Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78
Δημοσιεύσεις: 1271
Εγγραφή: Τρί 14 Ιαν 2014, 22:34

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

buffalobill4 έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:
Φυσικά. Πάμε για ποιοτική αναβάθμιση. Και οι καλοί ελεύθεροι είναι ακριβοί. Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να πειστούν να παρατήσουν τις διακοπές τους και να μην περιμένουν τυχόν καλύτερες προτάσεις τέλη Αυγούστου. Που το κακό;

Πολύ σωστά. Έτσι κινείται η αγορά. Το κακο το οποίο αναρωτιέσαι είναι ότι η παε δεν έπρεπε να κάνει επιβεβαίωση της αγοράς αλλά να πάρει παίκτες άμεσα. Άρα θα έπρεπε να το ξέρει και να το αποφύγει. Και αν προκύψει κάτι στο τέλος που είναι μεγάλη ευκαιρία να την πάρει. Εκτός και αν δεν θέλει φορ και χαφ άμεσα οπότε πάσο.
Unpsofable78 έγραψε: Ο Κεντζιορα έγραψες πόσες φορές ότι έρχεται. Τι δεν πιστεύεις τίποτα που δεν έχει ανακοινωθεί; Με όλα όσα γράφεις ανά διαστήματα, δείχνεις ότι πιστεύεις οποιαδήποτε αρνητική φήμη και αμφισβητείς οποιαδήποτε θετική.
Συγνώμη αλλά του κετζιορα η παε το έδωσε ως τελειωμένο σε όλους. Αν δώσει και το φοε τελειωμένο θα συζητήσω και γι αυτόν. Δεν υπάρχει καμία θετική ή αρνητική φήμη. Υπαρχει μόνο γραμμή της διοίκησης. Σε άλλους αρέσουν όλες η οι πιο πολλές, σε άλλους δεν αρέσουν όλες ή οι πιο πολλές.
Unpsofable78 έγραψε:Και σου ξανά λέω. Στο θέμα των χρημάτων, και όλα όσα έλεγες και υπονοουσες έχεις εκτεθεί. Γιατί μιλούσες λες και τα θεωρούσες δεδομένα. Μην ψάχνω τώρα παλιότερα ποστ για να σου το αποδείξω. Ξέρεις καλύτερα κι από μένα τι έχεις γράψει.
Αντιθέτως με εσένα, ούτε θυμάμαι ακριβώς τι έχεις γράψει ανά τα ποστ σου ούτε και έχω κάποιο σκοπό να ψάξω τι έγραψες. Αυτό που έχω γράψει είναι αυτό που έχει πει ο ιδιοκτήτης και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το ίσα βάρκα ίσα πανια έχει δαιμονοποιηθει. Δεν υπονοώ ούτε έχω γράψει παπαριες τύπου ο Σαββίδης πουλάει και άλλα φαιδρα. Λέω απλά ότι θα πρέπει τα έσοδα να είναι αν όχι όσα, τουλάχιστον κοντά στα έξοδα. Και ναι αυτό το θεωρώ δεδομένο.
Μερικά από τα τελευταία ποστ σου γιατί βαριόμουν να ψάχνω. Θυμάμαι τα δικά σου και κάποιων συγκεκριμένων άλλων, επειδή πραγματικά βγάζουν πολύ αρνητισμό. Μην με παρεξηγείς. Τα υπογραμμισμενα είναι οι φράσεις σου.
Επίσης, αυτό που έχει πει ο ιδιοκτήτης όσο πιο επίσημα γίνεται πλέον, είναι η ανακοίνωση του Κυριάκου. Ας μην κουράζουμε περισσότερο τους άλλους όμως. Ας περιμένουμε να δούμε ποιοι και πότε θα έρθουν και θα κραξουμε παρέα. Εγώ είμαι αισιόδοξος.

Demir έγραψε:
Καλά προφανώς και για τον μισιτζαν κάναμε πίσω .. σίγουρα ψάχνουμε κάτι καλύτερο .. αλλά βέβαια ως συνήθως μπορεί να καταλήξουμε σε χειρότερο ..

