Επειδή το ξανάπες και σου απάντησα αλλά βλέπω το παίζεις τρελίτσα....σταμάτα να λές ψέματα....ContrerasPablo έγραψε: να σου πω τι εχω καταλαβει?τα βαζεις με αυτους που μπορεις να κερδισεις...οπως ειπε και ο γκικα τοτε ΑΦΑΝΤΟΙ..
δεν ειστε μοντ για να λετε μην γραφεις για κεφαλαια ειστε και επειδη καποιοι σας εμπιστευονται και πρεπει να βαζετε μια ταξη στο site..αντι για να κοιτατε αυτα κοιτατε τις προσβολες που εχω ακουσει επανελημενα απο τον orwell λογω της ηλικιας,και επειδη ειμαι το μικροτερο μελος στο site..δηλαδη να με μπαναρετε και να μου μιλατε ετσι δημοσια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΜ,για να γινουμε ρομπα?κοιταξτε αυτους που βριζουν τους παικτες μας,τους κολοτουμπες,αυτους που μιλαν ασχνημα,και ασε τα οφ-τοπικ..δεν εχω κατι μαζι σου,και συμπαθω κιολας,αλλα δεν μπορω να βλεπω να λετε με λιγα λογια οτι εμεις χαλαμε το παοκμανια..καντε μια βολτα στο τοπικ του γκαρσια του σαντος και του ζαγο και θα παρετε τις απαντησεις..
Μιά φορά σου την είπα, και όχι για την ηλικία σου γιατί απλά δεν ήξερα πόσο χρονών είσαι.
Γιατί έκανες post σαν εκείνα στον Ζαγοράκη και στον Σάντος που απ' τη μιά θύμιζαν τιμωρίες μικρού παιδιού στον πίνακα-θα γράψω 100 φορές το ίδιο πράγμα και απ' την άλλη Μάρθα Βούρτση και δεν καταλαβαίνεις και από πάνω ότι γράφεις χαζομάρες αλλά το παίζεις και θύμα.
Και άμα δεν θες να αντιμετωπίζεσαι σαν μικρός σταμάτα να φέρεσαι σαν μικρός.... άσε λοιπόν τις κλάψες,τα μελοδράματα και τα ψεματάκια για τις επανειλλημένες προσβολές.