Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Εμένα μ' αρέσει ο Brkic. Αγώνες θέλει για να μάθει να συνεργάζεται καλύτερα με τους αμυντικούς.
-
Gospi είναι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ότι πήγαινε μέσα έγραφε.
Μπορεί να είμαι υπερβολικος αλλά ενώ στα φιλικά ο Μπρκιτς έδειξε πολύ καλά πραγματα σε όσα επίσημα έχει παίξει μοιάζει λίγο βαρύς.
Μπορεί να είμαι υπερβολικος αλλά ενώ στα φιλικά ο Μπρκιτς έδειξε πολύ καλά πραγματα σε όσα επίσημα έχει παίξει μοιάζει λίγο βαρύς.
Οσο για τις πολλες αποδεσμευσεις...
Εμενα μου δειχνουν και κατι αλλο. Πως καταλαβαν και κατανοησαν ολοι (παιχτες, μανατζαραιοι και λοιποι) πως ο Ιβιτς δεν θα κουνηθει ευκολα και συντομα ουτε και ο Μιχελ, και επομενως δεν αξιζει να μεινουν με την ελπιδα οτι θα φαγωθει ο κοουτς και θα ξαναπαρουν θεση στην ενδεκαδα!
Για μενα αυτο ειναι το πιο θετικο απ ολα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα μου δειχνουν και κατι αλλο. Πως καταλαβαν και κατανοησαν ολοι (παιχτες, μανατζαραιοι και λοιποι) πως ο Ιβιτς δεν θα κουνηθει ευκολα και συντομα ουτε και ο Μιχελ, και επομενως δεν αξιζει να μεινουν με την ελπιδα οτι θα φαγωθει ο κοουτς και θα ξαναπαρουν θεση στην ενδεκαδα!
Για μενα αυτο ειναι το πιο θετικο απ ολα!
Απο χαζέτα: Η Γαλατά στο Λονδίνο για να αποκτήσει τον Γιάνσεν της Τότεναμ και δίνει 17 εκατ. λίρες
Να τσακιστούν να δώσουν την δόση και να αφήσουν τα μνημόσυνα με ξένα κόλυβα

Δεν εχει παρει συνεχομενα παιχνιδια ακομη και ισως αυτο να φταιει.ron-swanson έγραψε:Gospi είναι και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ότι πήγαινε μέσα έγραφε.
Ο Βελιδης απο την αλλη επαιξε πολλα παιχνιδια σερι λογω του τραυματισμου του γλυκου και ηταν ανυπαρκτος.... κουβερτα να κρεμουσαμε λιγοτερα θα τρωγαμε...
Εξαλλου για να μην τον εμπιστευεται ο Ιβιτς κατι θα βλεπει περισσοτερο απο εμας.
- GettaRobott
παλιομπαταχτσηδες τουρκαλαδεςtzelas έγραψε:Απο χαζέτα: Η Γαλατά στο Λονδίνο για να αποκτήσει τον Γιάνσεν της Τότεναμ και δίνει 17 εκατ. λίρες
Gospi έγραψε:και π ξερουν ολοι αυτοι αν δεν εχει υπογραψει ηδη ο εντοι?ή και ο ταισον?
ενδιαφερθηκαμε δλδ για εντοι, ηθελε να ερθει και απλα δεν τα βρηκαμε με την ομαδα?και δεν τον βαλαμε να υππγραψει απο τωρα για το καλοκαιρι?
ο,τι να ναι ρεπορταζ κανουν ολοι...
ετσι ακριβως... και λεει μαλιστα οτι τωρα που μενει ελευθερος θα ορμηξουν ολοι, ηταν ευκαιρια. Οτι δηλαδη ο παικτης ηταν το κρυφο μυστικο που ειχε ανακαλυψει μονο ο ΠΑΟΚ και πριν εναν μηνα ας πουμε αυτοι οι ολοι που τωρα θα ορμηξουν δεν ηξεραν οτι θα μεινει ελευθερος το καλοκαιρι αλλα για καποιον λογο το εμαθαν τωρα που ληγει η μεταγραφικη περιοδος και ο βλακας ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλευτηκε την ευκαιρια (γιατι ηταν μονο για τον ΠΑΟΚ ευκαιρια και οχι για τους αλλους δεν εχω καταλαβει, αλλα μαλλον ουτε αυτος που το εγραψε)
Αν παρατηρησετε ολες οι αναφορες των αρδ αφηνουν υπαινιγμους για αδρανεια της παε ή για αργοπορεια...
