5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από thrix »

Λοιπόν διάβασα την ποινή και τον κανονισμό.
Του έριξαν 4 γιατί είναι υπότροπος 3η φορά (2η υποτροπή). Σε αυτή την περίπτωση διπλασιάζεται η ποινή της πρώτης υποτροπής που ήταν 2 αγώνες.
Δεν έφαγε τίποτα για οτιδήποτε άλλο, δλδ συμπεριφορές αυτά που είπε κλπ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το κάλεσαν και σε απολογία. Δεν κάλεσαν και κανέναν άλλο.
Δεν ξέρω αν σηκώνει έφεση. Ο κανονισμός λέει ότι αυτά γίνονται αυτόματα και δεν είναι θέμα ερμηνείας του κανονισμού οπότε τι έφεση να κάνεις.
Το ΦΑ παίρνουν και ότι γράφει από κάρτες αυτά εφαρμόζουν. Από τη στιγμή που υπογράφουμε το ΦΑ τότε δεχόμαστε ότι έφαγε την κάρτα και τέλος.
Δεν ξέρω περίπτωση που να έγινε έφεση για ποινή από κάρτες.
Πιστεύω ότι η διοίκηση ήξερε ακριβώς τι θα του ρίξουν, δε νομίζω να ήταν έκπληξη γι'αυτούς.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

teacher έγραψε:Δεν περίμενα τέτοια ποινή για μια παρεμπόδιση και ένα παιχνίδισμα στον προκλητικό σιμάο. Η πρόθεση των αθηναίων αλλά και πολλών εδώ επάνω είναι να τελειώσει από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Πάμπλο. ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ που είδαμε στην Τούμπα.
Αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να τον αλλάξει να είστε σίγουροι ότι και ο επόμενος Γκαρσία που θα έρθει στην Τούμπα θα στοχοποιηθεί άμεσα. Γιατί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και το ποδόσφαιρό μας βραχυκλωμένο . Δεν τιμωρούν τον Πάμπλο αλλά τον ΠΑΟΚ, αυτό ας το κρατήσουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας ...
Σόρρυ κι όλας αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξέρουμε για ποιό πράγμα μιλάμε. Είναι άλλο θέμα αν έπρεπε να φάει την κόκκινη και άλλο θέμα η ποινή. Την κόκκινη τη συζητάμε και τη συζητήσαμε κάργα.
Από την άλλη η ποινή δεδομένου του ότι την έφαγε την κάρτα (καλώς ή κακώς), σύμφωνα με τον κανονισμό δεν μπορεί να είναι άλλη από αυτή που έριξαν. Άρθρο 10 παρ. 1β και 5 α & β. Δεν εξετάζουν αν ήταν σωστή η κάρτα ή όχι, γι'αυτό και δεν καλούν τους παίχτες σε απολογία. Αν θεωρήσουν ότι η κάρτα ήταν λάθος θα πρέπει η επιτροπή διαιτησίας να καλέσει τον Κάκο σε απολογία. Ακόμα κι αν τον τιμωρήσει (λέμε τώρα) η κάρτα έγραψε και δεν αλλάζει.
Αυτά ξέρω εγώ, αν ξέρει κανείς περισσότερα ας τα πει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Tώρα μόλις θυμήθηκα μια φράση που έγραψε ο Γιάνκος, ως τίτλο αρθρου αναφερόμενος στο θέμα Σαλπιγγίδη, την οποία θέλω να προσθέσω στα προηγούμενα ποστ μου για να ολοκληρώσω τις σκέψεις μου...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΙΜΗ ΖΟΥΜΕ...

Αυτα, απο μένα...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Σε μια μέρα 10 σελίδες σαυτό το ποστ και 3 στου ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ!...

Μήπως χάσαμε τη μπάλα...?
Ελπίζω η ομάδα όπως απέδειξε και την κυριακή να είναι πιο συγκεντρωμένη απο εμάς...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!

Ο ΠΑΟΚ πρεσβευει καποιες αξιες. Ακομα και το αγωνιστικο κομματι ερχεται σε δευτερη μοιρα μπροστα τους. Τι να το κανω αν βγουμε πρωταθλητες, ενω θα εχουμε ξεπουλησει τις αξιες μας ως ομαδα? Αυτες τις αξιες τις βλεπω ενσαρκωμενες στον Παμπλο Γκαρσια και γι'αυτο δεν θελω να φυγει! Ας αφησε την ομαδα με 10, ας βγουμε μονο ΟΥΕΦΑ, ολα αυτα ειναι δευτερευοντα μπροστα στο ιδεολογικο κομματι.

