Ρενεγκειντ έχει τρελαθεί ένα κάρο κόσμος και διαχειριστές να σου ζητάνε να αλλάξεις το ύφος σου.rainmaker έγραψε:Να σου δείξω παρόμοιες φάσεις σε φιλικά από πολύ μεγαλύτερης διαφοράς επιπέδου παίκτες.renegade έγραψε:[quote="Tolaros"Πριν 3 χρόνια. Και ο Μπισεσβαρ πριν 3 χρόνια θα κέρδιζε μόνος τον Άγιαξ. Να βάλουμε και Αντρέ βασικό τότε.renegade έγραψε: Βρε με τον αργοσαυρο θα έμπαινες ομίλους Τσάμπιονς λιγκ...που για να υπερασπιστείτε το αφήγημα σας ξεφτιλίζετε τους παίκτες μας
Έλα μη στο χαλάσω, παιχταρας είναι ο Σβαμπ, οκ. Άσχετα που τον έκαναν γιογιό οι γκοου αχεντ ιγκλς και στο δεύτερο γκολ τον περνά ο άλλος σα να μην υπάρχει.
Παιχταρας ο Σβαμπ
βέβαια και μόνο κ τρόπος που εκφραζεσαι για μια ολλανδική ομάδα δείχνει και τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι σου.
Να φανταστώ ότι πέρσι τέτοιο καιρό για σένα και ο Αουγκούστο ήταν παίκτης β Εθνικής.
Υγ στα 32 του ο μπίσεσβαρ έκανε γιο γιο τον Άγιαξ,ενώ ι Αντρέ σε αυτή την ηλικία ήταν ι καλύτερος παίκτης της Ελλάδας.... αλλά δεν μαμεις... μπορείς να μειώσεις κ άλλο τους παίκτες της ομάδας...μην σου χαλάνε το αφήγημα
Συστάσεις, αντεγκλήσεις, φωνές
Ειλικρινά από ένα σημείο και μετά έχεις γίνει κουραστικός
Πέρα από την εξωπραγματική εμμονή σου με τον Λουτσεσκου, λες και σου έφαγε τη γκόμενα.
Ηρέμησε επιτέλους δε σου είπε τίποτα ο Τολαρος και απαντάς για το τι έχει στο κεφάλι του.[/quote]
Πότε έγινε αυτό?
Έγινα εγώ κουραστικός όχι αυτοί που λένε παίκτες του ΠΑΟΚ αργοσαυρους,και παίκτες β Εθνικής,νομίζοντας ότι παίζουμε Τσάμπιονσιπ.
Έχω κουράσει εγώ που απλά λέω το προφανή ότι για τα παιχνίδια με μπειταρ, οποιοδήποτε αρνητικο αποτέλεσμα δεν θα είναι λόγω ρόστερ... και δεν έχουν κουράσει αυτοί που κάθε σελίδα γράφουν 50 μυνήματα πόσο μπουρδέλο είμαστε κ ότι έχει έρθει η καταστροφή κ απλά δεν το ξέρουμε...ούτε το βιβλίο της αποκάλυψης τέτοια καταστροφολογια.
Οκ εφόσων κουράζω μπορείτε να συνεχίσετε να ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του,έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτή την ην αρρώστια