Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Off-topic post = 6 ώρες μπαν.
Επαναλαμβάνω:
Να το θυμούνται και οι μοντς που μπαίνουν και διαβάζουν.
Επαναλαμβάνω:
Να το θυμούνται και οι μοντς που μπαίνουν και διαβάζουν.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Προβλεψη τουλάχιστον 4 μεταγραφές στο μέρος 3...Δε ξέρω αν είναι αισιόδοξη η απαισιόδοξη αλλά με 2 "κλεισμένους" και έναν στο περίμενε είναι το λιγότερο....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν μπήκε ο Αύγουστος και φτάσαμε part3 .
Πάμε για νέο ρεκόρ φέτος
Πάμε για νέο ρεκόρ φέτος
Κανεναν κλεισμενο, εναν αιωνια οχι στο περιμενε αλλα να τον περιμενουμε...
Οποτε μεγαλο το challenge για το part3

Οποτε μεγαλο το challenge για το part3
Να κλείσουν οι τρεις και μετα θέλω ένα μήνα αρχιμανδρίτες και ιερομόναχους από Μέσι μέχρι Μαρσέλο Ζαλαγέτα 

- ΑποστόληςΑ
Αν είναι ο Meite να κλείσει εντός της εβδομάδας, ΟΚ. Διαφορετικά είναι πολύ μεγάλο λάθος να τον περιμένουμε.
Χαφ - Chalov - Tissoudali (ή άλλο εξτρέμ) και βουρ για Leaue phase του Ch.L.
Χαφ - Chalov - Tissoudali (ή άλλο εξτρέμ) και βουρ για Leaue phase του Ch.L.
Οχι αλλο εξτρεμ Αποστολη. Οχι τωρα που ειμαστε κοντα σε μεταγγραφη πολυεργαλειου. Αυτο που χρονια λεγαμε και αναζητουσαμε ως εξτρεμοφορ.
Παικτης με ατομικη ενεργεια, με αμεσο συνδυαστικο ποδοσφαιρο, με πολυ καλα τελειωματα. Τωρα που ειμαστε μια ανασα πρεπει να το τελειωσουμε...
Εδω μεχρι και ο πολλα βαρυς Κολκας που τους πηρε 2 μερες να αρχισουν να γραφουν για Τσαλοφ, ανεβασε αρθρο "Η ωρα που αξιζουν τα ρισκα"
Στο οποιο βεβαια χαρακτηριζει τον Τσαλοφ ως ελαφρως βελτιωμενη εκδοση του Μπραντον αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα
Παικτης με ατομικη ενεργεια, με αμεσο συνδυαστικο ποδοσφαιρο, με πολυ καλα τελειωματα. Τωρα που ειμαστε μια ανασα πρεπει να το τελειωσουμε...
Εδω μεχρι και ο πολλα βαρυς Κολκας που τους πηρε 2 μερες να αρχισουν να γραφουν για Τσαλοφ, ανεβασε αρθρο "Η ωρα που αξιζουν τα ρισκα"
Στο οποιο βεβαια χαρακτηριζει τον Τσαλοφ ως ελαφρως βελτιωμενη εκδοση του Μπραντον αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα
Αν η κλήρωση βγάλει θεωρητικά εύκολο αντίπαλο στον επόμενο γύρο (υποθέτοντας οτι θα περάσουμε την Μπόρατς), αυτό θα μας δώσει λίγο χρόνο ακόμα. Δυστυχώς η κλήρωση μπορεί να βγάλει και Σπάρτα Πράγας, οπότε η γκρίνια για την αργοπορία στην ενίσχυση της ομάδας θα μεγαλώσει.
Δεν έχουμε αντιπάλους θηρία μπροστά μας, αλλά αντιπάλους με τους οποίους μιά λεπτομέρεια μπορεἰ να κάνει την διαφορά. Ένα καλύτερο τελείωμα, μιά σωστή σέντρα, κλπ μπορεί να κρίνει την πρόκριση. Αυτό είναι που μπορείς να βρείς σε μιά ποιοτική μεταγραφή που θα ενσωματωθεί αυτή την βδομάδα.
