Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Ναι γιατί το χρήμα αποφασίστηκε να μοιράζεται μέσω των μεριδίων (shares) και μάλιστα με βάση το 10ετές ranking, μην επωφεληθεί και κάνας καινούριος στην πιάτσα. Κάτω από την "ταυτότητα" του marketpool διανέμονται πλέον λίγα χρήματα.bersekeros
Δηλαδή από τα 30 θα πάμε στα 33 εκατομμύρια ευρώ, αν αποκλειστεί ο γαύρος;
Μόνο αυτή θα είναι η διαφορά στα χρήματα;
- john4serres
Καλά που υπάρχουν μέλη με γνώσεις επί του θέματος και όχι αερολογίες ραδιοφωνου
Από το προηγούμενο 
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Εξαιρετικός seaman!!!
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού το ψάχνω που το ψάχνω pilote
Για να έχουμε μια γενική εικόνα τι σημαίνει συμμετοχή σε ομίλους CL, παρακάτω είναι οι πραγματικές πληρωμές της UEFA στις Ομάδες, μετά την εκκαθάριση της περιόδου 2018-2019. Οι πληρωμές έγιναν το Δεκέμβρη του 2019 και προσέγγιζαν επ' ακριβώς στα προϋπολογισμένα στην αρχή της περιόδου. Τα έσοδα της διοργάνωσης απλά δεν επέτρεψαν να αποδοθεί ατόφιο το προϋπολογιζόμενο πριμ εισόδου των 15.25 εκ. που καταληκτικά έγινε 14.5 εκ. (μικρή διαφοροποίηση).
Η κούλα επειδή ήταν η τελευταία των ομίλων στο 10ετές ranking πήρε ένα μόνο share ύψους 1100K

Για να έχουμε μια γενική εικόνα τι σημαίνει συμμετοχή σε ομίλους CL, παρακάτω είναι οι πραγματικές πληρωμές της UEFA στις Ομάδες, μετά την εκκαθάριση της περιόδου 2018-2019. Οι πληρωμές έγιναν το Δεκέμβρη του 2019 και προσέγγιζαν επ' ακριβώς στα προϋπολογισμένα στην αρχή της περιόδου. Τα έσοδα της διοργάνωσης απλά δεν επέτρεψαν να αποδοθεί ατόφιο το προϋπολογιζόμενο πριμ εισόδου των 15.25 εκ. που καταληκτικά έγινε 14.5 εκ. (μικρή διαφοροποίηση).
Η κούλα επειδή ήταν η τελευταία των ομίλων στο 10ετές ranking πήρε ένα μόνο share ύψους 1100K

- theodorsalonika
εγω ενα ξερω...την καζουρα που κανω στην δουλεια στα σκωληξ..δεν περιγραφετε..για κατι τετοιες στιγμες ζω..ειναι η ειδικοτητα μου..αυριο θα αναρτησω και αφισα στο γραφειο τους με μια κωλαρα ...χαχα....ερε γλεντια
-
εχω μια υποψια οτι ο βλανταν κανει χρεη σκαουτερ για την αεκ και τον αδερφο του , προχθες ελεγε για ποσο παιχταραδες ειναι ο σαχοφ και οτι ο αλλος απο το ισραηλ ηταν ο καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος... μαλλον λεει στον αδερφο του τι να παρει κτλ ...
- sourmenetes
- Moderator
Να μην την έχεις...
Είναι σίγουρο!
Τον βοηθάει και καλά κάνει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι σίγουρο!
Τον βοηθάει και καλά κάνει!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η το πιο απλο,ο αδερφος του κλεινει τους παικτες και αυτος απλα τους αβανταρει στα μμε,αφου τους εχει προπονησει.
- zarathustra79
Αδερφός του είναι, προφανώς και θα πει τη γνώμη του. Από εκεί κ πέρα για τον shakhov τι θα έλεγε?? Εχετε ακούσει ποτέ στο ραδιο κάποιον προπονητή να λέει για πρώην παίκτη του τα χειρότερα?? Όσο για τον levi garcia αν ηταν τοσο ψημενος γιαυτον ο vladan, γιατι δεν τον πήρε στη watford??
-
η πρωτη αγγλιας ειναι ποιο δυνατο πρωταθλημα απο την ελλαδα , δηλ μπορει αυτος να γαμαει ισραηλ αλλα το ταβανι του να ειναι μεχρι ελλαδα και τον εκανε πασα στην αεκ, οπως και ο σαχοφ δεν ειναι για αγγλια γτ ναι μεν ειναι καλος αλλα ειναι αργος...
Ζηλεύω τα πανιά στις κερκίδες του καραισκάκη. Φαίνεται τόσο άδεια η Τούμπα.
- invincible
Και εγώ είμαι υπέρ των πλαστικών κούκλων τύπου μανεκεν που έχει στις βιτρίνεςgika έγραψε:Ζηλεύω τα πανιά στις κερκίδες του καραισκάκη. Φαίνεται τόσο άδεια η Τούμπα.

Καλό κι αυτό.
Μπορούμε να μπούμε εμείς να κάνουμε τα μανεκιέν.
Ακίνητοι 90 λεπτά να μας περάσουν για κούκλες.

Μπορούμε να μπούμε εμείς να κάνουμε τα μανεκιέν.
Ακίνητοι 90 λεπτά να μας περάσουν για κούκλες.