5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
ioanmits

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από ioanmits »

O Πάμπλο πρέπει να μείνει γιατί είναι παικταράς και για να κάνουμε ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα του χρόνου πρέπει να βασιζόμαστε σε παίκτες με μεγάλη αγωνιστική αξία και κυρίως ποδοσφαιρική προσωπικότητα...
Είναι ένα στοίχημα για τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα να τον κρατήσει και να τον συνετίσει, να κάνει προετοιμασία και να δείξει τη μεγάλη του ποδοσφαιρική αξία στην Τούμπα
Και μόνο που δέχεται τόσο πόλεμο από την Αθήνα (ομάδες, ΜΜΕ, δικαστές, φιλάθλους κτλ) ένας λόγος παραπάνω να μείνει
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.

Επέκταση συμβολαίου ΤΩΡΑ. :evil:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Το μονο που ελπιζω ειναι η διοικηση να μην παιξει το σικε παιχνιδι του ΠΟΚ.Αυτο το 2+2 για μενα πρεπει να ειναι η τελικη υπογραφη του Γκαρσια για συνεχεια στην ομαδα.
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
Παντα μπροστα σας θα μας βρισκετε μπασταρδα καρκινωματα του ποδοσφαιρου...
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

tad έγραψε:Gika παλικαράκι άκου τι έχω ζήσει μία ζωή στον ΠΑΟΚ.

Σφάξιμο με διαιτησία μέσα στο γήπεδο.

Αντίδραση είτε παιχτών είτε κόσμου και μετά ...

Τιμωρίες από δικαστήρια είτε για την έδρα είτε για αγωνιστικές για παίχτες.

Τα έχω βαρεθεί .

Εσύ είσαι μικρός και έχεις αντοχές γιατί δεν το έχεις ζήσει. Εγώ οφείλω εσένα και τα παιδιά μου να τα προστατέψω. Δεν γουστάρω ρε παιδί μου να έχεις μέσα σου την πίκρα που έχω εγώ. Δεν αξίζει.

Και μην μου πουλήσει κανείς τρέλα για θεωρητικό παοκτσηδηλίκη !!! Δεν γουστάρω. Εγώ θα ορίσω τι θέλω για τα παιδιά μου !!

Και εγώ θέλω να χαίρονται ! Να πηγαίνουν σε ένα μεγάλο καινούριο γήπεδο στο οποίο χαίρονται μία μεγάλη ομάδα.

Με τιμωρίες και με το ένα και το άλλο τρύπημα πάντα μας πηγαίνουν πίσω. Μία ζωή. Και δεν θα τα ζήσει !!!

Κατάλαβες παλικαράκι μου Gika γιατί λέω ότι πρέπει να αφήσουμε τον Τέο να κάνει αυτά που συμφέρουν την ομάδα ????????

Ελπίζω tad ότι δεν θα το πάρεις προσωπικά, άλλωστε μόλις χτες χειροκρότησα ένα πολύ όμορφο κείμενο σου .
Άκου λοιπόν με τα λόγια του ποιητή πώς μεγαλώνω κι εγώ τα παιδιά μου.

Στο παιδί μου δεν άρεσαν ποτέ τα παραμύθια
Και του μιλούσανε για Δράκους και για το πιστό σκυλί
Για τα ταξίδια της Πεντάμορφης και για τον άγριο λύκο

Μα στο παιδί μου δεν άρεσαν ποτέ τα παραμύθια

Τώρα, τα βράδια, κάθομαι και του μιλώ
Λέω το σκύλο σκύλο, το λύκο λύκο, το σκοτάδι σκοτάδι

Του δείχνω με το χέρι τους κακούς,
του μαθαίνω ονόματα σαν προσευχές,
του τραγουδώ τους νεκρούς μας.

Α! φτάνει πια ! Πρέπει να λέμε την αλήθεια στα παιδιά.

Μ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΗΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ και ας' τα φερεφωνα των ULTRAS μιλουν για μεγαλη μεταγραφη αμυντικου χαφ.Μια ερωτηση αν ηταν ποδοσφαιριστης του ολυμπιακο-παο-αεκ θα τολμουσε καποιος να τους υποδεξη τι πρεπει να κανουν με τον GARCIA-περιπτωση ΜΟΡΙΣ με ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ κτυπημα εν ψυχρω.Υπαρχη τεραστια αγωνιστικη εμπειρια για να μπουνε ασφαλιστικες δικλειδες για την συμπεριφορα του.Το μονο που δεν μπορω να του συγχωρησω ειναι η συμπεριφορα του στον προπονητη ΗΝ ΧΡΕΩΝΕΣΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Η διοίκηση απ'ότι ακούστηκε δεν θα κάνει έφεση μάλλον....

:?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Παντως, εντελως ψυχρα, ο Παμπλο δεν απεδωσε -για διαφορους λογους,μερικοι απ τους οποιους ηταν περαν των δυνατοτητων του- τα 600.000 του συμβολαιου του. Ισως θα επρεπε να δεχτει μια μειωση αποδοχων για την επομενη χρονια ως ενδειξη καλης θελησης..Οπως και να χει η διοικηση ξερει τι πρεπει να κανει καλυτερα απ τον καθενα μας οποτε δε πρεπει ν ανησυχουμε..

Αυτο που χρειαζομαστε ειναι συσπειρωση, ειναι πασιφανες οτι τις τελευταιες μερες τα ΜΜΕ βρηκαν πατημα για να προσπαθησουν να διαταραξουν το κλιμα ενοτητας στην ομαδα..Μην τους κανουμε τη χαρη.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Kass τι να πάρω προσωπικά ??

Δεν παίρνω τίποτα προσωπικά όσο αφορά τον ΠΑΟΚ. Μόνος μου είμαι ?

