ramboutla έγραψε:Δεν βάζουμε μυαλό. Όταν ήρθαν παίκτες όπως ο Κρεσπο, ο Ναρει, ο Μάτος, ο Τζαλμα και διάφοροι ακόμη που πρόσφεραν, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, υπήρχαν άτομα που τους έθαβαν πριν ακόμη οι παίκτες πατήσουν χορτάρι. Αντίστοιχα πανηγύριζαν με Μπερμπατοφ, με Χατσεριδη, Βερνμπλουμ και διάφορες άλλες περιπτώσεις, που η ομάδα δεν πήρε για διάφορους λόγους αγωνιστηκα τίποτε. Η επιτυχία ή η αποτυχία μιας μεταγραφής εξαρτάται επίσης από πολλούς παράγοντες, που έχουν να κάνουν τόσο με την ίδια την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε το τι συναιβει πέρυσι με τον Ακπομ.
Ας μην είμαστε βιαστικοί λοιπόν. Ο παίκτης δεν είναι κακός σίγουρα. Παραστασεις απο συνατα πρωταθληματα και καλες ομαδες εχει. Το ποσό θα ταιριάξει στην ομάδα μας, θα το δούμε στην πορεία.
Πολύ σωστό το σκεπτικό σου φίλε και νηφάλιο.
Εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα με κανένα από τα φορ που ακούστηκαν φέτος. Και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συνέβη γιατί δεν θέλω κοντό-περιφερειακό φορ.
ΟΥΤΕ με τον Ακπομ χαιρόμουν και το έγραφα τότε
Ο βασικός μας φορ θέλω να είναι παστελωτής κιμπάρης βαρύ πράμα. Οχι κινητικός μπερδεγουει