Μερικά από τα τελευταία ποστ σου γιατί βαριόμουν να ψάχνω. Θυμάμαι τα δικά σου και κάποιων συγκεκριμένων άλλων, επειδή πραγματικά βγάζουν πολύ αρνητισμό. Μην με παρεξηγείς. Τα υπογραμμισμενα είναι οι φράσεις σου.buffalobill4 έγραψε:Unpsofable78 έγραψε:
Φυσικά. Πάμε για ποιοτική αναβάθμιση. Και οι καλοί ελεύθεροι είναι ακριβοί. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να πειστούν να παρατήσουν τις διακοπές τους και να μην περιμένουν τυχόν καλύτερες προτάσεις τέλη Αυγούστου. Που το κακό;
Πολύ σωστά. Έτσι κινείται η αγορά. Το κακο το οποίο αναρωτιέσαι είναι ότι η παε δεν έπρεπε να κάνει επιβεβαίωση της αγοράς αλλά να πάρει παίκτες άμεσα. Άρα θα έπρεπε να το ξέρει και να το αποφύγει. Και αν προκύψει κάτι στο τέλος που είναι μεγάλη ευκαιρία να την πάρει. Εκτός και αν δεν θέλει φορ και χαφ άμεσα οπότε πάσο.Συγνώμη αλλά του κετζιορα η παε το έδωσε ως τελειωμένο σε όλους. Αν δώσει και το φοε τελειωμένο θα συζητήσω και γι αυτόν. Δεν υπάρχει καμία θετική ή αρνητική φήμη. Υπαρχει μόνο γραμμή της διοίκησης. Σε άλλους αρέσουν όλες η οι πιο πολλές, σε άλλους δεν αρέσουν όλες ή οι πιο πολλές.Unpsofable78 έγραψε: Ο Κεντζιορα έγραψες πόσες φορές ότι έρχεται. Τι δεν πιστεύεις τίποτα που δεν έχει ανακοινωθεί; Με όλα όσα γράφεις ανά διαστήματα, δείχνεις ότι πιστεύεις οποιαδήποτε αρνητική φήμη και αμφισβητείς οποιαδήποτε θετική.
Αντιθέτως με εσένα, ούτε θυμάμαι ακριβώς τι έχεις γράψει ανά τα ποστ σου ούτε και έχω κάποιο σκοπό να ψάξω τι έγραψες. Αυτό που έχω γράψει είναι αυτό που έχει πει ο ιδιοκτήτης και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το ίσα βάρκα ίσα πανια έχει δαιμονοποιηθει. Δεν υπονοώ ούτε έχω γράψει παπαριες τύπου ο Σαββίδης πουλάει και άλλα φαιδρα. Λέω απλά ότι θα πρέπει τα έσοδα να είναι αν όχι όσα, τουλάχιστον κοντά στα έξοδα. Και ναι αυτό το θεωρώ δεδομένο.Unpsofable78 έγραψε:Και σου ξανά λέω. Στο θέμα των χρημάτων, και όλα όσα έλεγες και υπονοουσες έχεις εκτεθεί. Γιατί μιλούσες λες και τα θεωρούσες δεδομένα. Μην ψάχνω τώρα παλιότερα ποστ για να σου το αποδείξω. Ξέρεις καλύτερα κι από μένα τι έχεις γράψει.
Επίσης, αυτό που έχει πει ο ιδιοκτήτης όσο πιο επίσημα γίνεται πλέον, είναι η ανακοίνωση του Κυριάκου. Ας μην κουράζουμε περισσότερο τους άλλους όμως. Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι και πότε θα έρθουν και θα κραξουμε παρέα. Εγώ είμαι αισιόδοξος.
Demir έγραψε:
Καλά προφανώς και για τον μισιτζαν κάναμε πίσω .. σίγουρα ψάχνουμε κάτι καλύτερο .. αλλά βέβαια ως συνήθως μπορεί να καταλήξουμε σε χειρότερο ..
Ίσως ψάχνουμε κάτι φθηνότερο
Εδώ που φτάσαμε δεν πάμε να κλείσουμε ελκαντουρι και ολιβειρα με μια γενναία μείωση; και παίκτες θα έχουμε και ο προπονητής θα είναι πιο χαρούμενος και το μπάτζετ θα ελαφρύνει
Δεν ξέρουν αυτοί για τα εκατομμύρια που δίνουμε μην τους ακούτε (για ξένο δημοσίευμα που μιλούσε για πρόταση μας)
Demir έγραψε:
Ο κολκας αφήνει ερωτηματικά για το ότι δεν παίζει ευρώ ..
τότε τι λέμε για 1,5 εκ ευρώ συμβόλαια .. ;
Πέσαμε από τα σύννεφα.