζαγοράκη τουλάχιστον σ' αυτό το forum.
Kριτική πάντα στο όριο της ευπρέπειας και του προβληματισμού έγινε και θα γίνεται....αλλά τέτοιες κουβέντες δεν άκουσα από κανένα...και δεν θα μπορούσε κανείς να πει κάτι τετοιο για τον Θόδωρο.
Για το γίνεται στα fm την ευθύνη την έχει ο κάθε παραγωγός.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Orwell μπορεί να μη θυμάσαι, αλλά να σαι σίγουρος πως έχουν γραφτεί αρκετά ωραία.... για Ζαγοράκη και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Orwell έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε: να σου πω τι εχω καταλαβει?τα βαζεις με αυτους που μπορεις να κερδισεις...οπως ειπε και ο γκικα τοτε ΑΦΑΝΤΟΙ..
δεν ειστε μοντ για να λετε μην γραφεις για κεφαλαια ειστε και επειδη καποιοι σας εμπιστευονται και πρεπει να βαζετε μια ταξη στο site..αντι για να κοιτατε αυτα κοιτατε τις προσβολες που εχω ακουσει επανελημενα απο τον orwell λογω της ηλικιας,και επειδη ειμαι το μικροτερο μελος στο site..δηλαδη να με μπαναρετε και να μου μιλατε ετσι δημοσια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΜ,για να γινουμε ρομπα?κοιταξτε αυτους που βριζουν τους παικτες μας,τους κολοτουμπες,αυτους που μιλαν ασχνημα,και ασε τα οφ-τοπικ..δεν εχω κατι μαζι σου,και συμπαθω κιολας,αλλα δεν μπορω να βλεπω να λετε με λιγα λογια οτι εμεις χαλαμε το παοκμανια..καντε μια βολτα στο τοπικ του γκαρσια του σαντος και του ζαγο και θα παρετε τις απαντησεις..
Επειδή το ξανάπες και σου απάντησα αλλά βλέπω το παίζεις τρελίτσα....σταμάτα να λές ψέματα....
Μιά φορά σου την είπα, και όχι για την ηλικία σου γιατί απλά δεν ήξερα πόσο χρονών είσαι.
Γιατί έκανες post σαν εκείνα στον Ζαγοράκη και στον Σάντος που απ' τη μιά θύμιζαν τιμωρίες μικρού παιδιού στον πίνακα-θα γράψω 100 φορές το ίδιο πράγμα και απ' την άλλη Μάρθα Βούρτση και δεν καταλαβαίνεις και από πάνω ότι γράφεις χαζομάρες αλλά το παίζεις και θύμα.
Και άμα δεν θες να αντιμετωπίζεσαι σαν μικρός σταμάτα να φέρεσαι σαν μικρός.... άσε λοιπόν τις κλάψες,τα μελοδράματα και τα ψεματάκια για τις επανειλλημένες προσβολές.
μα δεν θελω να πεσω στο επιπεδο σου,να λεω οτι κλαιγομαι ενω
η μιρλα ειναι το δευτερο σου ονομα
μας προσβαλεις και μετα παρεξηγιεσαι...ψεματα δεν λεω και ξερουμε καλα με τον γκικα ποιος λεει...μεσα σου ξες
αν ηθελα να αντιδρουσα οπως εσυ
εγω ομως εκατσα και εκανα μια αποχη που ειναι κατι που επιτρεπεται και δεν προσβλαει κανεναν...συγγνωμη δεν ακουσα απο κανενα και για καταλαβουμε ποσο επιπολαια ειναι ατυτη η συζητηση γινεται την ωρα της ληξης της αποχης μου..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ηρεμία...

Πάμπλο, ηρέμησε ρε... Μην ασχολήσε... Περασμένα ξεχασμένα... Στις αλλεπάληλες και διεξοδικές συνομιλίες με τους μοντ, θυμάσαι που καταλήξαμε?? Ας ξαναγίνει τίποτα και θα τα πουμε... Αλλά μην ασχολήσε με τα παλιά τώρα... Καινούργια αρχή...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

οκ,με ηρεμεις ρε πουστη :opaokara: :opaokara:ας προσπερναμε οσο μπορουμε οτι μας ενοχλει και ας μην μαλωνουμε...βεβαια αν ο αλλος σε πει μαλακα,η πει ολυμπιλαγαρα δεν μπορεις να κανεις τπτ αλλα ας προσπαθουμε
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

ναι ηρέμησε γιατί μπορεί και να μας δείρεις.
εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα.....απλά όταν λες ψέματα που αφορούν εμένα θα έχεις και τον αντίλογο.
Το ότι απείχες είναι δικό σου θέμα, μόνος σου το αποφάσισες, εμένα δεν με αφορά.
Απλά σταμάτα να λες ασυναρτησίες και να νομίζεις ότι κάτι είπες....αυτό μόνο ....τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

:pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Orwell έγραψε:ναι ηρέμησε γιατί μπορεί και να μας δείρεις.
εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου γιατί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα.....απλά όταν λες ψέματα που αφορούν εμένα θα έχεις και τον αντίλογο.
Το ότι απείχες είναι δικό σου θέμα, μόνος σου το αποφάσισες, εμένα δεν με αφορά.
Απλά σταμάτα να λες ασυναρτησίες και να νομίζεις ότι κάτι είπες....αυτό μόνο ....τίποτα άλλο.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ωραίος... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Στις υπο-συζητησεις στα αγωνιστικά αν είναι εύκολο αντί για το πρωτάθλημα 08-09 να μπει λινκ για το κύπελλο θα ήταν πολύ εξυπηρετικό.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εχει ενημερωθει ο Stallion και συντομα θα το κανει paokovia...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Orwell έγραψε:ναι ηρέμησε γιατί μπορεί και να μας δείρεις.
αν εγω νομιζω οτι κατι ειπα εσυ τι νομιζεις????μονο το υφος που εχεις στο ποστ καταλαβαινουμε πολλα πραγματα...
οχι δεν θα σας δειρω,δεν θα πεσω στο επιπεδο σου...πλακα με κανεις?ασχοληθηκες μαζι μου?οπα ρε μεγαλε να σε προσκυνησω κιολας?μας εκανες και την χαρη δηλαδη?το λαθος ηταν δικο μου που σου εδωσα αξια...ψεματα αλλος λεει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ContrerasPablo την Δευ 26 Οκτ 2009, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”