Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Tolaros"
renegade έγραψε: Βρε με τον αργοσαυρο θα έμπαινες ομίλους Τσάμπιονς λιγκ...που για να υπερασπιστείτε το αφήγημα σας ξεφτιλίζετε τους παίκτες μας
Πριν 3 χρόνια. Και ο Μπισεσβαρ πριν 3 χρόνια θα κέρδιζε μόνος τον Άγιαξ. Να βάλουμε και Αντρέ βασικό τότε.
Έλα μη στο χαλάσω, παιχταρας είναι ο Σβαμπ, οκ. Άσχετα που τον έκαναν γιογιό οι γκοου αχεντ ιγκλς και στο δεύτερο γκολ τον περνά ο άλλος σα να μην υπάρχει.
Παιχταρας ο Σβαμπ
Να σου δείξω παρόμοιες φάσεις σε φιλικά από πολύ μεγαλύτερης διαφοράς επιπέδου παίκτες.
βέβαια και μόνο κ τρόπος που εκφραζεσαι για μια ολλανδική ομάδα δείχνει και τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι σου.
Να φανταστώ ότι πέρσι τέτοιο καιρό για σένα και ο Αουγκούστο ήταν παίκτης β Εθνικής.

Υγ στα 32 του ο μπίσεσβαρ έκανε γιο γιο τον Άγιαξ,ενώ ι Αντρέ σε αυτή την ηλικία ήταν ι καλύτερος παίκτης της Ελλάδας.... αλλά δεν μαμεις... μπορείς να μειώσεις κ άλλο τους παίκτες της ομάδας...μην σου χαλάνε το αφήγημα
Ρενεγκειντ έχει τρελαθεί ένα κάρο κόσμος και διαχειριστές να σου ζητάνε να αλλάξεις το ύφος σου.

Συστάσεις, αντεγκλήσεις, φωνές

Ειλικρινά από ένα σημείο και μετά έχεις γίνει κουραστικός

Πέρα από την εξωπραγματική εμμονή σου με τον Λουτσεσκου, λες και σου έφαγε τη γκόμενα.

Ηρέμησε επιτέλους δε σου είπε τίποτα ο Τολαρος και απαντάς για το τι έχει στο κεφάλι του.[/quote]
Πότε έγινε αυτό?
Έγινα εγώ κουραστικός όχι αυτοί που λένε παίκτες του ΠΑΟΚ αργοσαυρους,και παίκτες β Εθνικής,νομίζοντας ότι παίζουμε Τσάμπιονσιπ.
Έχω κουράσει εγώ που απλά λέω το προφανή ότι για τα παιχνίδια με μπειταρ, οποιοδήποτε αρνητικο αποτέλεσμα δεν θα είναι λόγω ρόστερ... και δεν έχουν κουράσει αυτοί που κάθε σελίδα γράφουν 50 μυνήματα πόσο μπουρδέλο είμαστε κ ότι έχει έρθει η καταστροφή κ απλά δεν το ξέρουμε...ούτε το βιβλίο της αποκάλυψης τέτοια καταστροφολογια.
Οκ εφόσων κουράζω μπορείτε να συνεχίσετε να ξεφτιλίζετε τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του,έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με αυτή την ην αρρώστια
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

aivas19 έγραψε:Χιονι εχεις εσωτερικη πληροφορηση;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Όχι
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Θα εγραφα τωρα κατι για την Ελενιτσα αλλα εχει χαρη που προσπαθουμε να κανουμε κονε στον Δημητρη... :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:
renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:
Πριν 3 χρόνια. Και ο Μπισεσβαρ πριν 3 χρόνια θα κέρδιζε μόνος τον Άγιαξ. Να βάλουμε και Αντρέ βασικό τότε.
Έλα μη στο χαλάσω, παιχταρας είναι ο Σβαμπ, οκ. Άσχετα που τον έκαναν γιογιό οι γκοου αχεντ ιγκλς και στο δεύτερο γκολ τον περνά ο άλλος σα να μην υπάρχει.
Παιχταρας ο Σβαμπ
Να σου δείξω παρόμοιες φάσεις σε φιλικά από πολύ μεγαλύτερης διαφοράς επιπέδου παίκτες.
βέβαια και μόνο κ τρόπος που εκφραζεσαι για μια ολλανδική ομάδα δείχνει και τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι σου.
Να φανταστώ ότι πέρσι τέτοιο καιρό για σένα και ο Αουγκούστο ήταν παίκτης β Εθνικής.

