Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Ρε συ, καμία σχέση με τον παλιό paokovios 74..
Τί μετάλλαξη είναι αυτή?
Είσαι το ίδιο.μελος?
Τί μετάλλαξη είναι αυτή?
Είσαι το ίδιο.μελος?
- Ovalencianos
nunies4 έγραψε:Αφου το εχουμε ριξει στα σεναρια να σας πω οτι αυτη την στιγμη ο Τοσκ στο λαιβ του λεει οτι του Σαματα αναμενονται μονο τα τυπικα οτι του Οζντοεφ εχει ζεσταθει και παλι και ο ΠΑΟΚ παλευει να το τελειωσει και οτι πλεον η ομαδα κινειται εντατικα και για εξτρεμ (ισως και για μεσα στην εβδομαδα )
Αυτα.....
Ξεκαθαρα πραγματα δηλαδη...
Αυτό το multitasking μας έφαγε!!!
Ας κλείσουν το φορ πρώτα και μετά το χάφ και περιμένουμε για το εξτρέμ
Που έχουμε λύσεις
Οζντοεφ γιατι ειχε κρυώσει και ηθελε ξαναζεσταμα? Φερτε τον να τελειωνουμε!
Πάντως για να γυρίσει το πράγμα και αγωνιστικά και σαν κλίμα κάθε μεταγραφή της ομάδας από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι δήλωση ότι "είμαστε πάλι εδώ" ανάλογη του dpg με Σλουκα.
Μια τέτοια πχ στα δικά μου μάτια θα ήταν και Σαματα και Γκαμπιατινι σε ρόλο 9αρο10αρου πίσω από το φορ (σε αυτό πορ είναι εξαιρετικός δηλαδή)
Αλλά εγώ είμαι εγώ...
Μια τέτοια πχ στα δικά μου μάτια θα ήταν και Σαματα και Γκαμπιατινι σε ρόλο 9αρο10αρου πίσω από το φορ (σε αυτό πορ είναι εξαιρετικός δηλαδή)
Αλλά εγώ είμαι εγώ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Κάποτε περιμέναμε ποτε θα πάμε αεροδρομίο…..Τώρα για μπάνιο…
Ελπίζω να ξαναέρθουν τέτοιες στιγμές !
Ελπίζω να ξαναέρθουν τέτοιες στιγμές !
- navigator11
chri5ti9 έγραψε:Οσο δεν είναι από την τσέπη μου πραγματικά δεν με νοιάζουν .
Εγώ θέλω να βλέπω τον ΠΑΟΚ να σπέρνει

Αυτή είναι μια πραγματικά τίμια άποψη. Ούτε σενάρια για game of thrones, ούτε για χρόνιες παθογένειες, ούτε τίποτα. Δε με νοιάζει, δε βγαίνουν από την τσέπη μου.
Το εχω ξαναγραψει,μεχρι στιγμης μακραν το χειροτερο Καλοκαιρι που θυμαμαι..
Περυσι ειχαμε κλεισει νωρις τις μεταγραφες και ειχαμε αισιοδοξια,ασχετα αν φαγαμε τα μουτρα μας με την 1η.
Περυσι ειχαμε κλεισει νωρις τις μεταγραφες και ειχαμε αισιοδοξια,ασχετα αν φαγαμε τα μουτρα μας με την 1η.
- buffalobill4
Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Λέμε για αχάριστο ΠΑΟΚτση αλλά δεν βλέπουμε που οι βαζελοι σχεδόν διωξανε προ τριετίας τον Γιαννακοπουλο που η οικογένεια του τους πήρε από την πλήρη ανυποληψία και τους έκανε την μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη (τότε). Και φυσικά τώρα (για τους λόγους του) μετά την τραγική χρονιά ίσως την χειρότερη στα τελευταία 30 χρόνια, είπε θα κάνουμε ομάδα και πάει και κλείνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί συμπεριλαμβανομένου του προπονητή. Χωρίς να διαρκείας, χωρίς μεγάλα τηλεοπτικά, χωρίς λεφτά από πωλήσεις, με ελάχιστα λεφτά από Ευρώπη.nunies4 έγραψε:Πάντως για να γυρίσει το πράγμα και αγωνιστικά και σαν κλίμα κάθε μεταγραφή της ομάδας από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι δήλωση ότι "είμαστε πάλι εδώ" ανάλογη του dpg με Σλουκα.
Αλλά εγώ είμαι εγώ...
Καμία μομφή για τον Σαββίδη, άλλωστε η ομάδα δικιά του είναι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα ήθελα, και αυτό είναι προσωπική άποψη, πάντως να δω τον Σαββίδη να τα παίρνει στο κρανίο και να απαντάει με πράξεις για την περασμένη κακή χρονιά (αν όχι 3ετια). Αλλά και πάλι πλέον δεν έχω καμία απαίτηση. Ότι θέλει και ότι μπορεί ας κάνει.
