11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από gash04 »

Εμπρός της αεκ παλλλικάρια σουτάρεται και σπάστε τα δοκάααρια...! :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Isaak the Greek έγραψε:
Fantomas έγραψε: Εντάξει δεν είναι Blanco... αλλά ούτε είναι και κανένα μέτριο φορ... :wink:
Με συγχωρεις αλλα διαφωνω καθετα.Σιγα να μη βαλω τον Μπλανκο στο ιδιο επιπεδο με το Ζλαταν.Ο πιο στατικος παιχτης του πρωταθληματος που βαζει γκολ απο σπονδα.Μου θυμιζει το αλλο το αγγουρι του γαυρου , το Ζιοβανι (θου κυριε φυλακη το στοματι μου!!!).

Σε παω στοιχημα , αν κατσω εγω 90' μεσα στην περιοχη και αρχισεις και με σημαδευεις με την μπαλα , καποια στιγμη θα κανεις την σωστη καραμπολα και θα μπει μεσα.Οπως και ο Μπλανκο.Λειτουργει σαν τριτο δοκαρι!!!!
Πως λεμε δοκαρι και μεσα.Μπλανκο και μεσα!!!
Μες το μυαλό μου είσαι αδελφέ...Ντάξει ο Μπλάνκο δεν είναι στατικός αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση Μουσλίμοβιτς...Ο Ζλάταν μιλάμε είναι άλλη κλάση...

:?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Isaak the Greek έγραψε:
Fantomas έγραψε: Εντάξει δεν είναι Blanco... αλλά ούτε είναι και κανένα μέτριο φορ... :wink:
Με συγχωρεις αλλα διαφωνω καθετα.Σιγα να μη βαλω τον Μπλανκο στο ιδιο επιπεδο με το Ζλαταν.Ο πιο στατικος παιχτης του πρωταθληματος που βαζει γκολ απο σπονδα.Μου θυμιζει το αλλο το αγγουρι του γαυρου , το Ζιοβανι (θου κυριε φυλακη το στοματι μου!!!).

Σε παω στοιχημα , αν κατσω εγω 90' μεσα στην περιοχη και αρχισεις και με σημαδευεις με την μπαλα , καποια στιγμη θα κανεις την σωστη καραμπολα και θα μπει μεσα.Οπως και ο Μπλανκο.Λειτουργει σαν τριτο δοκαρι!!!!
Πως λεμε δοκαρι και μεσα.Μπλανκο και μεσα!!!
Ήμουν και εγώ στο αεροδρόμιο όταν ήρθε ο Βόσνιος με ένα κόκκινο καπελάκι (μέσα στο κατακαλόκαιρο) και τον αγκαλιάσαμε όλοι και φωνάζαμε Ζλάταν , Ζλάταν…στην συνέχεια κάποιος του πήρε το καπέλο και του φόρεσε ένα άλλο ΠΑΟΚτσιδικο με την υπογραφή ‘Ζουλού 4’… στην συνέχεια τον βάλαμε μέσα σε ένα Πόρσε Καγιάν… δεν θα την ξεχάσει ποτέ κανείς αυτήν την μέρα… :lol:

Εγώ θα στηρίξω όμως την άποψη μου με τα επιχειρήματα των αριθμών και όχι με το ποιος είναι το μεγαλύτερο Αλάνι ή ποιος είναι ο Ζορό…

Ismael Blanco vs Zlatan Muslimovic

Ismael Blanco Age: 26
2008-2009

Σε 32 αγώνες έβαλε 16 γκολ και είχε και 7 ασίστς για γκολ. (ασίστς=έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του και σκόραρε)

2007-2008

Σε 43 αγώνες έβαλε 22 γκολ και είχε επίσης πάλι 7 ασίστς για γκολ. (ασίστς=έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του και σκόραρε)

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

(Φυσικά σε όλοι την καριέρα του έβαλε πάνω από 100 γκολ...)

Zlatan Muslimovic Age: 28

2008-2009

Σε 27 αγώνες έβαλε 10 γκολ (7 γκολ στον ΠΑΟΚ και 3 γκολ στην Ευρώπη με Atalanta Bergamo) και έχει και 3 ασίστς για γκολ. (ασίστς=έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του και σκόραρε)

2005-2008

Σε 73 αγώνες έβαλε 13 γκολ και 4 ασίστς

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

(Φυσικά σε όλοι την καριέρα του έβαλε πάνω από 50 γκολ...)

