Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Equalizer »

ramboutla έγραψε:Δεν βάζουμε μυαλό. Όταν ήρθαν παίκτες όπως ο Κρεσπο, ο Ναρει, ο Μάτος, ο Τζαλμα και διάφοροι ακόμη που πρόσφεραν, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, υπήρχαν άτομα που τους έθαβαν πριν ακόμη οι παίκτες πατήσουν χορτάρι. Αντίστοιχα πανηγύριζαν με Μπερμπατοφ, με Χατσεριδη, Βερνμπλουμ και διάφορες άλλες περιπτώσεις, που η ομάδα δεν πήρε για διάφορους λόγους αγωνιστηκα τίποτε. Η επιτυχία ή η αποτυχία μιας μεταγραφής εξαρτάται επίσης από πολλούς παράγοντες, που έχουν να κάνουν τόσο με την ίδια την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε το τι συναιβει πέρυσι με τον Ακπομ.
Ας μην είμαστε βιαστικοί λοιπόν. Ο παίκτης δεν είναι κακός σίγουρα. Παραστασεις απο συνατα πρωταθληματα και καλες ομαδες εχει. Το ποσό θα ταιριάξει στην ομάδα μας, θα το δούμε στην πορεία.

Πολύ σωστό το σκεπτικό σου φίλε και νηφάλιο.

Εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με κανένα από τα φορ που ακούστηκαν φέτος. Και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συνέβη γιατί δεν θέλω κοντό-περιφερειακό φορ.

ΟΥΤΕ με τον Ακπομ χαιρόμουν και το έγραφα τότε

Ο βασικός μας φορ θέλω να είναι παστελωτής κιμπάρης βαρύ πράμα. Οχι κινητικός μπερδεγουει
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η Φενέρμπαχτσε είναι ή καλύτερα ήταν καταστροφέας ταλαντούχων παικτών. Έτσι φέρθηκε και στον Γκάρι Ροντρίγκεζ με απανωτούς δανεισμούς.Ο Σαμάτα δεν έχει τους τραυματισμούς του Γκάρι και εάν θέλει μπορεί να σώσει την καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επισης ενα ...σημαντικο ατου ειναι το ονομα που ειναι ταμαμ για πρωτοσελιδα και συνθηματα.

αλλωστε πρεπει να κοιταμε μια μεταγραφη πολυπλευρως :mrgreen:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Επειδή η πλειοψηφία του φόρουμ βλέπει τον υποψήφιο φορ ως παλτό, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να έχουμε επανάληψη της υπόθεσης "Κρέσπο".
Όσο για την ηλικία του, κάπου πήρε το μάτι μου ότι ήταν συμμαθητής του Φουτσίνι... :mrgreen:
Όπως και να'χει, καλώς μας ήρθες "Σαματά κιοφτέ", αλί, αλί και τρεις αλί... :D
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Να συμφωνήσω κι εγώ με την άποψη ότι ο Λουτσεσκου ήθελε έναν Μπακαμπου και για αυτό έδωσε το οκ φαντάζομαι.

Τέλος πάντων ας έρθει πρώτα και τον βλέπουμε. Πολλά πράγματα είναι και τύχη στην μπάλα. Μπορεί να βάλει 2-3 εύκολα γκολ στην αρχή να πάρει ψυχολογία και να βάλει 20 στο τέλος. Ποτέ δεν ξέρεις.
adman

Δημοσίευση από adman »

Σαματα λοιπον. Έκανε μια καλή χρονιά το 18/19 στο Βέλγιο. Την πάτησε η Βίλα λόγω της καλης χρονιάς, τον πήρε, δεν της βγήκε. Πτωτική πορεία εκτοτε, ή μάλλον επιστροφή στην κανονικότητα. Έχει συμβόλαιο με την Φενέρ και θα μείνει ελεύθερος, ούτε καν να τον πουλήσουν δεν προσπαθούν. Στα θετικά, πιστεύω ότι είναι το physical κομμάτι, αφού μετά από δυο χρόνια επιστρέφουμε σε κάτι πιο κοντά στον Άκπομ. Και το ότι καταφέραμε να πείσουμε παίκτη να αφήσει την Τουρκία για την Ελλάδα.

Να πω την αλήθεια, παρά τα νούμερά του δεν απογοητεύομαι. Και υπάρχει λόγος. Έχουν γίνει προτάσεις σε πολλούς παίκτες με συμβόλαιο άνω του 1,5 εκατομμυριου, και προσφέρουμε στις ομάδες τους για αγορά 2-4 εκατομμύρια. Οπότε περιμένω παικταράδες στις άλλες θέσεις. Όταν έχεις παίκτες να φτιάχνουν φάσεις και να δίνουν έτοιμα γκολ, δεν χρειάζεται να έχεις κανέναν μπόμπερ για να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Επίσης, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, έχει ίδιο μάνατζερ με Μπάμπα...
Πάντως εγώ θα ησυχάσω ενόψει Μπειταρ και με ένα χαφ επιπέδου.
Όλα στο γήπεδο. Άιντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σαματας θα γινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 30 Ιουν 2023, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Πολύ καλή μεταγραφή για μια ομάδα που το ταβάνι της είναι η 3η θέση.. για ομάδα που θέλει να πάρει πρωτάθλημα, είναι επίσης μια πολύ καλή μεταγραφή ,αλλά όχι για βασικός.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Μόνο και μόνο το χαμόγελο με το σπασμένο δόντι φτάνει, εγκρίνεται ο Μπουάνα.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Τρόμος έγραψε:Η Φενέρμπαχτσε είναι ή καλύτερα ήταν καταστροφέας ταλαντούχων παικτών. Έτσι φέρθηκε και στον Γκάρι Ροντρίγκεζ με απανωτούς δανεισμούς.Ο Σαμάτα δεν έχει τους τραυματισμούς του Γκάρι και εάν θέλει μπορεί να σώσει την καριέρα του.
Στην Γαλατά δεν ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκεζ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

