ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Αυτος ο Ντε Μπεκ αν παίξει αύριο και πάρει μεταγραφη μετά, μπορει να παίξει κανονικά στους ομίλους με τη Ρεάλ;
Αγωνιστικά, μαζί με Τάντιτς νομίζω είναι οι δυο πιο επικίνδυνοι παίκτες αυτή τη στιγμή .... καρμικά θα είναι ο μοιραίος, σε αντίθεση με ότι είχε γίνει με Σουάρες
Αγωνιστικά, μαζί με Τάντιτς νομίζω είναι οι δυο πιο επικίνδυνοι παίκτες αυτή τη στιγμή .... καρμικά θα είναι ο μοιραίος, σε αντίθεση με ότι είχε γίνει με Σουάρες
Ναι, παίζει κανονικά στους ομίλους ο Βαν ντε Μπεκ αν πάει Ρεάλ.
-
1-0 αύριο
Και ηρωική πρόκριση στο Άμστερνταμ, όπως με Αρσεναλ
Θα είμαι και πάλι εκεί, στο εκτός έδρας παιχνίδι
Και ηρωική πρόκριση στο Άμστερνταμ, όπως με Αρσεναλ
Θα είμαι και πάλι εκεί, στο εκτός έδρας παιχνίδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 05 Αύγ 2019, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
η ηλεκτρονικη αγορα εισητηριο ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα της παε, θα προτιμουσα να ξεροσταλιαζα εξω στα εκδοτηρια απο την προηγουμενη μερα...
απορω ποιος πηρε εισητηριο μεσω ιντερνετ....πιστευω οτι και αυτα μοιραστηκαν σε δικα τους ατομα...
ελεος
ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι...
η ηλεκτρονικη αγορα εισητηριο ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα της παε, θα προτιμουσα να ξεροσταλιαζα εξω στα εκδοτηρια απο την προηγουμενη μερα...
απορω ποιος πηρε εισητηριο μεσω ιντερνετ....πιστευω οτι και αυτα μοιραστηκαν σε δικα τους ατομα...
ελεος
ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι...

-
Ε τι να γινει ρε φιλε 100χιλιαδες θελουν να ερουν σ αυτο το ματς. πως θα γινει δηλαδη
- navigator11
2-3 γκολ αύριο θα βάλουμε, αν είμαστε ψύχραιμοι και εύστοχοι. Μαχαίρι στα δόντια και απόλυτη λύσσα στην τακτική προσήλωση για να κινδυνέψουμε όσο λιγότερο γίνεται. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομαδάρα μας. Μια φορά να έχουμε και λίγη τύχη μαζί μας. Μια, ρε πστη μου.
αδικο ειναι να εχεις προπληρωσει ολα τα ματς εντος εδρας του ΠΑΟΚ,ακομα και με τα λιμα και να διαμαρτυρονται αυτοι που πανε γηπεδο μονο με τα "ονοματα". Και στο λεω εγω που δεν εχω διαρκειαςAthens έγραψε:ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
ελεος
ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι...
Το ηλεκτρονικο εισητηριο ειναι οτι καλυτερο εβγαλε η ΠΑΕ,δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος εχει προβλημα να περιμενει μια ωρα στην ηλεκτρονικη ουρα απτο σαλονι η το γραφειο του,αντι για ενα τριωρο χαμενο στα ταμεια της Τουμπας.
Παντως η προιστορια λεει οτι εχουμε κανει ΦΟΒΕΡΑ ματς εναντι του Αγιαξ στην Τουμπα. Δεν ξερω αν ειναι η ζεστη,οι οπαδοι ή η διψα μας για προκριση στο τσουλου,παντως αν δειτε highlights, ο Αγιαξ ειμαστε εμεις και η ομαδα που δεν εχει παει ποτε Ch.L ηταν οι Ολλανδοι και στα 2 ματςnavigator11 έγραψε:2-3 γκολ αύριο θα βάλουμε, αν είμαστε ψύχραιμοι και εύστοχοι. Μαχαίρι στα δόντια και απόλυτη λύσσα στην τακτική προσήλωση για να κινδυνέψουμε όσο λιγότερο γίνεται. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομαδάρα μας. Μια φορά να έχουμε και λίγη τύχη μαζί μας. Μια, ρε πστη μου.
https://www.youtube.com/watch?v=4lVD__ycsuw
https://www.youtube.com/watch?v=7c1RI-oCysk
ειδα στην κεντρικη οτι παιξαμε φιλικο με τον Αγιαξ το ¨88
στο οποιο δεν ημουν παρων,το μονο απο τα τεσσερα
τυχαιο?........δε νομιζω
και σκορ 4-2
εγω αυριο δε θα ερθω στην ΤΟΥΜΠΑ
να ριξω κανα ψιλο στο 4-2?

