Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από JohnDag »

xrisitsapa έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Μιας και δεν βλέπω να έρχεται 10αρι, να πω ότι θα είμαστε σφιχτά με Μπισε και Καγκαβα. Να είναι υγιής ο πρώτος και προσδοκώ σε ανάσταση του 2ου, να είμαστε καλά τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, που πρέπει σαν πρώτο μέλημα να έρθει 10αρι

Από εδώ και πέρα περιμένω επιτέλους έναν αθλητικό διευθυντή, να έρθει να στρώσει λίγο το τμήμα σκάουτινγκ, γιατί αυτά που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι για την δουλεια του τελευταίου, μόνο καλά δεν ήταν..
Δυστυχώς, έτσι όπως ηρθαν τα πράγματα ελπίζουμε ο Μπισε να κάνει αυτό που δυσκολευοταν να κάνει ακόμα και στα 30 του, δηλαδή να βγάζει ματς Πέμπτη-Κυριακη-Πέμπτη.

Και ο Καγκαβα να αρχίσει έστω να θυμίζει ποδοσφαιριστη.

Τι να πω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Βεβαια, μπορεί και να κάνουμε λάθος καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι το ροστερ είναι πληρες.

Θα φανεί στο χορτάρι, τώρα ότι και να λέμε είναι θεωρίες επι χάρτου.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλεπω να παιζει και 4-3-3 με Κουρτιτς- Σβαμπ- Καντουρι στο κεντρο και Μιτριτσα στα ακρα.
Κοίτα, λόγω αμέριστης εμπιστοσύνης που έχω στον Ραζβαν δεν ανησυχώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο θα την βρει την λύση.

Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει ότι με δεδομένο ότι υπήρχε και χρόνος και χρήμα φέτος έπρεπε να βρουν τον τρόπο να φέρουν ένα ποιοτικο 10αρι έστω και την ύστατη στιγμή.

Δεν έγινε, προχωράμε και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:
renegade έγραψε:Ο κριμεντσικ δεν είχε ρήτρα.
Σε εμάς όσοι έχουν ρήτρα και προσφέρουν αυτά που θέλει ο προπονητής του χρόνου θα αγοραστούν
O Άκπομ δεν έχει ρήτρα.
Ο Μιτρίτσα δεν έχει ρήτρα.
Ο Σιντκλει έχει >2Μ ρήτρα, που αν είμασταν διατεθειμένοι να δώσουμε τόσα για μπακ τώρα θα είχαμε τον Μπάμπα.

Άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί για δανεικούς που έπαιξαν και για δανεικούς που δεν έπαιξαν. Από το 2009 μέχρι σήμερα δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε κανέναν. Είτε γιατί δεν έπαιξαν καλά, είτε γιατί έπαιξαν καλά αλλά η ομάδα τους ζητούσε πολλά, είτε γιατί έπαιξαν, είχαν και νορμάλ ρήτρα, αλλά δεν τα βρήκαμε ποτέ με τον παίκτη που επέλεξε άλλες ομάδες.

Ο Τέιλορ θα είναι μαζί μας και του χρόνου.
Ο Ολιβέιρα το ίδιο και ελπίζω να επιστρέψει το παιδί υγιές.
Ο Κούρτιτς το ίδιο μιας και είναι εδώ με διετή δανεισμό.
Για τον μιτριτσα από παντού βγαίνει ότι έχει ρήτρα.
Τον μπαμπά αν τον έδινε η Τσέλσι με μόνο 2 μύρια και αυτός παραιτούνταν από τα 2/3 του μισθού του θα ήταν εδω.
Μιλάμε για Μπακ με συμβόλαιο 3 εκατομμύρια.
Τουλάχιστον από κάποιους που έχουν ένα Α επίπεδο κριτικής ικανότητας δεν περιμένω να συγχέουν περιπτώσεις τελείως ανομίες
Όσο για τον ακπομ είναι είναι εδώ μόνο και μόνο γιατί τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα και έχει τις πιο λίγες πιθανότητες να μην είναι εδώ του χρόνου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@barlow

Για τον Άκπομ δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια. Έχουμε Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι και Κούτσια με συμβόλαια για τρία χρόνια.

