Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από theo-drama »

Πάντως ΑΝ περάσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ,στη φάση των 36,βλεπω πώληση Κουλιερακη,από 28 έως 31 Αυγούστου.

Δεν το θέλω με την καμία,αλλά...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κάτι για Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ακούγεται από Ρωσία για Τσαλόφ.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

pilotos έγραψε:Αυτά....

Sent from my iPad using Tapatalk
Ωραιοςςςς

Οσον αφορα το αν θα πιασει στον ΠΑΟΚ ή οχι, ολα θα φανουν στο χορτο
Ας αφησουμε τον καθενα να εχει την αποψη του,
Χωρις να ειμαστε επικριτικοι μεταξυ μας.

Εγω θεωρω πολυ καλη κινηση την αποκτηση του, θα εξαρτηθει ομως απο πολλες παραμετρους η προσαρμογη του. Οπως ισχυει για καθε νεο παικτη. Σιγουρα ομως εχει τις προυποθεσεις κ ειναι αναβαθμιση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Παρ 26 Ιούλ 2024, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

aivas19 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της τσσκα για τον αυριανό αγώνα λέει ο Τσάλοφ. Απίστευτο. Αρχίζει και με εκνευρίζει η υπόθεση.
Γιατι; Αφου ειπαν οτι αυτο θα ειναι το τελευταιο του ματς. Ετσι δε βγηκε;
Εγώ αυτό που δίαβασα ότι βγήκε ήταν οτι σήμερα θα ήταν η τελευταια μέρα του στην Ρωσσία. Το έχει καθυστέρισει πάρα πολύ ο παίχτης. 4-5 προπονήσεις θα έχει μπροστά του με εμάς μέχρι να μπει για το ματς με την Μάλμε πρωτα ο θέος να περάσουμε. Τι θα καταφέρει να του περάσει Λουτσέσκου μέσα σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα και κατα πόσο θα είναι έτοιμος είναι απορίας άξιoν.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

theo-drama έγραψε:Πάντως ΑΝ περάσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ,στη φάση των 36,βλεπω πώληση Κουλιερακη,από 28 έως 31 Αυγούστου.

Με τίποτα .Η προσφορά θα πρέπει να είναι μεγάλη και ο σύλλογος τεράστιος .
Γιατί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ ? Με τα χρήματα που θα έχει αποκομίσει και την δυνατότητα να αναδείξει τους ποδοσφαιριστές του στην μεγαλύτερη διασυλλογική εκδήλωση .
Γιατί να το θέλει ο ποδοσφαιριστής ,όταν και θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα για να παίξει Τσ.λ.

Προσωπικά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη .
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Felipe Relvas σεντερ μπακ + αρ μπακ τη ςπορτιμονενσνε πορτογαλιας ...αναφερθηκε στο γνωστο site του X (twiter) ....Δεν τον ξερω , αλλα παντως στο FM τον πηρε φετος η σπορτινγκ με 8,5 εκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Daskalos_4 έγραψε:Ο Τισουνταλι μπορει να μας βγει, μπορει και να μη μας βγει. Ω, τι ειπες ρε μλκ δασκαλε! Μα ετσι ειναι ρε σεις το ποδοσφαιρο. Καθε κινηση εμπεριέχει ρισκο και ενα ευρος πιθανοτητων επιτυχιας απο το 0 εως το 100.

Τωρα, το οτι καθομαστε και το κοσκινιζουμε και ψαχνουμε να βρουμε αντιστοιχιες με παλιους μας παιχτες, αν η μυτη του ειναι στραβη ή ισια, αν ειναι Μαροκινος ή Τυνησιος και αν ειναι μουσουλμανος ή κρυπτοχριαστιανος ή αν το ένστικτο μας βαραει καμπανακια, αυτα ειναι να 'χαμε να λεγαμε και να 'χαμε να πουμε.

Ο ανθρωπος ερχεται με περγαμηνες, με πολυ δυνατα νουμερα, με στοιχεια μπαλαδορου που τοσο λειπουν απ την ομαδα μας (πλην Ντελια, Ταισον). Αν η μεταγραφή ΔΕΝ βγει, κατι θα εχει παει λαθος με την προσαρμογη, τη χημεια και τον παραγοντα τυχη. ΔΕΝ θα προκειται περι λαθος κινησης της ΠΑΕ σε καμια των περιπτώσεων.
εδώ περσυ το καλοκαίρι ξίνιζαν με τον Baba οτι ταχα δεν ηταν εντυπωσιασμενοι απο την προηγουμενη του παρουσια ή οτι κανει για αναπληρωματικος , αλλα θα χρειαστουμε καποιον βασικο , μεγαλος ειναι κτλ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

maceio έγραψε:Felipe Relvas σεντερ μπακ + αρ μπακ τη ςπορτιμονενσνε πορτογαλιας ...αναφερθηκε στο γνωστο site του X (twiter) ....Δεν τον ξερω , αλλα παντως στο FM τον πηρε φετος η σπορτινγκ με 8,5 εκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Β κατηγορία Πορτογαλίας, αλλά και 24 χρονών με καλά νούμερα. Ψηλός. Εμένα μου φαίνεται καλή επένδυση, άν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Cruyff έγραψε:
theo-drama έγραψε:Πάντως ΑΝ περάσουμε στο Τσάμπιονς λιγκ,στη φάση των 36,βλεπω πώληση Κουλιερακη,από 28 έως 31 Αυγούστου.

Με τίποτα .Η προσφορά θα πρέπει να είναι μεγάλη και ο σύλλογος τεράστιος .
Γιατί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ ? Με τα χρήματα που θα έχει αποκομίσει και την δυνατότητα να αναδείξει τους ποδοσφαιριστές του στην μεγαλύτερη διασυλλογική εκδήλωση .
Γιατί να το θέλει ο ποδοσφαιριστής ,όταν και θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα για να παίξει Τσ.λ.

Προσωπικά για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη .
Αν μπούμε σε τσου λου ομίλους οι πωλήσεις θα είναι εαρινές και μεγαλύτερης κατά πολυ απο οτι δίνουν τώρα για τα τρία Κ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

maceio έγραψε:Felipe Relvas σεντερ μπακ + αρ μπακ τη ςπορτιμονενσνε πορτογαλιας ...αναφερθηκε στο γνωστο site του X (twiter) ....Δεν τον ξερω , αλλα παντως στο FM τον πηρε φετος η σπορτινγκ με 8,5 εκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γνωστο σαιτ;
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Κάτι για τον Τσάλοφ.....

ΠΑΟΚ: Perfect fit ο Τσάλοφ στο transition του Λουτσέσκου!

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θέλω Μπακ, στόπερ ή εξτρέμ. Θέλω χαφ.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω Μπακ, στόπερ ή εξτρέμ. Θέλω χαφ.
Εσυ και 1,444,444 Παοκτζηδες. Χαφ που κανει προπονησεις. Ερχεται και παιζει αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ντελιας Ταισον Ζιβκοβιτς Ταρικ. Στο τρανζισιον θα ειμαστε θανατος. Οποια ομαδα ανοιχτει θα εχει σοβαρο προβλημα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω Μπακ, στόπερ ή εξτρέμ. Θέλω χαφ.
Εγώ θέλω χαφ στον πληθυντικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”