nunies4 έγραψε:Αυτό που τον Ραζβαν τον θεωρείται ένα @@@ακα και μισό που δεν κοιτάζει χαρακτηριστικά παικτών και αν ταιριάζουν με την ομάδα του αλλά τον νοιάζει να είναι μόνο ποσοτικά καλυμμένος έχει ενδιαφέρον..
Όσο για την αποθέωση του τίγρη εδώ μέσα σήμερα να δω πόσοι θα είχατε τα αντερα να κάνετε τουμπεκί αν ο Σαββίδης το 12 έλεγε..."ακούστε μαγκακια μου....εγώ για να πάρω την ομάδα θα την ρίξω ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ Γ εθνικη,για παίζουμε για χρόνια με Μπορμπους και Κρασαδες και μόλις ανέβουμε Α Εθνική πάλι θα μας γλενταει για χρόνια ο κάθε πικραμένος μέχρι να φτιάξουμε το γήπεδο ".
Το τι έκανε ο τίγρης για το χαρτί (αν και όχι με την πλήρη εικόνα) και το τι δεν έκανε ο Σαββίδης το 19 για τον ΠΑΟΚ το διαβάσαμε διεξοδικά εδώ μέσα σήμερα.
Τι ΔΕΝ κάναμε εμείς για τον ΠΑΟΚ δεν διαβάσαμε.
Κοιτα είναι κακό να κάνεις προσωπική επίθεση και να μην αναφέρεσαι σε όλα όσα έχει πει αυτός στον οποίο επιτιθεσαι. Καμία αποθέωση δεν κάνω στον μελισσανιδη (τον οποίο κιόλας έχω γράψει ότι θεωρώ βρωμιαρη), έγραψα ότι έκανε το απολύτως λογικό και έχτισε πάνω στην επιτυχία του. Ενώ εμείς διαλυσαμε μετά την επιτυχία μας. Όταν θες να γίνεις καλύτερος, πιστεύω, πρέπει να βλέπεις τι σωστό κάνουν οι γύρω σου και να βελτιώνεσαι και όχι να συγκρινεσαι με τα αρνητικά παραδείγματα. Δεν ζηλεύω κανέναν μελισσανιδη, καμία αεκ και κανέναν αεκτση, στεναχωριεμαι που ενώ θα μπορούσαμε να εκτοξευτουμε το 19 επιλέξαμε συνειδητά να μην το κάνουμε. Αυτήν βέβαια είναι η γνώμη η δικιά μου.
Λες για το τι κάναμε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να σου απαντήσω μόνο επί προσωπικού, γιατί δεν είμαι εκφραστής του Λαού του ΠΑΟΚ, έχοντας διαρκείας τα τελευταία 6 χρόνια στην 2 χωρίς να είμαι καν Ελλάδα, με συνδρομη ΠΑΟΚτιβι και με αγορές από την μπουτίκ κάθε φορά που έρχομαι. Δεν το γράφω γιατι θεωρώ πως έκανα κάτι σπουδαίο, άλλωστε το έκανα και το κάνω γιατί αυτό θέλω και σίγουρα το χρηματικό δεν είναι ο μόνος τρόπος βοήθειας στην ομάδα, απλά επειδή γράφεται ότι η αεκ βάζει λεφτά γιατι έχει ακριβά διαρκείας και γα πουλάει.
Όσο για τον Λουτσεσκου, δεν είπα ότι δεν ξέρει τι παίκτη παίρνει, είπα ότι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να αλλάξουμε τρόπο επίθεσης. Θα το δούμε βέβαια στην πορεία όπου και θα κρίνουμε αν αποκτήθηκε καλώς ο παίκτης ή εν τέλει τον πήραμε μόνο για να τον πάρουμε.