Για τον Σιντκλει, όπως και για τον Μπάμπα, τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν κάνουν καλή χρονιά, θα τους στείλουμε πίσω. Αν κάνουν καλή χρονιά, ή που δεν θα θέλουν να καθήσουν Ελλάδα οι παίκτες ή που θα ζητήσουν απαγορευτικό συμβόλαιο.

Με τον Μιτριτσά πολλά μπορούν να γίνουν όπως και με την περίπτωση Κρμέντσικ. Θα δίνουμε 2, θα ζητάνε 6, θα το συζητήσουμε κανένα τρίμηνο, θα βρούμε τελικά κάποιον ελεύθερο/δανεικό και ο Μιτρίτσα θα πάει δανεικός κάπου αλλού. Γνωστό το στορυ πλέον.

@rene
από που είδες ότι ο Μιτριτσα έχει ρήτρα; Μόνο κάτι δημοσιεύματα πριν τον κλείσουμε. Μετά ούτε η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ούτε των Αμερικάνων, ούτε το transfer, ούτε κάποιο αρδ δεν έγραψε τίποτα για ρήτρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 02 Σεπ 2021, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχω την εντύπωση ότι γράφτηκε εδώ από τα παιδιά.
Αν κάνω λάθος σόρρυ.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Κύριοι, αν η ομάδα παρουσιαστή σφιχτή, με ένταση και συγκέντρωση στο πλάνο Λου, και οι 1870 σελίδες που έχουν γραφτεί ως τώρα στο τόπικ αυτό, μπορεί να μην έχουν και τόση σημασία.

Είδαμε μια Μποέμιανς -από το πουθενά- να μας δυσκολεύει απίστευτα, τη Λουντογκόρετς να βγάζει το λάδι του γαύρου και το χανούμι να τρώει χοντρό μπουλκουμέ από κάποια Μόσταρ. Ομάδες δεκαπλάσιας αξίας παικτών να γονατίζουν σε κρισιμότατα παιχνίδια.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα (και βάσιμη ελπίδα) να δούμε ένα σύνολο όπου παίκτες που πολλοί θεωρούμε "λίγους", όπως ο Μουργκ ή ο Μπίσε (πουλέν) ή ξερογώ ο Τέιλορ, να γίνονται γρανάζια μιας καλοκουρδισμένης μηχανής.

Πριν λίγα χρόνια έβλεπα σε βιντεάκια τον Εμποκού (!!!) της ζέλας και σκεφτόμουν "ω ρε πστ μ αυτός θα μας γμσει"...τα ίδια με (πάρα) πολλούς άλλους. Ήρθε ο Πρίγιοβιτς και σκεφτόμουν "τι αγγούρι είναι αυτός ο περίεργος γυρολόγος που μας κουβάλησαν". Φέραμε δεξί μπακ από Μπαρσελόνα κ πέρασε και δεν ακούμπησε. Η πραγματικότητα έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Πήρα αήττητο πρωτάθλημα με βασικούς Λημνιό και Κάνιας. Δε μασάω τίποτα.
Φυσικά κ ήθελα κι άλλη "ενίσχυση" με πιο ακριβούς παίκτες από Σιντκλει και Τέιλορ για βασικούς.
Αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι παστίτσιο. Βάζω τα μακαρόνια, βάζω τον κιμά, βάζω και τη μπεσαμέλ κ έτοιμο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και εγω διαβασα σε δημοσιευμα (δεν θυμαμαι που) οτι εχει ρητρα 3εκ. Δεν ξερω τι ισχυει τελικα
Μπορει να γινει μια ερωτηση και να ξεκαθαριστει...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

