ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Καλή χρονιά να έχουμε
Χαμηλά τη μπάλα και πάμε για το θαύμα
Χαμηλά τη μπάλα και πάμε για το θαύμα
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Paokmania Web Radio
Αυτοί είμασταν το 2017.

Αυτοί ήταν το 2017.

Ο Βαρέλα δεν είχε παίξει λόγω τραυματισμού σε κανένα παιχνίδι.

Αυτοί ήταν το 2017.

Ο Βαρέλα δεν είχε παίξει λόγω τραυματισμού σε κανένα παιχνίδι.
Οι μισές χαμένες μας ευκαιρίες από τα δύο προηγούμενα μεταξύ μας εντός έδρας ματς αν γίνουν γκολ, θα περάσουμε πανηγυρικά.
Θα περάσουμε με 2 ισοπαλίες ξαναλέω....
ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρώς , γιατι καθε ολλανδός είναι και πουτ@34 γιος!
ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρώς , γιατι καθε ολλανδός είναι και πουτ@34 γιος!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ΠΑΟΚ Γ@Μ@ ΠΑΟΚ Γ@Μ@ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@

δεν περνάνε τα λεπτά για μας που τρελαινόμαστε να δούμε την καψούρα μας. Και τι παιχνίδια τα 2 επόμενα..
Είμαι σίγουρος πως και η ομάδα περιμένει πως και πως, μακάρι να γίνει δημιουργική αυτή η έκσταση.
Στιβαρότητα, κοντά οι γραμμές δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός ή χαλαρότητα (χωρίς να σημαίνει πως πρέπει τα παιχνίδια να γίνουν ροντέο).
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ γιατί μας τα έκαναν τσουρέκια οι αλλόθρησκοι που με θυμήθηκαν 1η φορά μετά από 15 μήνες να στείλουν μήνυμα ποδοσφαιρικό.
Είμαι σίγουρος πως και η ομάδα περιμένει πως και πως, μακάρι να γίνει δημιουργική αυτή η έκσταση.
Στιβαρότητα, κοντά οι γραμμές δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός ή χαλαρότητα (χωρίς να σημαίνει πως πρέπει τα παιχνίδια να γίνουν ροντέο).
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ γιατί μας τα έκαναν τσουρέκια οι αλλόθρησκοι που με θυμήθηκαν 1η φορά μετά από 15 μήνες να στείλουν μήνυμα ποδοσφαιρικό.
- Μπαρκαρούτσος
Οι λιπόψυχοι "σιγά μην περάσουμε", "πού πας με τον τάδε να περάσεις τον Ajax;" να μείνουν σπίτι ή να πάνε καφετέρια. Σε κάθε περίπτωση, να ακούσουν Paokmania Web Radio.
Οι υπόλοιποι, στα τσιμέντα, καυλωμένοι και βροντόφωνοι.
Οι υπόλοιποι, στα τσιμέντα, καυλωμένοι και βροντόφωνοι.
-
Ανυπομονώ!!! Θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα!!! Τρίτη και φαρμακερη μικρή Ολλανδέζα!!!! 

2-0 εδώ 2-1 εκεί και περάσαμε
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Από sfina :
Οι δύο… μνηστήρες για την μετάδοση του ΠΑΟΚ-Άγιαξ
Οι μέρες πλησιάζουν για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, την μεθεπόμενη Τρίτη (06/08).
Ένα από τα θέματα είναι ποιο κανάλι θα μεταδώσει την συγκεκριμένη, εμπορική αναμέτρηση. Μέχρι στιγμής φαβορί δείχνει να είναι η Cosmote tv, που θα προσπαθήσει να προβάλει και την ρεβάνς του “Johan Cruyff Arena”.
Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρατευτεί το Οpen για την κάλυψη του αγώνα, καθώς προτάσεις από την κρατική τηλεόραση και την Nova δεν υπάρχουν.
Οι δύο… μνηστήρες για την μετάδοση του ΠΑΟΚ-Άγιαξ
Οι μέρες πλησιάζουν για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, την μεθεπόμενη Τρίτη (06/08).
Ένα από τα θέματα είναι ποιο κανάλι θα μεταδώσει την συγκεκριμένη, εμπορική αναμέτρηση. Μέχρι στιγμής φαβορί δείχνει να είναι η Cosmote tv, που θα προσπαθήσει να προβάλει και την ρεβάνς του “Johan Cruyff Arena”.
Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρατευτεί το Οpen για την κάλυψη του αγώνα, καθώς προτάσεις από την κρατική τηλεόραση και την Nova δεν υπάρχουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πίστη στην ομάδα που έφερε το αήττητο νταμπλ!! Η τανα η τύχη μας το χρωστάει μια φορά...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω πραγματικά αγωνία για το αν ο Εσιτί θα θεωρηθεί έτοιμος να ξεκινήσει βασικός σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Τον θεωρώ κομβικό για το αποτέλεσμα και ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου είναι ότι έπρεπε να είναι στην ομάδα 2 εβδομάδες νωρίτερα.
Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά δεν νιώθω τη διαφορά να είναι τόσο χαοτική μεταξύ ΠΑΟΚ και Άγιαξ όσο πιστεύουν κάποιοι. Έχουμε ομαδάρα. Έχουν κι αυτοί ομαδάρα. Ελπίζω να δούμε μπαλάρα και τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται.
Γι αυτό το πρώτο ματς θέλω νίκη ή 0-0. Θέλω εκεί μέσα τον Άγιαξ να ανοιχτεί γιατί θα χρειάζεται γκολ. Εκεί θα τους τελειώσουμε.
Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά δεν νιώθω τη διαφορά να είναι τόσο χαοτική μεταξύ ΠΑΟΚ και Άγιαξ όσο πιστεύουν κάποιοι. Έχουμε ομαδάρα. Έχουν κι αυτοί ομαδάρα. Ελπίζω να δούμε μπαλάρα και τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται.
Γι αυτό το πρώτο ματς θέλω νίκη ή 0-0. Θέλω εκεί μέσα τον Άγιαξ να ανοιχτεί γιατί θα χρειάζεται γκολ. Εκεί θα τους τελειώσουμε.