Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GINOLA

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από GINOLA »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ο μειτε περιμένει ειδοποίηση από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβαν του λέει θα τον ειδοποιήσουν ,τώρα ρε παιδιά δν αποφασίζω εγώ,για μενα δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι άνθρωποι που συμφώνησαν με τον μπακαγιοκο λένε ότι σιγά τον μειτε ,βρίσκουμε καλύτερους,θα μου κάνει εντύπωση να μην γίνει το θέλημα του προπονητή.

Άρα εξακολουθεί να ισχύει ότι λειτουργούν δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων παράλληλα στην ΠΑΕ, που η κάθε ομάδα κλείνει το δικό της παίκτη;

Βέβαια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν είναι κακό. Αντί να κυνηγάει ο ΠΑΟΚ μια λίστα 5 παικτών πχ, κυνηγάει δύο λίστες, άρα 5+5 = 10 διαθέσιμες περιπτώσεις κάθε φορά :mrgreen:

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΤΕ! :opaokara:
Οχι μωρέ,απλά προφανώς υπάρχει πολυφωνία,δεν συμβαίνει εκείνη η γελοιότητα με τους 2 διαφορετικούς κοσμους. Μια είναι η λίστα απλά σε αυτή προφανώς ότι δουλεύεται δεν είναι ότι είναι από την αρχή με ναι του προπονητή. Εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος τότε πάει στον προπονητή.

Τώρα μπορεί να λέει ο χ ας πούμε,ρε ραζβαν μαμά τον μειτε σου έχω βρει ένα χαφακι από εκεί μούρλια.

Τεσπα,φτάνει με τα από μέσα,φτάνει ο παπάς που με τους γρίφους προσφερει και λίγο χουλιαμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Σάβ 17 Αύγ 2024, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πραγματικά δεν ειναι να γράφει κάποιος κατι
Το. Παίρνουμε και το ερμηνεύουμε όπως θέλουμε.
Και το ξεχειλωνουμε και το κάνουμε σημαία.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εντάξει έχουμε μάθει από τα λάθη :lol: μας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θέινκς για την απάντηση, GINOLA.

Κρίμα, γιατί με καλάρεσε η ιδέα :mrgreen:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mīngus έγραψε:Τελικά από Πάρμα γράφουν για άλλο CB.
Ελιας Κομπο.
Τον παίκτη να πω την αλήθεια δεν τον ξέρω.Το ότι είναι όμως σε καλή ηλικία και το ότι έχει αρκετά παιχνίδια και ως αριστερό μπακ( ελπίζω να σημαίνει πως είναι μπαλατο στόπερ και όχι ξυλοκόπος) το βλέπω στα θετικά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μου φαίνεται ακραίο να σκάει ο άνθρωπος για το συγκεκριμένο χαφ και να μην τον ειδοποιούν να έρθει να υπογράψει επειδή λένε σιγά το Μειτε θα βρούμε καλύτερο .
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ελιας Κομπο.
Ακόμα χειρότερα. Δεν μπόρεσε να σταθεί ούτε στην Β πρόπερσι και έφυγε για Βέλγιο. Βέλγιο δε ξέρω πως πήγε, αλλά στην Πάρμα ήταν μετριότητα, αν και στα 24-25 του. Να βελτιώθηκε τόσο πολύ, αμφιβάλλω. Δε μου αρέσει

Edit: ο λόγος που δεν έπαιξε ήταν ότι χτύπησε σοβαρά, όταν λέω δε μπόρεσε να σταθεί εννοώ ήταν αναπληρωματικος στα πλάνα της ομάδας
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

https://footballtalentscout.net/home/jo ... -by-chris/

[youtube]_f-StKJksaI[/youtube]

Κάποιες λίγες πληροφορίες για τον Jonathan Gomez.
Ειλικρινά το παιδί μοιάζει περισσότερο για περίπτωση που θα μπορούσε να δοκιμαστεί στην Β ομάδα και λιγότερο με κάποιον που θα δημιουργήσει ανταγωνισμό στον Μπαμπά φέτος. Αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να δημιουργήσει πίεση και στον Ρ.Σόαρες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ελιας Κομπο.
ωχ αυτός είναι και αριστεροπόδοαρος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

boogeyman77 έγραψε:
Ελιας Κομπο.
Τον παίκτη να πω την αλήθεια δεν τον ξέρω.Το ότι είναι όμως σε καλή ηλικία και το ότι έχει αρκετά παιχνίδια και ως αριστερό μπακ( ελπίζω να σημαίνει πως είναι μπαλατο στόπερ και όχι ξυλοκόπος) το βλέπω στα θετικά.
ποιοι γρραφουν και που;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Πάμε με βασικό Μιχαηλίδη αριστερό στόπερ...και ένα καλό συμπλήρωμα τον Βέλγο...αν έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του την προπερασμένη σεζόν τότε θα βοηθήσει...στην Άντερλεχτ έκανε καλές εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

22/23 214 ημέρες 1 27
20/21 154 ημέρες 2 19
19/20 11 ημέρες 1 2
18/19 117 ημέρες 2 32

injury history
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

chri5ti9 έγραψε:Μου φαίνεται ακραίο να σκάει ο άνθρωπος για το συγκεκριμένο χαφ και να μην τον ειδοποιούν να έρθει να υπογράψει επειδή λένε σιγά το Μειτε θα βρούμε καλύτερο .
Μπράβο σε αυτόν που είπε σιγά τον Μεϊτέ.
Αν ήμουν ο Σαββίδης αυτόν τον τύπο θα τον αναβαθμιζα.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Άρα τελευταία στιγμή ότι κάτσει και ας βγάλει ο Λουτσέσκου άκρη μετά. Τα κλασσικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το κακό με το χαφ ξεκίνησε πέρσι τον χειμώνα που δεν πήραμε τον Μαξίμοβιτς, ο οποίος παερπιπτόντως ήταν πολύ καλός προχθές για όσο έπαιξε...Ελπίζω να μην ισχύουν τα ονόματα των στόπερ γιατί ο Φαμπιάνο που μας χαλούσε φαντάζει στοπεράρα απέναντί τους. Τώρα εδώ που έφτασε το πράγμα , ας μην βιαστούν μιας και σε καμιά εβδομάδα σίγουρα θα γίνουν καραμπόλες, απλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να εκμεταλευτούμε την όποια ευκαιρία μας παρουσιαστεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”