Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από rade paprica »

παιδιά ας μην τρελαινόμαστε, δεν μπορεί να γεμίσουμε με πρωτοκλασάτους επιθετικούς
Μου φαίνεται κάπως κουφό...
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Θα ήταν φοβερό να έρθει ο παίκτης, αν και ακριβός, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω που χωράει. Ακόμη και με αποχώρηση του Μούργκ πάλι είμαστε αρκετά γεμάτοι και ποιοτικά και αριθμητικά εκτός αν ο Σορετίρε είναι η έξτρα λύση, ο 7ος μεσοεπιθετικός.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Μπορεί και να είμαι τελείως λάθος αλλά το heatmap του είναι 'φορτωμένο' στην αριστερή πτέρυγα. Μήπως αυτός θα είναι με Τάισον δίδυμο και το Μαροκινό ελάφι φορ?
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΦ!
Τζαμπα τρελαίνεσαι Αποστόλη. Δεν πρόκειται να έρθει χαφ εγκαίρως. Τώρα πως γίνεται μερικοί να θεωρούν οτι η στόχευση ήταν το Τσαμπιονς λιγνκ την ώρα που τα 2 απο τα τρια κενά έκλεισαν μετά της 28.07 και το ένα υπάρχει ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Η ομάδα ξεκάθαρα κάνει τις προσθήκες για το μέλλον και οχι για το άμεσο παρόν. Γιαυτό και είναι προσεγμένες και καθυστερούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 31 Ιούλ 2024, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Μια χαρά χωράει ο Μιραντσουκ, Τσαμπιονς Λιγκ πας να παίξεις όχι Κόνφερενς. Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η κίνηση Σορετίρε και το ενδιαφέρον για Μιράντσουκ. Ο Κωνσταντέλιας παιδιά μόνο σε περίπτωση που περάσουμε League Stage θα μείνει. Όταν ανακοινώθηκε η παραμονή του πριν ένα μήνα, δεν μάθαμε ποτέ για ανανέωση/αναβάθμιση συμβολαίου. Αρκετά ύποπτο. Εγώ πιστεύω ότι έγινε απλά μια "καθυστέρηση" για να κάνει all in στα προκριματικά, και σε περίπτωση που δεν περάσουμε θα φύγει. Οι κινήσεις που κάνουν εμένα μου δείχνουν προεργασία για την μετά Ντελια εποχή.

Και να μην φύγει τώρα, θα φύγει τον Γενάρη όπως πούλαγε παλιά ο γαύρος σε χρονιές Τσαμπιονς Λιγκ. Αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Μιραντσουκ τώρα ως ελεύθερο, πρέπει να τον πάρεις. Δεν θα ξαναβρεθεί τετοια ευκαιρία. Μπορεί να φαίνεται περιττός σήμερα αλλά σε 1 μήνα η τον Γενάρη θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ έχω την αίσθηση πως μετά τη πρόκριση σήμερα θα βγει είδηση για χαφ,βαριά αύριο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Άντε ντε! Αν οχι αυριο, πότε;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Το θέμα είναι και σήμερα να βγει συμφωνία για χαφ και να έρθει τις επόμενες δυο τρεις μέρες δεν σημαίνει οτι ήρθε εγκαίρως.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και αποκλείσουμε και Μαλμε , βλέπω το ιδανικό σενάριο να έρχονται Μαριν Μειτε Μιραντσουκ Αταλ Ντργκουσιτς και να αποχωρούν Εκονγκ , Σαματα , Μουργκ , Οζντοεβ και Ράφα. Όποτε θα μιλάμε για ρόστερ έτοιμο για τα αστέρια και σούπερ αναβαθμισμένο!
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

makispaspartou έγραψε:Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και αποκλείσουμε και Μαλμε , βλέπω το ιδανικό σενάριο να έρχονται Μαριν Μειτε Μιραντσουκ Αταλ Ντργκουσιτς και να αποχωρούν Εκονγκ , Σαματα , Μουργκ , Οζντοεβ και Ράφα. Όποτε θα μιλάμε για ρόστερ έτοιμο για τα αστέρια και σούπερ αναβαθμισμένο!
Θα προτιμούσα στο αριστερό μπακ να παμε σε αναβάθμιση με έλληνα. Και απο τη στιγμή που ο Γιαννούλης έκλεισε στην Άουγκσμπουργκ τότε ο Κυριακόπουλος θα ήταν πάρα πολύ καλή προσθήκη.
Στις υπόλοιπες αντικαταστάσεις/αναβαθμίσεις συμφωνώ απόλυτα
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

DaVinci έγραψε:Μια χαρά χωράει ο Μιραντσουκ, Τσαμπιονς Λιγκ πας να παίξεις όχι Κόνφερενς. Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η κίνηση Σορετίρε και το ενδιαφέρον για Μιράντσουκ. Ο Κωνσταντέλιας παιδιά μόνο σε περίπτωση που περάσουμε League Stage θα μείνει. Όταν ανακοινώθηκε η παραμονή του πριν ένα μήνα, δεν μάθαμε ποτέ για ανανέωση/αναβάθμιση συμβολαίου. Αρκετά ύποπτο. Εγώ πιστεύω ότι έγινε απλά μια "καθυστέρηση" για να κάνει all in στα προκριματικά, και σε περίπτωση που δεν περάσουμε θα φύγει. Οι κινήσεις που κάνουν εμένα μου δείχνουν προεργασία για την μετά Ντελια εποχή.

Και να μην φύγει τώρα, θα φύγει τον Γενάρη όπως πούλαγε παλιά ο γαύρος σε χρονιές Τσαμπιονς Λιγκ. Αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Μιραντσουκ τώρα ως ελεύθερο, πρέπει να τον πάρεις. Δεν θα ξαναβρεθεί τετοια ευκαιρία. Μπορεί να φαίνεται περιττός σήμερα αλλά σε 1 μήνα η τον Γενάρη θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Τα ειπες ολα! Ακριβως! Ο Μιραντσουκ πρεπει να ερθει!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

makispaspartou έγραψε:Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και αποκλείσουμε και Μαλμε , βλέπω το ιδανικό σενάριο να έρχονται Μαριν Μειτε Μιραντσουκ Αταλ Ντργκουσιτς και να αποχωρούν Εκονγκ , Σαματα , Μουργκ , Οζντοεβ και Ράφα. Όποτε θα μιλάμε για ρόστερ έτοιμο για τα αστέρια και σούπερ αναβαθμισμένο!
Αν γινει αυτο κ ερθουν αυτοι, φερτε ενα καραβι ζαναξ στν Ραζβαν με τοσες αλλαγες!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aν μια χρονια προσφερεται για αλλαγες ειναι αυτη...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλιστα.
Με το ΚΤΕΛ έφερνα παίκτες και επί Γούμενου...

Η αποεπένδυση είναι εμφανής και στους τυφλούς.

Οι ομάδες δεν διοικούνται από το Skype.

Το καράβι πάει ολοταχώς στα βράχια, ξυπνάτε!!!!
Έχεις κουράσει αρκετά με την αόριστη ειρωνία.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Κάποιοι δεν διαθέτουν καθόλου χιούμορ και ούτε μπορούν να καταλάβουν πόσο ευεργετικό είναι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”