Ίσως ψάχνουμε κάτι φθηνότερο

Εδώ που φτάσαμε δεν πάμε να κλείσουμε ελκαντουρι και ολιβειρα με μια γενναία μείωση; και παίκτες θα έχουμε και ο προπονητής θα είναι πιο χαρούμενος και το μπάτζετ θα ελαφρύνει


Δεν ξέρουν αυτοί για τα εκατομμύρια που δίνουμε μην τους ακούτε (για ξένο δημοσίευμα που μιλούσε για πρόταση μας)

Demir έγραψε:
Ο κολκας αφήνει ερωτηματικά για το ότι δεν παίζει ευρώ ..
τότε τι λέμε για 1,5 εκ ευρώ συμβόλαια .. ;

Πέσαμε από τα σύννεφα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ναι δεν σε παρεξηγώ. Ακόμα και τώρα ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα δώσουμε εκατομμύρια για φορ, 2 χαφ και εξτρεμ χωρίς να έχουμε ταυτόχρονα πώληση. Γιατί τα έσοδα έξοδα δεν βγαίνουν αλλιώς. Εκτός και αν δώσουμε τα λεφτά που εξοικονομησαμε από 5 παίκτες που έχουν φύγει σε 3 και ως εκεί. Που και χωρίς να έχουμε δει την χρήση του 2022-2023 πιστεύω πάλι μέσα θα είμαστε. Εκεί όμως δεν βγαίνει η πληροφορία ότι θα πάμε για 7 παίκτες.

Δεν καταλαβαίνω όμως που μπορει να διαφωνείς; τα νούμερα είναι απόλυτα. Δηλαδή ζητάμε να μπούμε σε άλλη μια σεζόν με προδιαγεγραμμενες ζημιές;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78
Δημοσιεύσεις: 1271
Εγγραφή: Τρί 14 Ιαν 2014, 22:34

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Το οικονομικό θα πρέπει να είναι κάτι που απασχολεί τον Ιβάν ο οποίος καλύπτει τις ζημίες όλων των τελευταίων ετών. Ακούστηκε ποτέ οποιοδήποτε χρέος της ομάδας σε παίκτη ή άλλη ομάδα;

Αυτό που επικοινώνησε η ΠΑΕ μέσω των αρδ και του Γιώργη από τον τελικό, είναι ότι πάμε για ποιοτική αναβάθμιση και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους στις μεταγραφές, κάτι που επιβεβαίωσε με την ανακοίνωση του και ο Κυριάκος. Κάτι που εσύ όπως φαίνεται αμφισβητείς ακόμη. Αυτή είναι η διαφωνία μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 30 Ιουν 2023, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade
Δημοσιεύσεις: 17553
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από renegade »

Ρε συ Μπάφαλο σόρρυ κι όλας...αλλά πότε ήμασταν ίση βάρκα ίσα πανιά για να είμαστε κ φέτος?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7360
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ποτε την τελευταία 30ετια δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο net zero αλλά και ποτέ δεν είχαμε σοβαρό επενδυτή. Ωστόσο φαίνεται και από τους ισολογισμούς ότι αυτήν είναι η φιλοσοφία που θέλουμε να πετύχουμε. Εκεί που ήμασταν και επί Σαββίδη ακομα, 20 ίσως και 30 αν δεν κάνω λάθος μείον έχουμε φτάσει στο μείον 10 μείον 5 και νομίζω η τελευταία χρήση έκλεισε με μείον 3 αν δεν κάνω λάθος. Και προφανώς δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ίσα ίσα που το επιβραβευω. Απλά για να συνεχίσουμε σε αυτήν την φιλοσοφία, δεν μπορούμε να δίνουμε τα νούμερα του 16 μέχρι και το 19. Αυτήν τελοσπαντων είναι η γνώμη μου γι αυτό και δεν πιστεύω το "βρέχει φράγκα" που ακούω γύρω.

