Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ettien26 έγραψε:@ Blackgr4
Μάλλον παρεξήγησες αυτό που έγραψα "περι πολυβόλου των γκολ".
Σου λέω που εστιάζουν αυτοί που δεν θα το θέλουν.

Για μένα βάσει των χαρακτηριστικών που έχει και εφόσον ταιριάσει με την ομάδα, μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφή.

Εάν ολοκληρωθεί η κίνηση θα χαρώ που επιτέλους θα έχουμε φορ. Και μακάρι και οι επόμενες κινήσεις θα είναι του ίδιου επιπέδου. Και ας μην κάνουν γκελ στον κόσμο...
Δεν το έγραψα για εσένα αδερφέ. Γενικά πήγαινε το σχόλιο, απλά δανείστηκα την έκφραση "πολυβόλο των γκολ".
Προσωπικά δεν πιστεύω πως μπορούμε να φέρουμε κανένα πολυβόλο. Είμαστε ο πάτος του πάτου ως χώρα. Απόρησα μάλιστα με τον Γκαμπιαντίνι που υποτίθεται πως θα έρχονταν με 1.5 χαρτί τον χρόνο για να παίζει στο Αγρίνιο και στη Λειβαδιά, να μην έχει σίγουρη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό θεσμό και να βιώνει καταστάσεις που συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

30-6 ελευθερωθηκαν. Από σημερα 1-7 οι ανακοινωσεις. Σε αναμονη λοιπον, σημερα και αυριο θα σκασουν μπόμπες ή τη Δευτέρα μετα τα μπάνια
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

nunies4 έγραψε:Αυτό που τον Ραζβαν τον θεωρείται ένα @@@ακα και μισό που δεν κοιτάζει χαρακτηριστικά παικτών και αν ταιριάζουν με την ομάδα του αλλά τον νοιάζει να είναι μόνο ποσοτικά καλυμμένος έχει ενδιαφέρον..
Όσο για την αποθέωση του τίγρη εδώ μέσα σήμερα να δω πόσοι θα είχατε τα αντερα να κάνετε τουμπεκί αν ο Σαββίδης το 12 έλεγε..."ακούστε μαγκακια μου....εγώ για να πάρω την ομάδα θα την ρίξω ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ Γ εθνικη,για παίζουμε για χρόνια με Μπορμπους και Κρασαδες και μόλις ανέβουμε Α Εθνική πάλι θα μας γλενταει για χρόνια ο κάθε πικραμένος μέχρι να φτιάξουμε το γήπεδο ".

Το τι έκανε ο τίγρης για το χαρτί (αν και όχι με την πλήρη εικόνα) και το τι δεν έκανε ο Σαββίδης το 19 για τον ΠΑΟΚ το διαβάσαμε διεξοδικά εδώ μέσα σήμερα.
Τι ΔΕΝ κάναμε εμείς για τον ΠΑΟΚ δεν διαβάσαμε.
Κοιτα είναι κακό να κάνεις προσωπική επίθεση και να μην αναφέρεσαι σε όλα όσα έχει πει αυτός στον οποίο επιτιθεσαι. Καμία αποθέωση δεν κάνω στον μελισσανιδη (τον οποίο κιόλας έχω γράψει ότι θεωρώ βρωμιαρη), έγραψα ότι έκανε το απολύτως λογικό και έχτισε πάνω στην επιτυχία του. Ενώ εμείς διαλυσαμε μετά την επιτυχία μας. Όταν θες να γίνεις καλύτερος, πιστεύω, πρέπει να βλέπεις τι σωστό κάνουν οι γύρω σου και να βελτιώνεσαι και όχι να συγκρινεσαι με τα αρνητικά παραδείγματα. Δεν ζηλεύω κανέναν μελισσανιδη, καμία αεκ και κανέναν αεκτση, στεναχωριεμαι που ενώ θα μπορούσαμε να εκτοξευτουμε το 19 επιλέξαμε συνειδητά να μην το κάνουμε. Αυτήν βέβαια είναι η γνώμη η δικιά μου.