αντι να πει δλδ εν προκειμενω "μπορει βεβαια ο ΠΑΟΚ να εχει ηδη συμφωνησει μαζι του για το καλοκαιρι" πεταει την μαλακια του οτι ο ΠΑΟΚ δεν τον πηρε τωρα και αρα για το καλοκαιρι εσφιξε γτ θα τον θελουν κι αλλοι..
αντι να πει δλδ εν προκειμενω "μπορει βεβαια ο ΠΑΟΚ να εχει ηδη συμφωνησει μαζι του για το καλοκαιρι" πεταει την μαλακια του οτι ο ΠΑΟΚ δεν τον πηρε τωρα και αρα για το καλοκαιρι εσφιξε γτ θα τον θελουν κι αλλοι..
Gospi έγραψε:Τελος και ο Βελιδης. Μολις ανακοινωθηκε η λυση συμβολαιου
Διωξαμε Ολσεν και δωσαμε και 3 κατοσταρικα αν θυμαμαι καλα για να παρουμε εναν παικτη που κανενας ποτε δεν πιστεψε οτι μπορει να ειναι χρησιμος και τωρα τον αφηνουμε απλα ελευθερο...
Α ρε Ιβαν γαμω το DNA μου μεσα....
είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το περιβάλλον για να αποδώσει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ποδοσφαιριστής. Τον Μέσι να φέρεις, αλλά οι μισοί να τον κοιτούν στραβά ΜΕΣΑ στην ομάδα, δε θα παίξει μπάλα...
Αυτό πάει για όλους που ενώ είχαν τις προυποθέσεις, τελικά ΔΕΝ...
Αυτό πάει για όλους που ενώ είχαν τις προυποθέσεις, τελικά ΔΕΝ...
Ο Ουαρντα πιστευω θα βγει πολύ καλη μεταγραφη,αφου θα μπει αμεσως στην ομαδα,αλλα κα θα μπορεσει να καλυψει την θεση του Καμπος κ του Μπισεσβαρ,αλλα και στο 8,μεσα στη σεζον.Αυτο που θα ηθελα να ξερω είναι αν και τι ποσα δωθηκαν για τις αποδεσμεύσεις.Οχι σαν λογιστης,αλλα για την καλυτερη κατανοηση της φασης με τις αποδεσμεύσεις.Δεν τη φοβαμε την ομαδα αλλα λιγο την κουραση που ισως βγει και μπορει να βγαλει καποιους τραυματισμούς.Μεχρι τωρα όλα καλα παντως.
εχουμε 4 μηνες ξεκουραση γιατι μετα θα γινει της ......... στο αντιστοιχο τοπικ
-
Πραγματικά ένα μπράβο όχι μόνο για τις μεταγραφές αλλα και τις αποδεσμεύσεις αισθάνομαι σιγουριά μετά απο καιρό
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
δεν με νοιαζει ποσα δωθηκαν για τις αποδεσμευσεις...μου αρκει που εφυγαν κατι μετριοι εθνικαρχες δημοσιοι υπαλληλοι και δε θα βαραινουν το μπατζετ μου απο του χρονου και παραπερα...οπως και το οτι τα αποδυστηρια -εντελως ξαφνικα- αποπνεουν πλεον υγεια...
πολυ σωστοι και οι δανεισμοι και μακαρι να ερθουν και 1-2 ταλεντακια που γραφτηκαν για την κ20...
το μονο που ισως θα ηθελα ειναι ενα σεντερ μπακ σε περιπτωση που δεν εχουν σκοπο να ενεργοποιησουν τον χατζησαια...οι υπολοιπες -ελαχιστες- προσθηκες μπορουν να περιμενουν το καλοκαιρι...
κατα τα αλλα νομιζω πως ηταν μια τελεια μεταγραφικη περιοδος για την ομαδα μας και στις αφιξεις και στις αποχωρησεις...
πολυ σωστοι και οι δανεισμοι και μακαρι να ερθουν και 1-2 ταλεντακια που γραφτηκαν για την κ20...
το μονο που ισως θα ηθελα ειναι ενα σεντερ μπακ σε περιπτωση που δεν εχουν σκοπο να ενεργοποιησουν τον χατζησαια...οι υπολοιπες -ελαχιστες- προσθηκες μπορουν να περιμενουν το καλοκαιρι...
κατα τα αλλα νομιζω πως ηταν μια τελεια μεταγραφικη περιοδος για την ομαδα μας και στις αφιξεις και στις αποχωρησεις...