Υγ στα 32 του ο μπίσεσβαρ έκανε γιο γιο τον Άγιαξ,ενώ ι Αντρέ σε αυτή την ηλικία ήταν ι καλύτερος παίκτης της Ελλάδας.... αλλά δεν μαμεις... μπορείς να μειώσεις κ άλλο τους παίκτες της ομάδας...μην σου χαλάνε το αφήγημα
Ρενεγκειντ έχει τρελαθεί ένα κάρο κόσμος και διαχειριστές να σου ζητάνε να αλλάξεις το ύφος σου.

Συστάσεις, αντεγκλήσεις, φωνές

Ειλικρινά από ένα σημείο και μετά έχεις γίνει κουραστικός

Πέρα από την εξωπραγματική εμμονή σου με τον Λουτσεσκου, λες και σου έφαγε τη γκόμενα.

Ηρέμησε επιτέλους δε σου είπε τίποτα ο Τολαρος και απαντάς για το τι έχει στο κεφάλι του.
Εδώ χθες η απάντηση του σε χιουμοριστικό ποστ ήταν "της μαλακίας το ανάγνωσμα". Αυτόκλητος κριτής των πάντων. Τα post του έχουν το πιο αλαζονικό ύφος που έχω δει ποτέ στο forum. Πιο αλαζονικό και από του προπονητή που κράζει συνέχεια.

Εσείς φταίτε όμως rain που τον αφήνετε να γράφει έτσι. Είμαι γενικά εναντίον των μπαν, οπότε η δική μου πρόταση για ποστ που είναι γραμμένα με προσβλητικό ή επιθετικό τόνο είναι απλά να σβήνονται. Σοβαρός άνθρωπος είναι και δεν νομίζω να περνάει 1-2 ώρες στη μέρα του για να γράφει κείμενα που θα σβήνονται λίγα λεπτά αργότερα. Μία-δύο-τρεις, είτε που θα μειώσει το γράψιμο είτε που θα αλλάξει το ύφος του. Το ίδιο ισχύει και για άλλα μέλη και συμπεριφορές πχ αν κάποιος επαναλαμβάνει το ίδιο και το ίδιο.

Θα μου πεις έχουμε χρόνο να σβήνουμε; Ε θα σου πω ότι από το να χάνουμε 100 φορές περισσότεροι άνθρωποι χρόνο να τα διαβάζουμε..

ΥΓ: Τώρα βρήκε άλλοθι στο κράξιμο στους παίκτες, όταν έχει πάει τρένο εδώ και μήνες τον πιο επιτυχημένο προπονητή που είχαμε ποτέ. Λάθος δεν έχει ποτέ. :|
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GeorgiosLeeds έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Εικόνα
Ξεκαθαρα ο πετρωτος ριχνει ματιες εδω μεσα. Μολις τωρα ανεφερε αυτο.
Αδελφέ όλοι εδώ μέσα ειναι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Άντε πάλι με τη πρόκριση με τη Μπεϊτάρ. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει αυτή την εμμονή.
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές για να περάσουμε ΜΌΝΟ τη Μπεϊτάρ.
Ακριβώς 7 μέρες μετά το 2ο ματς με τη Μπεϊτάρ, παίζουμε το πρώτο ματς με τον επόμενο αντίπαλο.
Οι ημερομηνίες είναι γνωστές. Στις 27 το πρώτο ματς με τη Μπεϊτάρ, στις 4 Αυγούστου το δεύτερο και αν περάσουμε τη Μπεϊτάρ, στις 11 Αυγούστου παίζουμε το πρώτο παιχνίδι με τον επόμενο αντίπαλο.
Αφήστε τη γ@μιόλα τη Μπεϊτάρ στην άκρη. Με τον επόμενο αντίπαλο ποιος θα παίξει στις 11 του Αυγούστου; Στον επαναληπτικό στις 18;