Ο στοχος της ομαδας μας ειναι να βγαζει στο γηπεδο την ταυτοτητα της. Διαφερουμε απο τους αλλους. Το αγωνιστικο κομματι ειναι το μεσο για να εκφρασουμε ως ΠΑΟΚ αυτα που μας πρεσβευουν. Και ο Παμπλο Γκαρσια το εχει καταφερει αυτο καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλον παικτη, γι'αυτο η παραμονη του στην ομαδα ειναι επιτακτικη αναγκη! Και ας παιζει μονο 20 παιχνιδια τη χρονια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Καλύτερα στην 4-5 θέση χωρίς να προδώσω τα ιδανικά μοπυ, παρά να πάρω πρωτάθλημα χρησιμόποιόντας βρώμικα μέσα (άσχετα αν αυτά είναι για εξασφάλιση της ισότητας)[/quote]

κανενα μεσο που σου εξασφαληζει την ισότητα δεν είναι βρώμικο
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Αλλαξτε το ονομα του τοπικ και καντε το "Τα Νεα της Εξεταστικης-Προοπτικες και Αγωνιες ΠΑΟΚτσηδων Τινέιτζερς".
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Άσε ρε Χίντε τα μικρά ( αλλά και τα μεγάλα) παοκτσάκια να χαλαρώσουν λίγο.
Έχουμε αγώνα αύριο. Και για να μην είμαι οφ- τόπικ, μετά την τιμωρία του Γκαρσία έχω να δηλώσω :

ΘΑ ΦΤΥΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΙΟΛΕΣ
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

Olorin έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!

Ο ΠΑΟΚ πρεσβευει καποιες αξιες. Ακομα και το αγωνιστικο κομματι ερχεται σε δευτερη μοιρα μπροστα τους. Τι να το κανω αν βγουμε πρωταθλητες, ενω θα εχουμε ξεπουλησει τις αξιες μας ως ομαδα? Αυτες τις αξιες τις βλεπω ενσαρκωμενες στον Παμπλο Γκαρσια και γι'αυτο δεν θελω να φυγει! Ας αφησε την ομαδα με 10, ας βγουμε μονο ΟΥΕΦΑ, ολα αυτα ειναι δευτερευοντα μπροστα στο ιδεολογικο κομματι.

Ο στοχος της ομαδας μας ειναι να βγαζει στο γηπεδο την ταυτοτητα της. Διαφερουμε απο τους αλλους. Το αγωνιστικο κομματι ειναι το μεσο για να εκφρασουμε ως ΠΑΟΚ αυτα που μας πρεσβευουν. Και ο Παμπλο Γκαρσια το εχει καταφερει αυτο καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλον παικτη, γι'αυτο η παραμονη του στην ομαδα ειναι επιτακτικη αναγκη! Και ας παιζει μονο 20 παιχνιδια τη χρονια.
έτσι όπως τα λες είναι Olorin......... φυσικά και ο Π.Α.Ο.Κ...δεν είναι μία ομάδα όπως όλες οι υπόλοιπες.......είναι κάτι το περίεργο.....κάτι το παραξενό.......κάτι το διαφορετικό για τον καθένα απο εμάς που υποστηρίζουμε αυτήν την ομάδα - ιδέα......... ταυτίζομαι απόλυτα με τα λεγόμενά σου.....γι'αυτό άλλωστε έγινα Π.Α.Ο.Κ...και όχι γαύρος, βάζελος, χανούμι.......και γι'αυτό η φανέλλα του Pablo θα είναι κρεμασμένη στον τοίχο του δωματίου μου.........ακριβώς πάνω απο το κρεβάτι μου......για να με θυμίζει στο μέλλον.....ακόμα και όταν ο Pablo θα έχει φύγει απο την ομάδα.......ότι κάποτε πέρασε ένας μεγάλος παίκτης...απο αυτήν την ομάδα......ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΟ .......
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Καποτε...στο μελλον, και να το θυμηθειτε αδερφια, οταν θα μιλαμε στα παιδια και τα εγγονια μας για τον ΠΑΟΚ, θα τους λεμε συν τοις αλλοις οτι ζησαμε τον ΠΑΟΚ, στα χρονια του Κουδα, στα χρονια του Κωστικου, στα χρονια του Ζαγορακη (σαν ποδοσφαιριστη)...