NikLiverpool έγραψε:Πραγματικά οι μεταγραφές δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και δε πρόκειται να σχολιάσω τίποτα. Όλα στο χορτάρι κρίνονται.
Το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι τα σχόλαι σχετικά με τη μη παραμονή Γκαρσία και την έλευση Λουτσέσκου αν η ομάδα έχει ως στόχο σφιχτή οικονομική πολιτική.
Αυτό είναι μία κίνηση που κάνουν όλες οι εταιρίες στον κόσμο που θέλουν να κινηθούν σε αυτά τα πλαίσια. Αν θέλεις να πάρεις το 100% από τους εργαζομένους σου χωρίς να προσλάβεις άλλους ή καλύτερους τότε φέρνεις έναν έμπειρο/ψημένο μάνατζερ που μπορεί να το κάνει αυτό. Αν έχει και εμπειρία από τη δική σου εταιρεία (βλέπε προηγούμενη θητεία Λουτσέσκου) ακόμα καλύτερα.
Φίλε μου ο Γκαρσία είναι πλέον ένας Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚτσης που μιλάει με συνδεσμίτες και παλαίμαχους και δεν μασάει τα λόγια του και είναι κοντά και στον κόσμο και ζητάει και έχει απαιτήσεις . Αυτό δεν το θέλει καμία διοίκηση σε καμία ΠΑΕ στην Ελλάδα πίστεψε με . Επίσης δεν έχει την εμπειρία αποδεδειγμένα και φάνηκε αρκετές φορές στον αγωνιστικό χώρο να τον εμπιστευτείς ένα 3ετες προτσεκ με αυτάρκεια στις μεταγραφές. Ζητούσε τον Φεράρι από τον Βόλο και να κάνει τις μεταγραφές ο Λινο κτλ. Και βλέπανε τον Τιγρη να προσπαθεί να κλείσει τότε τον ελεύθερο Λουτσέσκου. Για φαντάσου τώρα να είχες αποκλειστεί να είχες τον Γκαρσία χωρίς ή με λάθος μεταγραφές τι και η ΑΕΚ να είχε τον Λουρσέσκου , τον Ζουπερ και να είχε προκριθεί τι θα λέγαμε ? Αστο μη το ψάχνεις αυτό καλά έκανε τον έδεσε 3 χρόνια με μία υψηλή ρήτρα να μη ξανά ασχοληθούμε με προπονητή ξανά.

Τέλος περιμένετε να τον δούμε τον Δανεικό Ζουπερ και στο πρωτάθλημα τι θα κάνει. Ασε την Εθνική με τους αδιάφορους.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Άκπομ έχει οψιόν (3Μ).

Ο Σίντκλεϊ έχει οψιόν (2Μ).

Για τους παραπάνω το Transfermarkt ανάφερει ότι υπάρχει Option to Buy.

Για το Μιτρίτσα δεν αναφέρεται option to buy.

Μόνο ένα αναξιόπιστο δημοσίευμα είδα, ότι υπάρχει φήμη, ότι είναι κάτω από 3Μ (~2,8Μ),
αλλά δεν βγαίνει από ό,τι έχω κοιτάξει να βγαίνει από κάπου αλλού ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν αγοράς για τον Μιτρίτσα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο την κουβεντα που γινεται εδω να καταλαβω οτι κανεις δεν εχει λαβη σοβαρα υποψη το αρθρο που ανεβασε η μετρο για προσπαθειες μεχρι χθες το βραδυ και συνομιλιες με 2 παικτες για τις οποιες μαλιστα ειναι αμεσα ενημερος και ο Ιβαν;;;;
Μονο εγω εμεινα να ελπιζω;;;; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι γράφτηκε εδώ από τα παιδιά.
Αν κάνω λάθος σόρρυ.
Κι εγώ δεν ξέρω για σίγουρα, αλλά υπέθεσα ότι δεν έχει, επειδή από την ώρα που έκλεισε η μεταγραφή και μετά δεν έχει γίνει αναφορά σε ρήτρα.

Μακάρι να μπορέσει κάποιος να μας διαφωτίσει.

Και μακάρι να ανανεώσουν Αντρίγια και Ίνγκι γιατί αδειάζουμε επικίνδυνα.

Γιατί αν χαθούν σε ένα καλοκαίρι όλοι οι παίκτες πίσω από τον φορ πλην Μουργκ και Καντουρί, θα είναι μεγάλο το χτύπημα (Μπίσεσβαρ, Καγκάβα, Μιτρίτσα, Ζίφκοβιτς). Όπως το ίδιο θέμα θα έχουμε και στο τέρμα και την άμυνα με τα συμβόλαια των Πασχαλάκη, Ζίφκοβιτς, Σοάρες, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιειρίνια και Σιντκλει να τελειώνουν.

Και να ανανεώσει κι ο Τσιγγάρας γιατί δεν θα μείνει άνθρωπος που να μιλάει Ελληνικά.
Antelino

Δημοσίευση από Antelino »

Καλησπέρα αλάνια.. σας διαβάζω χρόνια τώρα δεν έχω γράψει ποτέ αυτό που γίνεται φέτος δεν το έχω ξανά δει πολλοί γκρίνια ρε αλάνια.. λίγο εμπιστοσύνη στον στρατηγό!! Καμία απόφαση που πάρθηκε, έγινε χωρίς την συναίνεση του στρατηγού..