Δεν θα έπρεπε οι μεταγραφές των φορ, χαφ και τουλάχιστον ενός μεσοεπιθετικού να έχουν κλείσει μέχρι 15-20 του μηνός αν θέλουμε να παίξουν τουλάχιστον στον δεύτερο προκριματικό;
Μα δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει να γίνουν μεταγραφές ή ότι δεν " άργησαν"....απλά γράφουμε ότι αν δεν περάσουμε την μπειταρ δεν θα είναι λόγω μεταγραφών...όπως δεν ήταν και περσι
Αλλο περσι που οντως δεν ηταν λογω μεταγραφων (ηρθαν παικτες και ο προπονητης ευθυνεται που δεν προετοιμασε την ομαδα σωστα). Φετος δεν ειναι η ιδια κατασταση.
Παικτες που θα παιξουν βασικοι σκεφτονται να φυγουν (πχ Σβαμπ, πχ Κοταρσκι- παντα φημολογια αλλα ειδαμε τι εγινε με Ιγκι) και αυτο προκαλει αβεβαιοτητα. Η καθυστερηση μεταγραφων φταιει για αυτο επειδη ο σχεδιασμος δειχνει ανολοκληρωτος και η ομαδα δεν εχει δουλεψει ουτε τα βασικα. Δηλαδη θα πεις στον Τσιγγαρα παιξε περνα μας απο την Μπειταρ αλλα ισως φερουμε 2 χαφ μετα και δεν παιξεις; Οσο χειροτερη και να ειναι η Μπειταρ, η κατασταση αυτη επηρεαζει
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Όποιος είναι πιο Π.Α.Ο.Κ. να σηκώσει το χέρι....
Εντάξει το μυαλό πάει να γίνει μαρμελάδα με τη δουλειά και με την ζέστη ταυτόχρονα..
Τις μεταγραφές μέχρι τώρα...δε τις λες μπαμ μπουμ...
Σε άλλους κάνουν και σε άλλους όχι. Για εμένα δεν κάνουν.
Απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις και ....εύχομαι... να γίνουν όλα σωστά και όμορφα.
Αν μπορώ να ρωτήσω κάτι...
Είχαμε παίχτη Τάισον (που τον θεωρώ μεγάλη παιχτάρα και οι μισοί τις μπειρατ θα θέλουν τη φανέλα του) πέρισυ??
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Psaras έγραψε:Εικόνα
Θέλω αλλαγή εικόνας προφίλ όταν κλείσει χαχα
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω που ειμαι υπερ του Λουτσεσκου παντως, θεωρω οτι θα ειναι αποτυχια να μην περασουμε την Μπειταρ με τους παικτες που εχουμε τωρα. Ειναι αλλο πραγμα να λεμε οτι αργησε η ΠΑΕ, που αργησε και αλλο να λεμε οτι φταινε 1-2 παικτες που δεν ηρθαν αν δεν περασουμε. Γιατι και οι αλλοι ενας αχταρμας ειναι προς το παρον, ασχετα τι θα δειξουν στο γηπεδο.

Τωρα αν μεχρι και το ματς με την Μπειταρ δεν εχουν ερθει οι παικτες που πρεπει, η ευθυνη θα βαραινει αποκλειστικα την διοικηση σε σχεση με τον επομενο αντιπαλο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν θεωρω οτι ΘΑ ειναι αμοιρος ευθυνων, απλα οτι ειναι διαφορετικη η κατασταση απο περσι και η αβεβαιοτητα που δημιουργειται απο την καθυστερηση των μεταγραφων μπορει να εχει επιδραση στο αγωνιστικο ακομα και με ομαδες τοσο χαμηλης δυναμικοτητας. Περσι αυτο δεν υπηρχε, αυτος ηταν ο κυριος υπευθυνος
icue

Δημοσίευση από icue »

Ισα ισα που περυσι μπορεις να πεις οτι πηγαμε σαν χαιβανια να περασουμε με τις φανελες. Φετος δεν υπαρχει αυτο. Ειμαστε υποψιασμενοι 100%.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Με το υπάρχον ρόστερ...βγάλτε μια 11αδα για την μπειταρ μαζί με τους αναπληρωματικούς...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

10 στους 11 η περσινη μας βασικη εντεκαδα σε σειρα παιχνιδιων.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Gospi έγραψε:....................

......................

Ειλικρινα η επιχειρηματολογια σου δεν αφηνει περιθώρια για σοβαρη συζητηση. Ποια 20 χαφ ανθρωπε μου? Ειμαστε μειον εναν τουλαχιστον σε σχεση με περσι. Και ποιοτικα ειμαστε μειον 2. Και δεν θα αναφερθω καν στην τιμωρια Αουγκουστο και στους τραυματισμους. Παμε στο πρώτο ματς με κυριολεκτικα 2 χαφ, και εσυ το παιζεις εξυπνος.
οχι δεν το παιζω εξυπνος...ειμαι εξυπνος.....και λεω οτι

,,,,

δεν θα τραυματιστει κανεις και ο σβαμπ με τον τσιγγαρα ...αν ειναι αυτοι στα χαφ...θα τους κανουνε γιογιο

εσυ που εισαι ποιο εξυπνος απο εμενα που το ξερεις οτι θα..... νιώσει ενοχλησεις καποιος απο τους δυο πριν τον αγωνα ε.....
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

έτοιμος για την υποδοχή!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”