Θα τους λεμε επισης, οτι ζησαμε τον ΠΑΟΚ στα χρονια του Παμπλο Γκαρσια...στα χρονια της Αναγεννησης της Ομαδας μας !!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Μήπως ρε σεις υπερβάλετε από λίγο έως πολύ??
Μήπως σε κανα δυό χρονάκια όλα αυτά περί ηρώων και λαικών ηγετών θα φαίνονται ακόμα και σε σας που τα γράφετε λίγο υπερβολικά???
Μήπως έχουμε χορτάσει από μαγκιές(αλλά και από αδικίες)αλλά είμαστε πεινασμένοι για διακρίσεις???
Μήπως να το ξανασκεφτείτε λίγο???
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αδελφε PABLO GARCIA αν καποιος δεν ειναι προσωπολατρης αυτος ειμαι σιγουρα εγω (και παρα πολλοι αλλοι βεβαια).

Το οτι εχεις δικαιο στα λεγομενα σου δεν το αμφισβητω καθολου. Το οτι εγραψα το παραπανω, το εγραψα για δυο λογους...

1. Δεν αντεχω την αδικια και αυτη τη στιγμη νοιωθω οτι ο συνονοματος σου εχει αδικηθει, οχι για την κοκκινη που πηρε, αλλα για αυτο το ανθρωποκυνηγιτο που γινετε εις βαρος του. Ο ανθρωπος Παμπλο Γκαρσια δεν το αξιζει. Για πολλους και διαφορους λογους που ειναι εξωαγωνιστικοι και λιγο πολυ γνωστοι.

2. Ολοι αυτοι που καποτε τον χειροκροτουσαν , επλεκαν διθυραμβους κι αγοραζαν φανελακια με τη μουρη του Τσε Γκαρσια και τωρα τον βριζουν, ας αναρωτηθουν ποιος ειναι ο "χαμενος" της υποθεσης. Ο Παμπλο Γκαρσια σιγουρα οχι.

Θεωρω οτι τοσο αγωνιστικα, οσο και κοινωνικα ο ανθρωπος αυτος ειναι παρεξηγημενος και το εχω γραψει και παλιοτερα. Καταδικασα τη γροθια του στο Ντιγκο, οπως επισης και ολη αυτη την υστερια που ακολουθησε, οπως καταδικαζω τωρα και τη σταυρωση του...

Η ιστορια μου φαινετε γνωστη απο το παρελθον, απο καποιον που σταυρωθηκε απο τους ιδιους τους οπαδους του, προδομενος εκ των εσω πριν "αλεκτωρ λαλησει τρις"...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αν πιστευαμε περισσοτερο στο διπλο στο ΟΑΚΑ απεναντι στο βαζελο (24/5),το θεμα Γκαρσια δε θα χε προκαλεσει τοσο ντορο.
Εγω αυτης της αποψης ειμαι και βγειτε και κραξτε με.

υ.γ.
εχω διαβασει ολες τις σελιδες και τις αποψεις στο θεμα απο κυριακη και μετα.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Platon έγραψε:Καποτε...στο μελλον, και να το θυμηθειτε αδερφια, οταν θα μιλαμε στα παιδια και τα εγγονια μας για τον ΠΑΟΚ, θα τους λεμε συν τοις αλλοις οτι ζησαμε τον ΠΑΟΚ, στα χρονια του Κουδα, στα χρονια του Κωστικου, στα χρονια του Ζαγορακη (σαν ποδοσφαιριστη)...

Θα τους λεμε επισης, οτι ζησαμε τον ΠΑΟΚ στα χρονια του Παμπλο Γκαρσια...στα χρονια της Αναγεννησης της Ομαδας μας !!!!
Ξανασυμφωνώ κ ξαναλέω πέστα δερφέ μου Πλάτωνα...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ.... Ο άνθρωπος αυτός ήταν γραμμένο να έρθει στον ΠΑΟΚ.. ΤΕΛΟΣ!!!!
Ο άνθρωπος αυτός ξαναέδειξε σε όλους οτι ο ΠΑΟΚ είναι εδώ κ δεν μασάει κανέναν... Αντιδράει σε προκλήσεις κ ας του βγει σε κακό...
Μήπως τόσα χρόνια είμασταν μια χαρά κ τώρα μας κρέμασε ο ΠΑΜΠΛΟ;;;
ΠΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ... Αξίζει τα ΠΑΝΤΑ... κ τα μπλουζάκια κ τα πανό κ τα συνθήματα για πάρτη του...
ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΛΟΙΠΟΝ... Ναι είμαστε αλήτες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nigrita4 την Τρί 12 Μάιος 2009, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