Συμπέρασμα: Παίχτης που σε δύο χρόνια έχει κάνει 14 ασίστς για γκολ δεν είναι στατικός! :wink:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

φιλε δεν παιζουν μονο ρολο οι ασιστ και τα γκολ.
ο μπλανκο σε αντιθεση με τον μουσλιμοβιτς δεν εχει φαει ποτε τοσο βρωμοξυλο που εχει φαει ο μουσλι. δεν τραβαει πανω 2 και 3 αμυντικους ανοιγοντας χωρους. δεν εχει τα πνευμονια του μουσλι. δεν βοηθα οταν χρειαζεται και στην αμυνα, αμφιβαλλω αν εχει περασει το κεντρο του γηπεδου προς την αμυνα καμια φορα στη ζωη του. και στο κατω ο μπλανκο εχει αλλους 2 επιθετικους διπλα του να του δινουν ετοιμα γκολ η να τους δινει. ο μουσλι τι εχει? προτιμω τον μουσλι που δινει και την ψυχη του σε καθε αγωνα παρα τον αλλο τον johny walker που τα μισα τα βαλε με πεναλτι και τα αλλα μισα μεσα απ την μικρη περιοχη.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

o μουσλι ειναι πολυ πιο στατικος απο το μπλανκο ρε μαγκες....τελος συζητησης

οι αριθμοι ποτε δε λενε ψεματα, ειδικα οταν επαναλαμβανονται........ο μουσλι δεν ειναι στα καλα του τελευταια κυριως ψυχολογικα και μονο ο ιδιος μπορει να το αλλαξει αυτο....η ομαδα τον στηριζει το ιδιο και η εθνικη του......ιδου η ροδος
Άβαταρ μέλους
Fantomas

trel@menos έγραψε:..... που τα μισα τα βαλε με πεναλτι ....
2 γκολ φίλε μου έβαλε με πέναλτι... όχι τα μισά...

http://www.novasports.gr/soccer/ANation ... ats&page=1

Η άποψη μου είναι φίλε...

Σέβομαι την άποψη σου...

Βέβαια δεν ξέρω αν είχες την ίδια άποψη για τον Μουσλίμοβιτς αν αυτός έπαιζε στην αεκ και ο Μπλάνκο έπαιζε στον ΠΑΟΚ...
αλλά για πάνε πες στην αεκ44... ότι σου δίνω τον Μουσλίμοβιτς και τον Αναστασάκο και μου δίνεις τον Μπλάνκο...να δεις τι θα σου απαντήσουν...
Εγώ προτιμούσα τον Μπλάνκο στον ΠΑΟΚ...ο καθένας ας κρίνει από αυτά που διαβάζει και βλέπει....

Μέτρα επίσης πόσα τετ α τετ έχασε φέτος ο Μούσλι και πόσες φορές μου στέρησε βαθμούς επειδή δεν έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του....

Παρόλα αυτά λέω ότι ο Μουσλι είναι ένας καλός επιθετικός αλλά εγώ προσωπικά από αυτά που είδα μέχρι σήμερα θα προτιμούσα τον Μπλάνκο. Και εύχομαι να αλλάξω γνώμη σύντομα γιατί ο Μουσλι παίρνει και 700 χιλιάρικα τον χρόνο! :wink:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

diniko80 έγραψε:o μουσλι ειναι πολυ πιο στατικος απο το μπλανκο ρε μαγκες....τελος συζητησης

οι αριθμοι ποτε δε λενε ψεματα, ειδικα οταν επαναλαμβανονται........ο μουσλι δεν ειναι στα καλα του τελευταια κυριως ψυχολογικα και μονο ο ιδιος μπορει να το αλλαξει αυτο....η ομαδα τον στηριζει το ιδιο και η εθνικη του......ιδου η ροδος
Λοιπόν, δεν ξέρω από που ξεκίνησε να αναπαράγεται το θέμα της σύγκρισης του με τον Μπλάνκο και να λέμε όλοι ότι ο Αργεντίνος είναι καλύτερος.
Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Μούσλι μέσα στο γήπεδο κάνει πολλά περισσότερα από τον επιθετικό της Αεκ.
Συγκρίνετε το ξύλο που τρώει ο Μούσλι με τα τζατζαρίσματα του Μπλάνκο, καμία σχέση..

Είναι σα να συγκρίνεις τον Ιντζάκι (μόνιμο περιπτεράκι) με τον Ιμπραίμοβιτς (που κάνει στο γήπεδο την ίδια δουλειά με το Μούσλι).

