Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Πάντως ΑΝ περάσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ,στη φάση των 36,βλεπω πώληση Κουλιερακη,από 28 έως 31 Αυγούστου.
Δεν το θέλω με την καμία,αλλά...
Κάτι για Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ακούγεται από Ρωσία για Τσαλόφ.
- iremidynami 4+
Ωραιοςςςςpilotos έγραψε:Αυτά....
Sent from my iPad using Tapatalk
Οσον αφορα το αν θα πιασει στον ΠΑΟΚ ή οχι, ολα θα φανουν στο χορτο
Ας αφησουμε τον καθενα να εχει την αποψη του,
Χωρις να ειμαστε επικριτικοι μεταξυ μας.
Εγω θεωρω πολυ καλη κινηση την αποκτηση του, θα εξαρτηθει ομως απο πολλες παραμετρους η προσαρμογη του. Οπως ισχυει για καθε νεο παικτη. Σιγουρα ομως εχει τις προυποθεσεις κ ειναι αναβαθμιση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Παρ 26 Ιούλ 2024, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ αυτό που δίαβασα ότι βγήκε ήταν οτι σήμερα θα ήταν η τελευταια μέρα του στην Ρωσσία. Το έχει καθυστέρισει πάρα πολύ ο παίχτης. 4-5 προπονήσεις θα έχει μπροστά του με εμάς μέχρι να μπει για το ματς με την Μάλμε πρωτα ο θέος να περάσουμε. Τι θα καταφέρει να του περάσει Λουτσέσκου μέσα σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα και κατα πόσο θα είναι έτοιμος είναι απορίας άξιoν.aivas19 έγραψε:Γιατι; Αφου ειπαν οτι αυτο θα ειναι το τελευταιο του ματς. Ετσι δε βγηκε;VfB v2 έγραψε:Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της τσσκα για τον αυριανό αγώνα λέει ο Τσάλοφ. Απίστευτο. Αρχίζει και με εκνευρίζει η υπόθεση.
theo-drama έγραψε:Πάντως ΑΝ περάσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ,στη φάση των 36,βλεπω πώληση Κουλιερακη,από 28 έως 31 Αυγούστου.
Με τίποτα .Η προσφορά θα πρέπει να είναι μεγάλη και ο σύλλογος τεράστιος .
Γιατί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ ? Με τα χρήματα που θα έχει αποκομίσει και την δυνατότητα να αναδείξει τους ποδοσφαιριστές του στην μεγαλύτερη διασυλλογική εκδήλωση .
Γιατί να το θέλει ο ποδοσφαιριστής ,όταν και θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα για να παίξει Τσ.λ.
Προσωπικά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη .
Felipe Relvas σεντερ μπακ + αρ μπακ τη ςπορτιμονενσνε πορτογαλιας ...αναφερθηκε στο γνωστο site του X (twiter) ....Δεν τον ξερω , αλλα παντως στο FM τον πηρε φετος η σπορτινγκ με 8,5 εκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εδώ περσυ το καλοκαίρι ξίνιζαν με τον Baba οτι ταχα δεν ηταν εντυπωσιασμενοι απο την προηγουμενη του παρουσια ή οτι κανει για αναπληρωματικος , αλλα θα χρειαστουμε καποιον βασικο , μεγαλος ειναι κτλDaskalos_4 έγραψε:Ο Τισουνταλι μπορει να μας βγει, μπορει και να μη μας βγει. Ω, τι ειπες ρε μλκ δασκαλε! Μα ετσι ειναι ρε σεις το ποδοσφαιρο. Καθε κινηση εμπεριέχει ρισκο και ενα ευρος πιθανοτητων επιτυχιας απο το 0 εως το 100.
Τωρα, το οτι καθομαστε και το κοσκινιζουμε και ψαχνουμε να βρουμε αντιστοιχιες με παλιους μας παιχτες, αν η μυτη του ειναι στραβη ή ισια, αν ειναι Μαροκινος ή Τυνησιος και αν ειναι μουσουλμανος ή κρυπτοχριαστιανος ή αν το ένστικτο μας βαραει καμπανακια, αυτα ειναι να 'χαμε να λεγαμε και να 'χαμε να πουμε.
Ο ανθρωπος ερχεται με περγαμηνες, με πολυ δυνατα νουμερα, με στοιχεια μπαλαδορου που τοσο λειπουν απ την ομαδα μας (πλην Ντελια, Ταισον). Αν η μεταγραφή ΔΕΝ βγει, κατι θα εχει παει λαθος με την προσαρμογη, τη χημεια και τον παραγοντα τυχη. ΔΕΝ θα προκειται περι λαθος κινησης της ΠΑΕ σε καμια των περιπτώσεων.
Β κατηγορία Πορτογαλίας, αλλά και 24 χρονών με καλά νούμερα. Ψηλός. Εμένα μου φαίνεται καλή επένδυση, άν ισχύει.maceio έγραψε:Felipe Relvas σεντερ μπακ + αρ μπακ τη ςπορτιμονενσνε πορτογαλιας ...αναφερθηκε στο γνωστο site του X (twiter) ....Δεν τον ξερω , αλλα παντως στο FM τον πηρε φετος η σπορτινγκ με 8,5 εκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν μπούμε σε τσου λου ομίλους οι πωλήσεις θα είναι εαρινές και μεγαλύτερης κατά πολυ απο οτι δίνουν τώρα για τα τρία Κ.Cruyff έγραψε:theo-drama έγραψε:Πάντως ΑΝ περάσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ,στη φάση των 36,βλεπω πώληση Κουλιερακη,από 28 έως 31 Αυγούστου.
Με τίποτα .Η προσφορά θα πρέπει να είναι μεγάλη και ο σύλλογος τεράστιος .
Γιατί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ ? Με τα χρήματα που θα έχει αποκομίσει και την δυνατότητα να αναδείξει τους ποδοσφαιριστές του στην μεγαλύτερη διασυλλογική εκδήλωση .
Γιατί να το θέλει ο ποδοσφαιριστής ,όταν και θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα για να παίξει Τσ.λ.
Προσωπικά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη .

γνωστο σαιτ;maceio έγραψε:Felipe Relvas σεντερ μπακ + αρ μπακ τη ςπορτιμονενσνε πορτογαλιας ...αναφερθηκε στο γνωστο site του X (twiter) ....Δεν τον ξερω , αλλα παντως στο FM τον πηρε φετος η σπορτινγκ με 8,5 εκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάτι για τον Τσάλοφ.....
ΠΑΟΚ: Perfect fit ο Τσάλοφ στο transition του Λουτσέσκου!
ΠΑΟΚ: Perfect fit ο Τσάλοφ στο transition του Λουτσέσκου!
- ΑποστόληςΑ
Εσυ και 1,444,444 Παοκτζηδες. Χαφ που κανει προπονησεις. Ερχεται και παιζει αμεσα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω Μπακ, στόπερ ή εξτρέμ. Θέλω χαφ.
Ντελιας Ταισον Ζιβκοβιτς Ταρικ. Στο τρανζισιον θα ειμαστε θανατος. Οποια ομαδα ανοιχτει θα εχει σοβαρο προβλημα.
Εγώ θέλω χαφ στον πληθυντικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω Μπακ, στόπερ ή εξτρέμ. Θέλω χαφ.