Δεν είμαι. Είμαστε όλοι μαζί.

Τα ωραία λόγια που έγραψες όμως δεν αναιρούν αυτά που λέω.

Μου το έχει μάθει η ζωή. Πρέπει να είσαι μέσα στο παιχνίδι και να το παίζεις. Δεν μπορεί να κάθεσαι μακριά και να λες απλά αυτός κακός αυτός καλός.

Υπάρχει ξέρεις και η περίπτωση να κάνεις λάθος στο ποιος είναι ο κακός.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση να φτάνει ο ΠΑΟΚ στο σημείο να κερδίζει αυτό που αξίζει και να του το κλέβουν για τον Ά ή ΄Β λόγο δεν μας βγάζει πουθενά. Δεν θα έχουμε τις αντοχές αδερφέ να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Και τότε τελειώνουν τα ωραία λόγια προς τα παιδιά μας.

Τότε αρχίζουν οι μαύρες μέρες πάλι. Με κυνηγητά Παντελάκη, με αμφίβολους προέδρους, με Παρί, με με με ένα κάρο. Να μην τα θυμίζω πάλι.

Η υπόθεση του Γκαρσία έχει καταλήξει να είναι πλέον μεγάλο θέμα. Και μεγάλο παράδειγμα για το τι ακολουθεί στην συνέχεια ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

tad, φιλικά, αδεφικά όπως θες πάρ' το... Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Είναι κάτι που πιστεύω ακράδαντα και είμαι σίγουρος ότι για να εξασφαλίσει ο κάθε Γκαγκάτσης ισοτιμία απέναντι στον ΠΑΟΚ μας δεν θα χρεισημοποιήσει και τα πιο καθαρά μέσα... Θα προτιμούσα τα επόμενα 20 χρόνια να βελτιωνόμαστε συνέχεια και όταν θα έρθει η στιγμή όλοι θα καταλάβουν το ποιο είναι το σωστο... Ίσως ακούγεται ουτοπικό αλλα δεν είναι... Καλύτερα στην 4-5 θέση χωρίς να προδώσω τα ιδανικά μοπυ, παρά να πάρω πρωτάθλημα χρησιμόποιόντας βρώμικα μέσα (άσχετα αν αυτά είναι για εξασφάλιση της ισότητας)
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν περίμενα τέτοια ποινή για μια παρεμπόδιση και ένα παιχνίδισμα στον προκλητικό σιμάο. Η πρόθεση των αθηναίων αλλά και πολλών εδώ επάνω είναι να τελειώσει από το ελληνικό πρωτάθλημα ο Πάμπλο. ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ που είδαμε στην Τούμπα.
Αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να τον αλλάξει να είστε σίγουροι ότι και ο επόμενος Γκαρσία που θα έρθει στην Τούμπα θα στοχοποιηθεί άμεσα. Γιατί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και το ποδόσφαιρό μας βραχυκλωμένο . Δεν τιμωρούν τον Πάμπλο αλλά τον ΠΑΟΚ, αυτό ας το κρατήσουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας ...
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Γελάω πρώτα-πρώτα με την παιδική αγνότητα του αγαπημένου μας Γκίκα.
Tad, όλα αυτά που γράφεις τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι και τα καταλαβαίνω απόλυτα. Προσπαθώ, ίσως καμμιά φορά τραβώντας τα πράγματα στα άκρα, να σώσουμε ότι μπορούμε, να μη γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Θα τα ξαναπούμε φίλε .
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Kass ποτέ δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους !!!

Δεν θα το αφήσουμε εμείς.

Αυτό θα γίνει μέσω πολύ ωραίων τραγουδιών και ποιημάτων προς τα παιδιά μας. Θα πέσει προπαγάνδα !!!

Καλύτερα όμως να έχω αυτό τον προβληματισμό παρά οτιδήποτε άλλο.

O Gika είναι πουλέν. Είμαι σίγουρος ότι θυμίζει σε πολλούς τον ευατό τους στα 15. Το ίδιο και εμένα.

Αυτός βέβαια είναι πολύ πολύ καλύτερος. Εμείς είμασταν κάφροι ...
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

και ειμαστε ακομα :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για τον Κας

http://www.youtube.com/watch?v=qxMc7Eqf ... re=related

Όπου κι αν πήγα είχα ανοιχτά τα βλέφαρα μου,
μαγκιά μου που θέλω να ζω μεσ' τα όνειρά μου.

Σαν όπλο τότε κράτησα μονάχα την καρδιά μου,
μαγκιά μου που θέλω να ζω μεσ' τα όνειρα μου.

Κι ακόμα μόνος μάχομαι για τα ιδανικά μου,
μαγκιά μου που θέλω να ζω μεσ' τα όνειρα μου.

Ένα τραγούδι απο τον Εξοκοσμικό... Κρατάω το ρεφρεν μονο το οποίο και είναι η απάντηση μου για την παιδική μου αγνότητα... Αν παραδώσεις τα όπλα και παίξεις με τους όρους τους είσαι ένας απ' αυτούς αδερφέ. Και γω δεν θέλω να γίνω τέτοιος...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Θα συμφωνησω με το Δασκαλο κατ' αρχην. Οπως επισης και με τον Kass και τον Tad, σε οτι αφορα τον Gika...το νεο μασκωτ του φορουμ!!!

Gika μικρουλη αδερφε μου, σου το ειχα γραψει πριν απο αρκετο καιρο, οτι χαιρομαι για τη νοημοσυνη και το τροπο σκεψης σου με τα 15 σου χρονια. Συνεχισε ετσι και θα γινεις μεγαλος μια μερα, κυριολεκτικα και μεταφορικα.
Μπραβο σου...

ΥΓ Οντως Tad ο Gika ειναι πουλεν... :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”