Να προτείνω κάτι πιστεύω θα ήταν καλό να υπήρχε ένα τοπικ στο οποίο θα μπορούν να γράφουν μόνο τα παιδιά που έχουν νέα μέσα από την ομάδα και να γράφουν τα νέα σε εκείνο το τοπικ.. για τους εργαζόμενους είναι λίγο δύσκολο να διαβάζουμε 3Κ κ βάλε σχόλια αν και τα διαβάζουμε [FACE WITH TEARS OF JOY]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

nunies4 έγραψε:Απο την κουβεντα που γινεται εδω να καταλαβω οτι κανεις δεν εχει λαβη σοβαρα υποψη το αρθρο που ανεβασε η μετρο για προσπαθειες μεχρι χθες το βραδυ και συνομιλιες με 2 παικτες για τις οποιες μαλιστα ειναι αμεσα ενημερος και ο Ιβαν;;;;
Ναι. :D

Πέρα από την πλάκα, για να μην έχει βγει non paper που να λέει πιστεύουμε ότι ο προπονητής έχει όλα τα εργαλεία για να πετύχει και μεταγραφές τέλος, ίσως να κοιτάμε 1-2 περιπτώσεις. Αλλά το ότι δεν βγαίνει και πληροφορία για διαπραγματεύσεις και για στόχους, ίσως να σημαίνει ότι απλά αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή και περιμένουμε το ενδεχόμενο να μας προτιμήσει ο Τζιοβίνγκο ή κάποιος άλλος που μας έχει ήδη απορριψεί.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Και να γίνει κάτι το θέμα είναι το θα είναι συγκυριακό όχι βάσει προγραμματισμού.
Ακόμα και η άχρηστη ΠΑΕ αεχ μετά από αποκλεισμό και όντας λιγότερο ελκυστική από εμάς λειτούργησε πάρα πολύ καλά.αυτο το καλοκαίρι, είδαμε όλοι τον Τσούμπερ χθες θέλετε να σχολιάσουμε κάτι ή εξακολουθείτε να λέτε ότι σ εμάς δε θα ήταν βασικός μπλα μπλα μπλα.
Αν τους βγουν και οι γέφτιτς και Αμραμπάτ μας βλέπω να παλεύουμε για τη τρίτη θέση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Antelino έγραψε:Καλησπέρα αλάνια.. σας διαβάζω χρόνια τώρα δεν έχω γράψει ποτέ αυτό που γίνεται φέτος δεν το έχω ξανά δει πολλοί γκρίνια ρε αλάνια.. λίγο εμπιστοσύνη στον στρατηγό!! Καμία απόφαση που πάρθηκε, έγινε χωρίς την συναίνεση του στρατηγού..

Να προτείνω κάτι πιστεύω θα ήταν καλό να υπήρχε ένα τοπικ στο οποίο θα μπορούν να γράφουν μόνο τα παιδιά που έχουν νέα μέσα από την ομάδα και να γράφουν τα νέα σε εκείνο το τοπικ.. για τους εργαζόμενους είναι λίγο δύσκολο να διαβάζουμε 3Κ κ βάλε σχόλια αν και τα διαβάζουμε [FACE WITH TEARS OF JOY]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Μας λες κοπριτες δηλαδή;;; :D :D :D
Και εμείς εργαζόμενοι είμαστε...Αν μας τσακώσουν....
Αλλά έχουμε την αρρώστια μας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

nunies4 έγραψε:Απο την κουβεντα που γινεται εδω να καταλαβω οτι κανεις δεν εχει λαβη σοβαρα υποψη το αρθρο που ανεβασε η μετρο για προσπαθειες μεχρι χθες το βραδυ και συνομιλιες με 2 παικτες για τις οποιες μαλιστα ειναι αμεσα ενημερος και ο Ιβαν;;;;
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους διαβάσω αυτούς πλέον.
Χτες το πρωί ο Βασιλόπουλος έλεγε ότι κοιτάμε 4-5 παίχτες, έκτοτε όλοι σιγή

Αν γίνει κάτι, θα γίνει σήμερα, αν και πλέον δεν το πιστεύω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”