Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
4 μεταγραφες γιατι θα με σκοτωσει η γυναικα μου που με βλεπει ολη την ωρα σε ενα κινητο και τον υπολογιστη και θα με πανε 4...Δεν θα μπορω να γραψω και στο κοινωνια μετα για ανδροκτονια...
Κουμάντο στον ΠΑΟΚ πρέπει να κανει ένα κράμα Κόναν κ Ραγκναρ για να είμαστε ικανοποιημένοι κ ήρεμοι .Πολύ καλός Νορμάλ παίχτης ναρθει Ελλάδα μονο στον γαυρο ,όλη η Ευρώπη ξέρει τι γίνεται στην μπανανια .Σε μας ή με κονε από γνωστό η κονε του λουτσε η κονε του μιρτσεα η κονε μάνατζερ που συνεργαζόμαστε γενικώς η να έρθει σαν σκαλοπάτι η για τα τελευταία ένσημα κ να αναστησει καμία καριέρα .πέραν του τζιμα πρέπει να μασουμε κανα 2 3 ελληνακια ταλέντα ακόμα δε γίνεται τωρα να σπαταλας θεσεις ξένων για ρολιστες κ συμπληρωματικους. Πχ ο κατρανης για αριστερό αναπληρωματικο μπακ πιο ετοιμος αποτν περειρα ειναι
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
joshua έγραψε:4 μεταγραφες γιατι θα με σκοτωσει η γυναικα μου που με βλεπει ολη την ωρα σε ενα κινητο και τον υπολογιστη και θα με πανε 4...Δεν θα μπορω να γραψω και στο κοινωνια μετα για ανδροκτονια...