Κοίτα, λόγω αμέριστης εμπιστοσύνης που έχω στον Ραζβαν δεν ανησυχώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι με τον ένα ή άλλο τρόπο θα την βρει την λύση.xrisitsapa έγραψε:Βλεπω να παιζει και 4-3-3 με Κουρτιτς- Σβαμπ- Καντουρι στο κεντρο και Μιτριτσα στα ακρα.JohnDag έγραψε:Δυστυχώς, έτσι όπως ηρθαν τα πράγματα ελπίζουμε ο Μπισε να κάνει αυτό που δυσκολευοταν να κάνει ακόμα και στα 30 του, δηλαδή να βγάζει ματς Πέμπτη-Κυριακη-Πέμπτη.Mitsospaoki4 έγραψε:Μιας και δεν βλέπω να έρχεται 10αρι, να πω ότι θα είμαστε σφιχτά με Μπισε και Καγκαβα. Να είναι υγιής ο πρώτος και προσδοκώ σε ανάσταση του 2ου, να είμαστε καλά τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, που πρέπει σαν πρώτο μέλημα να έρθει 10αρι
Από εδώ και πέρα περιμένω επιτέλους έναν αθλητικό διευθυντή, να έρθει να στρώσει λίγο το τμήμα σκάουτινγκ, γιατί αυτά που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι για την δουλεια του τελευταίου, μόνο καλά δεν ήταν..
Και ο Καγκαβα να αρχίσει έστω να θυμίζει ποδοσφαιριστη.
Τι να πω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Βεβαια, μπορεί και να κάνουμε λάθος καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι το ροστερ είναι πληρες.
Θα φανεί στο χορτάρι, τώρα ότι και να λέμε είναι θεωρίες επι χάρτου.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει ότι με δεδομένο ότι υπήρχε και χρόνος και χρήμα φέτος έπρεπε να βρουν τον τρόπο να φέρουν ένα ποιοτικο 10αρι έστω και την ύστατη στιγμή.
Δεν έγινε, προχωράμε και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk