γκομενικά πάντως οι Μολδαβες έκαναν βήματα προόδουΑποστόληςΑ έγραψε:Καλά τώρα συγκρίνουμε Μολδαβία με Βραζιλία;
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI
ξύρισαν το μουστάκι;
συγγνώμη δεν έπρεπε να το πω, είμαι και οφ τόπικ.
συγγνώμη δεν έπρεπε να το πω, είμαι και οφ τόπικ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά τώρα, έχετε πάει κατά Εσθονία μεριά; Κατά δυτική Ουκρανία;
Ναι!!!
Και Βραζιλία.
ΚΟΛΑΣΗ,Ειδικά Ουκρανία... στέκεσαι και γελάς στο δρόμο.
Αλλά άλλη χάρη Βραζιλία, άλλη Ουκρανία
Δυστυχώς όχι ακόμα Iran ή Ουσμπεκιστάν
ΚΟΛΑΣΗ,Ειδικά Ουκρανία... στέκεσαι και γελάς στο δρόμο.
Αλλά άλλη χάρη Βραζιλία, άλλη Ουκρανία
Δυστυχώς όχι ακόμα Iran ή Ουσμπεκιστάν
- Salvador Allende
Έντονο σπρώξιμο από Μάνατζερ για επαναπατρισμό*Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει, εκατέρωθεν, το παραμικρό θέμα με ενδιαφέρον ή προσέγγιση ή κρούση του Παναθηναϊκού για τον Λημνιό. (SPORTIME)
Από σδνα
Τατζικιστάν και μετά ξαναμιλάμε!!!Γερασίμου έγραψε:Καλά τώρα, έχετε πάει κατά Εσθονία μεριά; Κατά δυτική Ουκρανία;
gika έγραψε:Ο Ρεαμπτσιουκ του γαύρου μόνο σε εμένα αρέσει και τον βάζετε όλοι στις αποτυχημένες μεταγραφές;
Ναι
Μέτριος για Ευρώπη καλούτσικος για το πρωτάθλημα μας...gika έγραψε:Ο Ρεαμπτσιουκ του γαύρου μόνο σε εμένα αρέσει και τον βάζετε όλοι στις αποτυχημένες μεταγραφές;
:ugeek: :ugeek:
Κι εγώ στους μέτριους τον έχω. Σίγουρα χειρότερος από τον τσιμικα που ήρθε να αντικαταστήσει.
Καλά, πού πέφτει αυτή η χώρα; Πώς βρέθηκες εκεί;!!!!!GEOL έγραψε:Τατζικιστάν και μετά ξαναμιλάμε!!!Γερασίμου έγραψε:Καλά τώρα, έχετε πάει κατά Εσθονία μεριά; Κατά δυτική Ουκρανία;
Χειρότερος σε τι από τον Τσιμίκα; Πιο δυνατός μου φαίνεται, πιο ώριμος, παρόμοιος σε ταχύτητα και ανεβάσματα και ίσως πιο σταθερός αμυντικά. Δεν λέω ότι είναι Ρομπέρτο Κάρλος, ούτε ότι είχε την προσφορά του Βιειρίνια ως αρ. μπακ. τη χρονιά του νταμπλ. Αλλά είναι ένας αξιοπρεπέστατος πλάγιος αμυντικός για τα επίπεδα του Ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης (τουλάχιστον ως εκεί που φτάνουν οι Ελληνικές ομάδες) που θα έπαιζε βασικός σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή.astral έγραψε:Κι εγώ στους μέτριους τον έχω. Σίγουρα χειρότερος από τον τσιμικα που ήρθε να αντικαταστήσει.
Θα στο θέσω αλλιώς ο μπαμπά χωρίς προετοιμασία, ανέτοιμος ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του είναι 2 κλάσεις ανώτερος...
Ο Μπαμπά χωρίς τραυματισμούς θα ήταν 10 φορές καλύτερος. Αλλά ο Μπαμπά των πρώτων τριών μηνών δεν έπιανε μία μπροστά στον Ρέαμτσουκ (ήταν οριακά καλύτερος από τον.. Περέιρα), ενώ στα πλέι οφ εγώ είδα δύο παίκτες παρόμοιου επιπέδου με τον Μπαμπά να είναι πιο καλός τεχνικά και τον Ρέαμτσουκ να είναι καλύτερος αθλητικά. Κι αν βγάλεις τον Μπαμπά από την εξίσωση, ο Ρέαμτσουκ είναι μακράν καλύτερος από Περέιρα, Λύρατζη, Ροντρίγκο και Ουαγκέ, και από όλα τα πλάγια μπακ όλων των υπόλοιπων ομάδων της χώρας.
Ανακοίνωσε και τον Μητογλου (ΝΠΣ Βολος) η ΑΕΚ και μετα τον σχεδον σίγουρο Τζαβέλα στρέφει το βλεμα και προς Κυρ.Παπαδοπουλο (Πηγή: σπορτ24)