Δεν έχουμε αντιπάλους θηρία μπροστά μας, αλλά αντιπάλους με τους οποίους μιά λεπτομέρεια μπορεἰ να κάνει την διαφορά. Ένα καλύτερο τελείωμα, μιά σωστή σέντρα, κλπ μπορεί να κρίνει την πρόκριση. Αυτό είναι που μπορείς να βρείς σε μιά ποιοτική μεταγραφή που θα ενσωματωθεί αυτή την βδομάδα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Καμία ομάδα στον επόμενο γύρο δεν είναι εύκολη. Όλες, περισσότερο ή λιγότερο, είναι τουλάχιστον υπολογίσιμες.
Αλλά και σήμερα να ανακοινωθούν οι μεταγραφές δεν ξέρω πόσο θα προλάβουν να βοηθήσουν και σε εκείνον τον γύρο. Ας είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ με το καλό.
Αλλά και σήμερα να ανακοινωθούν οι μεταγραφές δεν ξέρω πόσο θα προλάβουν να βοηθήσουν και σε εκείνον τον γύρο. Ας είναι έτοιμοι για τα πλέι οφ με το καλό.
Περι Μειτε και εγω συμφωνω με Magpies4 και Figurehead4 πως το προβλημα ειναι απο Μπενφικα και κινουμαστε απο κοινου.
Αλλωστε υπαρχει βιντεάκι προσφατο με Λουτσεσκου σε μια ελευθερη συνεντευξη στυλ πηγαδακι (καπου μου βγηκε σαν notification στο tik tok) όπου τον θεωρει παικτη του.
Αλλά για καποιους λόγους καποιοι αφορίζουν τον παικτη, και απο τους δημοσιογραφους, μεταφεροντας ενα κακό κλιμα και στον κόσμο (τεμπελης, μπλαζε, όλα για το χρημα κτλ).
Όλα ειναι μια διαχειριση, και οι συμφωνίες με παικτες περιλαμβανουν συγχρονισμο πλανητων. Οπότε ας αφησουμε καποιους να κανουν την δουλεια τους και εμεις την δική μας. Και όταν ερθει ο παικτης ας μην τον φάμε στην πρωτη στραβη.
Αλλωστε υπαρχει βιντεάκι προσφατο με Λουτσεσκου σε μια ελευθερη συνεντευξη στυλ πηγαδακι (καπου μου βγηκε σαν notification στο tik tok) όπου τον θεωρει παικτη του.
Αλλά για καποιους λόγους καποιοι αφορίζουν τον παικτη, και απο τους δημοσιογραφους, μεταφεροντας ενα κακό κλιμα και στον κόσμο (τεμπελης, μπλαζε, όλα για το χρημα κτλ).
Όλα ειναι μια διαχειριση, και οι συμφωνίες με παικτες περιλαμβανουν συγχρονισμο πλανητων. Οπότε ας αφησουμε καποιους να κανουν την δουλεια τους και εμεις την δική μας. Και όταν ερθει ο παικτης ας μην τον φάμε στην πρωτη στραβη.
- theodorsalonika
Άιντε βρε κλείστε 3 παίκτες να τελειώνουμε..ευκαιρία είναι τωρα...
- George Best
Ρε φιλε ομως κλεινεις εναν δανεικο παιχτη που εχει συμβολαιο 1.8 (δεν ξερω αν το πληρωναμε εμεις ολο το ποσο περυσι) με ρητρα 4+ μυρια. Τελειωνει ο δανεισμος και με το μπλα μπλα καταφερμεις να το ριξεις την τιμη αγορας στο 1.5 + 500.000 (σε περιπτωση προκρισης στους ομιλους)northend4 έγραψε:Περι Μειτε και εγω συμφωνω με Magpies4 και Figurehead4 πως το προβλημα ειναι απο Μπενφικα και κινουμαστε απο κοινου.
