Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
[youtube]G2Zwbs7gOFs[/youtube]
Και εννοείται είμαστε καλά παιδάκια και κόβουμε όσο μπορούμε τα οφτοπικ για να μη γίνονται κακοί οι Μοντ μετά
Εκτός αν δε τραβάει η δουλειά οπότε βαράτε στο ψαχνό να ανοίξουμε καινούργιο σύντομα μπας και αλλάξει το γούρι
Και εννοείται είμαστε καλά παιδάκια και κόβουμε όσο μπορούμε τα οφτοπικ για να μη γίνονται κακοί οι Μοντ μετά
Εκτός αν δε τραβάει η δουλειά οπότε βαράτε στο ψαχνό να ανοίξουμε καινούργιο σύντομα μπας και αλλάξει το γούρι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Και να μην συνεχιζόταν το topic εδώ θα το έπαιρνε κάνεις χαμπάρι; Στις 32 του άλλου μήνα θα γίνει η πρώτη μεταγραφή συστημένου του Μιρτσέα. 

Υπάρχει ιστορικό 500 σελίδων χωρίς μεταγραφή η είναι νέο ρεκόρ για το φόρουμ;
Εκεί κόλλησες εσύ.
Όχι πως δεν ανακοινώθηκε ακόμα 27 του μηνός Παίχτης ακόμα;
Στο forum τα 3/4 ο καθένας δεν αναφέρεται για Μεταγραφικά μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας περί ανέμων και υδάτων λέει ο καθένας.
Όχι πως δεν ανακοινώθηκε ακόμα 27 του μηνός Παίχτης ακόμα;
Στο forum τα 3/4 ο καθένας δεν αναφέρεται για Μεταγραφικά μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας περί ανέμων και υδάτων λέει ο καθένας.
Πέστο με δικά σου λόγια.Kostas_g4 έγραψε:Και να μην συνεχιζόταν το topic εδώ θα το έπαιρνε κάνεις χαμπάρι; Στις 32 του άλλου μήνα θα γίνει η πρώτη μεταγραφή συστημένου του Μιρτσέα.
Μεταγραφές γιοκ.

Εμένα η επιλογή μου πάντως είναι να κλείνω τα αυτιά σε ότι μεταφέρεται από ΑΡΔ.
Πως να πιστέψω δηλαδή ότι ο Οζντοεφ είναι το καλύτερο χαφ που έχουμε προσεγγίσει, του δίνουμε συμβόλαιο 1,2 που σημαίνει ότι θα είναι η σταθερά μας στα χαφ και ότι το θέμα πάγωσε επειδή η ομάδα του ζητάει το τεράστιο ποσό του....1εκ ενώ εμείς δίνουμε 600;
Πως να πιστέψω δηλαδή ότι ο Οζντοεφ είναι το καλύτερο χαφ που έχουμε προσεγγίσει, του δίνουμε συμβόλαιο 1,2 που σημαίνει ότι θα είναι η σταθερά μας στα χαφ και ότι το θέμα πάγωσε επειδή η ομάδα του ζητάει το τεράστιο ποσό του....1εκ ενώ εμείς δίνουμε 600;
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα είναι πλήρης για την Beitar:
Kotarski
Sastre/Λύρατζης - Ingason - Κουλιε - Rafa
Schwab - Τσιγγάρας/Filipe
A. Zivkovic - Κωνσταντέλιας - Taison
Brandon
Τα χαφ με φοβίζουν λίγο...
Kotarski
Sastre/Λύρατζης - Ingason - Κουλιε - Rafa
Schwab - Τσιγγάρας/Filipe
A. Zivkovic - Κωνσταντέλιας - Taison
Brandon
Τα χαφ με φοβίζουν λίγο...
Πάντως εγώ ψήνομαι άγρια για Οζντοεφ,Μποετιους,Μισιτζαν . Πολύ άγρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- nikos_algio
- Mitsospaoki4
- Moderator
- buffalobill4
Θα είναι όπως το ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα. "Έλα παραδέξου το, εσύ εδώ για μεταγραφές δεν μπαίνεις."nikos_algio έγραψε:Μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο σε:
"Μεταγραφές" Καλοκαιριού 2023
-
Εγω παντως το πιστευω ανεταnunies4 έγραψε:Εμένα η επιλογή μου πάντως είναι να κλείνω τα αυτιά σε ότι μεταφέρεται από ΑΡΔ.
μονο ανατρεχοντας στις περσινες
περιπτωσεις Ναρει-Νασμπεργκ!
Εδω ξεκινησε η προετοιμασια κι
ακομα δεν αποφασισαν να δωσουν
λιγα λεφτα (οπως δηλωσε ο ιδιος)
στο Βιερινια για να ανανεωσει και
να δουλεψει σε φυσικη κατασταση.-