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα είναι θέμα φόρμας. Επειτα από τον τραυματισμό του θα πρέπει να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό και να ανακτίσει την αυτοπεποίθηση του!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Α και κάτι ακόμα για όσους λένε ότι ο Μουσλιμοβιτς μπορεί να είναι ντεφορμέ ,όμως γυρνάει πίσω και βοηθάει στην άμυνα και κάνει παιχνίδι κτλ...κτλ... (ξέρετε τα ίδια λένε φέτος και οι συμπολίτες για τον κοκε...). Τέλος πάντων.... Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατί μερικοί δεν λέγαν το ίδιο και για τον Γιασεμάκι και άλλα βαριά κορμιά..., ότι ντεμέκ μπορεί να μην σκοράρει αλλά γυρνάει πίσω και βοηθάει και στην άμυνα κτλ...Τέλος επαναλαμβάνω ότι εύχομαι το αλάνι να με κάνει να αλλάξω γνώμη πολύ γρήγορα...γιατί είναι πολλά τα λεφτά... :wink:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Μπλανκο καλυτερος απο Μουσλιμοβιτς...τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτο το φορουμ. Η ΑΕΚ εχει καλυτερο επιθετικο απο τον Μπλανκο, τον Τζεμπουρ, και ας εχει χειροτερα στατιστικα. Και εγω αν παιξω μια χρονια με την ομαδα της γειτονιας μου θα βαλω 100 γκολ και θα δωσω 32 ασιστ. Μηπως ειμαι ο καλυτερος φορ του κοσμου?

Για να σου δωσω να καταλαβεις...ο Μπλανκο ΠΟΤΕ δεν προκειται να παιξει στο Καμπιονατο. Ο Μουσλι εχει παιξει, ο Τζεμπουρ μπορει να παιξει. Ο Μπλανκο απλα δεν μπορει να σταθει εκει. Σα φτερο στον ανεμο θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
tsif

Δημοσίευση από tsif »

Παντως αν και συμφωνω με αυτους που υποστηριζουν πως ο μουσλι ειναι καλυτερος του μπλανκο να επισημανω πως η αεκ εχει κι αλλους ισαξιους ή και καλυτερους παιχτες απο τον μπλανκο γι'αυτο και οι αντιπαλοι αμυντικοι δεν πεφτουν επανω του σε αντιθεση με τον μουσλι... :wink:
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Θα θελα να δω τον Μπλανκο να τον μαρκαρουν 2 γομαρια σεντερ μπακ και αυτος να κατεβαζει τη μπαλα και να γυρναει προς το τερμα...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Η δουλειά του for είναι να βάζει γκολ.Δε ξέρω τι εστί blanco αλλα ένας φίλος μου αεκτζής μου έχει πει ότι βοηθάει και στην άμυνα ο blanco οποτε κάτι θα ξέρει.Δε μπορεί να είναι τυχαίο ότι εδώ και 2 χρονιες βάζει τόσα γκολ και δίνει τόσες assist.Μη λέμε ότι θέλουμε καλός και ο μούσλι αλλα στη παραγωγικότητα δε μπορεί να φτάσει το blanco δυστυχώς και όλα τα αλλα είναι τζάμπα λόγια.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

+1111111111111111
απολυτα σωστος
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ποιος Μπλανκο βρε?

καλος - χρυσος μεχρι ενος σημειου, αλλα δε συγκρινεται με το Ζλαταν!

Ντροπη :P

Ακου Μπλανκο.. μη χεσω ^_^
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Φιλε φαντομά επέτρεψε μου να σου πω ότι αν ο Blanco έπαιζε στον ΠΑΟΚ φέτος δύσκολα να είχε πάνω από 3-4 γκολ.

Απ το παράθυρο θα έφευγε...Τώρα θα μου πεις (και με το δίκιο σου) που βασίζεσαι και το λες αυτό.

Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα έντοs της ΑΕΚ φέτος (μου τα δίνει το Νόβα στο πακέτο που αγοράζω για την Super league) και απ αυτά που έχω δει βγάζω το συμπέρασμα ότι ο Blanco εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες και τους πολύ καλους παίχτες που τον πλαισιώνουν (Σκόκο , Djebour).Στον ΠΑΟΚ χωρίς βοήθειες δεν νομίζω ότι θα έκανε πολλά από μονος του.Του αναγνωρίζω ότι έχει πολύ καλές τοποθετήσεις , αλλα πέραν τούτου δεν μου λέει και πολλά.

Τέλος πάντων...Καλύτερα να διαφωνώ μαζί σου για κάτι που αφορά το ποδόσφαιρο , παρα για διοικητικά , ποιος κλέβει τα λεφτά μας κτλ.

Πίστεψε με χαίρομαι πιο πολύ για τη διαφωνία μας , παρα λυπάμαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”