Οχι μωρέ,απλά προφανώς υπάρχει πολυφωνία,δεν συμβαίνει εκείνη η γελοιότητα με τους 2 διαφορετικούς κοσμους. Μια είναι η λίστα απλά σε αυτή προφανώς ότι δουλεύεται δεν είναι ότι είναι από την αρχή με ναι του προπονητή. Εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος τότε πάει στον προπονητή.Μπαρκαρούτσος έγραψε:GINOLA έγραψε:Ο μειτε περιμένει ειδοποίηση από τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβαν του λέει θα τον ειδοποιήσουν ,τώρα ρε παιδιά δν αποφασίζω εγώ,για μενα δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι άνθρωποι που συμφώνησαν με τον μπακαγιοκο λένε ότι σιγά τον μειτε ,βρίσκουμε καλύτερους,θα μου κάνει εντύπωση να μην γίνει το θέλημα του προπονητή.
Άρα εξακολουθεί να ισχύει ότι λειτουργούν δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων παράλληλα στην ΠΑΕ, που η κάθε ομάδα κλείνει το δικό της παίκτη;
Βέβαια, τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν είναι κακό. Αντί να κυνηγάει ο ΠΑΟΚ μια λίστα 5 παικτών πχ, κυνηγάει δύο λίστες, άρα 5+5 = 10 διαθέσιμες περιπτώσεις κάθε φορά![]()
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΤΕ!
Τώρα μπορεί να λέει ο χ ας πούμε,ρε ραζβαν μαμά τον μειτε σου έχω βρει ένα χαφακι από εκεί μούρλια.
Τεσπα,φτάνει με τα από μέσα,φτάνει ο παπάς που με τους γρίφους προσφερει και λίγο χουλιαμα