Λες για το τι κάναμε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να σου απαντήσω μόνο επί προσωπικού, γιατί δεν είμαι εκφραστής του Λαού του ΠΑΟΚ, έχοντας διαρκείας τα τελευταία 6 χρόνια στην 2 χωρίς να είμαι καν Ελλάδα, με συνδρομη ΠΑΟΚτιβι και με αγορές από την μπουτίκ κάθε φορά που έρχομαι. Δεν το γράφω γιατι θεωρώ πως έκανα κάτι σπουδαίο, άλλωστε το έκανα και το κάνω γιατί αυτό θέλω και σίγουρα το χρηματικό δεν είναι ο μόνος τρόπος βοήθειας στην ομάδα, απλά επειδή γράφεται ότι η αεκ βάζει λεφτά γιατι έχει ακριβά διαρκείας και γα πουλάει.

Όσο για τον Λουτσεσκου, δεν είπα ότι δεν ξέρει τι παίκτη παίρνει, είπα ότι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο επίθεσης. Θα το δούμε βέβαια στην πορεία όπου και θα κρίνουμε αν αποκτήθηκε καλώς ο παίκτης ή εν τέλει τον πήραμε μόνο για να τον πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αν αντί του μπραντον υπήρχε ένα πιο βαρύ φορ νομίζω θα γκρινιαζαμε πολύ λιγότερο

Ο συνδυασμός Σαματα Μπράντον είναι όντως περίεργος

Αν πάντως έχει καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα ο Σαματα με έναν μεσοεπιθετικο που θα έχει το γκολ μπορούμε να δούμε ωραία πράγματα και ας μην παίρνει το φορ τις περισσότερες τελικές
adman

Δημοσίευση από adman »

"Και εκεί που πολλοί καλοί παίκτες δεν θέλουν να παίξουν στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και εκπλήξεις με κάποιους που κάνουν τα πάντα για να έρθουν! Παίκτες-επιπέδου που έχουν όλα τα εχέγγυα να αλλάξουν την εικόνα του ΠΑΟΚ. Για να δούμε…"

Αυτά λέει ο Τζορμπατζόγλου... Αν έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις στις άλλες θέσεις, μια χαρά καταπίνεται ο Σαματάς.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Εγώ νομίζω ότι πάλι το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι τόσο η επιλογή του ίδιου του παίκτη αλλά ότι η ίδια η ΠΑΕ πάλι έβαλε αυτογκόλ.
Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για φορ του 1.5 και να βγαίνει ο Σαματά σαν επιλογή.
Και μάλιστα 1 μήνα μετά το τέλος μιας σεζόν που εδώ και 6 μήνες ξέρεις ότι το καλοκαίρι θα θες φορ
Αν ήταν για δεύτερος αντί του Μπράντον και πρώτος ένα τανκ κανόνι του στυλ Diagne θα άλλαζε το πράγμα.
Πάντως εγώ βλέπω στον Σαματά έναν Λιβαι , έναν Ακπομ
Δυνατός με κεφάλι καλύτερο και των προαναφερθέντων , καλή τριπλα και ταχύτητα και με την μπάλα και χωρίς αυτή.
Λίγο ατσουμπαλο όπως ένα μεγάλο ποσοστό έγχρωμων ποδοσφαιριστών που κάνουν καριέρα στηριζόμενοι στα φυσικά τους προσόντα.
Πολλές φορές πέρυσι βλέποντας τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο παιχνιδιού του με την πίεση μπροστά έλεγα αντί του αργού Όλιβερα να είχαμε έναν Ακπομ.
Νομίζω αφού μετά την χρονιά που έκανε ο Τσουμπα δεν μπορείς να φέρεις τον ίδιο έφεραν κάτι αντίστοιχο

Οι ενστάσεις είναι ότι φαίνεται να έχει πτωτική πορεία και μήπως η ταχύτητα και η δύναμη του έχουν και αυτές χειροτερέψει λόγω ηλικίας.

ΥΓ Όλοι διαρκείας

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Σάβ 01 Ιούλ 2023, 14:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Blackheart έγραψε:Οι αρδ ξεκίνησαν την αβάντα.Τωρα βάζουν στο κόλπο και τον Πέλκα να πει καλό λογο για τον παίκτη μπας και μας καλμάρουν.Μας έχουν δηλαδή για τόσο σανοφαγα...Ο παίκτης δεν κάνει ούτε για την Κοζάνη που μέχρι πρότινος έπαιζε στη Γ Εθνικη και αυτοί νομίζουν τώρα ότι θα τον φάμε αμασητο τον παπά.Δηλαδη βρε ΑΡΔ κάντε λίγη προσπάθεια ρε γμτ μου, έλεος γελάνε και τα πρόβατα με αυτά που γράφεται!!
Μετα θελετε και ποδοσφαιρκες κουβεντες και αναλυσεις..

