Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ρε συ, καμία σχέση με τον παλιό paokovios 74..
Τί μετάλλαξη είναι αυτή?

Είσαι το ίδιο.μελος?
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

nunies4 έγραψε:Αφου το εχουμε ριξει στα σεναρια να σας πω οτι αυτη την στιγμη ο Τοσκ στο λαιβ του λεει οτι του Σαματα αναμενονται μονο τα τυπικα οτι του Οζντοεφ εχει ζεσταθει και παλι και ο ΠΑΟΚ παλευει να το τελειωσει και οτι πλεον η ομαδα κινειται εντατικα και για εξτρεμ (ισως και για μεσα στην εβδομαδα )
Αυτα.....
Ξεκαθαρα πραγματα δηλαδη... :D

Αυτό το multitasking μας έφαγε!!!

Ας κλείσουν το φορ πρώτα και μετά το χάφ και περιμένουμε για το εξτρέμ
Που έχουμε λύσεις
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οζντοεφ γιατι ειχε κρυώσει και ηθελε ξαναζεσταμα? Φερτε τον να τελειωνουμε!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως για να γυρίσει το πράγμα και αγωνιστικά και σαν κλίμα κάθε μεταγραφή της ομάδας από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι δήλωση ότι "είμαστε πάλι εδώ" ανάλογη του dpg με Σλουκα.
Μια τέτοια πχ στα δικά μου μάτια θα ήταν και Σαματα και Γκαμπιατινι σε ρόλο 9αρο10αρου πίσω από το φορ (σε αυτό πορ είναι εξαιρετικός δηλαδή)
Αλλά εγώ είμαι εγώ...
Άβαταρ μέλους
fotis

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από fotis »

Κάποτε περιμέναμε ποτε θα πάμε αεροδρομίο…..Τώρα για μπάνιο…
Ελπίζω να ξαναέρθουν τέτοιες στιγμές !
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

chri5ti9 έγραψε:Οσο δεν είναι από την τσέπη μου πραγματικά δεν με νοιάζουν .
Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να σπέρνει
:lol: :lol: :lol:
Αυτή είναι μια πραγματικά τίμια άποψη. Ούτε σενάρια για game of thrones, ούτε για χρόνιες παθογένειες, ούτε τίποτα. Δε με νοιάζει, δε βγαίνουν από την τσέπη μου.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Το εχω ξαναγραψει,μεχρι στιγμης μακραν το χειροτερο Καλοκαιρι που θυμαμαι..
Περυσι ειχαμε κλεισει νωρις τις μεταγραφες και ειχαμε αισιοδοξια,ασχετα αν φαγαμε τα μουτρα μας με την 1η.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

nunies4 έγραψε:Πάντως για να γυρίσει το πράγμα και αγωνιστικά και σαν κλίμα κάθε μεταγραφή της ομάδας από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι δήλωση ότι "είμαστε πάλι εδώ" ανάλογη του dpg με Σλουκα.
Μια τέτοια πχ στα δικά μου μάτια θα ήταν και Σαματα και Γκαμπιατινι σε ρόλο 9αρο10αρου πίσω από το φορ (σε αυτό πορ είναι εξαιρετικός δηλαδή)
Αλλά εγώ είμαι εγώ...
Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Λέμε για αχάριστο ΠΑΟΚτση αλλά δεν βλέπουμε που οι βαζελοι σχεδόν διωξανε προ τριετίας τον Γιαννακοπουλο που η οικογένεια του τους πήρε από την πλήρη ανυποληψία και τους έκανε την μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (τότε). Και φυσικά τώρα (για τους λόγους του) μετά την τραγική χρονιά ίσως την χειρότερη στα τελευταία 30 χρόνια, είπε θα κάνουμε ομάδα και πάει και κλείνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί συμπεριλαμβανομένου του προπονητή. Χωρίς να διαρκείας, χωρίς μεγάλα τηλεοπτικά, χωρίς λεφτά από πωλήσεις, με ελάχιστα λεφτά από Ευρώπη.