στο οποιο δεν ημουν παρων,το μονο απο τα τεσσερα
τυχαιο?........δε νομιζω
και σκορ 4-2
εγω αυριο δε θα ερθω στην ΤΟΥΜΠΑ

να ριξω κανα ψιλο στο 4-2?

Τελικα ο Εσιτι ειναι εκτος για το αυριανο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δείτε το teaser της παε για αύριο στο Twitter.
Επικό και λίγα λέω.
Εδώ και τώρα μωρή κουφακες
Επικό και λίγα λέω.
Εδώ και τώρα μωρή κουφακες
Υπάρχουν και αυτοί που έχουν φάει την Τούμπα με το κουτάλι, αλλά για πολλούς λόγους δεν έχουν πάρει διαρκείας και πλέον μπορούν να πάνε γήπεδο μία φορά τον χρόνο στην καλύτερη, οπότε αδερφέ λίγο ήρεμα με το τσουβάλιασμα και τους χαρακτηρισμούς περί λιμών και πανηγυρτζήδων που πηγαίνουν μόνο με "ονόματα", γιατί τα νεύρα μας δεν είναι καλά από το πρωί με τις μαλακίες της παε.Alastor έγραψε:αδικο ειναι να εχεις προπληρωσει ολα τα ματς εντος εδρας του ΠΑΟΚ,ακομα και με τα λιμα και να διαμαρτυρονται αυτοι που πανε γηπεδο μονο με τα "ονοματα". Και στο λεω εγω που δεν εχω διαρκειαςAthens έγραψε:ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
ελεος
ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι...
Το ηλεκτρονικο εισητηριο ειναι οτι καλυτερο εβγαλε η ΠΑΕ,δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος εχει προβλημα να περιμενει μια ωρα στην ηλεκτρονικη ουρα απτο σαλονι η το γραφειο του,αντι για ενα τριωρο χαμενο στα ταμεια της Τουμπας.
- ΑποστόληςΑ
11άδαjohn4serres έγραψε:Η αποστολή:
Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Γιαννούλης , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Εσίτι , Αουγκούστο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Λημνιός , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Γαϊτανίδης, Στοχ , Άκπομ , Σφιντέρσκι
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Γιαννούλης
Jaba - Esiti - El Kaddouri - Biseswar
Γαϊτανίδης
Akpom
@Quefor
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου με το ηλεκτρονικο εισητηριο,αντι της ηλιθιας ουρας στην Τουμπα απτις 6 το πρωι. Και στις 2 περιπτωσεις,τα ιδια εισητηρια θα ηταν διαθεσιμα
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου με το ηλεκτρονικο εισητηριο,αντι της ηλιθιας ουρας στην Τουμπα απτις 6 το πρωι. Και στις 2 περιπτωσεις,τα ιδια εισητηρια θα ηταν διαθεσιμα
- PAOK_Antarctica
Quefor οι μαλακίες της ΠΑΕ είναι που δεν βρήκες εισιτήριο;
Εσύ και κάποιες δεκάδες χιλιάδες ακόμα.
Alastor το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι περισσότερο σαν κλήρωση, πρέπει να είσαι τυχερός για να σου κάτσει.
Σήμερα δεν είχε ουρά, άνοιξαν 08:57 περίπου τα εισιτήρια και σε 2 λεπτά είχαν τελειώσει.
Εσύ και κάποιες δεκάδες χιλιάδες ακόμα.
Alastor το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι περισσότερο σαν κλήρωση, πρέπει να είσαι τυχερός για να σου κάτσει.
Σήμερα δεν είχε ουρά, άνοιξαν 08:57 περίπου τα εισιτήρια και σε 2 λεπτά είχαν τελειώσει.