Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- rade paprica
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
παιδιά ας μην τρελαινόμαστε, δεν μπορεί να γεμίσουμε με πρωτοκλασάτους επιθετικούς
Μου φαίνεται κάπως κουφό...
Μου φαίνεται κάπως κουφό...
- GeorgiosLeeds
Θα ήταν φοβερό να έρθει ο παίκτης, αν και ακριβός, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω που χωράει. Ακόμη και με αποχώρηση του Μούργκ πάλι είμαστε αρκετά γεμάτοι και ποιοτικά και αριθμητικά εκτός αν ο Σορετίρε είναι η έξτρα λύση, ο 7ος μεσοεπιθετικός.
- NikLiverpool
Μπορεί και να είμαι τελείως λάθος αλλά το heatmap του είναι 'φορτωμένο' στην αριστερή πτέρυγα. Μήπως αυτός θα είναι με Τάισον δίδυμο και το Μαροκινό ελάφι φορ?
Τζαμπα τρελαίνεσαι Αποστόλη. Δεν πρόκειται να έρθει χαφ εγκαίρως. Τώρα πως γίνεται μερικοί να θεωρούν οτι η στόχευση ήταν το Τσαμπιονς λιγνκ την ώρα που τα 2 απο τα τρια κενά έκλεισαν μετά της 28.07 και το ένα υπάρχει ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Η ομάδα ξεκάθαρα κάνει τις προσθήκες για το μέλλον και οχι για το άμεσο παρόν. Γιαυτό και είναι προσεγμένες και καθυστερούν.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΦ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 31 Ιούλ 2024, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια χαρά χωράει ο Μιραντσουκ, Τσαμπιονς Λιγκ πας να παίξεις όχι Κόνφερενς. Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η κίνηση Σορετίρε και το ενδιαφέρον για Μιράντσουκ. Ο Κωνσταντέλιας παιδιά μόνο σε περίπτωση που περάσουμε League Stage θα μείνει. Όταν ανακοινώθηκε η παραμονή του πριν ένα μήνα, δεν μάθαμε ποτέ για ανανέωση/αναβάθμιση συμβολαίου. Αρκετά ύποπτο. Εγώ πιστεύω ότι έγινε απλά μια "καθυστέρηση" για να κάνει all in στα προκριματικά, και σε περίπτωση που δεν περάσουμε θα φύγει. Οι κινήσεις που κάνουν εμένα μου δείχνουν προεργασία για την μετά Ντελια εποχή.
Και να μην φύγει τώρα, θα φύγει τον Γενάρη όπως πούλαγε παλιά ο γαύρος σε χρονιές Τσαμπιονς Λιγκ. Αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Μιραντσουκ τώρα ως ελεύθερο, πρέπει να τον πάρεις. Δεν θα ξαναβρεθεί τετοια ευκαιρία. Μπορεί να φαίνεται περιττός σήμερα αλλά σε 1 μήνα η τον Γενάρη θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Και να μην φύγει τώρα, θα φύγει τον Γενάρη όπως πούλαγε παλιά ο γαύρος σε χρονιές Τσαμπιονς Λιγκ. Αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις τον Μιραντσουκ τώρα ως ελεύθερο, πρέπει να τον πάρεις. Δεν θα ξαναβρεθεί τετοια ευκαιρία. Μπορεί να φαίνεται περιττός σήμερα αλλά σε 1 μήνα η τον Γενάρη θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Εγώ έχω την αίσθηση πως μετά τη πρόκριση σήμερα θα βγει είδηση για χαφ,βαριά αύριο.
- john4serres
Το θέμα είναι και σήμερα να βγει συμφωνία για χαφ και να έρθει τις επόμενες δυο τρεις μέρες δεν σημαίνει οτι ήρθε εγκαίρως.
-
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και αποκλείσουμε και Μαλμε , βλέπω το ιδανικό σενάριο να έρχονται Μαριν Μειτε Μιραντσουκ Αταλ Ντργκουσιτς και να αποχωρούν Εκονγκ , Σαματα , Μουργκ , Οζντοεβ και Ράφα. Όποτε θα μιλάμε για ρόστερ έτοιμο για τα αστέρια και σούπερ αναβαθμισμένο!
- GeorgiosLeeds
Θα προτιμούσα στο αριστερό μπακ να παμε σε αναβάθμιση με έλληνα. Και απο τη στιγμή που ο Γιαννούλης έκλεισε στην Άουγκσμπουργκ τότε ο Κυριακόπουλος θα ήταν πάρα πολύ καλή προσθήκη.makispaspartou έγραψε:Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και αποκλείσουμε και Μαλμε , βλέπω το ιδανικό σενάριο να έρχονται Μαριν Μειτε Μιραντσουκ Αταλ Ντργκουσιτς και να αποχωρούν Εκονγκ , Σαματα , Μουργκ , Οζντοεβ και Ράφα. Όποτε θα μιλάμε για ρόστερ έτοιμο για τα αστέρια και σούπερ αναβαθμισμένο!
Στις υπόλοιπες αντικαταστάσεις/αναβαθμίσεις συμφωνώ απόλυτα
- Kirilos_Despotas
Τα ειπες ολα! Ακριβως! Ο Μιραντσουκ πρεπει να ερθει!DaVinci έγραψε:Μια χαρά χωράει ο Μιραντσουκ, Τσαμπιονς Λιγκ πας να παίξεις όχι Κόνφερενς. Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση η κίνηση Σορετίρε και το ενδιαφέρον για Μιράντσουκ. Ο Κωνσταντέλιας παιδιά μόνο σε περίπτωση που περάσουμε League Stage θα μείνει. Όταν ανακοινώθηκε η παραμονή του πριν ένα μήνα, δεν μάθαμε ποτέ για ανανέωση/αναβάθμιση συμβολαίου. Αρκετά ύποπτο. Εγώ πιστεύω ότι έγινε απλά μια "καθυστέρηση" για να κάνει all in στα προκριματικά, και σε περίπτωση που δεν περάσουμε θα φύγει. Οι κινήσεις που κάνουν εμένα μου δείχνουν προεργασία για την μετά Ντελια εποχή.
- Dimitris_L4
Αν γινει αυτο κ ερθουν αυτοι, φερτε ενα καραβι ζαναξ στν Ραζβαν με τοσες αλλαγες!!!makispaspartou έγραψε:Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και αποκλείσουμε και Μαλμε , βλέπω το ιδανικό σενάριο να έρχονται Μαριν Μειτε Μιραντσουκ Αταλ Ντργκουσιτς και να αποχωρούν Εκονγκ , Σαματα , Μουργκ , Οζντοεβ και Ράφα. Όποτε θα μιλάμε για ρόστερ έτοιμο για τα αστέρια και σούπερ αναβαθμισμένο!
Έχεις κουράσει αρκετά με την αόριστη ειρωνία.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλιστα.
Με το ΚΤΕΛ έφερνα παίκτες και επί Γούμενου...
Η αποεπένδυση είναι εμφανής και στους τυφλούς.
Οι ομάδες δεν διοικούνται από το Skype.
Το καράβι πάει ολοταχώς στα βράχια, ξυπνάτε!!!!
Κάποιοι δεν διαθέτουν καθόλου χιούμορ και ούτε μπορούν να καταλάβουν πόσο ευεργετικό είναι!