Φίλε unpsofable, δεν διαφωνώ με την ποιοτική αναβάθμιση και στο κατά πόσο θα γίνει. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να αναβαθμιστεις από τον ολιβειρα της 2ετιας, τον περσινό κουρτιτς και μπισεσβαρ και τον πολυτραυματια καντουρι. Και στην τύχη να πάρουμε παίκτες με ίδια λεφτά καλύτεροι θα είναι μάλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Παρ 30 Ιουν 2023, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16742
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατι πρεπει να συνδεουμε την πιθανη πωληση με την θεληση να δοθουν χρηματα για ποιοτικους ποδοσφαιριστες;
Το συνηθισμενο ειναι για ομαδες σε μεταγραφικη περιοδο να πουλανε και να αγοραζουν.
Αν ενοειτε οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει πωληση για να γινουν οι προσθηκες εμενα αυτο δεν μου προκυπτει απο καπου.
Την πιθανη πωληση Ινγκι δεν την επεδιωξαν. Δεν τον εβγαλαν βιτρινα. Προεκυψε η προταση. Θα την συζητησεις οπως κανουν ολες οι ομαδες του κοσμου.
Δεν καταλαβαινω αυτη την αλλεργια στις πωλησεις πραγματικα.
τσιριγωτης
Δημοσιεύσεις: 3861
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:47

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Τρομερή αναβάθμιση ο κεντζορια.. 6 μήνες που έκατσε φάνηκε η ποιότητα του.
Άβαταρ μέλους
Hermann
Δημοσιεύσεις: 3724
Εγγραφή: Δευ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Hermann »

Εγώ πάλι πιστεύω ότι έναν παίκτη πρέπει να τον κρίνουμε αφού έχει πάρει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ίσως δούμε διαφορετικό Κεντζιόρα φέτος με προετοιμασία και παραπάνω χρόνο.
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3205
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Χαιρετίσματα από τον Αουγκούστο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12674
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πουλήθηκε;;
Άβαταρ μέλους
principal
Δημοσιεύσεις: 327
Εγγραφή: Τρί 06 Ιουν 2023, 19:43
Τοποθεσία: Macedonia is Greek

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από principal »

Hermann έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω ότι έναν παίκτη πρέπει να τον κρίνουμε αφού έχει πάρει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ίσως δούμε διαφορετικό Κεντζιόρα φέτος με προετοιμασία και παραπάνω χρόνο.
Γενικά η δική μου άποψη είναι όχι από πάνω ράφι αν είναι έτσι ας παίξει από τον ΠΑΟΚ Β' ο Μορικέλλι.
Γράφουν οι αρδ πως επειδή παίζει όλη εκτός από δεξί-μπακ και κεντρικός-αμυντικός μπακαπ του Ινγκασον τον θέλει ο Λουτσεσκου.
Ότι να ναι.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Δημοσιεύσεις: 7749
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Χαιρετίσματα από τον Αουγκούστο.
;;;;;;;;;;;
Dimg4a
Δημοσιεύσεις: 1565
Εγγραφή: Πέμ 13 Απρ 2023, 19:14

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Dimg4a »

Τον θελει ο αρης
Άβαταρ μέλους
principal
Δημοσιεύσεις: 327
Εγγραφή: Τρί 06 Ιουν 2023, 19:43
Τοποθεσία: Macedonia is Greek

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από principal »

Dimg4a έγραψε:Κατσε γιατι τωρα μπηκα. Ελπιζω να κανετε χαβαλε οτι ξαναπηραμε Κετζιορα ε
Δεν τον πήραμε και εγώ πριν μπήκα.
Θέλουμε να τον πάρουμε γιατί θα μείνει ελεύθερος και τον θέλει ο Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 8877
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από astral »

Ο Τσόχος, ως ειδικός reporter Γκαμπιαντίνι, λέει ότι ΔΕΝ είναι αυτός που έκλεισε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”