Καμία μομφή για τον Σαββίδη, άλλωστε η ομάδα δικιά του είναι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα ήθελα, και αυτό είναι προσωπική άποψη, πάντως να δω τον Σαββίδη να τα παίρνει στο κρανίο και να απαντάει με πράξεις για την περασμένη κακή χρονιά (αν όχι 3ετια). Αλλά και πάλι πλέον δεν έχω καμία απαίτηση. Ότι θέλει και ότι μπορεί ας κάνει.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Κάποτε τους περίμενε έξω από το πούλμαν έναν έναν
Ας κάτσει απλά να δει έναν αγώνα και το ροστερ που άδειασε απο ποιότητα και εχουν μεινει οι σαρδέλες
Θα τον πιάσει στεναχώρια πονοματος και βαρεμάρα με αυτό που βλέπει, ε και δε μπορεί, θα ενισχύσει την παρατημένη ομάδα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ημέρα εξελίξεων σήμερα. Ο Μπάμπα φτάνει Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά. Ξεκαθαρίζει του φόρ.

Τα φιλικά με 11άδες ό,τι νάναι και με βασικούς να μην παίζουν, δεν μου λένε τίποτα. Ούτε με νοιάζει τί λέει ο προπονητής για απειρία, εγώ βλέπω οτι έχουμε μερικά διαμαντάκια στην προετοιμασία. Οι go ahead εχτές είχαν μέσο όρο ηλικίας 23, και γηραιότερο παίκτη 29. Ποιότητα θέλει ο ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένες θέσεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω ακομη δυσκολευομαι να κατανοησω γτ δινουμε μεγαλο συμβολαιο σε αριστερο μπακ τη στιγμη που η ομαδα δεν εχει βασικο φορ βασικο χαφ και ενα σωρο αλλα κενα. Οκ δεν με καλυπτει το Σοαρες Τσαουσης, αλλα μου αρκει σ αυτη τη φαση για να παιξω με Μπειταρ, ενω χωρις φορ δεν νιωθω ανετα ακομη και με την Μπειταρ.
Βεβαια ισως να συνδεεται με του φορ, και καπακια να ρθει και ο Σαματτα, αλλα προς το παρον δεν ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι θα αποδεσμευθει αμεσα ο Σαματτα και οτι θα ρθει σε μας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σόρρυ αλλά καταφανώς λάθος ο συλλογισμος

Δηλαδή άμα αύριο κλείσουμε τα βασικά μας κενά μετά θα είναι λογικό να δώσουμε μεγάλο συμβολαιο σε αριστερο μπακ;

Απλά δεν σχετίζεται το ένα με το αλλο
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Έτερον εκάτερον: Το ότι δίνουμε μεγάλο - για το δικό μας κριτήριο - συμβόλαιο σε αριστερό μπακ δε σημαίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πως δε θα δώσουμε αλλού. Άλλωστε το μπάτζετ το ξέρουμε από τα λεγόμενα των ΑΡΔ και μόνο οι οποίοι δεδομένα πλέον δεν έχουν ιδέα γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άμα δε κλείσουν μεταγραφές ότι και να λέμε είναι λόγια του αέρα.

Σε ένα βαθμό λογική και θεμιτή η αμφισβήτηση όσων λέει η ΠΑΕ περί καλών συμβολαίων, αλλά και από την άλλη είναι λίγο απίστευτο να εκτίθενται έτσι χωρίς να επιδιώκουν έστω να το κάνουν πράξη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον φορ τον ψάχνουμε από τον Γενάρη και εν μπορούμε να τον κλείσουμε. Κατ' εμέ λόγω μεγάλη ανικανότητας όσων ασχολούνται με τις μεταγραφές. Κατ' άλλου γιατί τον Γενάρη δεν έρχονται καλοί παίκτες, ούτε τον Ιούνη, ούτε τον Ιούλη, αλλά μόνο τον Αύγουστο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”