γκομενικά πάντως οι Μολδαβες έκαναν βήματα προόδουΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά τώρα συγκρίνουμε Μολδαβία με Βραζιλία;

γκομενικά πάντως οι Μολδαβες έκαναν βήματα προόδουΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά τώρα συγκρίνουμε Μολδαβία με Βραζιλία;
Έντονο σπρώξιμο από Μάνατζερ για επαναπατρισμό*Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει, εκατέρωθεν, το παραμικρό θέμα με ενδιαφέρον ή προσέγγιση ή κρούση του Παναθηναϊκού για τον Λημνιό. (SPORTIME)
Από σδνα
Τατζικιστάν και μετά ξαναμιλάμε!!!Γερασίμου έγραψε:Καλά τώρα, έχετε πάει κατά Εσθονία μεριά; Κατά δυτική Ουκρανία;
gika έγραψε:Ο Ρεαμπτσιουκ του γαύρου μόνο σε εμένα αρέσει και τον βάζετε όλοι στις αποτυχημένες μεταγραφές;
Μέτριος για Ευρώπη καλούτσικος για το πρωτάθλημα μας...gika έγραψε:Ο Ρεαμπτσιουκ του γαύρου μόνο σε εμένα αρέσει και τον βάζετε όλοι στις αποτυχημένες μεταγραφές;
Καλά, πού πέφτει αυτή η χώρα; Πώς βρέθηκες εκεί;!!!!!GEOL έγραψε:Τατζικιστάν και μετά ξαναμιλάμε!!!Γερασίμου έγραψε:Καλά τώρα, έχετε πάει κατά Εσθονία μεριά; Κατά δυτική Ουκρανία;
Χειρότερος σε τι από τον Τσιμίκα; Πιο δυνατός μου φαίνεται, πιο ώριμος, παρόμοιος σε ταχύτητα και ανεβάσματα και ίσως πιο σταθερός αμυντικά. Δεν λέω ότι είναι Ρομπέρτο Κάρλος, ούτε ότι είχε την προσφορά του Βιειρίνια ως αρ. μπακ. τη χρονιά του νταμπλ. Αλλά είναι ένας αξιοπρεπέστατος πλάγιος αμυντικός για τα επίπεδα του Ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης (τουλάχιστον ως εκεί που φτάνουν οι Ελληνικές ομάδες) που θα έπαιζε βασικός σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή.astral έγραψε:Κι εγώ στους μέτριους τον έχω. Σίγουρα χειρότερος από τον τσιμικα που ήρθε να αντικαταστήσει.