14/02 16:45 Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. Προβλέψεις και σχόλια
Re: 14/02 16:45 Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ. Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Ο ΟΦΗ να πάει τη β' κατηγορία και πάρακάτω αν γίνεται..

Λίγο δύσκολο Φώτη..Θα τον κρατήσουν στη Σούπαλίγκ οι σκοτεινές της δυνάμεις..δε ξέρω αν είδες τι έγινε στο τελευταίο μάτς του φιδιού με τον θρασύβουλο, όλα δείχνουν ότι δεν θα πέσει φέτος.
σόρυ για το οφ τόπικ παιδιά
σόρυ για το οφ τόπικ παιδιά

για τιμές δε γίνεται κουβέντα...http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=7777E2B22D8067181CC2BCF16ADFF58C?newsCode=20090210183958815 έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 11.Φεβ.2009 από τα εκδοτήρια του Γηπέδου της Τούμπας στις 11:00. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και την Πέμπτη από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.
Την κρατάνε για έκπληξη μόλις φτάσεις για να πληρώσεις
Εξωφρενική η τιμή πάντως..μας κοροιδεύει το λειβάδι και παίζει με την τρέλα του κόσμου..

Εξωφρενική η τιμή πάντως..μας κοροιδεύει το λειβάδι και παίζει με την τρέλα του κόσμου..

τελικα 30 πανε τα εισητηρια???????????????????????
lefis έγραψε:30€ στο πεταλο και 35€. 20€ τα δινει κοψωχρονια ο κομποτης στο δικο τους πεταλο.
- PAOKSaLoNiCa
ναι..και εγω το βλέπω το ντού...έρχεται...δεν θα κάνω εγω πλούσιο τον λεβαδειακό...που μονο καμια σούβλα δεν έχουν μέσα στο γήπεδο..
- Stavraitos
30 Ευρό;;;;
Πόσα σουβλάκια περιλαμβάνει το εισητήριο;;
θα μας τρελάνουν

Πόσα σουβλάκια περιλαμβάνει το εισητήριο;;
θα μας τρελάνουν

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Marcos Antonio ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Στέλιος Μαλεζάς επέστρεψε από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Απουσιάζουν οι 3 διεθνείς: Χαλκιάς, Muslimovic και Αθανασιάδης, οι οποίοι επιστρέφουν αύριο.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 1145347111

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 1145347111

-
Πανάκριβο το εισιτήριο που θα πληρώσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όσοι μεταβούν στη Λιβαδειά. Κατόπιν της σύσκεψης, αποφασίστηκε να χορηγηθούν 1.500 εισιτήρια στον Δικέφαλο. Τα οκτακόσια εισιτήρια αντιστοιχούν στο πέταλο και κοστίζουν τριάντα ευρώ το καθένα και τα υπόλοιπα επτακόσια αντιστοιχούν στην κεντρική θύρα απέναντι από αυτή των επισήμων και κοστίζουν 35 ευρώ το καθένα.
απο novasports.gr
Τραλαλαλα ντου και στη λειβαδια...
απο novasports.gr
Τραλαλαλα ντου και στη λειβαδια...
παιδια οσοι πατε φατε και μια πιτα με διπλο σουβλακι και για μενα........
και φερτε και το διπλο!!!!!!!!κριμα ηθελα να ειμαι κι εγω εκει......

και φερτε και το διπλο!!!!!!!!κριμα ηθελα να ειμαι κι εγω εκει......

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ετσι ειναι... θα γινει αυτο και για τον μπαλαφα!Kareena4ever έγραψε: Τα ειδωλα ειναι για να απομυθοποιουνται.

καποτε ηταν ο Ζαφειριου!

παντως kareena η μονη φανελα μου που ειχε ονομα επανω,
ηταν η πρωτη που πηρα με το ονομα Παπριτσα!!
σορυ για το off topic
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αυτός είσαι!komotini έγραψε: Δεν μπορεί να έχουμε νοοτροπία ότι πάντα οι άλλοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας. Μπορούμε κ εμείς.

- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο Μπαλάφας ήταν, είναι και θα παρεμείνει ΜΥΘΟΣ!ehemithos 199 έγραψε:ετσι ειναι... θα γινει αυτο και για τον μπαλαφα!Kareena4ever έγραψε: Τα ειδωλα ειναι για να απομυθοποιουνται.![]()

Λοιπόν επειδή διαβάζω πολλά για ντού και ανησυχώ, σας εφιστώ την προσοχή. Μην γίνει καμιά μακακία και γίνει κανένα ντού εκεί πέρα γιατί την κάτσαμε τη βάρκα. Αρκετά έχουμε πληρώσει! Αν κάποιοι θεωρούν ότι το εισητήριο είναι ακριβό, ας μην πάνε! Είναι απλό. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του άλλου, σε μια ελεύθερη αγορά.
Τόσο κοστολογεί τα εισητήρια ό Λεβαδειακός. Και αν είναι ακριβότερα από άλλα παιχνίδια είναι γιατί όσοι πάνε θα δούνε τον ΠΑΟΚ κι όχι καμιά ομαδούλα της σειράς! 8) 8) 8)
Στηρίξτε την ομάδα αξιοπρεπώς και δυναμικά και όχι μακακίες!
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ!
Οι άλλοι που κάνουν "κρα" για επεισόδια να κάτσουν σπίτι τους. Απλά πράγματα....