ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
pk77

Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio

Δημοσίευση από pk77 »

Αυτος ο Ντε Μπεκ αν παίξει αύριο και πάρει μεταγραφη μετά, μπορει να παίξει κανονικά στους ομίλους με τη Ρεάλ;
Αγωνιστικά, μαζί με Τάντιτς νομίζω είναι οι δυο πιο επικίνδυνοι παίκτες αυτή τη στιγμή .... καρμικά θα είναι ο μοιραίος, σε αντίθεση με ότι είχε γίνει με Σουάρες
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Ναι, παίζει κανονικά στους ομίλους ο Βαν ντε Μπεκ αν πάει Ρεάλ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

1-0 αύριο
Και ηρωική πρόκριση στο Άμστερνταμ, όπως με Αρσεναλ
Θα είμαι και πάλι εκεί, στο εκτός έδρας παιχνίδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Δευ 05 Αύγ 2019, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
η ηλεκτρονικη αγορα εισητηριο ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα της παε, θα προτιμουσα να ξεροσταλιαζα εξω στα εκδοτηρια απο την προηγουμενη μερα...
απορω ποιος πηρε εισητηριο μεσω ιντερνετ....πιστευω οτι και αυτα μοιραστηκαν σε δικα τους ατομα...
ελεος
ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι... :pano:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ε τι να γινει ρε φιλε 100χιλιαδες θελουν να ερουν σ αυτο το ματς. πως θα γινει δηλαδη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

2-3 γκολ αύριο θα βάλουμε, αν είμαστε ψύχραιμοι και εύστοχοι. Μαχαίρι στα δόντια και απόλυτη λύσσα στην τακτική προσήλωση για να κινδυνέψουμε όσο λιγότερο γίνεται. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομαδάρα μας. Μια φορά να έχουμε και λίγη τύχη μαζί μας. Μια, ρε πστη μου.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Athens έγραψε:ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
η ηλεκτρονικη αγορα εισητηριο ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα της παε, θα προτιμουσα να ξεροσταλιαζα εξω στα εκδοτηρια απο την προηγουμενη μερα...
απορω ποιος πηρε εισητηριο μεσω ιντερνετ....πιστευω οτι και αυτα μοιραστηκαν σε δικα τους ατομα...
ελεος
αδικο ειναι να εχεις προπληρωσει ολα τα ματς εντος εδρας του ΠΑΟΚ,ακομα και με τα λιμα και να διαμαρτυρονται αυτοι που πανε γηπεδο μονο με τα "ονοματα". Και στο λεω εγω που δεν εχω διαρκειας

Το ηλεκτρονικο εισητηριο ειναι οτι καλυτερο εβγαλε η ΠΑΕ,δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος εχει προβλημα να περιμενει μια ωρα στην ηλεκτρονικη ουρα απτο σαλονι η το γραφειο του,αντι για ενα τριωρο χαμενο στα ταμεια της Τουμπας.
navigator11 έγραψε:2-3 γκολ αύριο θα βάλουμε, αν είμαστε ψύχραιμοι και εύστοχοι. Μαχαίρι στα δόντια και απόλυτη λύσσα στην τακτική προσήλωση για να κινδυνέψουμε όσο λιγότερο γίνεται. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομαδάρα μας. Μια φορά να έχουμε και λίγη τύχη μαζί μας. Μια, ρε πστη μου.
Παντως η προιστορια λεει οτι εχουμε κανει ΦΟΒΕΡΑ ματς εναντι του Αγιαξ στην Τουμπα. Δεν ξερω αν ειναι η ζεστη,οι οπαδοι ή η διψα μας για προκριση στο τσουλου,παντως αν δειτε highlights, ο Αγιαξ ειμαστε εμεις και η ομαδα που δεν εχει παει ποτε Ch.L ηταν οι Ολλανδοι και στα 2 ματς

https://www.youtube.com/watch?v=4lVD__ycsuw

https://www.youtube.com/watch?v=7c1RI-oCysk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ειδα στην κεντρικη οτι παιξαμε φιλικο με τον Αγιαξ το ¨88
στο οποιο δεν ημουν παρων,το μονο απο τα τεσσερα

τυχαιο?........δε νομιζω

και σκορ 4-2

εγω αυριο δε θα ερθω στην ΤΟΥΜΠΑ ;)

να ριξω κανα ψιλο στο 4-2?

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τελικα ο Εσιτι ειναι εκτος για το αυριανο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

απο που προκυπτει;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δείτε το teaser της παε για αύριο στο Twitter.
Επικό και λίγα λέω.

Εδώ και τώρα μωρή κουφακες
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

Alastor έγραψε:
Athens έγραψε:ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
ελεος
αδικο ειναι να εχεις προπληρωσει ολα τα ματς εντος εδρας του ΠΑΟΚ,ακομα και με τα λιμα και να διαμαρτυρονται αυτοι που πανε γηπεδο μονο με τα "ονοματα". Και στο λεω εγω που δεν εχω διαρκειας

Το ηλεκτρονικο εισητηριο ειναι οτι καλυτερο εβγαλε η ΠΑΕ,δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος εχει προβλημα να περιμενει μια ωρα στην ηλεκτρονικη ουρα απτο σαλονι η το γραφειο του,αντι για ενα τριωρο χαμενο στα ταμεια της Τουμπας.
Υπάρχουν και αυτοί που έχουν φάει την Τούμπα με το κουτάλι, αλλά για πολλούς λόγους δεν έχουν πάρει διαρκείας και πλέον μπορούν να πάνε γήπεδο μία φορά τον χρόνο στην καλύτερη, οπότε αδερφέ λίγο ήρεμα με το τσουβάλιασμα και τους χαρακτηρισμούς περί λιμών και πανηγυρτζήδων που πηγαίνουν μόνο με "ονόματα", γιατί τα νεύρα μας δεν είναι καλά από το πρωί με τις μαλακίες της παε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:Η αποστολή:
Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Γιαννούλης , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Εσίτι , Αουγκούστο , Μίσιτς , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Λημνιός , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Γαϊτανίδης, Στοχ , Άκπομ , Σφιντέρσκι
11άδα
Πασχαλάκης
Matos - Varela - Crespo - Γιαννούλης
Jaba - Esiti - El Kaddouri - Biseswar
Γαϊτανίδης
Akpom
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

@Quefor

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου με το ηλεκτρονικο εισητηριο,αντι της ηλιθιας ουρας στην Τουμπα απτις 6 το πρωι. Και στις 2 περιπτωσεις,τα ιδια εισητηρια θα ηταν διαθεσιμα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Quefor οι μαλακίες της ΠΑΕ είναι που δεν βρήκες εισιτήριο;
Εσύ και κάποιες δεκάδες χιλιάδες ακόμα.

Alastor το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι περισσότερο σαν κλήρωση, πρέπει να είσαι τυχερός για να σου κάτσει.
Σήμερα δεν είχε ουρά, άνοιξαν 08:57 περίπου τα εισιτήρια και σε 2 λεπτά είχαν τελειώσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”