rainmaker έγραψε:
ramboutla έγραψε:Δεν βάζουμε μυαλό. Όταν ήρθαν παίκτες όπως ο Κρεσπο, ο Ναρει, ο Μάτος, ο Τζαλμα και διάφοροι ακόμη που πρόσφεραν, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, υπήρχαν άτομα που τους έθαβαν πριν ακόμη οι παίκτες πατήσουν χορτάρι. Αντίστοιχα πανηγύριζαν με Μπερμπατοφ, με Χατσεριδη, Βερνμπλουμ και διάφορες άλλες περιπτώσεις, που η ομάδα δεν πήρε για διάφορους λόγους αγωνιστηκα τίποτε. Η επιτυχία ή η αποτυχία μιας μεταγραφής εξαρτάται επίσης από πολλούς παράγοντες, που έχουν να κάνουν τόσο με την ίδια την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε το τι συναιβει πέρυσι με τον Ακπομ.
Ας μην είμαστε βιαστικοί λοιπόν. Ο παίκτης δεν είναι κακός σίγουρα. Παραστασεις απο συνατα πρωταθληματα και καλες ομαδες εχει. Το ποσό θα ταιριάξει στην ομάδα μας, θα το δούμε στην πορεία.

Πολύ σωστό το σκεπτικό σου φίλε και νηφάλιο.

Εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με κανένα από τα φορ που ακούστηκαν φέτος. Και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συνέβη γιατί δεν θέλω κοντό-περιφερειακό φορ.

ΟΥΤΕ με τον Ακπομ χαιρόμουν και το έγραφα τότε

Ο βασικός μας φορ θέλω να είναι παστελωτής κιμπάρης βαρύ πράμα. Οχι κινητικός μπερδεγουει
προσωπικα θα ηθελα παιχτες που θα μας βοηθηδουν να παιξουμε πιο γρηγορο και καθετο ποδοσφαιρο και ειδικα το φορ να μπορει να εκμεταλλευτει την απροβλεπτη ενεργεια και καθετη πασα που διαθετει ο ντελιας (και ο ταισον και ο ζιφκο σε μικροτερο βαθμος παο τους αλλους 2) 8-)

απο οσα φορ βγηκαν στη φορα πιο πολυ κλικ μου εκανε ο ρωσος αλλα και ο σαματας δεν δειχνει ασχημος, τουναντιον θα ελεγα δειχνει να ειναι ο πιο ολοκληρωμενος ταχυδυναμικα απο οσους ακουστηκαν. σαφως οχι τοσο αρτιος τεχνικα οσο ο γκαμπιαντινι ή ο τσαλοφ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν ξερω πως θα σας φανει αυτο που θα πω αλλα εμενα αυτο το μαυρακι με εψησε και πιστευω πως με τα χαρακτηριστικα του θα κανει 18 γκολ στη σουπα λιηκ ευκολα.
Πολυ καλος στο κεφαλι βαζει δυνατα το κορμι του με μια δοση τρελλας.
Τον γουσταρω καλως να ερθει... αν ειναι αυτος τελικα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ο Λουτσέσκου έδωσε το ok και για τον Γκαμπιαντίνι.. Φάγαμε άκυρο.
Ο Λουτσέσκου έδωσε το ok και για τον Τσαλόφ.. Φάγαμε άκυρο.
Ο Λουτσέσκου έδωσε το ok και για τον Ντιάν.. Ούτε καν το προσπαθήσαμε.
Φαντάζομαι πως υπήρξαν και άλλοι 5-6 μέχρι να φτάσουμε στον Σαματά.

Τώρα ξεκίνησε ήδη το θάψιμο προς τον Λουτσέσκου, επειδή λένε έδωσε το οκ για τον Σαματά, που με βάση πρόχειρους υπολογισμούς μπορεί να ήταν και η 10η επιλογή μας.

Ε κάπου ώπα ρε αλάνια. Τυφλωθήκαμε με τόση αλήθεια μαζεμένη, ηρεμήστε λιγάκι!
Δηλαδή κατά τη γνώμη σας έπρεπε να πει "ή Γκαμπιαντίνι ή φεύγω" ξέρω γω;
Ή μήπως έπρεπε να προτιμήσει να πάει στη προετοιμασία με μισό φορ;

Είπαμε να του φορτώνετε τα πάντα αλλά με μέτρο.

Και μεταξύ μας, αν τύχει και μας βγει ο παίκτης, ΌΛΟΙ εσείς που σήμερα του φορτώνετε τη μεταγραφή, δεν θα βγείτε να πείτε ούτε μισή θετική κουβέντα. Αυτό δείχνει πολλά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

burbu έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Η Φενέρμπαχτσε είναι ή καλύτερα ήταν καταστροφέας ταλαντούχων παικτών. Έτσι φέρθηκε και στον Γκάρι Ροντρίγκεζ με απανωτούς δανεισμούς.Ο Σαμάτα δεν έχει τους τραυματισμούς του Γκάρι και εάν θέλει μπορεί να σώσει την καριέρα του.
Στην Γαλατά δεν ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκεζ?
Και από τις δύο έχει περάσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”