δεν ξέρω αν ο άνθρωπος Pablo Garcia αξίζει και τι αξίζει...ίσως θα μου άρεσε να κάνω και παρέα μαζί του...ίσως οι ιδέες του και η θεωρία του για τη ζωή να έχουν κάποια αξία....ίσως....αλλά να μου επιτρέψεις να πω ότι ο ποδοσφαιριστής Pablo Garcia αυτήν την υποτιθέμενη σταύρωση την προκάλεσε και την επεδίωξε με την έννοια ότι δεν έκανε και τίποτα-μα τίποτα που να την αποτρέψει....και λέω υποτιθέμενη γιατί δεν πιστεύω ότι περνάει δύσκολα...ίσως για μερικές μέρες....και στο χειρότερο σενάριο γι' αυτόν και να φύγει απ' τον ΠΑΟΚ κάποια άλλη ομάδα θα βρεί...έχει καλό βιογραφικό και πιστεύω αρκετά λεφτά που και να κόψει την μπάλλα δεν θα τον χαλάσει και πολύ.....και όταν με το καλό γυρίσει στην πατρίδα του όλα αυτά θα είναι γι' αυτόν μιά ανάμνηση....γλυκιά αλλά ανάμνηση....ενός κόσμου που πίστεψε σ' αυτόν και μιάς ομάδας που άνοιξε την αγκαλιά της και τον υποδέχθηκε με θέρμη....σταύρωση περνάει η ομάδα....και ο κόσμος....που βλέπει απ' την μιά μέρα στην άλλη η ομάδα από κει που ήταν καβάλα να γίνεται μπουρδέλο....με ευθύνη και του Pablo...και βέβαια όχι μόνο αυτού....και να ξέρεις όλα αυτά τα λέω ειλικρινά με πόνο καρδιάς.....γιατί διάλεξα το όνομα του για nick επειδή είχα παραστάσεις απ' αυτόν πριν έρθει....και μ' αρέσουν αυτού του είδους οι παίκτες.....οι αμίλητοι,που δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις,που δεν θέλουν να γίνουν αρεστοί.οι Λατινοαργεντίνοι που ξέρουν πολύ μπάλλα και είναι και λίγο σκληροί.....και προχθές δικαιώθηκα κατά ένα μέρος....μέχρι την αποβολή ήταν κυριολεκτικά ο ηγέτης στο γήπεδο...ένα κέντρο μόνος του...χαφ που δεν έχουμε ξαναδεί στον ΠΑΟΚ....αλλά μετά το όριο ξεπεράστηκε απ' αυτόν που θα πρεπε να είναι διπλά προσεκτικός....και επειδή το συνέχισε και με δηλώσεις και με μαγκιές στον Σαριέγκι και μετά που το ματς έληξε και δεν υπήρχε η δικαιολογία των νεύρων πιστεύω ότι πρέπει να φύγει γιατί θα το ξανακάνει....και ας φαίνεται οξύμωρο να το λέω εγώ που έχω το όνομα του....με πόνο καρδιάς το λέω....γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιους παίκτες και γιατί όσο έπαιξε ήταν κορυφαίος....
Οσο για αυτούς που τον αποθέωσαν και τον αποθεώνουν ακόμη....εγώ λαικούς ηγέτες και ήρωες δεν τους ψάχνω στην μπάλλα...και ειδικά σε ανθρώπους που αμείβονται αδρά και έχουν κάτι μήνες σ' αυτήν την χώρα...που δεν ξέρουν τι θα πεί ΠΑΟΚ και τι γάβρος και ίσως και να μην μάθουν και ποτέ γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει....που ίσως την άλλη χρονιά να παίζουν και με άλλη φανέλλα.....και μάλλον αυτοί που αποθέωναν έχουν και την περισσότερη ευθύνη για αυτά που έκανε o αγαπημένος τους Pablo....
Υ.Γ. και ειλικρινά μπροστά στην πίκρα που έφαγα εγώ και άλλοι 30000 που ήταν στο γήπεδο και δεν ξέρω πόσοι άλλοι εκτός,δεν δίνω δεκάρα για το τι και αν περνάει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Τρί 12 Μάιος 2009, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”