Gikaaaaaaaaa...?? Με απογοητεύεις...!! Μόλις μου έκοψες 10 χρόνια απο τη ζωή μου...!! Δεν σας κάθονται οι γκόμενες...?? Μη μου το κάνεις αυτό... Διέψευσέ το please...!! Εγώ σε έχω για αλάνι και περίμενα να μου πλασάρεις και έμενα κανα τρελό 16χρονο...!! Γκρεμίζεις τα όνειρά μου...!!gika έγραψε:... Σχόλεια του στυλ "οι εφηβοι εχουν αγαμιες και δεν τους καθονται οι γκόμενες να σταματήσουν να ξεσπάν στα πληκτρολόγια"...
Υ.Γ. Και το "σχόλια" γράφεται με -ι- και όχι με -ει-...!! Θα το στείλω στη δασκάλα σου και θα σε βάλει να το γράψεις 1000 φορές σωστά μέχρι να πιαστεί το χέρι σου...!!
Υ.Γ.2. Άσε τις χαζομάρες και γράψε κανονικά στο φόρουμ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απέχεις...!! Και να στην πεί και κανένας δεν έγινε και τίποτα, μήπως ποιός δεν την έχει ακούσει...?? Όλοι μας κάποια στιγμή...!! Και εμένα μου την έχουν πεί και εγώ την έχω πεί σε άλλους, όμως και πάλι φίλοι είμαστε, συμβαίνουν αυτά...!! Και καμιά μαλακιούλα να γράψεις δεν έγινε τίποτα, εσύ και κάποιοι άλλοι πιτσιρικάδες με τη ζωντάνια σας δίνετε άλλη πνοή στο φόρουμ...!! Δεν πρέπει να παρεξηγείστε με το κάθε τι και να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς... Και αν σας είπε κάποιος μια κουβέντα παραπάνω σίγουρα δεν θα το έκανε απο κακία ή για να σας βλάψει, αλλά πάνω στα νεύρα του, συμβαίνουν αυτά ξαναλέω... Το θέμα είναι λήξαν νομίζω...!! Come back... Gikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!
Και την Κυριακή το βράδυ θα πανηγυρισουμε όλοι μαζί την νίκη στο ΟΑΚΑ...!! Λέμε και καμιά μαλακιούλα να περνάει η ώρα...