Δεν βλεπετε εδω την μπαλαδοφατσα;;;;
Εκτος απο μπαμπακια και καπνα εχουμε και σανο...και αιγοπροβατα βεβαιως βεβαιως...
Τις επιδοτησεις μονο να μην χασουμε πατριωτη.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κουλτούρα νεότευκτου αφροψαρου.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

vasgias έγραψε:
joshua έγραψε:Εγώ πάντως για διαφορετικούς λόγους στη κάθε περίπτωση,είτε λόγω κόστους,είτε λόγω χαρακτηριστικών,είτε λόγω στοιχείων επιθετικου διδύμου δεν είχα ξετρελαθεί με καμία περίπτωση από όσες ακούστηκαν. Θα ήμουν όμως happy πχ με διδυμο στυλ Σαματά και Πρεβλιακ.
Γενικά ο Κουλιανός πάντως στο σχόλιό του χθες το απόγευμα στο ραδιόφωνο ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε ακριβώς αυτό. Να φέρει και τους δύο, με τη λογική ότι ο Brandon θα αγωνίζεται στα εξτρέμ. Αλλά οκ, απλά είναι κάτι που είπε ο Κουλιανός, τίποτα παραπάνω.

τι εννοείς και τους 2; Το Σαματά συν το Σλοβένο που ακούστηκε η το Σαματα με τον Πρέβλιακ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Σάβ 01 Ιούλ 2023, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Γιατί μωρέ, παίρνετε στα σοβαρά σχόλιο του... Κουλιανού;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

adman έγραψε:"Και εκεί που πολλοί καλοί παίκτες δεν θέλουν να παίξουν στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και εκπλήξεις με κάποιους που κάνουν τα πάντα για να έρθουν! Παίκτες-επιπέδου που έχουν όλα τα εχέγγυα να αλλάξουν την εικόνα του ΠΑΟΚ. Για να δούμε…"

Αυτά λέει ο Τζορμπατζόγλου... Αν έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις στις άλλες θέσεις, μια χαρά καταπίνεται ο Σαματάς.

Τον Πέλκα εννοεί.
adman

Δημοσίευση από adman »

χαχαχαχα καλά οκ, αν εννοεί τον Πέλκα... Εγώ χάρηκα γιατί το μυαλό μου πήγε στον Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το κόψιμο του Μπραντονιτς ,μήπως είναι το αντίτιμο για να αφήσουν οι Τούρκοι τον Σαματα ελεύθερο;
Αν ισχύει αυτή μου η σκέψη, για μένα είναι λάθος, κάτι πρέπει να πάρουμε για τον παίχτη αν θέλει να πάει στους Τούρκους.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Να ξεκινησω λεγοντας οτι κι εγω τον παικτη Σαματα πρωτη φορα τον ακουω...

Υπαρχουν 3 αποψεις στο φορουμ μεχρι στιγμης...

1)Αυτοι που τον θεωρουν παλτο..
2)Αυτοι που εχουν καποιες επιφυλαξεις..
4)Αυτοι που πιστευουν οτι μας κανει..

Οι δυο πρωτες περιπτωσεις εχουν εναν κοινο παρανομαστη...κανεις τους δεν ειδε τον παικτη ουτε ενα αγωνιστικο λεπτο...κρινουν απο το βιογραφικο καποια βιντεακια και καποια στατιστικα...
Στην τεταρτη περιπτωση οι περισσοτερο τον εχουν δει τον παικτη να αγωνιζεται...και ως επι το πλειστον τα σχολια ειναι θετικα...

Διαβαζοντας ολες τι αποψεις των φιλων προσεκτικα τεινω προς τεταρτη περιπτωση...ασχετα αν το ονομα δεν κανει κλικ(Γαματο btw το Σαματας)...αλλωστε φαγαμε πολλες φολες απο παικτες που μας εκανε κλικ το ονομα...και ηρθε με περγαμηνες.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εν τω μεταξυ γεμίσαμε καμια 20ρια σελίδες κ ο Σαματα ακόμα δεν υπέγραψε... Δευτέρα θα διαβάσουμε ότι δυσκόλεψε πολυ η υπόθεση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”