Συμφωνα με το σεναριο που εγραψαν ο Μειτε θελει 1.8. Εμεις φτανουμε μεχρι 1.5 το χρονο
Και ειναι κακια της υποθεσης η Μπενφικα που δε δεχεται να τσονταρει αλλα 900.000 για 3 χρονια που θα παιζει ο Μειτε στον ΠΑΟΚ??
Μπορει να μην καταλαβα σωστα τι γραψατε.
Αλλα αν εννοειτε αυτο... ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???
Επαναλαμβάνω, ότι ένας παίχτης όταν πουληθεί σε άλλη ομάδα πρέπει να κουβαλάει το πρώην συμβόλαιό του, σε περίπτωση που είναι μεγαλύτερο, πρώτη φορά το ακούω.
Αν δεν δεις συμβολαιο, τα νουμερα ειναι όλα σχετικά και εκτιμησεις δημοσιογραφικες. Εγω εστιαζω πως ο Λουτσεσκου τον θεωρει παικτη της ομαδας. Και εαν δεν ηταν σε πληρη επικοινωνια μαζι του θα ηταν ο πρωτος που θα τον ειχε στειλει για μπανια. Και θα είχε παει σε Plan B.George Best έγραψε:Ρε φιλε ομως κλεινεις εναν δανεικο παιχτη που εχει συμβολαιο 1.8 (δεν ξερω αν το πληρωναμε εμεις ολο το ποσο περυσι) με ρητρα 4+ μυρια. Τελειωνει ο δανεισμος και με το μπλα μπλα καταφερμεις να το ριξεις την τιμη αγορας στο 1.5 + 500.000 (σε περιπτωση προκρισης στους ομιλους)northend4 έγραψε:Περι Μειτε και εγω συμφωνω με Magpies4 και Figurehead4 πως το προβλημα ειναι απο Μπενφικα και κινουμαστε απο κοινου.
Συμφωνα με το σεναριο που εγραψαν ο Μειτε θελει 1.8. Εμεις φτανουμε μεχρι 1.5 το χρονο
Και ειναι κακια της υποθεσης η Μπενφικα που δε δεχεται να τσονταρει αλλα 900.000 για 3 χρονια που θα παιζει ο Μειτε στον ΠΑΟΚ??
Μπορει να μην καταλαβα σωστα τι γραψατε.
Αλλα αν εννοειτε αυτο... ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???
- ΑποστόληςΑ
Τα πάντα είναι θέμα πόσο κοστολογείς τον παίκτη, ή μάλλον πόσα θέλεις να πάρεις αν δώσεις τον παίκτη. Προφανώς ένας παίκτης που πληρώνεται με α λεφτά δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα που του δίνει α/2, εκτός και αν δεχθεί μείωση συμβολαίου. Μπορεί πχ ο Meite να παίρνει 1,5Μ ετησίως, αλλά να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ να του δώσει πριμ υπογραφής 600Κ και να καλυφθεί η διαφορά, ή να δώσει 1,4Μ στην Benfica αντί για 2Μ.
Εγώ αν ήμουν ΠΑΟΚ θα είχα φέρει εδώ και ένα μήνα τον παίκτη ή τον αντικαταστάτη του, γιατί η είσοδος στη League phase του σαμπιονλι είναι 30Μ και δεν θα ρίσκαρα να αποτύχω, περιμένοντας πότε θα τελεσφορήδσουν οι οικονομικές διαπραγματεύσεις.
Εγώ αν ήμουν ΠΑΟΚ θα είχα φέρει εδώ και ένα μήνα τον παίκτη ή τον αντικαταστάτη του, γιατί η είσοδος στη League phase του σαμπιονλι είναι 30Μ και δεν θα ρίσκαρα να αποτύχω, περιμένοντας πότε θα τελεσφορήδσουν οι οικονομικές διαπραγματεύσεις.