- thanos-xanthi
Κάποτε τους περίμενε έξω από το πούλμαν έναν έναν
Ας κάτσει απλά να δει έναν αγώνα και το ροστερ που άδειασε απο ποιότητα και εχουν μεινει οι σαρδέλες
Θα τον πιάσει στεναχώρια πονοματος και βαρεμάρα με αυτό που βλέπει, ε και δε μπορεί, θα ενισχύσει την παρατημένη ομάδα
Ας κάτσει απλά να δει έναν αγώνα και το ροστερ που άδειασε απο ποιότητα και εχουν μεινει οι σαρδέλες
Θα τον πιάσει στεναχώρια πονοματος και βαρεμάρα με αυτό που βλέπει, ε και δε μπορεί, θα ενισχύσει την παρατημένη ομάδα
Ημέρα εξελίξεων σήμερα. Ο Μπάμπα φτάνει Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά. Ξεκαθαρίζει του φόρ.
Τα φιλικά με 11άδες ό,τι νάναι και με βασικούς να μην παίζουν, δεν μου λένε τίποτα. Ούτε με νοιάζει τί λέει ο προπονητής για απειρία, εγώ βλέπω οτι έχουμε μερικά διαμαντάκια στην προετοιμασία. Οι go ahead εχτές είχαν μέσο όρο ηλικίας 23, και γηραιότερο παίκτη 29. Ποιότητα θέλει ο ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένες θέσεις.
Τα φιλικά με 11άδες ό,τι νάναι και με βασικούς να μην παίζουν, δεν μου λένε τίποτα. Ούτε με νοιάζει τί λέει ο προπονητής για απειρία, εγώ βλέπω οτι έχουμε μερικά διαμαντάκια στην προετοιμασία. Οι go ahead εχτές είχαν μέσο όρο ηλικίας 23, και γηραιότερο παίκτη 29. Ποιότητα θέλει ο ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένες θέσεις.
Εγω ακομη δυσκολευομαι να κατανοησω γτ δινουμε μεγαλο συμβολαιο σε αριστερο μπακ τη στιγμη που η ομαδα δεν εχει βασικο φορ βασικο χαφ και ενα σωρο αλλα κενα. Οκ δεν με καλυπτει το Σοαρες Τσαουσης, αλλα μου αρκει σ αυτη τη φαση για να παιξω με Μπειταρ, ενω χωρις φορ δεν νιωθω ανετα ακομη και με την Μπειταρ.
Βεβαια ισως να συνδεεται με του φορ, και καπακια να ρθει και ο Σαματτα, αλλα προς το παρον δεν ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι θα αποδεσμευθει αμεσα ο Σαματτα και οτι θα ρθει σε μας.
Βεβαια ισως να συνδεεται με του φορ, και καπακια να ρθει και ο Σαματτα, αλλα προς το παρον δεν ειναι τοσο ξεκαθαρο οτι θα αποδεσμευθει αμεσα ο Σαματτα και οτι θα ρθει σε μας.
Σόρρυ αλλά καταφανώς λάθος ο συλλογισμος
Δηλαδή άμα αύριο κλείσουμε τα βασικά μας κενά μετά θα είναι λογικό να δώσουμε μεγάλο συμβολαιο σε αριστερο μπακ;
Απλά δεν σχετίζεται το ένα με το αλλο
Δηλαδή άμα αύριο κλείσουμε τα βασικά μας κενά μετά θα είναι λογικό να δώσουμε μεγάλο συμβολαιο σε αριστερο μπακ;
Απλά δεν σχετίζεται το ένα με το αλλο
- pirate_salonica
Έτερον εκάτερον: Το ότι δίνουμε μεγάλο - για το δικό μας κριτήριο - συμβόλαιο σε αριστερό μπακ δε σημαίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πως δε θα δώσουμε αλλού. Άλλωστε το μπάτζετ το ξέρουμε από τα λεγόμενα των ΑΡΔ και μόνο οι οποίοι δεδομένα πλέον δεν έχουν ιδέα γενικότερα.
Άμα δε κλείσουν μεταγραφές ότι και να λέμε είναι λόγια του αέρα.
Σε ένα βαθμό λογική και θεμιτή η αμφισβήτηση όσων λέει η ΠΑΕ περί καλών συμβολαίων, αλλά και από την άλλη είναι λίγο απίστευτο να εκτίθενται έτσι χωρίς να επιδιώκουν έστω να το κάνουν πράξη.
Σε ένα βαθμό λογική και θεμιτή η αμφισβήτηση όσων λέει η ΠΑΕ περί καλών συμβολαίων, αλλά και από την άλλη είναι λίγο απίστευτο να εκτίθενται έτσι χωρίς να επιδιώκουν έστω να το κάνουν πράξη.
- ΑποστόληςΑ
Τον φορ τον ψάχνουμε από τον Γενάρη και εν μπορούμε να τον κλείσουμε. Κατ' εμέ λόγω μεγάλη ανικανότητας όσων ασχολούνται με τις μεταγραφές. Κατ' άλλου γιατί τον Γενάρη δεν έρχονται καλοί παίκτες, ούτε τον Ιούνη, ούτε τον Ιούλη, αλλά μόνο τον Αύγουστο.